A. Priedītis. Unikālā aloģisma pandēmija un unikālā paraloģistika

Unikālā aloģisma pandēmija un unikālā paraloģistika

   Svešvārda “aloģisms” jēgu nav grūti izprast. Katrs saprot, ka runa ir par kaut ko neloģisku. Aloģisms ir slēdziens, kas ir pretrunā ar loģikas likumiem. Tātad ir pretrunā saprātīgumam, pareizībai, pamatotībai. Loģika ir sava veida mācība par loģiski pareizu domāšanu, kā arī metožu un principu kopums, kas dod iespēju pareizus slēdzienus atšķirt no nepareiziem, aloģiskiem, slēdzieniem. Atsacīšanās no loģikas izraisa aloģismu.

   Tagad, 2020.gadā, katrs zina arī svešvārda “pandēmija” nozīmi un jēgu, kaut gan savā mūžā ar šo vārdu tiekas pirmo reizi. Pandēmija ir medicīnas termins. Medicīnā par pandēmiju sauc epidēmiju, kas izplatās ļoti plašā teritorijā. Līdz 2020.gadam pandēmijas teritoriālais mērogs bija visa valsts, vairākas valstis, viss kontinents. Infekcijas slimības “Covid-19” jau pirmajā laikā terminu “pandēmija” attiecināja uz visu planētu. Atklāts ir jautājums, cik lielā mērā tas bija pamatoti un vai netiekamies ar pirmo aloģismu “Covid-19” vēsturē.

   Svešvārds “paraloģistika” (no vācu Paralogistik) apzīmē nepareizu slēdzienu, secinājumu, sofismu izmantošanu noteiktam nolūkam. Infekcijas slimības “Covid-19” laikā katrā ziņā tiekamies ar paraloģistiku. Cits izskaidrojums nav iespējams. Aloģisms trako mēnešiem ilgi. Tas tā nevar notikt bez noteikta nolūka. Paraloģistika balstās uz paraloģismu (no gr. Paralogismos) – nepareizu slēdzienu, loģisku kļūdu, kas rodas, ja neievēro loģikas kārtulas. 2020.gadā cilvēce tiekas ar tīšu, apzinātu, speciāli definētu paraloģismu. Par to nav ne mazāko šaubu. 

    “Covid-19” pandēmijā tiek saskatītas daudzas nesaprātīgas izdarības. Aloģisma autori ir valstu vadītāji. Augstos krēslos valdoši politiķi (valsts prezidenti, parlamentu deputāti, premjerministri, ministri) sabiedrībai uzspiež aloģiskus slēdzienus, pilnīgi ignorējot speciālistu, ekspertu, medicīnas praktiķu loģiskos slēdzienus, kas balstās uz zinātnes sasniegumiem. Turklāt tas tā notiek gandrīz katrā pasaules valstī. Politiķu aloģismam ir planetārs mērogs. Tāpēc var teikt, ka cilvēce tiekas ar sava veida aloģisma pandēmiju. Interesanti ir tas, ka arī speciālistu, ekspertu, praktiķu opozīcijai ir planetārs mērogs. Katrā valstī ir drosmīgi kompetenti kadri, kuri nebaidās atmaskot politiķu aplamības. Uz planētas ir radusies unikāla situācija – pulsē četras pandēmijas: 1) “Covid-19” pandēmija, 2) politiskās varas aloģisma pandēmija, 3) speciālistu, ekspertu, praktiķu opozīcijas pandēmija un 4) infopandēmija, jo pasaules mediji uzkurina histēriju, paniku, propagandē politiķu aloģismu.

   Politiskās varas transnacionālo aloģismu ir nepieciešams izskaidrot, atklājot tā sākotni, autorus, vadošo organizatorisko institūciju, politisko, finansu vai cita veida spēku. Tas, ka pasaules gandrīz visu valstu vadītāji vienoti, brīvprātīgi un dedzīgi ir piekrituši iemantot neloģiska (dumja, nesaprātīga, idiotiska, debila) politiķa statusu, ir ļoti dīvaini. Tam noteikti ir kaut kāds slēpts fundamentāli fatāls iemesls, un tas tā var notikt vienīgi tāpēc, ka komanda visiem politiķiem būt konsekventi aloģiskiem nāk no kaut kāda hiperspēcīga centra, kuram bez iebildēm pakļaujas pasaules politiskā elite. Neko nelīdz sabiedrības masveida protesti daudzās zemēs. Dažās zemēs pat ir bijuši asiņaini protesti, kurus nežēlīgi apspieda policija. Pasaules politiskā elite vienalga fantastiski stūrgalvīgi turpina savu aloģisko kursu infekcijas slimības “Covid-19” sakarā. Tiem, kuri vēlas iegūt informāciju par reālo statistisko ainu, ieteicams izmantot Šveices interneta resursu (skat.: https://swprs.org/covid-facts-russian/). Savukārt “Covid-19” ģenēzes vēsturisko procesu un tā galvenos varoņus (politiķus, zinātniekus, biznesmeņus, pētnieciskās iestādes) ir noskaidrojis Sergejs Kurginjans. Viņš ir paveicis grandiozu darbu. Ar tā rezultātiem var iepazīties internetā (skat.: https://rossaprimavera.ru/; https://www.youtube.com/c/eotsuVideoChannel/videos).

   Paraloģistikas objekts ir veselais cilvēks nevis ar vīrusu “SARS-CoV-2” inficētais cilvēks. Agresīvs uzbrukums ir vērsts pret vesalajiem cilvēkiem, izmantojot visdažādākā tipa ieročus. Galvenais mērķis ir pārņemt savā totālā varā cilvēku masas, pilnā mērā kontrolējot katra cilvēka ikvienu soli.

   Zīmīgs ir viens moments. Politiskā elite nekaunās būt neloģiska. Taču politiskā elite nekaunās būt neloģiska arī savā neloģiskumā, apliecinot kaut ko pilnīgi pretēju iepriekšējam aloģismam. Tā, piemēram, Francijas prezidents no 2020.gada 17.oktobra izsludināja komendanta stundu Parīzē un vēl astoņās pilsētās, bet jau nākamajā dienā, 18.oktobrī, Parīzē notika grandioza masu akcija nogalinātā skolotāja piemiņai. Masu akcijā piedalījās arī ministri, tātad bez bailēm pārkāpjot valsts prezidenta rīkojumu.

   “Covid-19” pandēmijas aloģisms atsaucas uz ASV prezidenta pirmsvēlēšanu notikumiem. Tramps izārstējās trijās dienās!!! Baidens pārmet Trampam nespēju apvaldīt pandēmiju, taču pats organizē masu protestus, grautiņus, nekārtības, kuru laikā šausmīgais vīruss var netraucēti izplatīties daudzās pilsētās.

   Dīvaina ir Krievijas valdnieku savas nācijas biedēšana ar bioloģisko ieroci, kas varētu būt “Covid-19”. Kremlī gudri debatē par nacionālo drošību un nepieciešamību pieņemt mērus pret bioloģisko ieroču pielietošanu. Un, lūk, tādi mēri politiķu ieskatā ir karantīna, masku nēsāšana, pašizolācija, metro braucēju kontrole. Krievijas politiķi nebaidās kļūt smieklīgi sabiedrības acīs.

   Latvijas politiskās varas punduru aloģisms ir ikdienas parādība. Piemērā var atgādināt svaigo “Rīgas balli” un tās apmeklētāju attieksmi pret šo vietējo deģenerātu glamūrīgo pasākumu pandēmijas laikā (skat.: https://postciv.blogspot.com/2020/10/degeneracijas-pieradijums.html). Uzslavu pelna ārstu pašorganizācijas līdera Pētera Apiņa uzdrošināšanās kādu laiku nelaizīt varas dibenus (skat.: https://neatkariga.nra.lv/intervijas/324941-apinis-auduma-maskas-pret-covid-19-ir-ka-drasu-zogs-pret-musam). 

Postcivilizācijas dienasgrāmata

LRTT papildinājums

Atbalstīt Putinu, nozīmē novēlēt nāvi krievu tautai. Kājas Covid- 19 “aug” tieši no sarkanā cionistiskās Krievijas varas centra. Tā impērija ir pelnījusi neko vairāk, kā pilnīgi noslaucīšanu no globusa. Vai parastais apolitiskais un šodien līdz nāvei pārbiedētais krievs arī to ir pelnījis ? Diez vai… . Toties udmurtiski reģenerējies Putins(īstais Putins jau sen atrodas citā dimensijā) dara visu, lai šo “bidlu”, kā viņi paši izsakās, pilnīgi izdeldētu. Krievijā nevalda Putins, bet cionistu putinisms un tas ir nekas vairāk kā sātanisms. Krievija ir paredzēta sātaniskās Hazārijas atjaunošanai, kurai ar vēsturiskajiem jūdiem nav nekas kopīgs.

Kā var aizstāvēt slepkavu Putinu, kura vadītā banda ir izlaupījusi Krieviju un dzīvo ārzemēs ? Šīs analītiķes sacītais satur 100% Patiesību un apstrīdēt viņu var tikai 100%tīgs idiots vai putina bandas dalībnieks:

Таня Карацуба Сеид-Бурхан

29.10.20

You may also like...

9 komentāru

  1. Armands saka:

    Russija vēsturiski ir žīdu ģermāņu veidojums tāpat, kā tie mēsli uzsēdās uz kakla senčiem Prussia. Viņi tak sevi pārdevēja par prūšiem un izdomāja leģendu sev par labu, ka ir cēlušies no prūšu labiesiem, tad nu Russijas tronī iesestoties tie kļūst par russkijiem. Nu angļi runā to pašu, ka visa Eiropas vara ir viena asins radniecība! Tas pats anglis netiek uzskatīts par cilvēku un tiek nicinats, kā krievu vai latvieši. Tomēr tā kultūras, kas ir zem uzslanotas kristianizacijas ir radniecīga, kā uz aust rumiem tā uz vakariem. Īstie asins valdnieki visām tautām sen ir izgraiziti un Anglija ir šausmu stāstu pilna, kā viņus cauri gadu simteņiem tā ģermāņu žīdu vara ir eduse nost. Centrs nav ne Anglija vai Maskavija, bet tie ir kulta priesteri kuri stāv pāri visām politiskajām varām. Tie politiķi ir vien viņu teātra sastāvdaļa un paši nezin no kurienes īsti saņem pavēles. Tikai zin, ka neizpildot tās viņus raustis gabalos. Kādos bunkuros vai kalnos tie kulta samani sēd vai kādam ir izdibinams? Policiste sak, ka mēs tikai pildām savu pienākumu, kad man grib uzvilkt masku. Es arī pildu to pienākumu dabisko pret savu organismu un elpoju bez maskas. Tak aizies tik tālu, ka sitīs nost par maskas ne nēsāšanu.

  2. Dainuvīte saka:

    INTERNETA LIETAS
    Interfeisā Sprukstiņš ielien, Tikties varot tur ar dieviem.

  3. novērotājs saka:

    MASŌNU TEĀTRIS Dažu notikumu hronolōģija: Parīzē notiek uzbrukums žīdu izdevumu redakcijai par to,ka publicētas Muhameda karikatūras. (Šariats aizliedz jebkādu Muhameda vai Allaha attēlojumu) Franču tautai par to tiek pasludinātas sēras un pasaulē saceļ sašutuma vētru pret musulmaņiem. Kārtējo reizi tiek atkal izsmiets Muhameds ar karikatūru popularizēšanu. Islama ticības pārliecināts piekritējs atriebjas par nodarījumu pret savas ticības lietām. Žīds un masōns Makrōns franču tautas vārdā apņemas atkal publicēt tādas karikatūras. Sašutuma vētra islamticīgo zemēs. (Un tagad kļūstiet uzmanīgi!) Masōns Erdugans ,,nikni nosoda,, masōnu Makrōnu,pie kam uzsvērti uzbrūk baltajai rasei,sakot,ka pie vainas Eirōpā ir baltie rasisti,nacisti,ekstrēmisti,kuri esot sazvērējušies pret visiem pasaules musulmaņiem,tiem uzbrūkot. Žīds un masōns Makrōns,jau stājoties Francijas prezidenta amatā noteikti paziņoja,ka ar ļoti lielu stingrību apkaros franču nacionālismu,pretžīdismu un radikālismu,tā piesakot atklātu karu baltās rases cīņai par savu izdzīvošanu. Erdugans,-viens no masōnu teātra galvenajiem personāžiem muļķojot pasaules sabiedrību izdara gluži to pašu,ko žīds un masōns Makrōns. Rezultāts tāds,ka Muhameds paliek izsmiets,žīdu kantori berzē rokas un baltie radikāļi ar Džihada radikāļiem,(kuri tradicionāli cīnījās pret cionisma ietekmi) tiek salaisti naidā. No šī teātra nevajadzētu kļūt mīļākiem,ne labējiem radikāļiem,ne Islama fundamentālistiem. Ievērojamu uzmanību ir jāpievērš masōnu un žīdu vecum vecajam teātrim un viņu taktiskās un stratēģiskās cīņas metōdēm.

  4. Labrencis saka:

    A-un-para-loģisms ir attiecināms uz visām dzīves jomām uz planētas. Rakstā minētais loģiski norāda uz tā mākslīgo izcelšanos. Labs piemērs ir Novērotāja komentārs, kā arī,kas notiek Amērikā uc. Faktiski tas ir smags krimināls par ko,cerams,būs jāatbild.
    Arī Latvijas radio sācis lielīties ar savu 95-gadīgo melu kampaņu. Kāds iebildīs;bet melot nozīmē klusēt,nerunāt par galveno,un to viņi ne tikai nedara,bet slāpē tos kas mēģina kaut ko sacīt. Piemēram,kāpēc,ja Latvija esot brīva,to joprojām nomīda veco okupantu zābaki? Klusums! Lūk,tādi pusčukstošie gaismas nesēji,pūš miglu.

  5. Armands saka:

    Vakarā izgāju tumsā ar lukturi sazaget malku, tad no tumsas izlien ārā kaimiņš nr. 6 atkal kārtējo reizi kaut ko no muldēt. Izsaka, ka es esmu kripto ebrejs un nezin kāpēc nosauc manu uzvārdu. Nezinu, cik reizes esmu viņam norādījis, lai turas tālāk no manim, bet nesaprasdams kulturālu valodu jāpāriet viņu netiraja valodā. Tad vēl viņš uzdrošinās kaut ko moralizēt un pats nespēj saprast, ka ir dzimis svešas tautas zemē, kur viņa vecāki nav lūgti un aicināti šeit dzīvot. Viņš cenšas visiem iestāstīt, ka viņam ir kaut kādas Prāvas mācīt latviešiem, kā ar viņu izdzimteni ir jārunā! Viņš var piedraudet ar izrēķināšanos, ja ne uzvedīsies tā, kā viņam šķiet pareizi! Tad nu pēdējais viņa šedevrs ir tāds, ka viņa dzimta ir Livonijas laikos jau dzivojuse. Melo viena melošana un runā netīrības īpaši man un nevienam citam kaimiņam. Laikam jau tāpēc, ka niez skats uz manu nekustamo īpašumu, bet norādīju viņam, ka pienāks diena un viņam vajadzēs krāmēt čemodānu ar visu saimi, lai brauktu prom no šejienes. Cilvēks visādi bažas un bažas virsa un pats sevi izceļ par russkijo arieti. Nu i šī āriešu tēma tiem žīdiem mīļa. Tikai nekad viņam neesmu izteicis savu uzvārdu un tas nozīmē tikai to, ka viņš raknajas ar zināt kāri. Nu to, ka viņš kalpo Maskavaj nav nekāds noslēpums, jo pats vien izkliedza ka viņš kalpo Impērijai. Tā nu vajadzētu to Baronu nr. 6 aizsūtīt uz Gintarmuizu pie sev līdzīgiem faraoniem un imperatoriem. Tomēr šī valsts tādus izdzimtenus vēlas saudzēt ar vietējo pamat tautu. Kas tur veselīgs varēs sanākt?

  6. dabi njenakarkaķ! saka:

    Krieviem esot ticējums – ņenakarkak, kas latviešiem ir – nepiesaukt nelaimi. Varbūt var arī ko labu pastāstīt?
    Nu – vismaz atslodzei. ;)

    https://www.youtube.com/watch?v=bQ3b-dzEpuE

    https://www.youtube.com/watch?v=h_ILUSMJ1zM&list=RDEMicok79xovvlFA46N_lzu1g&start_radio=1
    .
    .
    .
    Admins
    Es gan to Padomju okupācijas atraugu aizstātu ar savējo:
    https://www.youtube.com/watch?v=HsjaFVAHgLA

  7. Adīna saka:

    Biju domājusi vairs nerakstīt komentus, bet, tā kā man šodien vārda diena, tad vajag kādu prieciņu. Priedītis parasti savus rakstus sāk ļoti gudri, intelektuāli, tikai pašās beigās salaiž grīstē. Labrencis, savukārt, laikam tagad pamatšancē nra kā prtspēja? Tas i lāb. Sirseņu karaliene ar’jāglābj, esot apdraudēta? Bet Armandam vajadzētu saprast, ka tie kaimiņi no sestiem dzīvokļiem mēdz būt informēti par visu, viņi ir vienoti savā starpā daudz vairāk kā mūsu tautieši.
    Vēl par to pasaules aloģis(ku)mu. Tas laikam izriet no netaisnības.
    -Pasaulīt, pasaulīt, kur tu biji, kad man grūti gāja? – Tepat vien, tepat.
    Pasaule gribēja mani sajucināt, tagad ir sajukusi pati.
    Nu labi. Pax vobiscum.

  8. bet, Admin... saka:

    Bet, Admin…

    Tas bija `spešelī` – salīdzināšanai. Dziesmu vārdi, mūziķu un dziedātāju stāja, žesti, mīmika. Taču jau atšķirīgi. Jautāju – nu kā? – reiz maziem bērniem pēc matrjonu koncerta. Teica – bija bailīgi… Kaut arī rāva vaļā jau krāšņi, no visa spēka.

    Bet palīdz tā Dziesma. Visiem – melns, sarkans vai balts. Gan dzīvot, gan mirt.

    “Mēmā“ tāda mirēju dziesma (man šķiet, negrasos vispārināt). Kamēr dzīvo , jādzied šerpās. Kā apukšā.

    https://www.youtube.com/watch?v=n4C_qHFEZkw

  9. Temīdas priesteris saka:

    Ir atnācis pavasaris – cerību un jaunas dzīvības laiks. Tik diemžēl šis pavasaris ne visām tautām ir tik laimīgs un veiksmīgs kā mums. Pašlaik Krievijas Federācijā dzīvojošās tautas cieš no autoritārās kapitālistiskās diktatūras. Vladimirs Putins un viņa partija “Vienotā Krievija” ir nozagusi varu tautai. Kleptokrātija ir paverdzinājusi Krieviju. Vienīgi Aleksejs Navaļnijs un viņa līdzgaitnieki šķir mūsdienu Krieviju no totalitārisma bezdibeņa. Korupcijas apkarošanas fonds, kuru dibināja Aleksejs Navaļnijs 2011. gada 9. septembrī, cīnās par Krievijas iedzīvotāju likumīgajām tiesībām un interesēm. Diemžēl Krievijas tieslietu sistēma ir pasludinājusi Korupcijas apkarošanas fondu par ekstrēmistisku organizāciju (video no opozicionāra Leonīda Volkova YouTube konta: youtube.com/watch?v=QROwMINAAZ8 [Kāpēc FBK un Navaļnija štābi nav ekstrēmisti?]). Demokrātijas agonija Krievijas Federācijā vel joprojām turpinās. Mūsdienu Krieviju ir pārņēmis lielkrievu šovinisms: militārais un pareizticīgo baznīcas kults. Krievija konsekventi virzās uz totalitārisma pusi. Tikai Krievijas iedzīvotāji ir spējīgi glābt savu valsti no iznīcības. Mūsdienu Krievijā labais un ļaunais nav līdzsvarā, jo ļaunums atrodas pārākumā. Šajā grūtajā laikā ir svarīgi nezaudēt ticību. Visvarenā Dieviete Temīda redz netaisnības, nelikumības un noziegumus, kas notiek tagadējā Krievijā. Taisnības Dieviete Temīda spriedīs taisnu tiesu ikvienam no mums. Viņa atalgos labu ar labu, bet ļaunu ar ļaunu. No viņas redzesloka nekas nepazudīs. Patlaban Aleksejam Navaļnijam ir nepieciešams mūsu atbalsts. Lūgsim Dievus par viņu, sūtīsim savas pozitīvās domas viņam. Lai mūžam taisnīgā Dieviete Temīda svētī Alekseju Navaļniju! Lai Dieviete Temīda pasargā Alekseju Navaļniju no ļauna!
    Lai godāta taisnības Dieviete Temīda kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir!
    Ar Dievietes Temīdas atklāsmēm, Skolnieciņš no Olimpa kalna [Dievu sūtnis]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    P.S. Atsauce uz Korupcijas apkarošanas fonda mājaslapu: fbk.info. Cilvēktiesību aizstāvja Alekseja Navaļnija YouTube konts: youtube.com/user/NavalnyRu. Korupcijas apkarošanas fonda oficiālais YouTube konts: youtube.com/channel/UCgxTPTFbIbCWfTR9I2-5SeQ (Navalnij LIVE).
    #AleksejsNavaļnijs #KorupcijasApkarošanasFonds #brīvībuAleksejamNavaļnijam #demokrātija #cieņa #OlimpaKalns #DievieteTemīda #TaisnībasDieviete #Temīda #tiesiskums #valstiskums #brīvība #Skolnieciņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *