Nav tāda tautība: KRIEVS

Šis raksts ir radies tāpēc, ka ir personas, kuras ar Feisbuka palīdzību izplata melīgu krievu(hazāru) šovinistu propagandu pret latviešu tautu- etnosu kā tādu. Kļūst bēdīgi, ja redzi, ka cilvēki ar latviskiem uzvārdiem ko tādu veic. Protams, ka cilvēkam ar veselu saprātu un loģisku domāšanu, viss tas ir pie tās vietas ar kuru atbalstāmies pret tabureti… .

Grūti ir izprast šo cilvēku psihi, it sevišķi tad, ja zinām, ka PA VISIEM 95% viņi spriež un runā loģiski- saka taisnību par 4. maija KLIĶES noziegumiem. Tā ir kāda nodeva par brīvdomības pieļaušanu vai prāta sairuma pazīme ? Gribu piebilst, ka šeit sacītais “nenāk” no L. Grantiņa, bet gan no šeit pieminēto cilvēku sirdsapziņas.

Jebkura Cilvēka SIRDSAPZIŅĀ Dievs ir ielicis AUGSTĀKO MORĀLES LIKUMU- 10 baušļus.

Kāpēc viņi ir pazaudējuši saikni ar Sirdsapziņu un savu tautu, grūti spriest. Bet tas, ka viņiem būs nepārvaramas problēmas pēc aiziešanas no šīs “bēdu ielejas“, kuru dēvējam par DZĪVI, ir saprotams pat ēzelim !

TEV NEBŪS NETAISNU LIECĪBU DOT, NODOT SAVU TĒVU, MĀTI, TAUTU UN DZIMTENI !

Par šo tēmu: Ciānas HIDRU, mēs vēl runāsim… un runāsim tik ilgi, līdz tā tiks iemesta ESSĪAS mēslainē ! Tad ne tikai latviešu tauta, bet visas zemes tautas varēs veidot savu nākotni pēc savas GRIBAS !

https://lv.baltnews.com/news/20170622/1020091977.html?fbclid=IwAR2rmG1dkPbiyTmFrOKXxr9DBC25I4PH2bffCV5JVwCTxY-ont6ifw7DAv4

Te nu, kad runā par etnosiem, šis krievu šovinists putrojas kā vista pa pakulām. Viņa spriedelējums: Kas ir ETNISKIE  krievi ?! Esot jānodzīvo 3- 4 paaudzes centrālā Krievijā, jārunā krieviski un līdz ar to jautājums par etnosu ir atrisināts ! Šim ākstam piemērojama ir latviešu paruna: antiņ, pūt stabulīti, lai prātiņš nāk mājās !

Un kā tad ir ar pašu krievu valodu, cik veca tā ir ?

Krievi, kas tie ir par “zvēriem” ?

Krievu etnoss kā tāds nemaz nepastāv. Krievs ir politisks jēdziens: tas ir Krievijas impērijas pavalstnieks. Un tieši šajā brīdi arī diskusijai par KRIEVU ETNOSU ir jābeidzas ! To turpināt var tikai ar lieluma māniju apsēstie “krievu” šovinisti. Krieviem jēdziens ETNOSS nav piemērojams. Un pats galvenais, ka “krieviem” ir maz kas kopīgs ar slāviem.

Tas viss(šī šovinista murgi), ja runājam par LATVIEŠIEM un viņu izcelsmi, ir mazsvarīgs jautājums. Slāviem un baltiem, protams, ka daudz kas ir kopīgs, bet kā vieniem tā arī otriem, ar “krievu etnosu” kopīgs ir tik, cik “melns aiz naga” ! Mūsu tautas pirmsākumu var atrast, ja izpētām valodu un tās izcelsmi. Un šī ir tā vieta, kurā varam šo “ķīmijas zinātnieku”(krievu šovinistu-nacistu) salocīt un iemest atkritumu bedrē, jo viņš šo zinātni izmanto politiskos nolūkos. Šodienas “krievu tautības- impērijas” valoda sāk parādīties kaut kur ap 17to gadsimtu. Pēc pamatbūtības tā ir vairāk tjurku, arābu un senslāvu  mistrojums, senās Hazārijas(krievžīdu) valoda. Un vai nav interesanti, ka Krievijas impērijas senākā atribūtika bija arābu/semītu valodā.

VIDEO: Lūk, kādi ir šie “propesora” pieminētie KRIEVI…

Un arī interesanti, ka šis “vīrs” iesaka atgriesties tikai 5000 gadu vēsturē, bet ne 80 000. Laikam jau tam ir iemesls ! Tālāk jau vairs nav vērts šos hazāru melus izvērtēt. Tie šodien tiek kultīvēti, lai celtu savu “varenību- (būtībā noziegumus) citu tautu acīs. It sevišķi jau tas viss tiek vērsts pret latviešiem, lai iedzītu mums mazvērtības kompleksus.

TEV NEBŪS NETAISNU LIECĪBU DOT, NODOT SAVU TĒVU, MĀTI, TAUTU UN DZIMTENI !

Vairāk par šo tēmu varam lasīt šeit:

Pilna versija lasāma MĀZĀS PIEZĪMĒS(atvērt)

18.10.20

You may also like...

9 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Kremlim anektētā Krima būs jāatstāj un jāatbild par genocīdu pret krimas tatāriem.
    Ziņa visām Krievijas anektētajām teritorijām, kurās izveidoti kremļa impērijas anklāvi un veikts genocīds pret pamattautām, invazējot savus “ruskij mir” kolonistus, kas atsevišķās teritorijās pat pārsniedz pamatiedzīvotājus skaitliski.
    https://youtu.be/IuqsNq__VFQ

    P.S. kā lai nepārsniegtu skaitliski, ja krievu okupantiem bija radīti siltumnīcas apstākļi, bezmaksas dzīvokļi, bezmaksas sanatorijas, specveikali ar specapgādi, ko baudīja arī viņu uzticamie pakalpiņi, kuri vērtējami ne kā citādi kā kolaboracionisti – tautu un valstu nodevēji.
    .
    .
    .
    Admins
    Domāju, ka tā diena nav vairs aiz kalniem, kad visi šie salašņas ar vietējiem kangariem saņems to, ko pelnījuši. Viņi ir jānosit, jo tas ko viņi pastrādājuši, nav prātam aptverams. Iepriekšējā Jūsu komentārā bija ievietots Kasatonovs, kurš skaidri pasacīja, ka viņi nav nekāds etnoss, bet sātanisti.

  2. Maiss ir caurs. saka:

    Nu,re… Mongoļu -tataru nežēlība … Tatarstana. Kazak (h) stana.Uzbekistana. Kirgistana.Tadžikistana.Afganistana.
    Arabi,tatari,mongoļi ,poļi,prūši,germāņi,romāņi( visu asiņu sajaukums), persieši… Vai Krimā tatari citi…vai tie paši. Tatāri ir islamisti.
    Krimā baltas pilis… No islamistiem celtas vai kā… Jocīgi. No genocīda saņemts genocīds,viss nāk un aiziet talumā un sākas viss
    no gala !
    Un tad vēl atrakts ir fakts,ka Bīskaps GĻUKS… ir tulkojis Bībeli latviski un arī (!!!) KRIEVISKI. Vai šeit nav kāda sakarība. Arī Bismarks
    esot labi runajis krieviski… Un šodienas slavjāņu valoda ir ļooooti tālu esoša no Gļuka Bībeles valodas. Un vai Bībele ,kas bija vienkāršās tautas
    Vienīgā Gramata … neveidoja ŠABLONU kirilicas alfabētam… Un vispārēji, ņemot nopietni šo informāciju, sāk pieradīties sazvērestība,
    ka uz iekarotu tautu baiļu pamata var ZEMĒ NOMAINĪT VALODU un uzdot vēlāk to par Vēsturisku Artefaktu,kaut būtībā tas ir novoģēls.

  3. Armands saka:

    Nu vispār tikai mēs saucam viņus par krieviem, bet visa pasaule par russkijiem. Krievs īsts ta ir tas īstais asins brālis, bet tādu ir ļoti maz un to saka paši krievu īstie pēcteči, ka lielum lielais vairums russkijo ir žīdu jaukteni. Vai ar latviešiem savādāk ir tās lietas? Tādi paši tak zidulenu mistrojums un apkārtnē tādu ir pārsvars. Nu kamdēļ vajag pašiem lejputriju taisīt, ja stāv acu priekšā žīds, tad žīds un nevajag melst tās pasakas par kaut kādu nācijas veselumu. Nu nav lietuvieši visi vienādi un latvieši ir viņiem brāļi, bet saskarē tie bieži ir vēl riebigaki par russkijiem, kas viņos sēd jau ar no tiem pašiem haxariem. Tak Maxima ar to jumta uz gāšanu piemērs.

  4. Armandam saka:

    Vai tev ir kā tajā dziesmā “man vienalga kādā mēlē radio un TV dzied”?
    Ja tu esi no Kurzemes , vai tava draudzene nav Sipeniece? Viņa ar’ no tās puses.

  5. Maiss ir caurs. saka:

    Un tad ir tads efektīgs vārds – GRAMOTA. ( Ņe gramotnij. Ne znajušcij gramotu.Očeņj gramotnij!)

    Jārok ir TE !

  6. Maiss ir caurs. saka:

    Un arī ,,Tautas skaitīšana,, ir vēsturiski grandioza afēra,ka visiem ,kas dzīvo iekaroto zemju teritorijās,raksta tautību-
    PĒC UKAZA.
    Bet UKAZUS izdomā iekarotāji. Respektīvi prūšu-franču-angļu uzurpatori. Ja neklausa ukazus- mājas nodedzina un iedzīvotājus pakar…
    RUNĀSI TĀDĀ ,,mēlē,, kādā liksim -MĒS ! ( angliski,vāciski,franciski runās greznās pilīs,kuras pieder jums,bet par TO jau neviens
    vairs neko nezinās jo ,kas zinās,to mes noķersim un pakārsim!)
    Visi gogencollerni ātri ,,nokristās,, par pravoslāviem un pēkšņi ir jeļzavetas un pjotri…
    Bet,tas trikolors ir tas pats un arī himna Anglijas … ( kanāli – Istorija P , Predsedatelj.)

  7. Armands saka:

    Es neesmu no Kurzemes, bet esmu Kuršu pēctecis nevis izdomāts latvietis. Mans tēvs ir kurhsu vīrs, bet mani senči ir pisusies ar visiem apkārtējo tautu kaimiņu sievietēm. Tās sievietes dzimtā ir arī krievietes un latgaliete. Par kuriem jūs nacionālie latvieši bieži lejat netīrības paši nezinot savas izcelsmes. Sipeniece ir zidene un viņas uzvedība jau par to liecina. Sieviete bez vīrieša lien pati vīra gaismas vietā nostādot sevi par galveno Līgo mātīti. Jānis viņai neviens normāls ne nostāsies blakām. Jā jūsu Čakste Jānis arī bij sātana 21 pirksta sukatajs un vispār tie nacionālie latvieši nezin kāpēc ar žīdenem bij sakrustojusies. Tas varenais Rainis un Aspazija arī ar žīdiem kopā muhelus taisīja. Man tak viss ir acu priekšā grāmatā par piemiņu sarkanajiem latviešu strēlniekiem. Tikai jūs nekadigi negribat izcelt savus zidulenu mātītes, jo uzreiz kļūstat par žīdu. Tad nu ar ir tā latvietība, kad latgali runā savā valodā i valodu latgaļu jūs saucat par dialektu. Vārdam Glups ir otra nozīme, kad jums to noliek priekšā, tad arī parādās jūsu zidiskas māmiņas gēns.

  8. Jānis saka:

    Kurš kuram tur ir brālis, Armands un 85-ijs?

  9. Armandam saka:

    Mēs visi esam cilvēki, kaut arī drīzumā varētu izpētīt, kādi kuram gēni, pat varbūt varētu ko izlabot, tikai vai ir tāda vēlēšanās? Nezinu, vai ir liela jēga lepoties ar savu fizisko būtību, daži pat izceļ savu īpatnību, varbūt patiesības vārdā? Bet cilvēks ir arī garīga būtne, un kad tev pienāks zināms vecums, kad fiziskais vairs nebūs tik svarīgs, tad varbūt piedomāsi par Dievu, par mūžību. Man šķiet, pagaidām tavs stils ir naturālisms. Ir kur augt.
    Piedod, tā jau ir, ka vecāki cilvēki grib pamācīt. Uz vecumu vairāk domā par dzīves jēgu, par to, ko labu atstāt aiz sevis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *