Lasītājs,Tikai Fakta konstatācija. Pardon, Brunera kungs !

Pardon, Brunera kungs, mums radās jautājumi un tieši no Jūsu atbildēm komentētājam “no malas”, piem. : “Ja uzmanīgi lasījāt tekstu, tad varbūt pamanījāt iepriekš “Japaredz arī tās pilsoņu kategorijas, kam šādu tiesību nav ..”.

Kāpēc Jūs pilsoņos, kā pašu par sevi saprotamu normu ieskaitiet okupantus – migrantus no PSRS, tā taču ir jūsu kritizētās 4.maija valdības pretlatviskā nostāja, kuru tad tomēr atbalstiet ?! Kā gan Jūs variet atzīt par pilsoņiem personas, kas nav tiesiski ieguvušas pilsonību, veidā, kā to paredz Satversme ?

Tad vēl šis Jūsu augstprātīgi pamācošais, nievājošais teksts izraisa pretējo – necieņu pret Jums pašu.

Piem. : “Jūs esiet viens no tiem komentētājiem, kuri ar baudu jāj neatrisināmo tēmu par “prettiesisko masveidīgo psrs militāro, civilo pilsoņu naturalizāciju ..”. DDD un tādā garā. Esmu vismaz 10 reizes atbildējis uz šo jautājumu, bet komentētāji manas atbildes ignorē”.

Tad nu lūdzu, tomēr esiet tik laipns un vēlreiz pasakiet, kādā veidā militārie okupanti, zagļi, slepkavas, blēži, klaidoņi no PSRS un arī darba vietu aizpildīšanai savestie visu veidu strādnieku(ču) milzīgais daudzums varēja tapt par Latvijas pilsoņiem bez tiesiskuma ievērošanas, bez Satversmē tam paredzētās likumiskās bāzes –  Latvijas tautas referenduma ? Vai tas ir tik bīstami karjerai un tik neērts jautājums, ka to labāk ignorēt, jeb otrādi, visur par šo nodevību runāt ? Un vai iebrucēju, pamatā to naidīgās masas atstāšana latviešu valstī nav smags noziegums pret mūsu tautu ? Būtībā, tā pamatīgi un graujoši tuvā nākotnē apdraudot vienīgo vietu latviešiem uz pasaules – savu dzimto zemi, vietu, kur iespējams būt pašiem sev kungiem un saimniekiem, kuras dēl tik daudz smagu upuru nests un vēl nebeidzas ! 

Un jūsu šķietamā panaceja, Dombravas rīcības solījumu teksts, neko neizskaidro, jo tādas frāzes jau 30.gadu garumā izsaka daži nacionāļu līderi no Atmodas laikiem ! Jo visus šos garos gadus to tukšie lozungi noveda mūsu tautu līdz absurdajam un bīstamajam valodas referendumam un masveida naturalizācijai. Un kopā ar valdošo kliķi atstājot svešo okupantu masu latviešiem uz kakla un bez mazākā nacionāļu partijas protesta. Tāpēc solījumi Krievijas pilsoņus izsūtīt un izskatīt nelojālo, pilsonību ieguvušo migrantu masu ir tukša skaņa, ja netiek pat  pieprasīta nodevīgās pilsonības dāvāšanas pārtraukšana un to ieguvušo personu leģitimitāti pārskatīšanu, varbūt piesaistot plašu, mums draudzīgo ārzemju tieslietu ekspertu  iesaisti ! Un īpaši krievu agresijas Ukrainā kontekstā, tas ir iespējams, nepieciešams un aktuāls process latviskas Latvijas nākotnei, kura cerams nav arī Jums tukša skaņa, nav lēts pirmsvēlēšanu lozungs ?

16.07.22

LRTT- Nu kādi šie komunistu un čekistu “šestaki” var būt nacionāļu līderi, ja Lemberga priekša rāpo…

You may also like...

9 komentāru

  1. Maiss ir caurs. saka:

    Raksta autoram uzslavas!
    Shamie,ka taarpi,rok no apaksas. Veca maksla- apmaani taa,ka pats atdos zelta pulksteni un vel paldies pateiks,ka panemi!!!
    Visaados veidos nemas ,ka aptrakushi,lai Taisnajam atnemtu zemi un mantu.

    Tikai neko nerunaa pretii, ja redzi,ka esi apmanits… TU, KO !? Tev kliegs virsuu- TEV SHIZOFRENIJA ? RAADAAS !?
    Pasaku teorijas saklausijies? Kada tava zeme?
    Te pirmie peteri un ivani un keizari tadi un sitadi, atnakushi- un ja pec TORAS … kur savu kaju liksi,ta zeme piederes tev !

    TIKAI KLUSE, JO TAD TU VISAM PIEKRIITI !

    Un TAS, ir visas taas kabalas matricas maalu pamats… KLUSESANA.
    Jeeru klusesana.

    Ja saspragst Maalu Kajas,tad dzelzs galva un koka rumpis izjuuk,kaa nekad nebuutu eksistejis…

  2. AG saka:

    Toties Bordāns cīnās par dekolonizāciju tā, ka kule vien kust! :)))

  3. Aelita saka:

    ->Maiss ir caurs.
    Dažiem galvenās bažas ir – ka tik kāds neatņem zemi un mantu. Vai nu tik traki būs? Ja tās mantas nav sakrājies pārāk daudz, nevajadzētu uztraukties, ka kāds gribētu ieviest tādu kā Zviedrijas sociālisma modeli, kad visiem valsts iedzīvotājiem ir labi, ir pieejama med. palīdzība un nebūtu bažu par vecumdienām.
    Bet, ja mantu ir pārāk daudz, tad kapā līdzi nepaņemsi… Un debesu valstībā arī bagātam grūti iekļūt, kā teica Kristus :)

  4. Pārmaiņas saka:

    Ja cilvēks kādā valstī ierodas legāli, tad nav problēmu pretendēt uz pilsonību, caur kārtību kā noteikts katrā valstī. Latvijas likumšana ir 4.maija komunistu kliķes izkropļota, lai varētu izdabāt krievu okupantu vēlmēm un piešķirt tiem pilsonību. Civilokupanti kopš 1940 gada ir ievesti Latvijā, pārkāpjot visas starptautiskās normas un konvencijas par okupētajām teritorijām.
    —-
    Krievi, tā ir barbaru kopiena, ieskaitot sievietes un bērnus, bet krievija kā valsts ir lielākais terorisma sponsorētājs pasaulē. Risinājums ir tikai viens, visai civilizētajai pasaulei kopīgi atbruņot krieviju, kas vēlas lai atdalās un norobežoties no tiem, vismaz uz tūkstošs gadiem. Ar krieviju galvenokārt domājot tās vēsturisko teritoriju ap Moskoviju.
    https://youtu.be/ar-qxZf94WM

  5. ES saka:

    Aelita laikam dzīvo paralēlā pasaulē? Vai nu tik traki būs!
    Kopjot invalīdu neredz kā Latgalē pazūd vesele ciemi un cilvēkiem nogriezta pat elektrība! No Jūrmalas arī latvieši tika patriekti labprātīgi, pareizāk, pārcelti uz Lielupes pusi pāri dzelzceļam. Kā atņem īpašumus, lai pajautā Dittai Rietumai.

  6. no malas saka:

    Progress tomēr zināms ir, ja pat žurnālā”IR” BEIDZIT lasāmi arī šādi komentāri:

    Skolotajs Būmanis pirms 4 stundām

    Jānis Lakijs 17.03.2022. 09.39

    Vai Tatjanai Ždanokai tagad jauns pseidonīms – Zaiga Pūce?
    ——————-
    Jāsaka, komentārs izsaka visai precīzu attieksmi pret šo tipisko 4.maija kliķes algotņu liekulības postējumu, drīzāk epistolāru “smukrunas” rasolu! Piem., autores frāze: “Mums ir iespēja labot deviņdesmitajos gados pieļauto kļūdu un šoreiz nesašķelt mūsu sabiedrību vēl vairāk. Šajā situācijā nav nozīmes tautībai.” Ja tā ir nezināšana, tā nedod iespēju deklarēt nepārbaudītas muļķības, un vēl pamācošā tonītī, izdabājot 4.maija kliķes varturiem – algu maksātājiem “pareizrakstošajiem” iztapoņām! Jo visā barikāžu laikā no milzīgās PSRS okupantu un civilokupantu masas barikādēs Rīgā bija SUPERMINIMĀLS skaits krievvalodīgo cilvēku daudzums. Burtiski uz pirkstiem skaitāms Latvijai lojālo skaits. Toreiz to aktīvi pētījām, runājām, par cik bijām visās barikāžu vietās visu trauksmaino laiku dažādās maiņās, es pārsvarā naktīs. Un visi devās tur, kur toreiz vēl uzticamais LV radio ziņās aicināja pastiprināt vienu vai otru sargājamo objektu. Bija gan vēl cilvēku 20 no Krievijas atbraukušie drosminieki, ar toreiz vēl PSRS-ā aizliegto trīskoloru karogu. Par nekādu krievvalodīgo masveidīgumu pat runa nevar būt! Tie ir salti meli, īstenojot postkomunistisko varturu kliķes idiotisko un nelietīgo “integrācijas “modeli, būtībā dziļi pretlavisko akciju! Jo neviens no šiem kliķes pakalpiņiem nav varējis NEKAD paskaidrot, kāpēc no tiem smagi cietušajai latviešu tautai ir jāintegrē milzīgā, pamatā naidīgā un Latvijai nelojālā svešo iebrucēju armāda? Un noziedzīgi tautas piekrišanu – referendumā neprasot, tiek kliķes uzspiesta šo svešo masa, nevis loģiski un likumīgi okupantus jāizvada uz dzimto zemi vai kur citur?!

    Skolotajs Būmanis pirms 3 stundām

    Un vēl, tas nenozīmē, ka Latvijas neatkarību atbalstošie bija tikpat maz, kā bija barikādēs krievvalodīgie no PSRS! Jo, kā liecina Pilsoņu Kongresa reģistratoru saraksti, par Latvijas neatkarību balsojuši bija pāris tūkstoši krievvalodīgie. Un to esamība smagi nokaitināja ortodoksālos PSRS okupantus un maskētos okupantu dienderus, kangarus. Tāpēc tie panāca, ka visiem vienādi bija jākārto pilsonība, aizvainojot un atgrūžot lojālos krievus, īpaši tos retos, kas riskēja ar dzīvību, kā toreiz domāja visa viņu no PSRS masa, un tāpēc parakstītāju par neatkarību bija daudz vairāk, jo tas neprasīja tādu risku, kā barikāžu dalībnieku varonība. Un tiem visiem bija jādod pilsonība, kā latviešu tautas pateicības privilēģija Bet okupanti un ekskoministi triumfēja, jo tā neradās daudznacionālās poltiskās nācijas pamats no krieviski runājošās Latvijas nacionālistu grupas, kā pretstatam okupantu varzai no Interfrontes draņķiem. Labs piemērs mums un visai pasaulei ir politiskās nācijas konsolidēšanās Ukrainas gadījumā, kur visas tautības apvienojas ap ukraiņu tautu un tās valodu cīņā par kopīgiem mērķiem brīvības un neatkarības vārdā!

  7. Aelita saka:

    ->ES
    Nu jā, var jau vainot pensionārus un invalīdus, ka viņu uzturēšanas dēļ jāmaksā nodokļi. Un kur lai tos nodokļus ņem, ja tika nīcināta rūpniecība un lauksaimniecība? Deviņdesmitajos tak mums teica, ka nav nekas jāražo, visu sastrādās ķīnieši ar savām mazajām rociņām. Un latvieši var dziedāt un dejot.
    Arī turīgākiem jau rodas problēmas, ja bērnam jāstāv garā rindā pie zobārsta, ja ļoti sāp, tad jāiet par maksu un jātērē pat vairāki simti. Par vienu zobu!
    Bet radiniece, pensionāre no ASV rakstīja, ka viņai zoba labošana izmaksājusi 1600$ !
    Pie mums, kad tv rāda pansionātus, redzami vecīši bez zobiņiem.
    Bet es, kopjot invalīdu, esmu ietaupījusi valstij līdzekļus, jo institūcijās tas izmaksā valstij daudz vairāk. Turklāt ģimenes vecos cilvēkus arī man nācies kopt, jo neesam no tās bagāto sugas.

  8. Anonīms saka:

    Nūja! Latviešu valsts!? Kādu latviešu valsti jūs paši sev redzat, ja tomēr pienāk tā svētīta diena i aizvacas svešie prom līdzi ņemot Gedroicu, lai jis nesimois or sovu kuli, ka seklos nova kur likt?Moralizesanas lekcijas īpaši piemīt nacionālās lietas chuljiem, ja arī paši ir jaukti ar žīdiem. Tomēr ikdienā sīkās saimnieciskās lietās chulis ir ļoti īgns cilvēks i ir todas litos, ko ar jo nekai nesovar sorynot, jo porok posh idumeigs. Jait pi to posh okupanta. Da i shudin por breinumu nusaperk īstu klasisku eklieru ar baltu putukrejum pildījumu! Vin otskotitis sorezgeit uz večiņas, kai jo sovo vecumo strodoj pi letes. Momin tu meilo, ka večiņas strodoj po 14 stundim! Dasogoj da auto ustos i tur tisoj eklirus or kofej skotutis uz tom deivoinojom ukro nišu fizionomijom pi poleidzeibos ludzina. Otkon taj izredzeiteibo sit couri! Saime nieks =Mais =AS +Ime. Nu pie visas tās lejputrijas kurā dzīvo šajos laikos saimnieku tauta nekas nav labvēlīgs iespējams atregulet sev par labu. Lietas iet arvien sliktāk iezemiesiem un Latvija kļūst arvien krāsaināka tautās un viņi moralize iezemiesus, kā ir jāuzvedas viņu priekšā. Neatkarīgi no viņu izcelsmes viņi visi kopīgi sāk riet virsū saimniekiem, kad tie runā par savu Dievišķo vietu uz pasaules. Man nevajag bazties virsū ar jel kādām Nacionālām bantitem i plātīties acu priekšā ar patriotisma saukļiem. Es dzīvoju pats savā Dieva svētīta zemē neatkarīgi no izkārtnēm, ko liek varas. Tās ir bijušas un izbijusas, bet paši jūs savā starpā neko labu nekultivejot arī nekā laba ne sasniegsiet. Very easy latvians! Modernajā pasaulē ir arī citas problēmas, kā vien nacionālā nostāja, kad jāiet uz intwenacionales māju, tad svarīgi ir pavisam citi faktori, lai es nobalsotu par! Politiski man senči ir norādījusi iz savas skarbās dzīves pieredzes, ka ja spļauj virsa ir pilnīgi visām partijām! Saimnieks nespēj sevī caurmalt tādas lietas, ko dara visa tā pasaules vazanku sabiedrība ar savām kulītēm. Citas mēras auklas ir tiem ļautiņiem. Censties mācīt savu kultūru svešiniekiem ir bezjēdzīgi, ja pašiem ar to kyl turu ir jau pašvaki.

  9. Hermīne saka:

    Es nevaru sāprast… Vai Anonīms ir tas pats Skolnieciņš, vai nē?
    Nav jau visi čiuļi tik iedomīgi. Bet čangaļi ir enerģiskāki, kur tik viņi neielien, pat valdīšanās.
    Kā teiktu tie ventiņi par to kultūr? Tūr kul ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *