L. Grantiņš par parādu jūgu

Šeit sarakste Feisbukā ar kādu Didzi Birznieku, kurš pieblīvē šo vietni ar Kremļa “lakstīgalu” Fursovu. Kurš pat ir solījies braukt uz Vāciju, lai L. Grantiņam izsistu CIP ieliktās protēzes, nosaucis viņu par žīdu šāvēju, bet ne tas ir galvenais, bet gan tas, kāds ir mans(L. Grantiņa) viedoklis par naudas aizņemšanos.

Aizņemies, jo neviens tevi nepiespiedīs to atdot- uzspļauji viņiem !

Tad arī pasacīju, ka, ja es būtu pie teikšanas, tad aizņemtos no SVF ne tikai desmitus, bet simtus miljardus. Nav noslēpums, ka tieši SVF aizsegā cionistiskie noziedznieki iznīcināja Latvijas rūpniecību un tautu izdzina svešumā. Tad mācīsimies no viņiem un aizņemsimies tik, cik vajadzīgs, lai visu atjaunotu un nodrošinātu cilvēka cienīgus apstākļus mūsu tautai. Bet, lai tas viss varētu notikt, varas struktūras jāiztīra no komunistiem un čekistiem, kuri darbojās cionistu interesēs, lai iznīcinātu mūsu valsti. Jānis Bordāns iet šajā virzienā un arī saudzīgi izsacījās šajā jautājumā: ka nevajadzētu ekonomēt, bet aizņemties, lai palīdzētu !

Ja esi starp cūkām, tad arī uzvedies kā viņas, ja nē, tad tiksi samīts !

Sarakste ar Didzi Birznieku 2020. G. 16. aprīlī

Birznieks:

Lai piepildās Tavi vārdi. Šeit jau 2 miljardi paņemti uz krīta, lai cīnītos ar vīrusu. Igauņi iegulda 100 miljonus, lai cilvēki atgrieztos laukos.

Grantiņš:

Ja es būtu pie teikšanas, paņemtu simts miljardus, jo tos neviens nevienam vairs neatdos… .

Birznieks

Tu nedaudz esi ekonomisks avantūrists.

24.07.20

You may also like...

3 komentāru

  1. Armands saka:

    Vispār jau tā sazagta bagātība nav ne kur zudusi. Vajag tikai sākt sist tos īstos un sist pamatīgi. Kā? Nato karavīri ir Latvija un viņiem piesolit pusi no sazagta, tad vēl latgaliešu meitenes varētu viņiem dzemdēt dēlus un latvieši izaudzinātu viņus par cilvēkiem nevis par spidermeniem. Tāpat viņi vairs atpakaļ uz mājām neatgriezīsies, jo gan jau Russija ies viņi iekšā. Tie kuri bļaustās par to zhid sausan jau parād paši sev, kas viņi ir patiesībā.

  2. vitjka saka:

    Vot tāds tjipa didzis birznieks.Jūs varat darīt ar mani ko gribat,bet pēc tāda tjipa rokas būs jāmazgā.

  3. Anonīms saka:

    Ko neteiksi Grantiņ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *