Par apsmieklu pasaulei(dižā jaunHazārija un Makrona rūpes) !

Noskatoties pirmo video, rodas jautājums: Kur, kā un ar ko domā tie, kuri aizstāv šo sātaniski asiņaino režīmu ? Būtu jau labi, ja “aizstāvji” atrastos tikai šajā video APSKATĪTAJĀ zemē. Nelaime un apsmiekls, ka vesels lērums tādu idiotu atrodas Latvijā. Nerunāsu šeit par KLIĶES drošības struktūrām(VDD, SAB, Ie.Min., Ģen. Prokratūra…), kuras sastāv no šiem asinssuņiem, bet par it kā veseliem LR pilsoņiem, kuri sevi aktīvi izrāda Feisbukā un DRAUGOS.

Un, kas par brīnumu, vēl Lietuvā būdams Francijas prezidents sauc pāri robežai, ka mums esot jābeidz draudzēties ar savu GALVU un tā jāaizstāj ar putinisko Krieviju !

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/video-latviju-oficiala-vizite-apmekle-francijas-prezidents-makrons.a376148/?fbclid=IwAR2pQzZhmHd1WHkyfjm7WQ5APvkL42zw9DlIoOsjlHRWWgdtoC-GpjahTqs

Un dzirdējāt, ko NĀCIJAS FĀTERS sacīja: “Latvijas sabiedrība krīzēs ātri mobilizējas, ātri tās pārvar un no tām izkļūst arvien spēcīgāka !” Tikai atliek tāds “idiotisks” jautājums: “Kāpēc ir tās krīzes un, kuri ir šo krīžu radītāji ?”(tieši šis ir tas atslēgas teikums, kapēc ir radies šis raksts) To, ka tieši valdošā KLIĶE, ar pašu Levitu priekšgalā, izkļūst no krīzēm spēcīgāka un bagātāka, neviens nenoliegs ! Tam pierādījums, ka tikko COVID “krīzes” laikā aizņemtie četri miljardi klusi un bez trokšņa “aizpeldēja nezināmā virzienā”!

Vēl ir viens ļoti interesants jautājums; kapēc šīs franču MAKARONS(Makrons)ar savu ōmi atskrēja uz Latviju ? Vai norādīt cik “bēgļi” mums no Sīrijas ir jāuzņem, kurus, bombardējot Sīriju, tieši Putins padzina no dzimtenes ? Francija līdz pat šai dienai ir koloniāla- noziedzīga valsts, kura ignorējot ANO lēmumus, uzcēla Izraēlas pazemē kodolieroču ražotni ! Makrons ir Rotšildu dinastijas pārstāvis, tātad, demokrātijas ienaidnieks. Viņš Francijā ir tik pat “populārs”Levits Latvija un Putins Krievijā. Viņu neapsargā franči, bet ārzemju leģions. Pie varas turas ar tādu pašu brutalitāti kā Lukašenko un Putins ! Makrons ir konfliktā ar ASV militāristiem, kuri cīnās pret hazāru mafiju un tāpēc arī atskrēja uz Baltiju, lai radītu pretsparu ASV ! Makrons ir naida kurinātājs Eiropā !

01.10.20

You may also like...

5 komentāru

  1. Antienglender saka:

    Marks Zukerbergs,Īlõns Masks un Google ir ASV. iesūdzēti tiesā,par centieniem iznīcināt visus cilvēkus virs Zemes ar 5G. starojumu. Džordžs Soross sponsorē klīstošās,bruņotās nēģeru bandas ASV. un cilvēku trakošanu Baltkrievijā. Jācer,ka arī viņš drīz pievienosies saviem draugiem uz apsūdzēto sola. (Atsauce uz Kla.tv)

  2. NS saka:

    “LATVIJAI IR JĀBŪT BRĪVAI,VIENOTAI,NACIONĀLAI UN DEMOKRĀTISKAI VALSTIJ ŠO VĀRDU PILNĀ NOZĪMĒ,JEB LATVIJAI NEBŪT NEMAZ”. (1988) Vai Latvija ir brīva? -Nē! Tā atrodas svešu valstu un pārvalstisku organizāciju diktātā un iespaidā. Latvija čum un mudž no iekšējiem ienaidniekiem,kuri nāvīgi nīst visu daiļo un nacionālo. Vai Latvija ir vienota? -Ja nu vienīgi beztautas naidīgās masas vidū. Vai Latvija ir nacionāla? -Nē! Par to var katrs pārliecināties mēģinot Latvijā runāt latviešu valodā. Vai latvija ir demokrātiska? -Nē! Latvijā varu nepārstāv latviešu tauta. Kā,tad sanāk? -Tikai reptiloīdā Leviatānija.

  3. W saka:

    Ko uz valsts rēķina nozog cilvēces parazīti,bestijas-necilvēki,uz audžu audzēm būs uzlikts kā parādu slogs. Citiem vārdiem sakot; aizņēmumi naudas izteiksmē tiek uzlikti uz mūžīgiem laikiem uz nodokļu maksātāju pleciem. Nodokļus paaugstinās vēl un vēl,lai visas tautas varētu atkal un atkal apzagt. Gudri ir valstu vadītāji,kas neko neaizņemas. Un ir tādas pašpietiekamās valstis. Tikai,kas notiks Latvijā?! Tiešām vajadzīgs kāds paraugtribunāls,kurš anulē visus žīdu finansu impērijas iztaisītos parādus Latvijai. Latviešu tauta nav atbildīga par pārvalstisku organizāciju rebēm. Visi pasaules finansu noziedznieki ir saucami vārdos,no tiem jāprasa atbildība nevis no tautām,kuras novestas piespiedu nabadzībā.
    .
    .
    .
    Admins
    Tas drīz notiks un nekādi parādi uz mūsu “pleciem” nepaliks. Tie tiks norakstīti tīlīt pēc šo noziedznieku pakāršanas.

  4. Armands saka:

    Sēdot pie kafijas un kūkām ar iz bijušo Kgb darbinieku runādami krustu šķērsu par vēstures sūdiem viņš izteicās, ka var iedomāties vienā mazā Latvijā bij vien 15 000 Kgbeshniku. Vēl ir citas organizācijas Sovietu militārajā sistēmā kuras uzraudzija vietējos aborigenus un gatavoja viņus nacionalaj atmodai. Telpā iesaucās kāds ar pārsteigtu OHO! Vecais vīrs, kurš ir jau uz sliekšņa pie Baltajiem tēviem izsaka nemainīgu patiesību. Atcerēsimies, ka Latvija ir Baltijas centrs!Vien no sevis piebildu, ka ne tikai Baltijas, bet pasaules krustojums, kur cauri gadu simteņiem ir lidusi visādi salašņas ar vēlmi kontrolēt ne tikai mūs, bet svarīgākos jūras tirdzniecības ceļus. Vien šodienā nez kāpēc runā par Sovietu valsts atjaunošanu un tie starptautiskie militārie spēki kamdēļ ir savilkti no Baltijas jūras līdz Melnajai? Vēsturiski tak viņi lien pa tiem pašiem caurumiem tā pat, kā žurkas, kuras lien manā būdā pa viņu kolēģes izgrauzto tuneli. Kaķi neķer un vien tikai kaifot grib ar Nunu, bet Nuna nez kāpēc uzticīga tikai vienam runcim. Tas cmoshniks dzīvo buržuju māja, bet nāk apēst Nunas ēdamo, ko es viņai esmu sagādājis no sabiedrības kastēm. Nuna jau ir nokeruse 4 žurkas un divas peles, kuras izliek man apzināti apskatei. Izeju no agra rīta saposies uz ciemā došanos un atverdams durvis man priekšā guļ beigta žurka. Vo malace Nuna! Atpakaļ atbraucis nespēju aizmirst ieiet veikalā un nopirkt viņai bonusa Special devu, lai norijas kaķu barības. Visi apkārtējie kaķi ir Murmina pēcteči no dažādām kakenem bet tas Murmins sit visiem cauri. Slinki līdz nelabumam un vienīgā Nuna ir tā, kura dara savu kaķenes pienākumu.
    .
    .
    .
    Admins
    Armand, Tu muldi vienā muldēšanā. KGBešņiki nekādu Atmodu negatavoja, bet gan to un tās dalībniekus iznīcināja vai iespundēja.

  5. Dunduks. saka:

    Armands,kas tikai kūkas rij ar draugiem no čekas,bet šņabi nelieto… Un,izstāda savus 4niekus. Tos visiem jāredz,citādi čeka nemaksā par
    driķējumu. Bez maksas šitādus palagus ,un tik regulāri – neviens neknibinātu. Tas ir skaidrs,kā diena!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *