A. Priedītis. Kāpēc tā notiek?

Kāpēc tā notiek?

   “Balto” cilvēku morāli tikumiskās rīcības, racionāli saprātīgās domātgribas, darbības, uzvedības un komunikācijas straujā lejupslīde kaut kādā anticilvēciskā (postcilvēciskā) un pilnīgi nesaprātīgā (debilā) formā ir acīmredzama nelaime. Tai faktoloģisko piemēru netrūkst, un tos nav grūti analītiski fiksēt. Cita lieta ir atbilde uz jautājumu “Kāpēc tā notiek?”. “Balto” cilvēku degradācijas un deģenerācijas iemesls joprojām saglabājas kā līdz galam neatrisināta problēma, kaut gan vairāk vai mazāk patiesas un ticamas atbildes ir sastopamas.

   Globālo sociālo problēmu analītiķi, kuri cilvēku dzīves visus procesus izskaidro ar demogrāfisko faktoru (atkarību no iedzīvotāju skaita), atbildē uz doto jautājumu centrā izvirza eiropeīdu rases novecošanu un izmiršanu. Planetārās demogrāfiskās pārejas laikā (1960-2050) “baltās” rases apjoms neglābjami samazinās. Tas atsaucas uz eiropeīdu apziņu. Eiropeīdi zaudē pašcieņu un pašvērtību. Viņi apzinās savu bezizejas stāvokli. Viņiem vairs nav nekādas nākotnes. Viņu vadošā loma cilvēcē izzūd, un viņi nonāk cilvēces perifērijā kā tikai viena desmitā daļa no Homo sapiens kontingenta. Tāda nožēlojama perspektīva stimulē nolaidību morāli tikumiskajā jomā, atmetot visas tradicionālās vērtības un normas. “Baltie” cilvēki ir sākuši dzīvot tikai tagadnei, rūpējoties vienīgi par fizioloģisko komfortu un necenšoties saglabāt racionāli saprātīgu pieeju nevienā īstenības segmentā.

   Taču speciālajā literatūrā ir sastopamas arī citas atbildes uz jautājumu “Kāpēc tā notiek?”. Tā, piemēram, ir sastopama atbilde par kolektīvās identitātes likvidēšanu. “Baltajiem” cilvēkiem tiek atņemta jebkura veida kolektīvā identitāte. Tas nozīmē, ka tiek izskausta cilvēka iespēja būt kopā ar līdzcilvēkiem un balstīties uz viņu kolektīvo domu, palīdzību, atbalstu. Cilvēkam tiek atņemta iespēja būt kopā ar citiem cilvēkiem politiskajos, ideoloģiskajos, filosofiskajos, estētiskajos uzskatos, morāli tikumiskajā pozīcijā u.tml. Respektīvi, cilvēks tiek pilnīgi vientuļi un individuālistiski nostādīts dzīves īstenības priekšā. Tiek sasniegta individualizēšanas maksimālā robeža. Iestājas totāls individuālisms – morāles princips, kā pamatā ir indivīda autonomijas, absolūtas brīvības un absolūtu tiesību atzīšana sabiedrībā, indivīda interešu pretstatīšana sabiedrības interesēm.

   Tik tikko minētās atbildes autori kolektīvās identitātes likvidēšanā saskata zināmu vēsturisko pēctecību. Vispirms cilvēkam atņēma reliģisko kolektīvo identitāti. Ateists vairs nebija kopā ar baznīcas draudzi. Pēc tam cilvēkam atņēma šķirisko, ekonomisko, nacionālo kolektīvo identitāti. Piemēram, aktīvi propagandētā kosmopolītisma ideoloģija noraida nacionālu patstāvību un suverenitāti, sludina vienaldzīgu izturēšanos pret dzimteni, nacionālo kultūru un tās tradīcijām. Neoliberālisma, postmodernisma un globālisma laikmetā no XX gs. beigām “baltajam” cilvēkam sāka atņemt viņa kolektīvo vienotību ar citiem cilvēkiem no dzimuma viedokļa. No aizvadītā gadsimta 90.gadiem Rietumu civilizācijā agresīvi izvērtās t.s. gendera politika. Tās odiozākais panākums ir valstu valdību lēmums dokumentos nenorādīt cilvēka dzimumu. Tā vēlas rīkoties Nīderlande no 2024.gada.

   Nākas novērot, ka cilvēks pamatīgi izmainās bez kolektīvās identitātes. Radikāli izmainās viņa tikumiskā stāja, domāšanas veids, dzīves uztveres dziļums, vērtības un normas. Radikāli izmainās arī viņa priekšstati par sevi un savu vietu pasaulē. Tās ir izmaiņas, kuras nākas apzīmēt ar vārdiem “degradācija” un “deģenerācija”. Taču pats bez kolektīvās identitātes eksistējošais cilvēks (postcilvēks) tā neuzskata. Viņa uzskati par sevi un pasauli ir “jauna normālība”, kā tagad ir pieņemts sarkastiski teikt par “baltās” rases norietā sasniegto drūmo pakāpi.

A. Priedītis: Postcivilizācijas dienasgrāmata

LRTT

Viss ir pareizi pasacīts, tikai trūkst analītisks šī procesa izskaidrojums: kuri veic šo noziegumu pret eiropeīdisko rasi(taču ne jau paši eiropieši) ? Kāpēc autors neatbild uz paša “uzlikto” virsrakstu ? Paši eiropieši šajā noziegumā pret BALTO RASI nu nekādīgi nav vainojami. Vēsturnieks Indulis Ronis nepārprotami norādīja, kuri valda pār EIROPU un kāda ir viņu izcelsme ! Foto redzamajiem ir eiropejisks izskats, bet vai paši tādi ir ? Baltā RASE neiznīcina pati sevi, tā tiek iznīcināta no šiem, šeit skatāmajiem izdzimumiem !

Ja šī PATIESĪBA tiks publicēta Feisbukā, tad jārēķinās, ka 30 dienas tiks iedots ATVAĻINĀJUMS. Man tas kārtējo reizi tika IEDOTS, jo vienu krievu šovinistu nosaucu par: smirdošu krievu nacistu.

08.10.20

You may also like...

7 komentāru

  1. Armands saka:

    Bērnībā biežāk vazajos uz kino nekā uz skolu. Tanī laikā protams piesaista uzmanību kinu, kur ir ieroči un vēl labāk, ja kaut kur parādās skaistas sievietes atkailinata krūts. Tad zāle pilna pusaudžu! Viena filma iecirtas būtiski par balto bokseri ar izteiktām zilām acīm, kur kara laikā viņš protams bij nacists, bet pēc kara kāds tālbraucējs žīds ieraudzījis afišu, ka notiks boksa turnīrs. Tā teikt var piedalīties tanī arī no ielas kāds tālbraucējs sevi piesakot turnīram. Tas tālbraucējs kara laikā ar nacistu sēdēja vienā konc lageri un izmantoja zidulenu, kā boksa maisu. Tad nu pēc kara izdzivojusais zidulens atriebsies zilacainajam nacistam kāpjot uz boksa ringa, jo tagad sitīs taisnības stunda. Visas filmas garumā šis žīds uz ringa atceras drūmās konclagera ainas, kā Prussu zilacis sit zidulenu brunaci. Atceras tikai zidulens, bet Prussu karavīrs nekadigi nespēja visas cīņas laikā atcerēties, ka šis zidulens kara laikā viņam konclageri bija par maisu, tad tāpēc viņš zaudēja cīņu zhidam. Tā teikt filma pēc satura pilnīgs mēsls un man jau tad izraisīja riebumu visas tās netīrības, ko skolā lēja par maniem senčiem latviešu valodas skolotāja. 2008.gada no nākdams Anglija novēroju viņu civilizācijas brīnumus, bet visu grūtāk ir dzīvot godīgam Saimes tēvam. Vien dzerdams kafiju skaistā rudens diena pa sēdēšu un paskatīšos uz viņu ļaužu uzvedību bērnu spēļu laukumā. Vēlāk man kāds ukrainis saka, ka labāk tā ne novērot viņus, jo vientuļam vīrietim var piesieties, ka viņš ir pedofils, ja redz viņš skatās uz bērniem. Visādi tiek zakats un lietas samazgas virsa vārdam TEVS =VITAL. Facebook savdabīgi neliedz cilvēkiem izlikt netīrības, kur sejas vietās ir ass holes. Nu es arī periodiski tieku diskvalificēts, jo uzrakstu kādam latviešu žīdam, ka viņa seja izskatās pēc kāda žīdu nacista, kas ir arī patiesība. Tā nu tiem žīdiem patīk sporta izcelt savus izlidenus, kuri ir caur žīdu pizdam pasaulē nākusi un visādi centīsies viņus izcelt, kā pašus pirmos. Es piekrītu Grantinam, ka balto rasi nicina apzināti un tas nesākas 60 tajos, bet ir jau darīts sistemātiski cauri gadu simteņiem. Tā asins ko senči noladejusi caur gadu simteņiem ir visos tronos iejaukties, ko sauc Couborg. Paši angļi tak ir eksperimenta truši gadu simtenos. Pidari var gvelzt visādas netīrības, bet tēvam kristietim izaudzināt dēlu par goda vīru viņam visādi tiek liegts.

  2. Paskaties. saka:

    IZNASILOVANIJE GIMNASTKI-amerikanskoje zoloto. Youtube. (kirilica)

    Kāpēc tas tā notiek!, ka židu ,cilvēki, uzskata par cilvēku,bet,TAS, kā parasts, ir tikai plēsoņa…..
    Un Priedītis ,lojāls plēsoņām, piespiež upuri samierināties ar to ,ka VAINĪGS pie visa ir tikai UPURIS !!!

    Un ,zināt Priedīti, ir ĻOTI LABi,ka atklājat mums,cilvēkiem,ka plēsoņas IR PANIKĀ . Un šausmīgā panikā. Un,ka TIE mierā neliksies…
    Un visi troļļi driķē palagus… lai spiediens neatslābst. Un pārējie overtona logi,trako murgodami. Latvijas prese rullē cik spēj!
    Jo- NĀK ALGAS DIENA ! : -)))))))

  3. ja nezina lai neraksta saka:

    Viņi neslīd , bet viņus nosita…….

  4. Konstantīns saka:

    LRTT piebilde par raksta neanalītiskumu ir pareiza. Globālo procesu skaidrojumi,īpaši baltās rases liktenis, AP kunga gudro vārdu tērcītēs tek rietumu grantu dotēto un apbrīnoto pseidozinātnieku darbu gultnē. Piemēram,lietus līst tāpēc,ka tas smagāks par gaisu,kas neizskaidro lietas būtību. AP baidās no pieskaršanās būtībai,kas ir saprotams,jo tas var būt bīstami,un tas viņam,AP,ir IEMĀCĪTS!! Iemācīts ar pātagu,burkānu un daudziem citiem ,,skanošiem grantiem,,.Jā,arī gabalos saciršanas demonstrējumiem. AP ir normāls cilvēks,arī ,iemācīti šur-tur,bet ne visur, politkorekts,tomēr nevajadzētu masveidīgi tiražēt rakstus,kas neanalītiski domājošam cilvēkam informatīvā monopola laikmetā liek degradējoši pārdzīvot savas ādas krāsas mazskaitlību..
    .
    .
    .
    Admins
    Ir patīkami lasīt KOMENTĀRU, kas nesatur tukšvārdību.
    Piebildīšu par Priedīša kungu: Latvijā esot ne visu var atļauties, jo var ātri tikt “piebiedrots” Lozei, Ronim un neskaitāmiem citiem… .Priedīša kunga teiktais ir pa visiem 95% patiess un to, kas ne tā un, kas citiem nav pieņemams, tiek ar LRTT viedokli “papildināts”. Viņš arī “papildina” manis sacīto. Uzskatu to par pieņemamu no abu puses.

  5. tā pat kā laitmans saka:

    Būtu labi ja Grantiņš uzliktu sarunu Džūlijas Po ar Sergeju Saļs……….
    .
    .
    .
    Admins
    Atsūti norādi.

  6. You Tube saka:

    You Tube.com/watch?…..
    Džūlija Po saruna ar Sergeju Saļs……
    .
    .
    .
    Admins
    Vai domāts šis video ?
    https://www.youtube.com/watch?v=Dlg9wLLpEO8

    Noskatījos šo Putina un Lukašenko aizstāvju murgu, kuram spīd cauri RUSKIJ MIR.
    Abi jau vairāk aizstāv PASAULES VALDNIEKUS, nekā ir pret tiem. Saļs ir diezgan nopietns cilvēks, bet šoreiz izskatījās vairāk pēc garīgi apdalīta…

  7. agrāk saka:

    Ilgu laiku es par Saļu neklausījos ,bet šī pēdējā saruna ar Džūliju Po [liekās] , ļoti interesanta………

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *