A. Priedītis. Kārtējais cinisms

Kārtējais cinisms

Divi ķēmi uzpurņos ! Kur loģika šajā absurda teātrī, ko viņi spēlē ? Kapēc goda sardzes zaldāti bez “uzpurņiem” ?

2020.gada septembra beigās Francijas prezidenta Latvijas vizītes programmā bija piedalīšanās diskusijā par demokrātiju digitālajā laikmetā. Nav vajadzīgs atgādināt par normālo cilvēku sarkastisko attieksmi pret demokrātiju senāk un tagad. Tāpat nav vērts komentēt pašmāju muļķīša pederastu nācijas tēva diskusijā teikto, ka “kopš soctīklu ieviešanas demokrātija kļuvusi ievainojamāka (!?)”. Interesantāk ir pievērst uzmanību Latvijas pārstāvjiem diskusijā – mūsu demokrātijas korifejiem un mūsu digitālā laikmeta korifejiem. Redzam, kurus Rīgas pils pietaisītāji ir pielaiduši tikties ar dārgo viesi. Internetā par viņiem ir ievietota šāda informācija: “Diskusijas dalībnieki – NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts, fonda atvērtai sabiedrībai DOTS izpilddirektore un sarunu festivāla LAMPA direktore Ieva Morica, domnīcas “Sabiedriskās politikas centrs PROVIDUS” direktore un vadošā pētniece Iveta Kažoka, Latvijas jauniešu delegāte ANO Natālija Knipše –, kā arī diskusijas vadītājs žurnālists Edijs Bošs.” Tātad tiekamies ar “sorosistiem”, “lampas” ūdensgalvām, tiekamies ar profesionāliem laizītājiem, profesionāliem kolaboracionistiem, profesionāliem šarlatāniem. Un tas nekas, ka šie tipi sen ir atmaskoti un viņu nacionāli nodevīgā darbība ir sabiedrībai labi zināma. Taču pederastu nācijas tēvam par to ir tikai “nospļauties”. Viņa ciniskā attieksme pret sabiedrību atkal ir guvusi skaistu apliecinājumu. Diskusijā lieliski iederējās “digitālās demokrātijas” praktiķis – latviešu slavenākais influencieris, denuncēšanas un stučīšanas lielmeistars pederastu nācijas tēva lielākais labvēlis necilvēks Lapsa Lato Vito Hodo Endo Leo Gauno. Viņš ir lieliski apguvis prasmi taisīt biznesu ar līdztautiešu anonīmu apmelošanu, denuncēšanu un necenzētu vārdu lietošanu savā naudas kāstuvē “Pietiek”. Viens ir slikti rīkoties ideoloģiskā nolūkā. Pavisam kaut kas cits ir slikti rīkoties naudas dēļ. Nedomāju, ka ir pārāk daudz tādu interneta veidojumu, kuru mērķis ir gūt peļņu ar speciāli organizētiem meliem un pie tam anonīmiem meliem. “Pietiek” dominē autors vārdā “Pietiek lasītājs”. Tas var būt pats Lapsa, kā arī kāds cits, kurš vēlas nomelnot darba biedru, priekšniecību, kaimiņu, biznesa partneri utt. Lapsam ļoti nepatika izlasīt e-vēstulē, ka viņš Latvijā ir vislielākais “stučītājs”. Kā zināms, viņa “sapeistotās” grāmatas ir peļņas avots. Tādu tipu noteiki varēja parādīt Francijas prezidentam kā radošuma lielvalsts digitālās demokrātijas ekselenci.

A. Priedītis. Postcivilizācijas dienasgrāmata 01.10.20

LRTT

Lielāku noziedznieku par Lato Lapsu pēcAtmodas periodā diez vai izdosies atrast. Ārprāta kategorijas Latvijas vēstures viltotājs, apmelotājs un kūdītājs. 95% viņa rakstītais atbilst Patiesībai un tieši te jau tad arī slēpjas šī ebreju cionista nelietība. Tos 5% melus lasītājs arī uztver kā Patiesību…. . Lato Lapsa ir ļaunuma iemiesojums !

02.10.20

You may also like...

8 komentāru

  1. Armands saka:

    Tās ir redzamās polit sejas, bet vēl ir milzīga laizitaju armija, kura apkalpo korporāciju sistēmas. Tās sīkās ikdienas padauzas, kuras it kā nodrošina sabiedrībai darbu ārvalstu uzņēmumos. Izkalpojas svešinieku labā, lai tik vietējam vecim būtu smagi. Sievietes strādā pa 14 stundām diennaktī. Cik paliek personīgajai dzīvei? Kāda vēlme būt vairs par saimniekiem, ja dzīvības sula visa tiek atdota svešo uzturēšanai? Cilvēki jau sak, kāda tur starpība, kas par prezidentu lai tik cilvēks labs būtu!

  2. vai saprotat, kas notiek Rīgā? saka:

    Šodien Rīgas domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē par galvaspilsētas domes priekšsēdētāju tika ievēlēts Mārtiņš Staķis (APP).

    ar Staķi Rīgas mēra amatā nobalsoja 46 deputāti, pret bija 11, bet neviens atturējās.

    Staķa ievēlēšanu šajā amatā atbalstīja arī daļa opozīcijas, nevis tikai koalīcijas partneri.

    Staķis būs 11.galvaspilsētas mērs kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas 1990.gadā.

    23

    18
    Par Mārtiņa Staķa (APP) ievēlēšanu Rīgas mēra amatā šodien balso arī daļa opozīcijas.

    Kā teica Latvijas Krievu savienības (LKS) Rīgas domes frakcijas vadītājs Miroslavs Mitrofanovs, LKS balsos par Staķi, jo viņš esot izpildījis savu solījumu un atsūtījis koalīcijas rīcības programmu opozīcijai uzreiz pēc tās parakstīšanas.

    =======

    Val sapratāt, ka pederasts Mārtiņš Staķis ir pieņemams Kremļa komisāres Ždanokas “Kievu” partijai, kur īstenībā nav neviena īsta krieva.

  3. !!! saka:

    Komunista Aivara Gardas cenzētā laikrakstā DDD intervijā jau izteicies Uldis Osis. Kad mafija jūt, ka gaidāmas pārmaiņas, tiek izbīdīti “līderi”.

  4. te saka:

    Rīgas domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa biroju vadīs Evija Celma
    Jaunumi
    Notikumu kalendārs
    Informācija presei
    Foto un video
    Sabiedrības līdzdalība
    Sludinājumi
    Tiešraides un ieraksti
    Publicēts: 02.10.2020.
    Informācija presei Rīgas domē
    Rīgas domes ģerbonis
    Jaunievēlētā Rīgas domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa (“Attīstībai/Par!”, “PROGRESĪVIE”) biroju vadīs Evija Celma, kura līdz šim bijusi “Accenture Latvia” un partneru dibinātā IT Izglītības fonda “Start(IT)” izpilddirektore.

    Evija Celma amata pienākumus sāks pildīt oktobra vidū. Nākamajai Rīgas domes priekšsēdētāja biroja vadītājai ir maģistra grāds politoloģijā, kas iegūts Latvijas Universitātē, kā arī apmaiņas studiju pieredze Upsalas Universitātē Zviedrijā. Iepriekš E.Celma ir strādājusi Zviedrijas vēstniecībā Latvijā, biedrībā “QUO tu domā?” un biedrībā “Sabiedrība par atklātību – Delna”.

    M.Staķa padomniece sadarbībai ar pašvaldības institūcijām būs Ieva Graudiņa, kurai ir ilggadēja darba pieredze Rīgas domē. I.Graudiņai profesionālais maģistra grāds sabiedriskajās attiecībās un sabiedrisko attiecību struktūrvienības vadītāja kvalifikācija. Rīgas domes priekšsēdētāja padomniece juridiskos jautājumos būs Dace Spaliņa, kura ir juriste ar lielu pieredzi valsts pārvaldē, iepriekš bijusi aizsardzības ministra padomniece juridiskos jautājumos. D.Spaliņa piedalījusies arī publiskas personas kapitālsabiedrību pārvaldības reformas īstenošanā. Maģistra grādu tiesību zinātnē un jurista kvalifikāciju viņa ieguvusi Latvijas Universitātē.

    Rīgas domes priekšsēdētāja padomniece sadarbībai ar nevalstiskajām organizācijām būs jaunatnes politikas un sociālās jomas eksperte Vladislava Šķēle. V.Šķēle ir koordinējusi valstiska un starptautiska mēroga projektus nevalstiskā sektora kapacitātes celšanai, pārstāvējusi Latviju Eiropas Komisijas ekspertu grupās par neformālās izglītības atzīšanu un sociālo iekļaušanu, un piedalījusies vēl virknē projektu, kas saistīti ar nevalstisko sektoru.

    M.Staķa padomniekos politiskajos jautājumos būs politiskās komunikācijas speciālists Gints Knoks. Savukārt Rīgas domes priekšsēdētāja padomnieks jautājumos, kas saistīti ar komunikāciju un saziņu ar medijiem, būs Aleksis Zoldners, kuram ir ilgstoša darba pieredze Latvijas plašsaziņas līdzekļos.

    Papildu informācija:
    Aleksis Zoldners
    Rīgas domes priekšsēdētāja padomnieks komunikācijas jautājumos
    +371 20071752

    Autors
    Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa

    Vladislava Šķēle
    17. septembris ·
    Lietotāja Attīstībai / Par attēls.
    Attīstībai / ParPatīk lapa
    17. septembris ·
    🚫 Aizliegums nav risinājums!

    ❗ Aizliedzot Georga lentītes publiskos pasākumos:
    👉 demonstrēsim savu nevarību sabiedrības saliedēšanā;
    👉 oranžmelnās lentes tāpat redzēsim automašīnu logos;
    👉 policistiem būs jādomā, kā šo normu īstenot dzīvē;
    👉 radīsim aizvien lielāku kārdinājumu pēc aizliegtā simbola;
    👉 dosim iemeslu provokācijām un tīšai situācijas eskalācijai.

    ➡️ Aizlieguma vietā mazināsim Kremļa propagandu un saliedēsim sabiedrību.

  5. te 2 saka:

    Vladislava Šķēle
    VLADISLAVA ŠĶĒLE·PIEKTDIENA, 2020. GADA 24. APRĪLIS·
    Vladislava Šķēle ir jaunatnes politikas un sociālās jomas eksperte ar vairāk kā 10 gadu pieredzi.
    Strādājusi valsts pārvaldē, veicinot Latvijas un Eiropas Savienības organizāciju kapacitātes celšanu, tādās jomās kā darbs ar jaunatni, sociālā iekļaušana, dažādības vadība un cilvēktiesības.
    Latvijas prezidentūras ES Padomē laikā bija vadītāja vietniece Jaunatnes politikas darba grupā, koordinēja ES Padomes secinājumu izstrādi starpnozaru sadarbības veicināšanai, kā arī organizēja Austrumu Partnerības forumu.
    Vadījusi starptautiskus projektus NVO gan Latvijā, gan Eiropas Savienībā, gan Āzijas valstīs.
    Šobrīd Kustības “Par!” valdes locekle un Rīgas nodaļas vadītāja vietniece. Ikdienā strādā Saeimas frakcijā “Attīstībai/Par!”.
    “Esmu dzimusi Ogrē krievvalodīgā ģimenē, tāpēc jautājums par to, kā veidot saliedētu sabiedrību, kur dažādība ir resurss, ne trūkums, man personīgi kļuva tuvs ļoti agri. 9 gadu vecumā iestājos savā pirmajā NVO, savukārt jau 15 gadu vecumā aktīvi darbojos cilvēktiesību organizācijā. Kopš NVO laikiem, ikvienā personīgās karjeras attīstības posmā esmu strādājusi tikai vietās, kur varu ietekmēt pārmaiņas sabiedrībā, veidojot to iekļaujošāku mums visiem. Uzskatu, ka mana dalība politikā un vēlme uzlabot mūsu visu, Rīgas iedzīvotāju, labklājību ir tikai loģisks nākamais solis.”

    Владислава Шкеле является экспертом в политической и социальной сфере, где имеет опыт работы уже более 10 лет.
    Работая в Государственном управлении, содействовала наращиванию потенциала организаций Латвии и Европейского Союза в таких областях, как работа с молодежью, социальная интеграция, управление многообразием и права человека.
    Во время Совета Латвийского президентства ЕС, являлась заместителем руководителя рабочей группы по молодежной политике, координировала подготовку проектов, связанных с рекомендациями Совета ЕС по развитию междисциплинарного сотрудничества. Так же организовывала форум Восточного партнерства.
    Руководила международными проектами для НГО Латвии и Дании.
    В настоящее время член правления движения «За!», где является заместителем руководителя рижского Отдела. В будние дни работает во фракции Сейма «Развитию/За!».
    «Я родилась в Огре, в русскоговорящей семье, поэтому вопрос о том, как построить сплоченное общество, где многообразие это ресурс, а не недостаток, стал близок мне уже давно. В возрасте 9 лет я вступила в свою первую НГО, в 15 лет активно принимала участие в организации по правам человека. Со времен НГО, на каждом этапе моей личной карьеры я работала только в таких местах, где я могу повлиять на изменения в обществе. Я считаю, что участие в политике и желание укрепить благополучие всех рижан, является моим логичным следующим шагом!»

  6. Aivars saka:

    Tagad lauzīs ar pedaru internacionāli,un nekas labs nav gaidāms. Latviešu pedari sniedz okupantiem brālīgu roku. Vispār interesants cilvēku ar novirzēm tango,būs jautri. Un tad vēl gaida saeimas sile!

  7. LATVIJU LATVIEŠIEM saka:

    4.maija režīms lēmis,ka Policijas vajadzībām jāatjauno “stukaču” skolu. Socioloģiskie pētījumi rāda,ka cilvēki sarunājoties savā starpā kļuvuši vēl neatklātāki kā padomju laikā. 4.maija režīma tehniskais parks saistībā ar 5G. ļauj viegli izvietot filmēšanas kameras un mikrofõnus ar lidojošo kameru palīdzību,pēc tam to visu tādā pat veidā savācot. Izspiegotie cilvēki pat nenojauš “lielās auss” klātesamību. Taču 4.maija režīmam ar to vēl ir par maz.
    .
    .
    .
    Admins
    Ne jau viss ir tik slikti, ja iet runa par jaunajām tehnoloģijām. Jautājums ir tikai: kā rokās tās nonāk ?!

  8. Viesturs saka:

    1941. gada vasarā, mūkot no Liepājas, krievi Armijas ekonomiskā veikala pagrabā sadedzināja dzīvus 56 veikala darbiniekus ! Tas nav izpelnījusies uzmanību ne vēsturnieku, ne skribentūras vidē (sadega jau tikai latvieši)!
    Te ir raksts no Kurzemes vārda:
    Svētdien Ziemeļu kapsētā apbedīja 35 Armijas ekonomiskā veikala pagraba telpās nonāvētos upurus. Veikala patvertnē dabūja galu pavisam 56 personas. Kad atraka drupas, patvertnē atklājās drausmīga aina—cilvēku ķermeņi bija pārogļojušies. Piederīgiem grūti nācās uzzīmēt savējos. Upurus pārveda pilsētas slimnīcas morgā. 15 līķus uzzīmēja. Tie bij ekon. Veikala kalpotāji, kurus ievietoja kopējā šķirstā. Otrā šķirstā novietoja ap 20 nepazīstamas personas, iebēgušas patvertnē no ielas. Upurus apbedīja no Ziemeļu kapsētas kapličas. Atvadedievkalpojumu noturēja Jaunliepājas draudzes mācītājs J. Šiliņš. Baltie šķirsti bija pārklāti ar Latvijas karogu. Izvadīšanā piedalījās tūkstošiem iedzīvotāju.
    Arm. Ekon. veikala kalpotājus apbedīja Brāļu kapu nodalījumā. Tie ir: Anna Speke, Zelma Vecbaštika, Katrine Teters, Oskars Mežs, Oskars Rašiņš, Irene Pimbers, Aleksandrs Bezrodins, Žanis Pukuls, Rasma Truše, Fridrichs Krūms, Kārlis Neimanis, Zelma Strautkalns ar mazo dēliņu Visvaldu, Toms Eglītis apbedīts Centrālkapsētā. Kopīgo upuru kapu klāja vaiņagu un ziedu kalns.
    Otru šķirstu ar 20 nezināmiem upuriem apglabāja pareizticīgo kapsētā. Arī šo kapa kopu pušķoja vaiņagi un ziedi. Kapsētā bija ieradušies arī vācu karavīri.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *