Tautas varas FRONTE, čekas instruments !

No LRTT arhīva:

Tiek dibinātas dažādas ākstu organizācijas… .Tā saucamā: Tautas Varas Fronte atklāti savā MANIFESTĀ uzstājas pret ASV(protams arī NATO) militāro klātbūtni Latvijā ! Kā interesēs tas viss ir, nav grūti iedomāties, it sevišķi tad, ja zinām, ka šo “varas fronti” ir dibinājis neviens cits kā: Padomju patrijods K. Dimiters ! Viņam pieslējies vēl kāds no šīs šlakas,- āžu rīkļgriezis, sieviešu “pērējs”, muslims, Padomju laikos savervētais VDK ziņotājs, šodienas Aivara Borovkova draugs,- Roberts Kļimovičs ! Vēl nez no kurienes “uzpeldējis” kāds Jeremējevs, kuram par draugu kļuvis mums pazīstamais AČGĀRNI.com īpašnieks Māris Bērziņš. Ačgārni.com ir “aizklapēts” un pats Bērziņš, cik noprotams, kļuvis par Aivara Borovkova sabiedroto vai draugu, ja jau atklāti aģitē pret ASV karaspēku. Kurš tad tagad aizstāvēs sātanistu upuri Gintu Voicišu ?

FOTO: Visi šie drazas uzstājas par vēlēšanu boikotu !

Šeit pieminētie visi ir Padomju okupācijas specdienestu (Borovkova & Co) saorganizēti švaļi, kuri savu dzīvi, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, beigs aiz restēm un daļa arī “pie laternas”. Aģitēt, par nepiedalīšanos vēlēšanās, kad nav notikusi okupācijas demontāža un valsts ir pilna ar okupācijas laikā ievestajiem kolonistiem, ir vissmagākais noziegums, kāds vien var tikt pastrādāts pret okupēto latviešu tautu.

TĀ IR NODEVĪBA UN NODEVĪBAS “CENA” IR NĀVE !

Jo mazāk latviešu aizies uz vēlēšanām, jo lielāka varbūtība, ka Latvija LIKUMĪGĀ ceļā tiek pievienota Krievijai- atdota pilnīgai saplosīšanai, jo Pasaule taču mūs uzskata par demokrātisku valsti, kaut arī tāda neesam. Uz to gaida visi komunisti, čekisti un valsts izlaupītāji, jo tas būtu garants, ka viņi izmuktu no pelnītā soda. Šeit pieminētie izdzimumi nav uzskatāmi par cilvēkiem un tāpēc uz viņiem neattiecas Cilvēktiesības !

Katra normāla cilvēka pienākums ir, pirms nav atjaunots Tiesiskums, uzspļaut šiem nodevības cermeņiem, bet pēc Tiesiskuma atjaunošanas, viņi saņems to ,ko pelnījuši !

FOTO: Arī šī “nac- patriotu” varza aģitē pret piedalīšanos vēlēšanās !

06.08.20

You may also like...

7 komentāru

  1. nosist saka:

    Agrāk “jaunlatviešus” iedzina mežā,tagad meži ir nocirsti un viņi ir pie varas…… “Jaunlatvieši” jau gandrīz ir nosituši mūsu tautu,bet kas nositīs viņus?????

  2. Armands saka:

    Viņi protams ir no tās sabiedrības kuriem patīk līst uz skatuves sabiedrības acu priekšā. Runāt runāšanas pēc, ka tik skaisti izskatītos paši pūļa priekšā. Tikai tās vēlēšanas ir jau iepriekš iestudēts teātris. Nu nav iespējams vietējam vecim izmainīt dzīves labvēlību kaut kādā vēlēšanu teātrī. Tas nav bijis iespējams nevienā valstī. Da vispār ieklausoties vārda Vēlme – Vēlēt vai NoVelt. Sava saimnieka Jā vārdu novelt uz citu pleciem, tad ar saņemiet to, ko paši esat Novelejusi. Visas savas bēdas jūs uzticesiet atrisināt kaut kādiem teātra ākstiem? Kāda zhidene Jelgavas bibliotēkā man pasniedz Nacionālo gotiņas konfekti. Kam tā? Redz viņa piedalās pašvaldību vēlēšanās no Nacionālās apvienības. Tātad par vienu nožēlojamu Gotiņas konfekti šī zhidene grib uzpirkt manu Jā? Da poshla ona na X! Protams es to viņiem noveleju kulturāli, bet viņi man aizliedza ierasties bibliotēkā. Tā pati sukaniska stukacu butiba kas viņos bij Ulmanlaikos i vācu un padomju laikos sēd iekšā. Valsts šeit nav savas un nav jau gadu simtenus. Ja nav, lai iet pa lupatu leveri visa tā judasa būšana. Dimiters ir unikums tāpat kā Mielavs, kurš dzied slavas dziesmas okupantiem. Tikai man tāds kaimiņš nr. 6 redzot, kā es kaut ko daros nekustamā īpašumā lien ar savām runām. Tieši tad, kad jaucu cementu! Sūti viņu kulturāli un pa viņu pašu ne kultūrai, bet jis lien, kā glums gliemezis. Pieņemt tādu mēslu par savējo, kurš staigā mītiņos par russkoje ravnopravije?Ta vish Russija kaut ko darbojas, tad Vācijā, bet naudu investēt investē Latvijas nekustamajos īpašumos. Meklējot pa muļķus, kuriem tā teikt dzīve hujo……

  3. uzšķaudām virsū saka:

    Katra normāla cilvēka pienākums ir, pirms nav atjaunots Tiesiskums, kārtīgi iespļaut sejā šiem nodevības cermeņiem Mārim Bērziņam, Robertam Kļimovičam, Kasparam Dimiteram, Valentīnam Jeremejevam, Aivaram Borovkovam, Valdim Šteinam, Jurim Lapinskim, Aivaram Andersonam,Ievai Skangalei, Lienei Rijkurei, Līgai Muzikantei, Aivaram Gardam,Steidzītei Freibergai, Maijai Redelei, Lienei Apinei,

  4. Armands saka:

    Pasak Linard par kādu īstu vīru ir vērts dot savu Jā, lai viņu vēlētu sev par kungu?

  5. bet vēl! taču ``skaista mana brāļa sēta...`` saka:

    un “jo man sūri, jo man grūši, jo es koši padziedāju“, “jo es koši padziedāju – skauģam sirdi ēdināju, skauģam sirdi ēdināju, sav` sirsniņu mierināju“.

    Kāpēc vispārināt? Kāpēc tik naidīgi? “Vēl jau viss nav pagalam – mūsu mīlai vēl laiks, drīz decembers beigsies, nāks ziedošais maijs.“ Ja labi ieklausās, mums ir tik daudz ko dziedāt, ka mēs mierīgi varam sarunāties, dziesmu vārdiem. Arī simfozijos, forumos un konferencēs. ;) Senlatvieši dziedāja, ka – pat karā: jo – “div` bāliņi karā jāja, abi jāja dziedādam`.“

    https://www.youtube.com/watch?v=CfrGTWY337o

  6. Maiss ir caurs. saka:

    Žurkas. Izskatās kā cilvēki. Dzīvo baros. Naidīgi,kodīgi savā barā.Viens otram
    rauj nost salaupīto. Vai nogalina savus bara kompanjonus,lai savāktu zagto mantu
    viens. Visi ,barā, cenšas nostiprināt valdītāja pozīciju.Ar spēku. Ar viltību.
    Bet ,visi saprot šādu dzīves stilu kā (!?) ērtako un labako.
    Latvijas žurkas.
    Apvienojušās Vienā Barā. Pulks,kopskaits-liels.Visas krāsas,visi ,,masti,,
    visas valodas, visi vecumi,visi garumi… Tēviņi un mātītes… arī tie,kas
    knapi no zemes atlekuši. Visi zina Vienu Programmu. PLĀNU un ALGU.
    Žurkas nedomā,žurkas nejūt,žurkām nav nekāda saistība ar Debesīm… Žurkas
    rosās pēc Programmas. VISI ,kas Nav žurkas ir žurku ienaidnieki. Pie CITIEM
    žurkas iet pēc laupījuma.
    Žurku izlūki. Žurka ar kļičku māris bērziņš, gāja izlūkos pie CITIEM… izlika
    ,,savas lamatas,, – ļoti nopietna sejas mīmika, apģērbts TIKAI šķību krustu
    musturī,logo ,,Ačgārni.,, Sķībs un vēl,kā jau raganiski vajag,arī lasāms no otras puses. Zaļš un sarkans uzraksts,bet izlūka apģērbs( nu protams!) zils.
    Un nepārtraukta pārsacīšanās – divreiz,divreiz,divreiz……..
    Un ciniska,nežēlīga tēma. Viņš būtībā izlika RITUALIZĒTUS ,nogalinātus bērnus,
    viņu nebeidzamās ciešanās esošu māti, kā tēmu… uz kuras PAKAPTIES AUGŠĀ UZ
    VARAS AUGSTAKĀ PAKĀPIENA. Tāds ,un vienīgi,bija viņa zemiskais nolūks. Popularitāte starp CITIEM,lai ŽURKAS pievāktu laupījumu… VARA UN ALGA !

    ŽURKAS! Pasveiciniet savu ŽURKU ĶĒNIŅIENI -di t t u. Un sāciet nožēlot nodarīto,jo maģija,gari,šķībi krusti,noslēpumi, asins rituāli un pesteļu krāmi
    vairs nestrādā! Tēviņi un mātītes! JŪS SAPŪSIET,nolādētie.KRISTUS ASINS.

  7. AMF saka:

    Grantiņ, tu pamatā esi prātu izkūkojis jau sen un tas, ka tev patīk laizīt dirsu Latvijas varai arī ir sen skaidrs. Paliec kur esi un sapūsti savos sūdos.
    Tikai mīkstie liberpidarasi mūk no atbildības un aiz stūra norej citus.
    .
    .
    .
    Admins
    “Šeit pieminētie visi ir Padomju okupācijas specdienestu (Borovkova & Co) saorganizēti švaļi, kuri savu dzīvi, pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, beigs aiz restēm un daļa arī “pie laternas”. Aģitēt, par nepiedalīšanos vēlēšanās, kad nav notikusi okupācijas demontāža un valsts ir pilna ar okupācijas laikā ievestajiem kolonistiem, ir vissmagākais noziegums, kāds vien var tikt pastrādāts pret okupēto latviešu tautu.”

    Ja neatzīsti okupantus un okupāciju, tad esi “prātu izkūkojis” ! Tā ir visīstākā okupantu un kolaboracionistu loģika.
    Visi šie jeremējivisti ir okupācijas atšķaukas ar kļimovičiem un bērziņiem priekšgalā… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *