TautasVarasFronte ? Protams, ka 4. maija VDD viltus “cīnītāji”!

Foto: Pareizie džeki ! Visi ar melnām brillēm, ka jau tas pie bandītiem pieņemts !

TautasVarasFronte– mūsu tautas slepkavu radīts ākstu bars

Kas tad bija tie, kuri pēc Borovkova & Ģirģena & Mežvieta(būtībā pēc valdošās kliķes pavēles) pavēles 1. MAIJĀ ākstījās pie Brīvības Pieminekļa ar Latvijas karogu un bauroja Latvijas HIMNU ?

TautasVarasFrontisti ir nekas cits, kā veco čekistu radīts “produkts“, gaisa jaucēji tiem, kuri vēlētos patiesi uzstāties pret šodiens 4. maija čekistu bandas kliķi, kura laupa un slepkavo bez sirdsapzinās pārmetumiem.

Kaspars Kuncis Šo grupejumu,veidojumu(nosacīti) izveidoja kremļa aģentūra. Es tieši šīs biedrības tapšanas brīdī runāu ar Jeremējuvu un dažu minūšu laikā kļuva skaidrs,ka tas ir kremļa projekts. Viņi aicina boikotēt jebkuras vēlēšanas labi zinot,ka latvieši var neaiziet, bet “russkij mir” pārstāvji skries. Jau redzams, ka viņu aktivitāšu rezultātā ir EP iekļuvuši kremlim labvēlīgi tipāži. No viņu puses notiek patstāvīgas provokācijas. Akcijas pie MK, kur patstāvīgi tika veiktas dažāda veida sīkas provokācijas, no šo biedru puses. Savās rindās viņi iekļau,ļoti aprobežotu publiku, alkoholiķus, cilvēkus bez patstāvīgas dzīves vietas, drogu lietotājus, muslimus pat iespējams noziedznieki. Sniedz intervijas “sputņik” kremļa propagondoniem. Šis ir ļoti līdzīgs židanokas veidojumam,tik viltīgāks,ar apslēptu mērķi

Linard Grantins Tas viss ir A. Borovkova kantora(VDK) radīts teātris ! Ja tas nebūtu teātris, tad policisti uz šiem pāris ākstiem nebūtu reaģējuši, jo neviens taču viņus neievēroja !!! Bet, tā kā tas bija TEĀTRIS, tad uzradās gan policija, gan žurnālisti... . Tieši prokrieviskā policija viņus pataisīja par “disidentiem” !!!

Šeit mēs sastopamies ar viena no TVF aktīvista Māra Bērziņa politiskās “apziņas matricu“, kur viņš mums liek ņemt par piemēru V.V. Putina “rūpes par tautu” ! Saprotamāk jau vairs nav iespējams pateikt, kuram saimniekam viņš kalpo. Visa tā jezga notika ar okupantu valodas līdzdalību. Viņa Feisbuks piesātināts ar okupantu valodu un sadarbību ar viņiem !!!

Foto: No tā brīža, Māri Bērziņ, kad Tu nosauci amerikāņus par pindosiem, es sapratu, ka esi provokators ! Tu esi nodevis visu, gan Dzimteni, gan Gintu, gan savu māti, sevi un pat savas apakšbikses. Tu esi kļuvis par apsmieklu cilvēku acīs… ! Tu esi kļuvis par kalpu- kājslauķi tiem, pret kurim Tu it kā cīnies !
https://www.facebook.com/watch/live/?v=577963209487248

Māris Bērziņš Neesmu Pūķa vai Krievijas fans. Ne tuvu. Bet man piemīt kritiskā domāšana. Nu kādēļ man jāpriecājas, ka kādai citai valstij ir reāls prezidents. Vienalga, cik no pateiktā tiks izdarīts. Mūsējais pat pateicis nav. Pat nošķaudījies cilvēku, tautas virzienā. Tikai tāda vāvuļošana, kā nu mēs biznesu atbalstīsim. Bet cilvēkiem jādzīvo, šodien, rīt. Mēs te nu jau divus miljardus, bet kur? Pietuvināto bedrē? Bezidibenī, ja būsim precīzi. Kādēļ Egils Levits nerūpējas par cilvēkiem, bet tikai muld (piedošanu) par kaut kādu palīdzību uzņēmumiem? Egils Levits noklausaties šo runu, Jums tur daudz ko mācīties. P.S. Neesmu kremļa trollis, neesmu apmaksāts RU aģents, man vienkārši kauns par Latviju, par valsti, kuru mīlu, par kuru arī dzīvību ziedotu, bet ne jau par šitādu prezidentu, piedodiet, bet manu cieņu pelnījis neesat.

Šeit mēs varam uzzināt par TVFrontieša A. R. Kļimoviča dzīves izpratni

FOTO: Latvijas Tiesiskuma pārstāvis- Ahmeds Roberts Kļimovičs !!!

“Ja sieviete tiek krāpta vai pati krāpj, tad tā ir viņas pašas atbildība, uzskata Ahmeds Roberts Klimovičs !” “Tāpat Klimovičs uzskata, ka sievietei nedrīkst būt brīvības vispār nekādas. Viņai ir jābūt stingriem noteikumiem, bet tie noteikumi sievietei un vīrietim atšķiras.” ” Režisors, producents un publicists Roberts Klimovičs uzskata, ka latvietēm vajadzētu precēties tikai ar islāma ticīgajiem vīriešiem, savukārt pašiem muslimiem viņš neiesaka ar latvietēm precēties.” “Mana sieva ir tik brīnišķīga un laba attiecībā pret mani, ka… Jā, es saprotu, ka man viņu vajadzētu tāpat pērt…” raidījumā “Sieviete. Personīgi” stāsta islāmticīgais režisors Roberts Klimovičs.”

Roberts Klimovičs: Steidzīt, latvietis, baltais, pūkainais, ķengā, nodod, nošauj, apzog, citu balto pūkaino. Atšķirībā no nebaltā nelatvieša, viņš to dara ar Dievs svētī Latviju uz lūpām. Tas viss. Vēlu veiksmes latvietībā, bet palieku cilvēcībā.

LRTT. Redz’ tikai, kāds ir latvietis(jebrejs no tēva puses) Ahmeda Roberta Kļimoviča acīs !!! Kuras sektas pārstāvjiem šis teiktais ir kā medusmaize mušām, tas nav grūti uzminēt, jo pabija taču Izraēlā attiecigajos kursos !!! Un pareizi Kaspars Kuncītis saka: “Savās rindās viņi iekļau, ļoti aprobežotu publiku, alkoholiķus, cilvēkus bez patstāvīgas dzīves vietas, drogu lietotājus, muslimus pat iespējams noziedznieki.” Tā teikt: “Krievu pasaules” kontingents !

Šajā video mēs redzam, kā šie provokatori dikreditē mūsu “VELNA KALPUS” !

Gepostet von Roberts Raimo am Samstag, 2. Mai 2020

04.05.20 L. Grantiņš

You may also like...

11 komentārs

  1. edgars saka:

    Kaut jūs ,dirsēji, būtu izdarījuši Latvijas labā tik ,cik ir izdarījis Kļimovičš!!!!
    .
    .
    .
    Admins
    Pareizi, tikai jautājums: Kādas Latvijas labā ?

  2. AGedroics saka:

    Gan Klimovičš, gan Grantiņš – abi vienādi debili !!!

  3. Armands saka:

    Savdabīgi? Gāju kādu vakaru uz māju i nezin kāpēc galvā lien vārds Roberts Gobziņš. Tas ar savu kaku dziesmu kļuva slavens 80 gadu beigās, bet, kā viņam ļāva dziedāt slavas dziesmas kakām? Pieslēdzos tribunalam un man apstiprinājums kādā komenta. Gobziņš bij VDK stukacs. Vēl daudzas personas apstiprinajas, kas man bij uz aizdomu. Tad nu šitā jaunā sabiedrība iz tās pašas zortes, kā Ieva Akurātere, Roberts Gobziņš. Gedroics ir īpaši svarīgs pidorastu lietās un ļoti jam tik sevi pozicionēt, kā latviešu tautas tikuma zinātāju. Ikreiz izteiks savas netīrības tribunāla komentos. Tās teatralas trupas viņiem ir lerumiem un padebilos Latvijā diemžēl var atrast daudz. Ne velti psihenes vienā nelielā teritorijā ir pa daudz.

  4. Pārmaiņas saka:

    Pārdomām tiem, kas te agonijā gānās un spļauj uguņus.
    https://youtu.be/dxFBSmtVxPI

    Godīgi sakot, biju jau rēķinājies, ka neliešu dziesma nodziedāta un atpakaļ ceļa tiem vairs nav, bet pēdējās dienās ienāk daudz informācijas, kura apstiprina neliešiem doto iespēju vēl laboties.
    Priecē arī tas, ka masu pasākumu sponsorēšana kā sportā tā arī tajā saucamajā kuļtūrā vairs vēlamo enerģijas lādiņu neradīs un fanu fanātiķu vājprāts izzudīs pats no sevis, ietaupot milzumu līdzekļus lietderīgākām lietām.

  5. Aelita saka:

    =>Pārmaiņas
    Video teica, ka nolādēt ir grēks. Varbūt. Īpaši lādējusi neesmu, bet dusmas gan ir bijušas lielas. Dusmība arī esot grēks, arī pašnāvība. Pēdējā laikā gan arī baznīca atzīst, ja cilvēks novests līdz pašnāvībai, izmisumam, tad viņš pats nav vainīgs.
    Es tomēr brīnos, kā nāk atmaksa, tiem pašiem kultūras darbiniekiem, kas atbalsta un izklaidē šī laika varenos, nu nav tagad ne tāda Raiņa, ne Kārļa Skalbes… Vēl trakāk – viņi spēj rīkot akcijas pret cilvēkiem, kas grib paust kādu patiesību.
    Ja man kāds dienests prasīs, kāpēc es rakstu šajà vietnē, man būs atbilde – tad kur citur man iet? Vai pie tiem, kas atbalsta netaisnīgu iekàrtu, kurā vieni par savu darba algu knapi var iztikt vai arī spiesti atstāt dzimteni (vai dzīvi vispār), bet citiem rūp, kadas pilis sev būvēt un kādos pasaules ceļojumos braukt? Vai iet pie tiem, kuriem interesē nīdēt manu tautu, lai tā ātrāk izmirst?

  6. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    DALLESA DOKTRĪNA
    Kad beigsies karš… mēs izmantosim visu, kas mums pieder, – visu zeltu, visu materiālo varenību uz stulbuma kultivēšanu un ļaužu apmuļķošanu!

    Cilvēka smadzenes, ļaužu apziņa ir viegli ietekmējama un pakļaujas izmaiņām. Iesējot haosu, mēs nemanot samainīsim garīgās vērtības uz viltotām un liksim šīm viltotām vērtībām ticēt.
    Kā?

    Mēs atradīsim savējos domubiedrus, savējos sabiedrotos pašā valstī (A.Eiropā).

    Soli pa solim tiks izspēlēta grandioza veselas tautas bojāejas traģēdija, kura novedīs pie tās pašapziņas galīgas un neatgriezeniskas pazušanas. No literatūras un mākslas mēs pakāpeniski izstumsim sociālo būtību, atradināsim gleznotājus un rakstniekus nodarboties ar attēlošanu un pētījumu veikšanu par procesiem, kuri notiek tautas kolektīvajā apziņā.

    Literatūra, teātri, kino – tiks slavinātas pašas zemiskākās cilvēciskās dziņas. Mēs atbalstīsim un pacelsim tā saucamos māksliniekus, kuri iesēs cilvēciskā apziņā seksa kultu, varmācības, sadisma, nodevības propagandu – ar vārdu sakot, atvērs sabiedrības apziņu jebkurai netikumībai.

    Valsts pārvaldē mēs radīsim haosu un saputrojumu.

    Nemanot, bet aktīvi un pastāvīgi tiks sekmēta ierēdņu muļķība, kukuļņemšana un bezprincipialitāte. Birokrātisms un gausa lēmumu pieņemšana kļūs par tikumu. Godīgums un krietnība būs apsmejami un nevienam nekļūs vajadzīgi. Bezkaunība un cinisms, meli un apmānīšana, žūpība un narkomānija, dzīvnieciskas bailes vienam no otra, nodevība, agresīvs nepamatots nacionālisms un tautu ienaids, veikli un nemanot kultivēts, atplauks viskuplākajās krāsās.

    Un tikai nedaudzi, ļoti nedaudzi nopratīs vai pat sapratīs, kas notiek. Bet tādus ļaudis mēs noliksim bezpalīdzīgā stāvoklī, pārvērtīsim par izsmiekla objektiem, atradīsim veidu tos apmelot un pasludināt par sabiedrības atkritumiem. Izrausim tautas garīgās saknes, deformējot un iznīcinot tautiskas tikumības pamatus. Mēs izļodzīsim tādējādi paaudzi aiz paaudzes. Ķersimies pie ļaudīm no bērnu, jaunības gadiem,

    Ķersimies pie ļaudīm no bērnu, jaunības gadiem, galveno likmi vienmēr liekot uz jaunatni. Mēs izaudzināsim no tiem ciniķu, neliešu un kosmopolītu paaudzi.

    Lūk tā mēs to arī izdarīsim.

    A.Dalles. Pārdomas par Amerikas pēckara doktrīnas realizāciju pret PSRS, 1945. Tas viss attiecas arī uz Latviju!!!

  7. Anonīms saka:

    Klimoviči ir divi !
    Tas Roberts ir varnešu bandas aizstāvis !
    Atis ir pret bandītiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *