J. Stukānam nekavējoties jāatbrīvo Gintu Voicišu !

Kādai ir jābūt jaunā ģenerālprokurora darba prioritātei ?

LRTT uzskata: Jāpārskata šausmīgākās netaisnības- noziegumus pret latviešu tautu un cilvēci, kuras veicis E. Kalnmeiers ar savu čekistu vadītu noziedznieku bandu: Borovkovs & Bunka.

Nekavējoties pārskatīt Gintas Voicišas LIETU un nekavējoties arestēt visus, kuri veikuši šo noziegumu,- sākot no Kalnmeiera…. un beidzot ar visām šim karikatūrām: nelatviskajām čuprikām, nāruškām, fjodorovihām, kušakovām, moļņikām… !

LRTT arhīvs

Tātad, šī 4. maija LR tieslietu sistēmas noziedzīgā- nelatviešu banda, notiesājot nevainīgu cilvēku, veica sātanisku rituālu, kura rezultātā izdalījās neiedomājami liela ciešanu enerģija, kura pabaroja izsalkušos sātanistus, jo no Dievišķās Pasaules šīs kreatūras enerģiju nesaņem.

-Kā tika tiesāta Ginta Voiciša, kura it kā nogalinājusi divus savus bērnus(atvērt) ?

Nerunāsim gari, bet tika pēc sausas BŪTĪBAS. Tiesātāji bija tieši tā pati anti-latviskā banda, kura tiesāja Osvaldu Miglu. Neapskatīsim šeit juceklīgās liecības un “pierādījumus” par ko runā Māris Bērziņš, bet visprimitīvāko- elementārāko LOĢIKU.

Ja sieviete nogalinājusi, kā antilatviskās bandas spriedumā sacīts, divus savus mazgadīgos bērniņus, tad viņa ir garīgi slima un nav tiesājama. Ja viņu tiesāja, tad tas ir pierādījums par labu tam, ka viņa nebija savu bērnu slepkava !

Nav citas taisnības un varianti !!!

Šī sātanistu banda tomēr viņu notiesā uz 20 gadiem. Sieviete zaudējusi savus divus bērniņus un plus visam klāt vēl šis “mūža” ieslodzījums. Atkal tiek radītas milzu mocības un sāpju enerģijas, no kurām var baroties šie sātaniskie izdzimumi.

LRTT & H- 86 pieprasa:

10 000 000 Eiro ir tas minimums, kas pienākas Gintai Voicišai !

Nekavējoties atbrīvot šo sievieti- Gintu Voicišu, kuras nevainība šajā ārprāta valsts varas orgānu pastrādātajā noziegumā jau ir pierādīta, apgādāt viņu ar dzīvojamo platību un izmaksāt ne mazāk kā desmit miljonus Eiro uz noziedznieku rēķina !

Šeit par visiem deģenerātiem sīkāk:

29.07.20

You may also like...

3 komentāru

  1. Armands saka:

    Pie šīs sistēmas maz ticas, ka būs tādi kuri uzņemsies atbildību sodīt varu. Labāk jau būs pašiem paklusēt nekā smereties, jo sākt to lietu nozīmē celt gaisma lielus sūdus. Tad nu pavērsies bilde, ka tie sūdi ir starptautiski. Kam to vajag? 90 gadu sākumā tika nogalināta nežēlīgi vesela latviešu ģimene pie Dzintaru tilta pāri dzelzceļam. Tas tika pasniegts, ka TV un video iekārtu dēļ noslepkavoja, kas tai ģimenei bij uz tiem laikiem. Tā jau sūda vērti tie video magnetofoni, bet tomēr tas tika taisīts apzināti. Māja atradās tādā vietā, kur apkārtējie kaimiņi atrodas patālāk un neviens nekā nedzirdēja. Izmaleja to noziegumu sabiedrībai, kāda mācība trīsdesmit gadu laikā gūta? Lielum lielais vairums šodien nekā nezin. Rietumos tak patstāvīgi notiek kulta slepkavības, kas tur tāds? Sabiedrība pakluses un pārdzīvos, ja līdz pašiem tādas lietas neskars, tad i necelsies par taisnu lietu. 90 tie pagāja vien noskatoties vienam uz otru, kā tautieti bedrē iedzen un palīgā neviens nesteidzas. Tad arī paši tuvākie bēdās aizgriez muguras, kur vēl ies par citiem cīnīties?

  2. AGedroics saka:

    Atbrīvot var tikai tiesa, jefiņ!
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, ekspert, bet vai tad par to ir runa ? Bet tad automātiski uzpeld jautājums; kāpēc tu tik pazemīgi, kā gļotaina cērme, klanījies Kalnmeiera priekšā ? Tik zemiski, ka pat Lapsa pēc DP pavēles to tavu žļurgu izdzēsa. Kalnmeieram, kā ģenerālprokuroram, ar to nebija nekāds sakars… .https://tautastribunals.eu/?p=29089

  3. AGedroics saka:

    Es neklanījos, tikai saliku punktus uz i !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *