LRTT: Par sevišķi glumiem provokatoriem

LRTT: 99% patiesība un 1% meli. Pēc tāda principa strādā sātanisti. Tā saucamais 25. kadra(atvērt) manipulācijas efekts !

Jānis Zeps

Nevajag aizmirst – pirms „Viltvārža” bija „Observators”

https://pietiek.com/raksti/nevaja… ignorēt un uzspļaut sabiedrībai. Konsolidēties ar žīdiem, smaidīt, iztapt, ļauties uzpirkties – pārdevušies daudzi.

https://www.draugiem.lv/blogs/post/16593601?utm_source=say

Latvijā globālās finansu korporokrātijas konsolidēto globālo specdienestu politika izpaužas gan E. Levita, gan I. Viņķeles, gan J. Bordāna, gan K. Kariņa faktiskajās rīcības šodien “pandēmijas apstākļos”. Pavisam nesena 4. maija valsts korporācijas politika realizēja globālo specdienestu uzdevumus:

1.ar VDD izveidi;
2. izmainot likumu, dodot pielaidi valsts noslēpumiem CVK vadītājai K. Bērziņai – represīvi nosakot ievērot “pareizu balsu saskaitīšanu” jau nākošajās 14. Saeimas vēlēšanās;
3. piešķirot ievērojamus naudas līdzekļus valsts amatpersonu apsardzei un sabiedrības kontrolei;
4. pandēmijas aizsegā palielināja Latvijas parādu par 4 miljardiem €.

Nesen nabadzīgajai Latvijas valstij uzspieda palielināt valsts parādu par 4 miljardiem €. Ja līdz tam tikai parādu procentu apkalpošana Latvijai izmaksāja 1 miljons € dienā, tad tagad procentu maksājumi ir vairāk nekā 1 miljons € dienā.

Ja Izraēlas izlūkdienesta Mossad, kas ir viens no globālo specdienestu stūrakmeņiem, izmaksas gadā ir 350 miljoni usd, tad Latvija ar saviem procentu maksājumiem vien apmaksā visa Mossad globālā izlūkdienesta finansējumu kopumā. Viens no globālās finansu korporokrātijas stūrakmeņiem ir “ebreju impērija”, kura ar Mossad iefiltrējusies visās savstarpējā konfliktu strupceļā novestajās trīs impērijās KF, ASV un ĶTR

Lai neizskatītos pēc aizmuguriskas aprunāšanas, aizsūtīju arī tieši pašam Zepa kungam šo informāciju un atbildi saņēmu dažu minūšu laikā. Pēc leksikas vien jau var spriest, cik VARENS ir šis latviec !

God. Zepa kungs ! Kāpēc Jūs liedzat komentēt savus rakstus ? Tā ir īpašība, kas piemīt tikai “viena pareizā viedokļa” sludinātājiem, proti, izteiktiem provokatoriem. Jūs uzskaitījāt savā rakstā: Nevajag aizmirst – pirms „Viltvārža” bija „Observators” pareizas, bet mums visiem jau zināmas lietas. Kāpēc iepināt(nu tā starp citu, pilnīgi “netīšām”Bordānu) starp neliešiem kariņiem un viņķelēm arī Bordānu, kuru šie nelieši grib dabūt prom no politiskās skatuves ? Vai bez J. Bordāna pieminēšanas Jūsu raksts būtu no VDD akceptēts ? Tā tad ir arī atbilde: kā uzdevumā Jūs strādājat ! Tāds darba stils ir krievu KGBistu izskolotajam L. Lapsam.

VDD sadarboņa, provokatora biedra Zepa atbilde(reptiloīda intelekta līmenis):

Jānis Zeps

Aizej pakaries varnešu terolli-slimais neoliberāļu pederast.13:09

Starp citu neoliberāļu pederast par to,ka cilvēku šoreiz ies vēl mazāk balsot vari pateikt paldies ari savam žīdelim bordānam.Cilvēki tieši pateicoties tam mēslam un mēslam kaimiņam saprata, ka visi viņi ir viens un tas pats-tavs izdzimtenis bordāns cilvēkiem solija vienu, bet dara tieši pretējo. tā,ka aizej bordānam pimpi izdzimteni atsū°kā, tāpat kā sūkāji raivelim, dombrovskim un vēl veselam izdzimteņu baram kuram tu svešzemju aģent kalpo.

27.07.20

You may also like...

11 komentārs

  1. :))) saka:

    Es to Zepu draugos nesen tikai pamanīju ,nodomāju , itkā raksta par lietu ,būtu jāpapēta ,kas tas ir par kadru.:)))Tagad lasot viņa atbildi L.G. ,redzu ,ka intelekts nav spējīgs reaģēt intelektuāli ,tā vietā sāk apcerēt orgānus ,kuri atrodas zem jostasvietas. Tā dara lielākā daļa prokremlisko troļļu.

  2. AGedroics saka:

    Jā, forši atbildēja, tikpat kā es būtu viņa vietā! :)))

  3. Ofšors. saka:

    Nu,kur tad bez ,,sūkāšanas,,. Šī tēma mīļa visiem psihopātiem,kas sagrabuši varas
    grožus un drudžaini,ar tekošu siekalu ,pār alkatīgo,rijīgo mutes caurumu –
    kontrolē notikumus. Ar lētam,iepriekš paredzamām metodēm.Kā riebīga lamāšanās un
    neadekvāta apvainošana,kā arī labu norišu sabotēšana ar vēl lētākām metodem.
    Šī ,,lauku intelekta,, pienesums (zepa) ir kopija no citu,tādu pašu, barokļu
    šablonveida murgošanas.
    Ta,paši jūs tur VISI esat piderasi!!! Bez šīs ,,modes,, neviens masonos nepieņem.
    Visi jūs esat slimi ar patoloģisku IZVIRTĪBAS psihopātiju! Jūs,debīlie! Jūs,NOLĀDETIE!

    Normāli Cilvēki- jūsu slimās fantāzijas jau ir atkoduši, un jūsu Lidojošos
    Plānus ,uzskata par daunasindroma gudrību…

  4. AGedroicsam :))) saka:

    Pareizi , jo visas Sus scrofa domesticas ir vienādas …. :)))

  5. karmena saka:

    Viens no scenārijiem varētu būt konstitucionālā ceļā graut Latvijas pseidovalstisko veidojumu,kas panākams ar vēlēšanām.Tas viegli izdarāms ar vēlēšanu falsificēšanu. Jautājums par rezultātu ticamību un izrietošām sekām. Tāpēc aģentūra strādā pie tā lai radītu stāvokli,kad falsificētie rezultāti izskatītos ticami.
    Vai mums ir izvēle? Kas notiktu tuvākā laikā pēc vēlēšanām,kad neviens latvietis tajās nepiedalītos? 1941.g.
    Pilsoniskai darbībai un pienākumam nebūtu jāaprobežojas tikai ar vēlēšanu procedūru.

  6. Armands saka:

    Vēlēšanās? Nu vispār ieklausoties pašā vārdā un paskatoties uz savu tēvu kultūru ir jāsaprot, ka tauta nekad neko nav spējīga ievēlēt veselīgu, jo pati ir tāda, kāds ir šis tips. Nu Gedroics šeit kārtējo reizi apstiprina, ka viņam šī pedoradtizacijas tematika ir mīļa. Šā laika būtībā redzēt virus ar veselīgu saprātu varas valni diemžēl nav iespējams. Vien jau pats autors šai vietnei norāda ārprāta lietas, kas notiek ne vien Latvijā. Tomēr šiem netireliem savos vārdos ir daudz kur taisnība, jo varas krēslos biežāk arī nonāk tieši tādi, kuri ir vekami uz cauruma. Tā bija 90 gados kad kriminālo aprindu ļaudis sedinaja savas prostitūtas tiesnešu krēslos. Visādi tak tie Sovietu izdzimtenu teatralie ērmi ir šeit savairoti. Mana vēlme na sakrīt ne ar vienu no tām politiskajām sejām un visi viņi ir Svešie ļaudis, lai arī runā skaistas valodas. Šeit var mainīties tikai tad, kad apkārtējā pasaule beidzot sapratis, ka Latvija smird ļoti nelabi. Kad tā nelabā smaka jau arī viņu nāsis pamatīgi kairinas, tad nu var cerēt, ka viņi palīdzēs sist tos kuri to smirdoņu taisa. Vēlēšanu teātris ne ko nemainīs un tautas vēlmes nav tās veselīgākas.

  7. Pārmaiņas saka:

    Ķīna nobloķē kremļa bandītu publikāciju par otro pasaules karu, kur putins uzveļ vainu Polijai un Baltijas valstu okupāciju nosauc par “likumīgu pievienošanu”.
    Tāpat būtu neiespējami Ķīnā publicēt Krimas aneksiju attaisnojošus rakstus.
    https://www.sobinews.com/viewtopic.php?t=468
    Neviens vairs nevēlas čekas asinskāros impērijas parazītus par sabiedrotajiem.

  8. Vienkarsi ridzinieki saka:

    No Maarupes sagt:
    2020. gada 26. Juli um 18.17 Uhr

    Padomasim par veeleeshanaam, jo tur atkal kangaei ar okupantiem veido veselas 15 partijeles, no kuraam kaut cik latviskas ievirzes buus lani ja viena, divas!NA protams ir kluvusi liberala, stagnejosha un darbos maz ciinaas par latviskumu, bet nelaime, ka citas, iisti nacionaalas partijas shobrid LV nemaz nav!Varbut NA daudzie,godiigie biedri to sajeegs un nomainiis gleevo un vairs nederiigo vadiibu pret iistiem patriotiem, kas nav nodevushi latviskumu un nav amata, algas un veedera amoraali kalpi?!
    Pahautaajiem Dzintaram un taa klikei, kapeec neiebilst pret absurdo PSRS okupantu masveidiigo naruralizaaciju, pret sho jaunpilsonu atrashanos visu militaro resoru vadiibaa utt.?

    88888888888888
    ßini komentara ir liela dala taisnibas, jo vienkarsie un godigie cilveki saprot un jut vajadzibu pec macionali stipras. latviskas valdibas un tapec ari pec inerces balso par NA. jo sobrid vel citas vieta nav.Pilsonu Kongress kangaru veiksmigi aizmidzinats un NA vadiba ir konformisti un nodeveji.Isti paslabuma mekletaji, kas pat cukstus neruna par okupantu lielo masu LV un to drausmigi nodevigo naturalizaciju, kas paec gadiem Latviju parvertis par pavisam istu krievu provinci. bet lielie “nacionali” kluse ka udeni mute nemusi!

  9. Vienkarsi ridzinieki saka:

    Bet lasot ta treknaa a.gedroica jelos idiotismus un pretigas lamas, skaidrs, ka sis tips ir makten pastulbs sizikis, jo nejedz, ka vina pretejie teksti te un zolidie raksti DDD ir tik krasa kontrasta ar so vina vemsanu LRTT, ka tadejadi sis tips sevi izgaismo ka zemisku,neveselu akstu

  10. Maija saka:

    Uz šodienu valsts kase ir emitējusi pāri par 16 miljardiem valsts obligācijas. Atdošana sāksies no 2023. līdz 2049.g. Tas ir tikai eirās 🐷 ja pieliek valsts obligācijas $ būs vēl vairāk.Plus mēs % maksājam no tiem miljardiem.

  11. RB - Maija saka:

    Latvijas valsts obligācijas 16 miljardi. Lūdzu atsūtiet kādu saiti par šo tēmu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *