Turpinājums. Nr.8. beļski \ rožkalni & co

Guntis Beļskis. Martuža,Grantiņš.LRTTGuntis Belskis Pēc trīsdesmit gadiem jātaisnojas…Jo Eva Mārtuža grib rakstīt romānu! Vajadzīgs nodevējs, viltvārdis.. (kas ta tas par romānu bez nodevēja..) – ņems ta to Rožkalnu, Būs gana labs un piemērots! Tad nu tie, kas pazīst autori personīgi (cik var noprast), metas delikāti un diplomātiski aizstāvēt Jāni Rožkalnu..Sak, nu, ko tu Eva…tas tak Rožkalns Jānis…tas tak….Jānis arī kautrīgi norāda, ka cīnījies par lietu. Bet Eva netic…Jānis neesot cietis, esot lētas slavas guvējs, tas viss esot nožēlojami. Tātad: Evai vajag nodevēju un Jānis tam ir piemērots!. Punkts. Turklāt: 1. Evai Mārtužai “uz rokas” ir dokumenti – pa tiešo no paša Grantiņa! 2. Jānis Rožkalns tic “nepareizam” Dievam…

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.Kaut kur jau šis uzvārds likās man ļoti pazīstams.

Guntis BeļskisBet, kad uzšķīrām dižo GOOGLEs “grāmatu” un salīdzinājām feisbukā redzamo fizionomiju ar Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas pārvaldnieka padomnieka “nopietno ģīmi”, viss neskaidrums kļuva skaidrāks par Ariel pulverī mazgātu dvieli. Liepājas Speciālā zona ir zem bandīta- slepkavas un laupītāja- komunista Ulda Seska JUMTA, kuru savukārt kontrolē Ivars Godmanis ar “grāmatvedi” (bijušo tieslietu ministru) Gaidi Bērziņu. Visas šīs “rēbes” piesedz vēl kāds bijušais tieslietu ministrs narkomāns Mareks Segliņš. Un sekojot pavisam primitīvai loģikai, šodien “pārskatu un kontroli” pār šo noziedznieku bandu kurjerē VDK pārstāvis- iekšlietu ministrs noziedznieks Dzintars Rasnačs. Visi šeit pieminētie ir līdzvainojami žurnālista Gundara Matīsa slepkavībā, kurš bija guvis pierādījumus, ka Uldis Sesks veic Latvijas valsts sabotāžu- narkotikas kontrabandu.

G. Matīss bija nofotografējis brīdi, kad Liepājas ezera laivu piestātnē tiek zem ūdens slēptas narkotikas.

Par to jau ir rakstīts: http://tautastribunals.eu/?p=13320

To visu zinot varam ļoti labi saprast, kāpēc G.Beļskis iejaucās šajā diskusijā.

Nejaušības un sagadīšanās eksistē tikai pasakās, bet dzīvē visam ir savs cēlonis un sekas. L. Grantiņš par katru cenu ir jānomelno, jo viņš ir “nagla” viņu zārkā. Visa šī banda saprot, ka pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, viņiem tiks piespriests ASM galējais variants NS(nāvessods).

Izlasīsim uzmanīgi un paanalizēsim katru Beļska rakstīto teikumu.

Pirmkārt, kāda vajadzība bija aizstāvēt pilnīgi svešu cilvēku un kaunināt rakstnieci E. Martužu ?

Vai viņa bija kaut kur pieminējusi, ka viņai kādam romānam ir vajadzīgs nodevēja tēls ?

Kāpēc Beļskis domā, ka Rožkalns varētu būt nodevējs ?

Kāpēc nepauž versiju, ka Grantiņš varētu tāds būt ?

Laikam jau zina: kas ir kas… .

Kurā vietā E. Martuža saka, ka Jānis nav cietis, bet ir lētas slavas guvējs ?

Kāpēc Beļskis saka, ka Martuža tā domā ?

Ja visu to saliekam “pa plauktiem”, tad nonākam pie secinājuma, ka pats Beļskis par Rožkalnu tā domā.

Iejaucās šīs pidriķis šajā pilnīgi viņam svešajā diskusijā tāpēc, ka tiek gatavota sistēmas nomaiņa un par nac- varoņiem ir jāizbīda tie, kuri neprasīs “čekas maisu” atvēršanu un Latvijas valsts izlaupītāju tiesāšanu.

Kas notiks, ja pie teikšanas nonāks tie, kuri pieprasa Tiesiskuma atjaunošanu ?

Tās būs neskaitāmas karātavas !

Un visiem, kuri karāsies, uz krūtīm būs pakārta birka- ANO ! Viss būs likumīgi, pēc visiem starptautiskiem LIKUMIEM !

Beļski, tev nav nekādas izredzes “paiet garām šīm laternām”, pie kurām tiks “pieāķēti” Latvijas valsts bendes un holokausta īstenotāji pret latviešu tautu.

Tā tas ir rakstīts un tā tam būs notikt !

Dievs svētī Latviju !

31.01.17     L. Grantiņš

You may also like...

1 Response

  1. ES saka:

    Man ir prieks, ka kāds skrien ātrāk par ratiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *