Egīla Līcīša(kliķes iztapoņa) “skatījums no malas” !

FOTO: Kungs, esi žēlīgs pret Ēriku Kalnmeieru un Aivaru Lembergu ! Pasargi šos mīļos “latviešus” no “čangaļu bandas” !

https://www.la.lv/uzvar-skatijums-no-malas

“Ja Saeimas deputāti apstiprinās ģenerālprokurora amatam virzīto, tad ar likuma spēku tieslietu sistēma, trešās varas zars tiks atdots latgaļiem. Tieslietu ministrs ir balvenietis Bordāns, AT priekšsēdētājs viļānietis Strupišs, un ģenerālprokuratūras vadībā vēl viens Latgales dēls, ludzānietis Stukāns. Uzticēsimies šim trio no Māras zemes – taisnību viņi izsitīs kaut ar mietiem! Ne velti dienā, kad pieņēma lēmumu Stukāna atbalstam, Latvijā, īpaši ap Rīgu, nobira neredzēti lieli krusas graudi. Vai tik tā nebij zīme no debesīm, ka noziedznieki tiks kapāti nežēlīgi, lielāki un mazāki blēži saņems algu pēc nopelniem,” mums vēstī Egīls Līcītis !

Kādas nožēlojamas gaudas no Lemberga “tejātera trupas” izgaudo E. Līcītis. ! Cik nežēlīgi esot apgājušies ar eņģeļveidīgo līdzšinējo ģen- prokuroru E. Kalnmeieru !!! “Vecajam, desmit gadus amatvietā vadījušam ģenerālprokuroram pēdējie termiņa gadi izvērtās grūti, mazražīgi, un nācās ciest politiskus pazemojumus, kad tevi pašu publiski izkrata līdz pēdējai vīlītei kā aizdomas turamu rūdītu žuliku.”

Slavināt un izteikt līdzjūtības vaimanas noziedzniekam E. Kalnmeieram var tikai tāds, kurš strādā “zem viņa jumta” !!! Ēriks Kalnmeiers ir čekas darboņa I. Bičkoviča iebīdīts “Trojas zirgs” Latvijas tiesībsargājošās iestādēs, kurš kalpoja kā “politiskais jumts” visu noziegumu(polit-slepkavību, kontrabandas, cilvēktirdzniecības, kanibālisma- visu kas saistīts ar čekistu naoziegumiem pret latviešu tautu) SLĒPŠANĀ, kas tika veikti pret Latvijas valsti un LATVIEŠU TAUTU. Viņš bija čekas slepkavu A. Borovkova & A. Bunkas polit- ekonomisko slepkavību piesedzējs. Kalnmeiers bija tas, kurš kopā ar Bunku un Borovkovu piedalījās centienos L. Grantiņa fiziskā iznīcināšanā !

Un, kāpēc tad E. Līcītim, savā žēlab- žļurgainajā “feļetonā” par nabaga Kalnmeiera ciešanām, bija jāpiemin/ jāpiesauc latgaļi (pēc viņa sirdsbalss jau taču domāti čangaļi) ? Kāpēc tad visas citas reizes, kur nepiedalās latgaļi, netiek uzsvērti latvieši (čivuļi) ? Ļoti zemisks raksts. E. Līcīša vieta nav pie pīļu dīķa, bet aiz restēm, jo tieši ar tādu kolaboracionistisku preses pārstāvju palīdzību, var tikt netiesāti mūsu tautas bendes- kalnmeieri, godmaņi, bičkoviči, borovkovi, bunkas, šleseri, lembergi… .  

LRTT novēl latgaļiem tikt galā ar Latvijas izlaupītājiem- komunistiem un čekistiem !

Šodien, 18.jūnijā, Saeima ģenerālprokurora amatā iecēla Juri Stukānu. Augstākās tiesas priekšsēdētājs Aigars Strupišs, kas amatā stājies pirms divām dienām, šodien, 18.jūnijā, tikās ar tieslietu ministru Jāni Bordānu.

LRTT arhīvs

Egīla Līcīša pārliecības paraugpersona !

30.06.20

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    30oC !

  2. Armands saka:

    Cik jau nu tā var būt cangalu banda? No mātes puses skatoties uz cangaliem esmu pārliecinājies, ka dzīvē ar viņiem sisties par kopēju lietu nav iespējams. Ja arī Latgales kebabs tiek gatavots Rēzeknē, tad tas noteikti ir žīdu uzņēmums. Kad tam vadītājam to pasak, tad arī ausis noplok. Nu strunts jau būtu, ka tas Bordans ir chukkchu zhids, ka tik visus tos neliešus dzen elle. Tikai paši latgalieši bieži atsak, ka mēs tikai par pozitīvo. Paši zaudējuši savus īpašumus un pieredzējuši ne vienu vien krāpnieku viņi tos ir pieņēmusi savā zemē par savējiem. Nu jā, tak vēl laimi meklē tās latgalietes ne pie saviem puikiem, bet kaimiņos, kur kādam biezāka shtele. Nu nevar latgalietes izcīnīt neko lielu un svarīgu, ja nejauks ies ar tiem pašiem žīdiem.

  3. www.viltvardis.com saka:

    Viņš melo par savu pilsonību, vecākiem, vecvecākiem, vecvecvecākiem: grāmata “Viltvārdis” par Egilu Levitu – jau nākamnedēļ.
    Jau nākamnedēļ grāmatnīcu plauktos nonāks apgāda „Mantojums” izdotā L. Lapsas un K. Bormanes grāmata „Viltvārdis”, kas veltīta pašreizējā valsts prezidenta Egila Levita biogrāfijai un sākas ar vārdiem: „Mums ir valsts vadītājs – viltvārdis. Cilvēks, kurš uzdodas par citu. Cilvēks, kurš sabiedrībai melo apzināti, ciniski un nekaunīgi.”
    „Viņš melo par savu pilsonību. Viņš melo par saviem vecākiem. Viņš melo par saviem vecvecākiem. Viņš melo pat par saviem vecvecvecākiem. Kāpēc Egils Levits melo? Par ko vēl mums nezināmu viņš melo? Kā šādam patoloģiskam melim ir iedota pielaide valsts noslēpumiem? Un ko viņš ar šiem noslēpumiem dara? Atbildes uz šiem jautājumiem var satricināt visu valsti,” – šādu „Viltvārža” satura raksturojumu sniedz grāmatas priekšvārds.
    Šī grāmata lasītājiem pastāstīs par to, kā pašreizējais valsts prezidents kā klasisks viltvārdis sev ir “izdomājis” ideoloģiski pareizu tēvu un vecvecākus, kā savus īstos vecvecākus “pārkvalificējis” par vecvecvecākiem, kā gadu desmitiem melojis par viņiem, par savu bērnību un jaunību, par savu pilsonību, par… un tā tālāk, un tā tālāk.
    Uz apjomīga arhīvu dokumentu pamata „Viltvārdis” pārliecinoši parāda, kā pašreizējais valsts galva ir darījis visu iespējamo, lai uzdotos par vismaz daļēji citu cilvēku, liekot pamatoti šaubīties, kam no viņa publiski stāstītā vispār var ticēt.
    „Šādam cilvēkam nonākot valsts pirmās personas krēslā, patiešām pilnīgi pamatots ir jautājums – kāda ir tā patiesība, ko viņš slēpj un nomaskē ar pamazām izčākstošiem meliem? Kā tā var ietekmēt valsti un līdz ar to mūs visus? Viena lieta ir mainīt baltu kreklu četras reizes dienā, kā to patiešām mēdzot darīt šīs grāmatas galvenais varonis, bet pavisam cita – jautājums, vai viņš tāpat nerīkojas arī ar sirdsapziņu? Un ar ko vēl?” – tā „Viltvārža” priekšvārdā raksta grāmatas autori.
    „Viltvārdis” ir pirmā daļa autoru iecerētajam divsējumu pētījumam „Viltvārdis valstsgribis” ar apakšnosaukumu „Skeleti Egila Levita skapjos”. Domājams, ka otrā daļa ar nosaukumu „Valstsgribis” nāks klajā šā gada nogalē vai nākamā gada sākumā.
    „Viltvārža” pirmais metiens ir 4000 eksemplāru. Grāmatas vāka autore ir talantīgā čehu māksliniece Terēza Kolarikova (Tereza Koláříková). Grāmatā izmantoti dokumenti un informācija no Latvijas Nacionālā arhīva (Tukuma zonālā Valsts arhīva, Personāla dokumentu valsts arhīva), Latvijas Kara muzeja, mormoņu baznīcas datubāzēm un vēsturnieces Līgas Lapas personiskā arhīva.
    Plašāka informācija par jauno grāmatu atrodama interneta vietnē http://www.viltvardis.com

  4. Arturs Priedītis saka:

    Noteikti ir nepieciešams Levita un Lapsas salīdzinājums. Taču es to nespēju veikt. Nespēju veikt tāpēc, ka nezinu kādiem vārdiem raksturot Lapsu. Tie vārdi, kuri derētu Levita raksturojumā, nekādā ziņā neder Lapsas raksturojumā. Levitam der cilvēkam adresēti vārdi. Lapsam neder cilvēkam adresēti vārdi, jo nākas fiksēt kaut ko tādu, kas nekādā ziņā nav saistāms ar cilvēku, cilvēcību. Tāpēc es nezinu Lapsam vajadzīgos vārdus. Zinu tikai cilvēkam adresējamus vārdus. Lapsam piemērojamus vārdus nezinu un jūtu, ka nekad nezināšu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *