Lasītāja atbilde “baronu” autoram

Lasītāja(Anonymous) atbilde rakstam:

Kāda lasītāja sacītais par baltajiem un melnajiem baroniem

Sapratu, ko ar šo rakstu gribēja teikt autors un domai pievienojos, bet ja apskatam žogu un videonovērošanas tēmu nedaudz no cita skatu punkta, tad izrādās, ka kokam tomēr divi gali.

It kā jau nav labi, ka visur žogi un cilvēki netiek pie tām dabas teritorijām, kas pieder visiem. Bet ir jau tam visam arī otra puse, drausmīga nelietība no „dabas draugu“ puses – zagšana, pļavu izbraukāšana un mežu piedrazošana. Bet nodokļi jāmaksā, mēsli jālasa un par savu naudu tie jānodod atkritumu savācējiem tiem, kam tā zeme pieder. Tāpēc, ja vien naudas līdzekļi atļauj, top žogi, parādās videokameras.
Kādas ir iebrauktuves mežos, kas „pieder tautai“, pie jebkuras Latvijas šosejas ? Vai ir iespējams ieiet mežā un sevi uz „kultūrslāņa“ vasaras sandalēs nesavainot?

Tuvāks temats autora paustajam ir daudzinātā frāze „Viens likums, viena taisnība visiem“. Kā tad tas izpaužas lauku teritorijās?
Ja esi „melnais“, „sarkanais“ vai vēl sazin kāds barons, tad esi no zagļiem un piedrazotājiem pasargāts, jo zemi sargā žogs, kameras un dažkārt pat apsargi ar „Uzi“ automātiem. Tādiem jau faktiski pietiek pat ar uzrakstu „Privātīpašums“ vien, jo nebūs daudzi, kas riskēs līst tādās vietās, ja vēl zina, ka „baronam“ atliek tikai policijai pasvilpt, tā būs klāt kā nagla un savam kreisās maizes devējam par godu safabricēs nelūgtajam viesim visu ko vien vajag, lai otrreiz viņam nerastos doma pat galvu pagriezt un skatīties uz šāda īpašuma pusi.
Citādi ir ar nekomunistiem (bet dažkārt arī ar komunistiem) Latvijas pamatiedzīvotājiem latviešiem, kuriem šeit senči līdumus līduši un savu stūrīti zemes paaudžu paaudzēm lolojuši.

Viņu zemē var braukt visi, kam nav slinkums un izdarīties kā vien patīk !

Policiju tāds saukdams nesasauks. Tādam var iebraukt pagalmā krievu bars, zāģēt liepām zarus un, sēžot zemē starp nozāģētajiem zariem, lasīt liepziedus(interesants liepziedu lasīšanas veids, vai ne ?). Var ar džipu braukt pār kartupeļu lauku, izbraukāt pļavas, labību, piemēslot, uzkurt mežā ugunskuru ugunslieguma periodā un sarīkot naktī skaļu pikniku, traucējot naktsmieru. Var pienākušo īpašnieku noņirgt par aizrādījumu kurināt uguni, paprasīt viņam zemesgrāmatu, grūstīt, solīt sadot pa purnu, solīt pēc tam nogalināt vai iemest upē.

Dažkārt vārdi pārvēršas darbos(atceramies kaut vai tikai Osvalda Miglas gadījumu). Šādā zemē var ne tikai iztukšot ar miskastes maisiem piekrautu bagažnieku un piekabi, bet var arī atvest izmest vecu dīvānu vai mēslus atvest arī kravas auto un izgāzt. Var atvest un iztukšot asenizācijas cisternu, kas pilna ne tikai ar ateju, bet arī ar stikliem, plēvēm un citiem atkritumiem.
Šādā situācijā Iepriekš minētā frāze par vienu likumu, skan kā zaimi. Viens likums un viena taisnība būtu tad, ja īpašnieks būtu kaut nedaudz pasargāts arī tad, ja viņam nav naudas žogiem, kamerām un kukuļiem policijai.

Par vienu likumu un vienu taisnību varam pārliecināties arī salīdzinot kaut vai lielveikalus un parastus iedzīvotājus. Kāds nospers šņabi vai desu lielveikalā, policija būs klāt kā nagla un tai derēs jebkas, lai ierosinātu krimināllietu – gan miglaini, nekvalitatīvi videoieraksti, gan paviršas liecības. Bet vai policija vispār savu pakaļu kustinās, ja desas luņķi vai polšu nospers kādam no mums?

Kļūst smieklīgi, vai ne ?

16.12.18





LRTT piebilde:

Ar smieklīgumu te nekāda sakara nav, jo tiek apzināti iznīcināta LATVIEŠU VALSTS !

Šis haoss tiek radīts apzinīgi no tiem, kuri uzcēluši šos lielos žogus.

LATVIJAS VALSTĪ ir jādarbojas LIKUMAM !

Tādam LIKUMAM, ka prātā neienāktu to pārkāpt pat miega laikā.

Kam šodien pieder Latvija ?

Latvija pieder žīd- komunistiem, cilvēces vēsturē asiņainākajiem vampīriem !!!

Redziet,- man atkal atkārtoti jāliek jau mums pazīstamais foto, kura dēļ man pagaidām ir atslēgts FACEBOOK.

Un tas ir labi, jo vairāk šis foto būs apritē, jo ātrāk tiks atzombēti nozombētie !

Uz foto latviski ir pierakstīti vārdi, kuros(mežvietos, godmaņos, bunkās, kozlovskos, borovkovos, vējoņos, zālītēs, peteros, kalnmeieros, maizīšos, vvf…) iemiesojušies ir asiņainie vampīri.



Vai esiet aizdomājušies, kas ir šī VVF ?

Viņa taču ir visīstākā sātaniste(tas attiecas uz visiem komunistiem- cionistiem)– tautu bende:

Latviešu tautas bende V.V.Freiberga(Kalergi balva)



Viņos nemīt cilvēka dvēseles(degradēta cilvēka dvēsele, kura tiks iemesta Esības atkritumos)… !

Vēl nemaz tik nesen es uztvēru apzīmējumu REPTILOĪDS par vienkāršu lamu vārdu, kas apzīmē nelietību, bet izrādās, ka tas tā nav. Cilvēku rase reiz tika apzinīgi sajaukta ar ieceļotājiem no citām pasaulēm un pat dimensijām. Viss ir atkarīgs, kurš mūsu ķermenī ņem virsroku,- cilvēciskais vai šis reptiloīdiskais(izredzētās tautas pārstāvis). Vilkam vienmēr dzims vilcēni, bet aitām jēri. Daudzi “vilki” šodien ir ietērpušies savu upuru ādās(aitādās). Viņus atpazīt var tikai pēc viņu darbiem un tad, kad paver savas mutes un mēs ieraugām ilkņus !

Ilkņainos es ierakstīju FOTO un reakcija bija nekavējoša… .

Ar saviem spēkiem mēs šos cilvēkveidīgos izdzimumus nepieveiksim, bet tas nenozīmē, ka mums jāsamierinās un jāpadodas.

(“VIŅŠ nāks kā zaglis naktī…” un sātanisti tiks iznīcināti, jo viņu ļaunās/ rupjās vibrācijas nevar pāriet tālākajā cilvēces Epolūcijas posmā. To nesaku es, tas aprakstīts daudzās Grāmatās)

Viņi, lai arī cik paradoksāli tas neliktos, ir Dievišķās Evolūcijas veicinātāji, jo palīdz atlasīt SĒNALAS NO GRAUDIEM, kā rezultātā paši ies bojā.

Tātad: NAV ĻAUNUMS BEZ LABUMA !

Kā saka viedums: “Kas tu labais būtu bez manis ļaunā…!”

Caur visām tām šausmām, kuras jāpieredz latviešu tautai, darbojas dievišķais pamatlikums: BRĪVĀ GRIBA !

Viss, latviet, ir atkarīgs no tavas BRĪVĀS GRIBAS vai Tu piesliesies repiloīdiskajamgēnam”, vai latviskajam(cilvēciskajam) !

    Linards Grantiņš.





P.S.

Lūgums tiem, kuri man raksta šīs “lietas“.

Izdomājiet sev kādu pseidonīmu(nav jau obligāti šajā slepkavu laikmetā jāraksta ar savu īsto vārdu, kā to dara V. Freimantāls, kurš, kā saka: spēlē uz visu banku, jo uz savas ādas ir pieredzējis šo sātanistu zvērības), lai man un parējiem lasītājiem būtu saprotamāk…., nu, kaut vai virsraksta dēļ. Šīs diskusijas ir ļoti, ļoti svarīgas, tātad, bīstamas sātanistiem.

Kā sacīja čekistu noslepkavotais latvietis Indulis Ronis:

“Bez atklāta godīga vārda nekas labs nevar notikt !”

Piem: lasītājs Endijs…. .

You may also like...

3 komentāru

  1. angel saka:

    Protams , ka pieder visiem ! Arī nafta un visi resursi pārējie ar !!! :)))
    Kārtējo reizi jāatkārtojas , ka visu nosaka apziņas kvalitāte !
    Ne par velti iznīcināja inteliģenci .
    Tagad ”inteliģenci” mums atrāda cepļušarikovu dzīrēs ,bet pjatiletkas teoriju varam noklausīties pirms kārtējām klaunu izrādēm ,atvainojos , demokrātiskajām vēlēšanām.
    Vislielākā tumsa ir pirms rītausmas … :)))

  2. angel saka:

    Ir tāda lieta kā Sirds inteliģence un bez tās intelekts kļūst bīstams .

  3. Endijs saka:

    God. Linard, viss kārtībā. Ja kāda stratēģija jāpietur šaurākam lokam vai vēlākam laikam, tad rīkojies lūdzu pēc saviem ieskatiem. Varbūt tas viss izklausās ekstrēmi, bet skatoties kā Krievija vārās un sāk jau pieprasīt novākt Vlasova karogu no varas ēkām, tad visticamāk CCCP ir reāli iespējams variants un ar krievu domāšanu, tāds projekts iegūs masu atbalstu. Iznākums tam protams ir dievu rokās, bet domāju labāk būt gataviem uz dažādiem scenārijiem, turklāt Latvijā CCCP piekritēju arī netrūkst.
    Lielās tautas lai dara kā grib, bet mazskaitlīgajiem jāizmanto situācijas un savas prāta spējas būt priekšā notikumiem.

    Ar cieņu ,,,,,
    .
    .
    .
    Admins
    Pilnībā neizpratu:” Ja kāda stratēģija jāpietur šaurākam lokam vai vēlākam laikam, tad rīkojies lūdzu pēc saviem ieskatiem…”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *