LRTT viedoklis V. Freimantāla un Armanda “jautājumā”

Armanda komentārs: Tās šausmu lietas mēs daudzi zinām, bet, kā uzvarēt tās šausmas? Ieroči mums kādi? Neliek mieru man doma, kā uzlaist aviācijas bumbu http://www.9maija.ru vsem lgu i sru uz tās prezidenta pils. Jau vairāk par 10 gadiem domāju, kā piekļūt pie saujama, kad atnāks cipetaji, lai tiem dotu pret sparu. Atradu pagājušo gadu mežā neuzpragusu aviācijas bumbu, bet vienam to realizēt ir pagrūti, jo dikti smaga. Tā nav spragusi i vesela un priekš Levita pils gan jau derēs. Vēl varētu sprādzienu palielināt, ja kādam ir kaut kas no pasaules kara laika spragstos saglabājies. Sūds ar viņiem visiem un vieta viņiem irdinat zemi.

Saprātam ir jāņem virsroka, nevis emocijām un it sevišķi tām, kuras tiek “piesviestas” no malas. Nu, tad ar saprātu arī “apstrādāsim” Armanda rakstīto tekstu. Ja Armands runāja par bumbu, tad paanalizēsim: kāpēc viņš par to runāja, nevis momentā kritīsim panikā, ka bumba taču ārda un iznīcina- tātad Armands ir nelietis !!!

Tiesiskums nav nekontrolēta emociju izpausme, bet konsekventa sekošana LIKUMIEM. Katrai problēmai ir cēlonis. Visu pirms noskaidrosim cēloni un tikai tad pieņemsim lēmumu. Armanda komentāra “cēlonis” ir šodienas Latvijas katastrofālais stāvoklis.  Ja Latvijā viss būtu kārtībā, vai tad Armands runātu par “aviācijas bumbām” ? Latvija 1940. gadā tika okupēta ! Pret latviešu tautu tika izvērsts neiedomājams terors- GENOCĪDS, kas procentuāli bija kā minimums- desmit reizes lielāks par HOLOKAUSTU- pret jūdaisma reliģijas sekotājiem !!! Visi starptautiskie LIKUMI paredz, ka pēc okupācijas ir jānotiek deokupācijai- visu nelikumīgi ieceļojošo kolonistu 100%tīga padzīšana no okupētās teritorijas ! Bija jānotiek obligātai okupācijas varas struktūru demontāžai un to pārstāvju arestiem un tiesāšanai. Atjaunotās valsts struktūrās nedrīkstēja atrasties neviens no bijušajiem okupācijas režīma pārstāvjiem. It sevišķa uzmanība bija jāvelta tās represīvajiem- slepenā dienesta(KGB) pārstāvjiem. Mēs zinām, ka tajā līdz pēdējam brīdim strādāja atklāti- brutāli slepkavas. Mēs bijām un esam liecinieki tam, ka nekas tamlīdzīgs nenotika. Visi KGB darbinieki un viņu pavēlnieki- komunisti- tie, kuri slepkavoja latviešu tautu, atrodas arī šodien pie varas grožiem un turpina slepkavot !!! Tātad,- Latvija ir “okupācijas un kara stāvoklī” ! Tas ir tieši tā, kā es to šeit aprakstu. Un no tā izriet: “Armands ir sacījis to, kas ir jāsaka katram okupētās valsts pārstāvim- patriotam !” Viņš nav pārkāpis nevienu CIVILIZĒTĀS PASAULES LIKUMU !

LR Prezidenta Pilī sēž visīstākais noziedznieks,- MŪSU TAUTAS SLEPKAVA, kura tēvs bija tāds pats slepkava– okupantu varas visrepresīvāko orgānu pārstāvis- POĻITRUKS ! Pienāks diena, kad šis izdzimums un visa viņa komanda tiks tiesāti !

Nodevibai,_par_kuru_negrib_atcereties,_25_gadi

“Krievija šeit varēja atstāt pēc līguma, ko parakstīja Levits, ap 200 000 krievu aģentu kopā ar līdz 1992.gadam demobilizētām militārpersonām un agrāk šeit dzīvojošiem VDK, kā arī neskatāmu specspiegošanas iestāžu okupantu bariem kopā ar ģimenes locekļiem. Tas ir uzpirkšanas un vervēšanas depozīts. Pret sagatavoto nodevīgo līgumu protestēja pie Brīvības pieminekļa tauta, un tā laika nacionāļi 1994.gada 21.aprīlī balsoja par valdības demisiju. Tikai ar 51 balsi valdība noturējās pie varas. Šodienas NA ir pilnīgi pretējās pozīcijās un virza nedevīgā līguma parakstītāju E. Levitu saulītē. Šodienas nacionāļi un pārējā 6.oktobra paaudze ir uzpirkti un atbalsta Saskaņas elektorāta radīšanas līdzautora E. Levita – kura tēvs komunists Jonass Levits turklāt bija 1940.g.okupācijas īstenotājs – virzīšanu par “Nācijas tēvu”. Ar prātu to nevar saprast!“, saka Antons Mikoss

Šis teksts, Freimantāla kungs, nav domāts lai Jūs aizskartu vai piedēvētu nezin ko…. (bija komentāri, kuri nesaudzēja Jūs. Tie netika apstiprināti, jo es labi zinu, ka Jums ar nodevību nav nekas kopīgs). Nemaldīšos, ja sacīšu, ka Jums kāds šo “uzbrukumu Armandam” piespēlēja, jo momentā komentāros uzradās kāds čeka okšķeris, kuram bija uzdots uzmanīt R. Bitenieku. Kad pienāks LAIKS, tad šim “egmāram(tedim & co)”, kurš čekas uzdevumā ar saviem “komentāriem” piesārņo PIETIEK.COM , tiks uzdots jautājums: “Kur tu biji, kad “nokrita” R. Bitenieks ?”

Freimantāla kungs, Armands nav nedz mūsu ienaidnieks, nedz provokators, kaut arī viņš ne sevišķi labi savos komentāros izsakās par latviešiem. Viņš, kā nelatviskas izcelsmes “latvietis”, tās lietas redz tādā gaismā…. Un, vai viņš ir sacījis, ka latvieši ir jāsit… ?

Lūk, mūsu ienaidnieki, Latvijas valsts likvidatori un latviešu tautas slepkavas !
Miniet, kādas “tautības” pārstāvji ir šeit skatāmi ? Visi 50%tīgi Levita tautieši !

19.04.20 LRTT

Svētvakars – cover by Anna Wohl 🌠Raimonda Paula dziesma ar Imanta Ziedoņa vārdiem. Pavadījums : Austris Zelčs

Gepostet von Anna Wohl am Samstag, 4. April 2020

You may also like...

41 komentāri

  1. smule saka:

    Tas ir TIKAI Tavs, Linard, personigais viedoklis. Tava personigaa ”patiesiiba”. Neuzskati to par visas latvieshu tautas viedokli vai patiesiibu. Un atceries – TU neesi Dievs, pat ne Dieva vietnieks u Zemes, kura viedoklis buutu jaauzklausa.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai Grantiņš jel kad ir sacījis, ka viņš ir Dievs vai Viņa vietnieks ? Tās ir tavas, kolaboracionista(ja neteiktu vairāk) sāpes, bet ne tautas… .

  2. Tedis saka:

    Armands neziņo sapieriem par bumbu. Armands gaida, kad bariņš zēnu to atradīs
    un mēģinās to demontēt. Neveinīgie upuri tad būs uz Armanda sirdsapziņas.

  3. Anonīms saka:

    Tajā dziesmā(ar Ziedoņa rīmēm) taisnības ir
    par kurmju ejām, pa kurām izplatās
    Latviju iznīcinošā dvinga…

    Par verga algu un indes kausu mēs ik dienu,
    ik mirkli pērkam “tiesības turpināt pirkt”,
    virsvērtību atdāvinot lielākajiem pasaules
    neliešiem…

    Tā svētā Brīve (šai Liktens zemē) ir ieņurcīta
    korupcijas un nodevības dubļos …

  4. no zila gaisa saka:

    Kā psiholoģiskā pļauka tā visa bumbošana ir signāls tiem radījumiem , bet tādu signālu ir pilni portāli un pret primitīvu spēku viņi ir gatavi , pat gaida , jo būtu ķēriens likumīgs.(terorisms) Jāspēlē augstākā līgā …

  5. Anonīms saka:

    Par sho rakstu un komentaariem…. Ja dievs kaadu grib sodiit, vinjsh tam atnjem praatu, Ja gribat sodiit grantinju, atnjemiiet tam tribunaalu (sterp citu tas nav tehniski gruuti izdaraams) un vinja pakalpiigajam sulainim sapnjot par Riigas latvieshu biedriibu. Katram sava PERSONISKaa saape un tikai. Tas tiek malts un malts katraa rakstaa no viena gala liidz otram. Atriebiibas kaare paarnjem shos abus indiviidus. Bet… katrs sanjems peec vinja nopelniem.
    ”Admins
    Vai Grantiņš jel kad ir sacījis, ka viņš ir Dievs vai Viņa vietnieks ?”
    Teicis nee, bet sheit shajaa int.vietnee uzvedas kaa Dievs vai Vinja vietnieks. Daudz jau neatpaliek arii vinja pakalpinjsh.

  6. -Eduards Lunis saka:

    —Nu anonimais ir sevi atmaskojis pilnībā!
    Malts,malts-to jau viņš par Freimentāla sāpi par Latviešu Biedrības iznīcināšanu…
    Bet to, ka ,ja mēs dzīvotu tiesiskā valstī vai
    tad tāds noziegums varētu notikt!?
    Un ja nebūtu TRIBUNĀLA,JEB FAKTISKI GRANTIŅA, lATVIJĀ VARU NELIKUMĪGI SAGRĀBUŠAJIEM NOZIEDZNIEKIEM DZ
    ĪVE BŪTU DAUDZ DEOŠĀKA -VAI NE ANONIMAIS ,, LABDARI,,!?

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Visiem ir zināms, ka Rīgas pils trešajā stāvā atrodās mans īpašums, unikālais Jāņa Čakstes krūšutēls izveidots metaloplastikas tehnikā! (Kura vērtība ir 2 500 000 USD, un kurš atradās manā darba kabinetā Māmuļā, Rīgas Latviešu Biedrībā, Jāņa Čakstes memoriālajā piemiņas zālē).

    Armands ieplānojis to iznīcināt, jo tas ir pats svarīgākais pierādījums 4. maija pretlatvisko varas krokodilu tiesāšanai!

    Armands negrasās tiesāt (un pierādīt tiesā ar neapgāžamiem pierādījumiem) pretlatviskos 4. maija valstsvīrus un valstssievas!

    Visa tauta gaida pretlatvisko nezvēru tiesāšanu Nirnbergā 2.

    Bet tas vēl būtu mazākais!

    Galvenais ir Armanda publiskais ziņojums komentāros, ka viņš vēlās sazināties ar mani, jo viņam esot “priekšlikums”. (Un es atbildēju viņam (ari komentārā), lai raksta uz manu e pastu).

    Tātad, šādā veidā tika sagatavota un visiem izziņota Valda Freimantāla un anonīmā Armanda kopējā gatavotā apspriešanās par kaut kāda Armanda priekšlikuma realizāciju! (kas par priekšlikumu un kādēļ tieši V.Freimantālam piedāvāts – vēl nevienam pat nojausmas nebija).

    Es nopriecājos, – beidzot kāds Latvijas patriots piesaistīsies Helsinki 86 svētajam darbam!

    Un tieši mani izvēlējies!

    Un tad – kā zibens no skaidrām debesīm – sava “plāna” uzticēšana tieši man!

    Ne Grantiņam, vai kādam citam – bet man! (RLB goda tiesas tiesnesim, kurš jau 27 gadus uztur kategorisku prasību atjaunot likumīgos 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtus Māmuļā).

    Smags gadījums! Velnišķīga provokācija!

    Provokātora mērķis – nolikt zem sitiena mani, kurš 27 gadu laikā konsekventi pieprasa izmeklēt 1993. gada 18. februāra nakts TERORAKTU Rīgas Latviešu Biedrībā un atjaunot likumību Latvijā!

    Kas tas par priekšlikumu Armanda komentārā netika minēts. ( Pat mājiens netika dots).

    Var redzēt, ka 4. maija pretlatviskā banda ir sarosījusies pret Helsinki 86, jo sajūt starptautiskās Nirnbergas 2 tuvošanos!

    Pienāks laiks, kad 4. maija briesmoņus ķers un medīs visas valstīs lai tiesātu par pretlatviskajiem noziegumiem! (Kā 3. reiha nacistus pēc 2. pasaules kara par noziegumiem pret cilvēci).

    Kategoriski noliedzu jebkādu pretlikumību atbalstīšanu!

    Helsinku 86 spēks ir konsekventa likumu ievērošana un pretlikumību nesaudzīga izgaismošanā.

    Mūsu uzdevums – atjaunot likumību Latvijā un saukt pie atbildības likumpārkāpējus!

    Helsinku 86 galvenais uzdevums ir atjaunot tiesiskumu Latvijā!

  8. No zila gaisa saka:

    Tā viņš ir , ja Dievs kādu grib sodīt , tad atņem prātu , kuru grib pārbaudīt , tiem iedod varu , naudu, slavu . To retais iztur. Mums redzamie ķermeņi smokingos šos parbaudījumus nav izturējuši , faktiski zaudējuši augstāko Saprātu .. lopi kaklasaitēs. Sekas tam ir zināmas , ja jau kāds te ieminējās par Dievu. Nelolojiet ilūzijas , atbildība ir kapam abās pusēs . Izskan pēdējie akordi šai maskarādei … maskas kritīs un bikses ar … ;)

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Anonimus!

    Ko slēpies aiz nika “anonimus”!

    Ko murgo par “atriebības KĀRI”.

    Helsinki 86 informē tautu par noziegumiem, kurus veic pretlatviskie “politiķi”.

  10. adis saka:

    Komedianti vai provokātori,
    Smūle nojūdzies un sajauc Linarda LRTT administrāciju ar dieva amatu.
    Tedis- Uztraucās par Armandu Bumu (Iespējams izdomātu personu) un ja zinātu kas ir Armands, obligāti nodotu LPSRS VDD, līdz ar to izglābtu Levītu, un iegūtu pāaugstinājumu.
    Valdis F. konkurētu ar Tedi līdz ar to izglābtu vēsturisku celtni un Levītu, arī būtu pāaugstināts, ja zinātu kas ir Armands.
    Par Anonīmu man vairs nav šaubu, lai organizē savu tribunālu un uzvedās kā dievs.
    Domājam ka pēc Armanda paziņojuma ”čekisti” zaudēja miegu un mieru, to arī izdarīja Armands par ko tik traki sūrojās Valdis un Tedis.
    Čekistus nav jāmeklē, viņi vienmēr ir līdzās. Ja kādam nepatīk Linards G. lai meklē citu tribunālu. Lai nodibinātu citu tribunālu, jābūt priekšvēsturei kā Linardam.

  11. bunis saka:

    Cik daudz vārdu!Tikai viens prātīgs pa visu dienu. Latvija ir okupācijas un kara stāvoklī.Tam arī jābūt visu domu un rīcību sākumam un beigām.

  12. ****** saka:

    Kāda sieviete ar bērnu Latgalē jau vairāk nekā desmit gadus dzīvo bez elektrības, un viņas dēlam mājasdarbus nākas pildīt sveču gaismā, otrdien no rīta vēstīja LNT raidījums “900 sekundes”.

    https://jauns.lv/raksts/zinas/62849-latgale-sieviete-ar-bernu-desmit-gadus-dzivo-bez-elektribas-video

    2017. gadā Latvijā nabadzības riskam1 bija pakļauti 446 tūkstoši jeb 23,3 % iedzīvotāju – par 1,2 procentpunktiem vairāk nekā 2016. gadā, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) 2018. gadā veiktās iedzīvotāju aptaujas dati. Šo iedzīvotāju rīcībā esošie ienākumi2 bija zem nabadzības riska sliekšņa.

    Nabadzības riskam pakļauto iedzīvotāju skaits un īpatsvars no iedzīvotāju kopskaita 2010.–2017. gadā. Tas turpina pieaugt.

    Toties politiskie zagļi dzīvo kā nieres taukos un aizņemas miļjardus, dzenot tautu lielākā parādā un postā.

    1. Arnis Riekstiņš (1. – vieta sarakstā pirms gada)

    202 miljoni eiro (salīdzinājumā ar situāciju pirms gada +30 miljoni eiro)

    2.-3. Ernests Bernis (4.)

    120 miljoni eiro (+22 miljoni eiro)

    2.-3. Leonīds Esterkins (2.)

    120 miljoni eiro (bez izmaiņām)

    4. Oļegs Fiļs (3.)

    100 miljoni eiro (bez izmaiņām)

    5. Justs Nikolajs Karlsons (6.)

    76 miljoni eiro (+1 miljons eiro)

    6. Uldis Asars (9.)

    66 miljoni eiro (+10 miljoni eiro)

    7. Jānis Zuzāns (8.)

    62 miljoni eiro (+2 miljoni eiro)

    8.-9. Uldis Pīlēns (11.-15.)

    62 miljoni eiro (+20 miljoni eiro)

    8.-9. Arkādijs Suharenko (7.)

    62 miljoni eiro (bez izmaiņām)

    10. Egils Butka (10.)

    50 miljoni eiro (+2 miljoni eiro)

  13. Valdis Freimantāls saka:

    Buni, protams Tev taisnība!

  14. nra saka:

    Saeimas deputāti šajā krīzē jostas savilkt negrib

    Tautas kalpiem martā izmaksātais atalgojums liecina, ka to ienākumi nav mazinājušies. 13. Saeimas 13 deputātu atalgojumā uz rokas martā saņēma vairāk nekā 3000 eiro. Lielākajai daļai deputātu ikmēneša ienākumi par darbu Saeimā svārstās no 2000 līdz 3000 eiro. Iepriekšējā krīzē, kas valsti skāra pirms 12 gadiem, Saeimas deputāti draudzīgi nobalsoja par sava atalgojuma samazināšanu, kas viņu ienākumus padarīja par aptuveni piektdaļu plānākus.

    Saeimas deputātu atalgojums pašreizējā krīzē nav mazinājies. Ierindas Saeimas deputāta alga uz papīra šogad ir 2963 eiro. Papildus tam Saeimas deputāti, kuri ieņem arī kādu amatu, piemēram, Saeimas priekšsēdētājs, Saeimas komisijas un apakškomisijas priekšsēdētāji, frakcijas priekšsēdētāji, saņem vēl amata piemaksas. Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likumā ir paredzēti 11 šādi amati, par kuru pildīšanu Saeimas deputātam pienākas amata piemaksa. Savukārt tie Saeimas deputāti, kuru deklarētā dzīvesvieta ir ārpus Rīgas, saņem arī transporta un mājokļa īres kompensācijas.

    Saeimas deputātu atalgojums un kompensācijas apjoms kopš iepriekšējās krīzes ik gadu ir pieaudzis, izņemot 2012. gadu un šo gadu, kad atalgojums ir saglabāts iepriekšējā gada līmenī. Saeimas deputāti pērn nolēma, ka pagājušā gada atalgojuma līmenis ir saglabājams visu 13. Saeimas laiku. Savukārt kompensāciju apmērs, uz ko deputāti var pretendēt, gan ir pieaudzis. Šogad deputāti, kuru dzīvesvieta atrodas vairāk nekā 200 kilometru attālumā no Rīgas, var mēnesī saņemt vairāk nekā 1000 eiro lielu kompensāciju. Tiesa, tik lielu kompensāciju gan pagaidām neviens deputāts saņēmis nav. Februārī lielāko kompensāciju 890 eiro apmērā saņēma deputāts Jānis Krišāns (Saskaņa). Dārgākā mājokļa īre (638 eiro), kas tika kompensēta, bija Saeimas deputātei Dacei Bluķei (Attīstībai/Par!), bet lielākie transporta tēriņi (655 eiro) – Saeimas deputātam Jānim Dūklavam (Zaļo un zemnieku savienības frakcija).

    Ekonomiska rakstura problēmas Latvija nepiedzīvo pirmo reizi. Iepriekšējā krīzē, kas Latviju piemeklēja pirms 12 gadiem, taupības nolūkos tika samazinātas gan ministru, gan Saeimas deputātu algas. 2009. gadā tautas kalpi draudzīgi nobalsoja, ka atalgojums jāsamazina un pēc tam tas jāiesaldē uz diviem gadiem. Līdz ar to iepriekšējās krīzes laikā deputātu algas saruka par 20 procentiem. Pēc tam gan atalgojums strauji atsāka kāpt, un, salīdzinot ar 2009. gadu, ierindas deputāta atalgojums uz papīra šobrīd jau ir dubultojies.

    Neatkarīgā jau rakstīja, ka valsts augstākās amatpersonas – Valsts prezidents, premjers, ministri un Saeimas priekšsēdētāja – pagaidām nav gatavas arī atteikties no apmēram 1000 eiro lielajiem ikmēneša reprezentācijas izdevumiem, pat neskatoties uz to, ka reprezentācijas pasākumi tikpat kā nenotiek. Amatpersonas to pamato ar nepieciešamību turpināt darbu.

    Valsts aparāta, tajā skaitā Saeimas, darbs tiešām nav apstājies. Martā notika septiņas Saeimas sēdes. Februārī tādas bija tikai četras. Savukārt Saeimas komisiju un apakškomisiju sēžu martā bija krietni mazāk nekā, piemēram, februārī. Martā kopumā notika 47 Saeimas komisiju un septiņas apakškomisiju sēdes.

    Salīdzināšanai februārī – attiecīgi 104 un 18 sēdes.

    Darbs nav apstājies arī pašvaldībās. Īstenībā pašvaldību domēs darba apjoms ir pieaudzis. Tomēr Saldus novada domes deputāti aprīļa sākumā nolēma grozīt Saldus novada pašvaldības budžetu, novirzot finansējumu no pašvaldības reprezentācijas izdevumiem novada daudzbērnu ģimeņu atbalstam.

    Kamēr amatpersonas turpina izmantot reprezentācijas izdevumus un algā saņem vairāk nekā 2000 eiro, Covid-19 krīze bez darba šobrīd atstājusi vairākus tūkstošus strādājošo, kas nozīmē jostas savilkšanu un dzīvošanu no dīkstāves vai bezdarbnieku pabalsta vai pat pilnīgu palikšanu bez ienākumiem. Valsts ieņēmumu dienesta apkopotā informācija pagājušās nedēļas vidū par dīkstāves pabalstiem liecina, ka vidējais izmaksātā pabalsta apmērs vienam darbiniekam ir bijis aptuveni 258 eiro. Maksimālo pabalsta apmēru, 700 eiro, saņēmuši 552 darba ņēmēji. 10 938 cilvēkiem jeb 86 procentiem no darba ņēmējiem izmaksātais pabalsts nepārsniedza minimālo algu jeb 430 eiro, bet 233 cilvēki saņēmuši pabalstu, kas mazāks par 20 eiro. Līdz piektdienas, 17. aprīļa, pēcpusdienai dīkstāves pabalsti bija izmaksāti 16 587 darba ņēmējiem un 977 pašnodarbinātām personām.

    Savukārt kopējais bezdarbnieku skaits valstī marta beigās bija sasniedzis 61 150, tajā skaitā martā par bezdarbniekiem kļuva teju 3000 strādājošo, ziņo LETA. Aprīļa pirmajā nedēļā par bezdarbniekiem kļuva vēl vairāki tūkstoši iepriekš nodarbināto, bezdarbnieku skaitam tuvojoties 66 tūkstošiem. Iepriekšējā krīzē – 2008. gadā – Latvijā bija 88 tūkstoši bezdarbnieku, bet 2010. gadā pat 210 tūkstoši strādājošo, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

  15. kas šis ir? saka:

    par ko kundze runā klipā?
    Kāpēc šeit nerunā par `čipšiem` (ne jau par kartupeļu vai kukurūzas)? Vai, kā izskatās, izvairās runāt. Vai, ja šeit ielinko kādu, kas runā no yt, šejienes buldozeristi tūlīt klāt un aizber ar savām drazām, aizstumj prom no acīm.

    Ja teritorijā, ko sauc par Latviju, ir okupācijas un kara stāvoklis, tad stāstiet par kara izpausmēm! Cilvēki paliek aprobežoti – sēž diennakti pie savām pulvermuciņām, (gan piespiedu, gan brīvā kārtā) pārguruši nebeidz paijāt un klīst pa citu `sētām`, braukāt pāri tūkstošiem bildīšu vai krāmēt savas fotokotletes savās netsētās, un kļūst par infantiliem, truliem, sakarīgi nedz domāt, nedz runāt spējīgiem. Te kāds izteicās, ka šo vietu (TTr) lasot tūkstoši visā pasaulē. Tad kāpēc neapgaismo šeit cilvēkus, lai viņi zina visu informāciju, nevis vienu vienīgo – vissirlabi (kuras sludinātāji gandrīz vai nelietīgi valkā mūsu klasiķi – ar viņa satīriskās dzejas zemtekstu “tik pacieties, debesīs labāki būs!“).

    `kristīnesl` klipiņā kundze atgādina gan par č, gan par kontroli caur č, bet kad pajautā apkārtesošajiem, liela daļa taisa lielas acis, vēl lielāka uzreiz aizsvilstas ar vienīgo viņiem mutē esošo ķiļķēnu par “konspirācijas teorijām`. Un pavisam liela – ja viņiem iesaka salīdzināt plašāku informāciju un pacensties saprast īsteno stāvokli, kļūst bezmaz nikni.

    Ja reiz Tautas un ja reiz pat Tribunāls, tad informējiet kā karā, nevis kā pļāpu tirgū! Informējiet regulāri un ar visu nopietnību un atbildību! Lai apjēdz, kā masas tiek zombētas, lai pašas tītos baltos palagos un eitanazētos.

    https://www.draugiem.lv/kristine.liepina/

  16. kara stāvoklī saka:

    ne tikai Latvija! Kara stāvoklī visa pasaule. Informējiet!

    https://www.youtube.com/watch?v=R8g2POc6Ndo

  17. he,he,he saka:

    Domājam ka pēc Armanda paziņojuma “čekisti“ zaudēja miegu un mieru, to arī izdarīja Armands par ko tik traki sūrojās Valdis un Tedis.
    #####################################################################
    Domāt ir labi un nepieciešami , bet augstākminētais ir sapņojums.

  18. Armands saka:

    Nu i atnācu netīrs pēc būvgružu darba, tad pieslēdzos šim tribunalam. Cik daudz komentāru? Kāpēc man sapieriem būtu jāinformē par to bumbu? Vai tiem militāristiem nav jāpilda savs pienākums? Vien šodien sēdot skatoties pauzē uz iz bijušo Padomju raķešu bāzi jautāju, kas par cilvēku ir piekluvis pie tās lielās zemes platības? Vai latviets? Es nevienam ne esmu piedāvājis rakstīt uz e-mailu kādus piedāvājumus, jo saprotams no pieredzes, ka latvieši nav spējīgi pašorganizeties. Rikste ir cauri gadu simteņiem bijusi audzināšanas labākais instruments, bet šajos laikos viss ir sadardzinats. Priekš kam čipus vajag? Pirmkārt es esmu Kursis i vēl apzinos savu senču izcelsmi, bet latvieši ir mākslīgs tautas veidojums. Tādi mākslīgi latvieši ir ļoti daudz un manā apkārtnē to ir super daudz. Čakste? Kad eju garām Jelgavā tam tēlam, tad nospļaujas viņa virzienā tāpat, kā vācu kungu tēliem akmeņos cirstos.Patriots?Varbūt tomēr tāds ne esmu, jo esmu audzis Padomju laikos. Tomēr likumīgi sodīt zagļus un slepkavas mums nesanāk! Viņi gan soda latviešus likumīgi un nelikumīgi. Mana senču kultūra pirmkārt nāk no Prussia labiesiem un tai ir cita būtība par latviskās žīdu garīgo pildījumu. Grantinsh? Laikam vienīgais cilvēks, kurš norāda patiesību par Latvijā notiekošo, bet diemžēl lielākā daļa negrib i dzirdēt, ka slepkavas vajag sodīt ar Nāves sodu. Kā var būt savādāk? Latviešu biedrības namā esmu iegājis vienu reizi dzīvē priekš telpā un Nelaimes shoko veikalā. Man Tēvzemes pļavas ir dārgākas par gleznām ar pļavu skatiem. Ja tiem Nato spēkiem vajag to bumbu, lai viņi to meklē, bet neuzspridzinata par Svētu lietu paliks šī lieta uz latviešu tautas sirdsapziņas. Maximu uz laida uz galvas pircējiem, bet lielākā daļa dzied dziesmu, ka tas bija negadījums. Kukū!

  19. svaigas ziņas! - saka:

    jaunākās! Militārās. Klausies, Armand!

    https://www.youtube.com/watch?v=6ecY4Ql8sqo

  20. Pilsonis saka:

    Neliekas tas armand isti riktigs bet…kurs gan ir. freimental raksta pardlzj bet dzivo greizi jeb doma greizi kad nrraksta tribunalam.jo saruna ar to ditu r.bija pretiga un liekuligi nesmuki apsaukat tribunalu par grantsbedri pasam taja regulari esot

  21. Anonīms saka:

    Saņēmos, noskatījos to ditas klipu līdz galam…
    Vulgāra valoda, vulgāra uzvedība…
    Ja esi ierakstījis savai vajadzībai, tad vismaz
    neizliec publiskai apskatei neizrediģētu…

    Izskatās, tie LaBie ir kārtējais VDK projekts
    plašai latviskuma slāpēšanai…
    Briesmīgi daudz pareizu vārdu…

    Tā ķotka laikam ir puspoliete ?

  22. Valdis Freimantāls saka:

    Pilsonim atbilde.

    Visu laiku cenšos Dittu Rietumu piesaistīt H 86 aktīvai darbībai, jo mums ļoti noder un ir vajadzīgs konceptuālas zinātnieces ekonomiskās situācijas precīzs vērtējums!

    Visiem zinams, ka ekonomiskos noziegumus veic augstas Latvijas amatpersonas apzināti, lai grautu Latvijas prestižu un liktu latviešiem lavīnveidīgi pamest Latviju (savu dzimteni).

    Mani šokē Dittas Rietumas nevēlēšanās darboties Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības grupā!

    Esmu pārliecināts, ka Helsinki 86 ir vienīgā, patiesā komunistu un čekistu atmaskojošā interneta vietne latviešu valodā!

    ļoti skumji, ka augstākās raudzes latviskuma aizstāve un cīnītāja Ditta
    Rietuma to nesaprot!

    Lūdzu palīdziet man Dittu Rietumu piesaistīt Helsinki 86 cīņai par tiesiskas Latvijas atjaunošanu! (Lasiet viņas portālu ….. www Labie.lv!)

    Nesaprotama ir viņas nevēlēšanās “skaļi izkliegt pasaulei” par Latvijas politiķu NOZIEDZĪGO praksi – pieprasīt no latviešiem maksāt NĪN un visādus sodus pat tad, ja latvieša ienākumi ir mazāki par iztikas minimuma partikas daļu!!!

    Mani tas šokē! (Jo ekonomisko zinātņu maģistrei būtu jānogāž komunistu un čekistu ministrus no saviem iesildītajiem varas krēsliem ar lielu STARPTAUTISKU blīkšķi!)

    Palīdziet man! Rakstiet Dittai Rietumai un mēģiniet viņu pārliecināt novest uz apsūdzēto sola Latvijas valsts pretlatviskos ministrus!

    Palīdziet, draugi!

  23. Valdim 2020. gada 21. April um 14.26 Uhr saka:

    Vilku neiemācīsi zāli ēst !

    Ja viņa nav vēl līdz šim, tad tas “ir uz ilgu laiku” ! :(((

  24. no zila gaisa saka:

    Valdis Freimantāls sagt:
    2020. gada 21. April um 14.26 Uhr
    Jūs nešokētos , ja zinātu , ka pagaidām vēl pasauli pārvalda viena un tā paša blice.Austrumi – rietumi ir vajadzīgi dinamikai , kura nodrošina peļņu … dažādu …

  25. to 2020. gada 19. April um 12.05 Uhr saka:

    “… Tas ir TIKAI Tavs, Linard, personigais viedoklis… ”

    Te jau prasītos kāds iztirzājums, kāpēc Linarda viedoklis
    ir nepareizs, bet tavs pareizais !
    Tā vietā – pliki pātari kā no kanceles…

    Kašķīgais raksturs nedod miera, jebšu no kādiem saņemi
    “sīku, bet taisnīgu atalgojumu” ?

  26. >>> 2020. gada 21. April um 7.26 Uhr saka:

    Neizskatās gan, ka tā tante būtu ar augstāko izglītību un garīgo inteliģenci.
    Un vēl tā bērnudārza līmeņa pasaku ķoniņošanās, un, droši vien gliemežvāku, naudiņošanās…

  27. Anonīms saka:

    Tādas viltus biedrības ar reģistrētiem biedriem kalpo VDK kā līdzeklis opozīcijas kontrolēšanai.
    70.gados VDK lielījās kā izķēruši disidentus – nodibinājuši biedrību ar pāris viltus dalībniekiem – štata darbiniekiem un palaiduši baumas…
    Naivākie pret režīmu noskaņotie paši pienākuši klāt cīnīties pret režīmu kā irbītes ziemā pie graudu saujas…

    …………………………………………
    Vispār jau ar sišanām un mocīšanām informāciju izspiež tikai sadisti.
    Plašāku klāstu un klusāk iegūst informāciju piespēlējot “draugus” pašam upurim, upura ģimenes locekļiem(sevišķi bērniem sākumklasītēs), vai darba biedriem(vislabāk sobutiļņikiem, ja iespējams).
    Bērniem pat konfektes nav jāpērk – paslavē ka jau tik gudrs un pieaudzis un sīcis izstāsta par otru visu līdz pēdējai zilbītei…
    Un vēl “drauga” uzdevumā izpratina upura bērnu. Bērns bērnam uzticas bez aizdomām…
    Ar sobutiļņikiem tas iznāk naudas ziņā dārgāk, bet KGB jau nav Veselības vai Izglītības ministrijas, kurām līdzekļi tiek pēc atlikuma principa.

  28. Valdis Freimantāls saka:

    Bravo!

    Beidzamajā komentārā “Anonymous” (23. apr. 20.18. uhr.) min loģisku spriedumu par KGBistu metodēm.

    Tā turpināt!

    Gribētos sagaidīt no anonīmā filozofa receptīti kā nosēdināt KGBistu un ES (ari NATO) pretlatviskos amatvīrus un amatsievas uz apsūdzēto sola!

    Gribētos saņemt no anonīmā Filozofa. kaut vai utopisku plānu, pretlatviskās 4. maija varas briesmoņu “izķemmēšanai ar smalku utu ķemmīti” no kretīniskās 30 gadīgās Latvijas valsts frizūras!

    Anonīmais teorētiķi – Helsinki 86 uzdevums ir ne tukši muldēt, bet likumīgi palikt zem naga “IZĶEMMĒTO” Dieva radībiņu un kategoriski, Nirnbergas 2 dienas kārtībā, ar starptautisko likumu spēku sašķaidīt to.

    Helsinku 86 uzdevums ir atmaskot, izgaismot, pierādīt vainu un katram pretlatviskajam parazītam atņemt iespējas turpināt sūkt latviešu tautas asinis.

    Helsinku 86 uzdevums ir Latvijā atjaunot likumību un tiesiskumu!

    Attīrīt un reformēt, komunistu un čekistu 80 gadīgo latviešu ģimeņu iznīcināšanas, paverdzināšanas un degradēšanas, valsts pārvaldes mehanismu.

    Latviešu tautas privilēģijas saimniekot savā Dzimtenē ir nekavējoši jāatjauno!

  29. tauta taču nezina! saka:

    Bet, mīļie cilvēki (kā tā piemīlīgi un reizē ar cieņu ļaudis uzrunā Andris Ciekurs), tauta taču nezina! Ne to, kas tas tāds – Nirnberga 2, ne to, kādā veidā Helsinki 86 spēj mainīt esošo situāciju. Tauta pat nezina, kas ir pats Helsinki 86. Vēl lielāka daļa negrib zināt.

    Varbūt vispirms informējiet – kas ir Nirnberga 2, kā tā darbojas (ja darbojas) šodien; kāda loma tai ir (ja ir) kārtības (tiesiskas, sabiedriskas, bioloģiskas, humānistiskas utt.) uzturēšanā pasaulē šodien; kādas ir pašas N 2 tiesības un kā tā pie tām tikusi, vai tās kāds respektē.

    Informējiet dažādos veidos, ne vienīgi šajā vietnē, kādā veidā redzat iespēju reāli darīt, ne tikai runāt. Kā redzat iespēju citiem jums palīdzēt plānoto izdarīt. Daudzi gribētu mierīgu, tiesisku, laimīgu, drošu dzīvi, nevis turpināt baiļpilnu eksistenci. Informējiet!

  30. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde : “Tauta taču nezina”.

    Kā var informēt, ja visus informācijas līdzekļus kontrolē KGBisti?

    Varbūt uzrakstīt uz papīriņa un aiznest uz mežu – piepraust pie bērzu
    stumbriem? (pa slepeno naktī).

    Galvenais tautas informācijas un kolektīvās analītikas centrs – Rīgas Latviešu Biedrība tika brutāli likvidēts 1993. gada 18. februāra naktī!

    Tā pat varētu ieteikt žīdiem no koncentrācijas nometnēm atcelt Hitleru no Vācijas kanclera amata vai trūkumcietējam dārgā restorānā regulāri ieturēt brangas maltītes.

    Helsinki 86 dara ko var lietas labā jau ilgus gadus!

    Pārējie cilvēki ir iebiedēti un tiek turēti nost no sabiedriskām aktivitātēm!

    Latvija jau 80 gadus nav brīva no varturiem!

  31. šeit! šeit informējiet! saka:

    Par to Nirnbergu 2. Par to, kas ir tās virsuzdevumi, kā tā darbojas, kas tajā darbojas. Kas un kādam nolūkam to radījis un ko tā dara šobrīd. Ja tas ir cilvēcei nozīmīgi, cits citu painformēs tālāk. Teicāt taču, ka šo vietni lasa tūkstošiem.
    Arī par to, kā redzat iespēju citiem pieslēgties, lai sākas reāls darbs, nav jāsprauž kaut kas uz bērziņiem, bet var informēt šeit.
    Tas ir bērnišķīgi par to spraušanu pie bērziņiem vai mūžīgā rotēšana ar gaušanos par 93. gadu. Gribat, lai ir rezultāts, ir jārīkojas. “Runas ir garas, darbs ir īss… “ , kā atgādina klasika. Apdraudējumus novērst (tieši tāpat, kā tos pielieto) var vienīgi – rīkojoties. Tur nevar, kā ar seksu, kad “no domām vien, no domām vien mans mīkstums kļuvis ciets“.

    Ja nav pašiem rīcības plāna un ja nevar skaidrot šeit to pašu, par ko tautai pat saprašanas nav, tad vismaz vajag rīkoties tad, kad ir kas jau piedāvā gatavu rīcības plānu.

    Tas ir tikai redzējums no malas – nevajag palikt uzreiz piktiem, bet skaidrot, ja ir ko skaidrot.

  32. Informējiet! saka:

    Jautājums Helsinki 86 vadītājiem – Kāds ir jūsu rīcības plāns (vēlams pa punktiem), lai Latvijā atjaunotu likumību un tiesiskumu. Vārdu sakot, kas mums parastiem ļautiņiem jādara. Pagaidām te nava nekāda plāna, tikai tukša muldēšana.
    .
    .
    .
    Admins
    Īsts provokatora jautājums.
    Jautātājs ir zināms… , nožēlojams atkritums… .

  33. informbiro saka:

    Nē admin, nē! Atbilde nav pareiza. Nevejeg dusmoties, bet skatīties patiesībai acīs! Jums tāda plāna vispār nav! Skaudra un sāpīga patiesība. Tā vienmēr kožas acīs, jo uzminu tev uz varžacīm, atradu tavu vājāko ķēdes posmu.
    HELSINKI 86 nav spējīga atjaunot Lavijā tiesiskumu. Par pārējo nemez nav ko pieminēt. Un kur nu vēl Nirnberga-2. Krāsainus sapņus tev un man! Kāda būs nākamā vakara pasaciņa?
    .
    .
    .
    Admins
    Atkal, kārtējais provakatora šablons. Tev man nav nekādas vajadzības atbildēt, bet atbildu tādiem, kuri nav provokatori, bet savas nezināšanas dēļ var domāt tev līdzīgi. Kāds PLĀNS bija hitleriem, rotšildiem vai staļiniem ? Bija, protams,- MELI um brutalitātē. Mums, tieši latviešiem,- PATIESĪBA un tās paušana. Patiesi un apgaismoti cilvēki bez PLĀNIEM veiks visu to, kas normālai cilvēces attīstībai ir vajadzīgs.Kāpēc tad tieši mūs apkaro, ja mums nav plāni ? Lūk, tā ir atbilde tādam provakatoram kā tev un arī politiski maz apgaismotajiem.

  34. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde “Informējiet”.

    Pirmais punkts.

    Atjaunot Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos 1938. gada statūtus un tiesāt teroristu bandu, kuri 1993. gada 18. februāra naktī likvidēja labi darbojošos atjaunoto RLB Māmuļas ēkā.

    Otrais punkts.

    Noskaidrot un atjaunot visas Latviešu biedrības Latvijā (kuras bija 1940. gadā).

    Trešais punkts.

    Sasaukt un organizēt latviešu biedrību goda tiesas.

    Ceturtais punkts.

    Visās latviešu biedrībās nodibināt Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības komisijas.

    Piektais punkts.

    Izveidot Latviešu biedrību kredītsabiedrību likumības atjaunošanai Latvijā.

    Sestais punkts.

    Atjaunot pilsoņu kongresa pilnvērtīgu darbību Rīgas Latviešu Biedrības 1992. gadā ierādītajās telpās.

    Septītais punkts.

    Atjaunot Aizsargu organizācijas darbu tai ierādītājas 1992. gada RLB telpās.

    Astotais punkts.

    Dot iespēju ikvienam iestāties RLB, lai īstenotu Latvijas valsts demokrātijas un likumības atjaunošanu. (Atbilstoši 1938. gada RLB statūtiem).

    Devītais punkts.

    Atjaunot komunistu un čekistu varas izkropļotās satversmes likumīgos pantus un garantēt normālas vēlēšanas (likvidēt partijas, jo par tādām satversmē nekas nav teikts vispār – nav paredzēta to darbība Latvijā).

    Desmitais punkts.

    Steigšus risināt NĪN atcelšanu dzīvošanas mājokļiem un pārskatīt visas nejēdzības, ko pretlatviskie briesmoņi uzlikuši tautai!

    Vienpadsmitais punkts.

    Pārskatīt nepareizi uzliktos sodus un citus maksājumus, ko “GENOCĪDA” administrācijas pretlatviskie grupējumi likuši maksāt latviešu ģimenēm savas noziedzīgās valdīšanas laikā!

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Lūk sākuma darbi Helsinku 86 ieskatā!
    Latvijas prioritātes ir demogrāfija un ekonomika. (Sākuma posmā).

    Reabilitēt visus Helsinki 86 un citus latviskās sirdsapziņas cietušos un represētos patriotus.

  35. Pārmaiņas saka:

    Atbilde informbjuro 15:56 Uhr
    Mums cilvēkiem ir sapņi, kas pārtop mērķos, bet mērķus mēs sasniedzam ar pacietību, kas mēdz būt mainīga, atkarībā no situācijas.
    Bet lai saprastu tie, kuri kariņus spēlē līdz kapa malai kā atsevišķu mentalitāšu puišeļi, tad paskaidrošu saprotamā valodā. Pie jums necilvēkiem to dēvē par stratēģiju un taktiku, kur taktika mēdz mainīties atkarībā no situācijas, bet ar sevišķu elastību tā neizceļas, jo jūsu stratēģija (mērķis) ir sīks un melns – nauda vara, nauda vara slepkavības un atkal nauda. Kur pretī mūsu mērķi ir bezgalīgi, tāpat kā sapņi ir bezgalīgi un laiks ir bezgalīgs, tādēļ mums vienoties ir daudz grūtāk, kā tikai uz naudu un mantu tendētiem neliešiem.
    Starp citu, atmācīt cilvēkus sapņot ir viens no jūsu ieročiem, popularizējot teicienu – dzīvojiet šodienai, bet valdības postulētie ilgtermiņa plāni ir blefs meli un kārtējā izlikšanās, lai tikai noturētos pie varas.

  36. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Pārmaiņas. 20.59.

    Paldies par skaistiem un jēgas pilniem vārdiem!

    Ļoti dziļa un patiesa doma.

    Priecējos, ka H 86 lasītājos ir varens latvisks spēks un gudrība!

  37. Re, kur programma https://tautastribunals.eu/?p=49917 ,

    rīcības plāns
    https://tautastribunals.eu/?p=50828 ,
    https://societyandnature.org/sarunas/projekti/latvijas-prezidents/ ,
    https://societyandnature.org/sarunas/2019/07/r-bruners-jauniesiem-kuri-gatavojas-dienestam-brunotajos-spekos/

    Ja ir interese par stratēģiju, tad var palasīt šo te https://societyandnature.org/okms.pdf ,

    bet konkrēta projekta piemērs ir šeit https://societyandnature.org/sarunas/projekti/dzeltenas-vestes/

    Ja gribas kaut ko uzsākt pašam, var smelties idejas par sabiedrības organizāciju RB-01 https://societyandnature.org/rb-01-rus.pdf ,

    ar skaidrojumiem RB-02 https://societyandnature.org/rb-02-rus.pdf .

    Sākot darīt, nāksies formulēt savas attiecības ar sabiedrību, piemēram kā RB-04 https://societyandnature.org/sarunas/2019/12/deklarejam-sevi-un-celam-sabiedribu-1-dala/ .

    Tālāk, nodibinam normālas attiecības ar esošo varu, kā tas ir RB-05 https://societyandnature.org/sarunas/2019/12/deklarejam-sevi-un-celam-sabiedribu-2-dala/ .

    Pēc tam var ķerties pie sabiedrības pārkārtošanas https://societyandnature.org/sarunas/2019/12/deklarejam-sevi-un-celam-sabiedribu-3-dala/
    ..
    .
    .
    Admins
    Ir arī labi atbildēt VDK(VDD) provakatoriem, jo daudziem politiku nepārzinošiem šis provokatora “jautājums” būs noderīgs. Nav ļaunums bez labuma,- skan sakāmvārds !

  38. tātad - pašorganizēšanās.. saka:

    ..būs neizbēgama. Tāpat kā pašaizsardzība. Varam nešaubīties. Tikai – lai pašorganizētos un pašaizsargātos, nevar tik gari vairs prātuļot un dzīvoties pa punktiem un paragrāfiem, rušināties ap valodas labskanībām vai nelabskanībām, ārējā izskata un sapņu skaistumiem vai nirnbergām, ir jāredz! Jāredz realitāte kopainā ar pagātni(vakar), tagadni (šodien), nākotni (rīt, parīt). Un jārīkojas! Tieši tā – kā saka krievu militārists. Sakiet paldies atkal “avotam“. Avots skaidri redzams. Avots mums gadiem piedāvā to pašu. Bet nav, kas rīkojas…

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/16500954?utm_source=say
    .
    .
    .
    Viss pareizi, bet rīkoties var tikai daudz zinošs cilvēks, bet ne āmurgalva. Un cilvēki rīkosies, par to varam nešaubīties, bet tam “mēram jābūt pilnam” ! Viss notiksies, cilvēkiem jābūt informētiem, lai laicīgi rīkotos. Priekšlaicīga rīkošanās noved pie sakāves !!! Tāpēc arī šī vietne pastāv, lai vienmēr atgādinātu… ! Pēdējā laikā ar foto matricām tas viss tiek vizualizēts un tieši tas arī visvairāk uztrauc pie varas esošos tarakānus. Vizualizācija teicami ‘zombē’, protams, Patiesības virzienā… . Man ir bloķēti Saeimas deputātu un laikrakstu e- pasti. NĀCIJAS TĒVS, kad kad kļuva par prezidentu, tūlīt ķērās pie šī darba… .

  39. Valdis Freimantāls saka:

    Daudzlīmeņu pašorganizēšanās!

    Es palieku tikai un vienīgi par Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *