Latvija ir precīzs putiniskās Krievijas klons !

Kas ir ES, apliecina Piebalga atrašanās ES politELITĒ !

Nekas nemainīsies, kāmēr netiks arestēta un apšauta visa šodienas Latvijas polit- “ELITE”(mafija) !





Pareizāk būtu sacīts nevis ELITE, bet pēc sūdiem smirdoša noziedznieku banda-MAFIJA !

Nav pilnīgi nekāda atšķirība starp “partijām”, jo visas savā būtībā ir cionistiskas, proti,- jūdaistiski boļševistiskas.

Prese, prezidenti, represīvās struktūras, “aizsardzības” struktūras, deputāti… ,visi viņi kalpo sātanismam,- veic genocīdu pret latviešu tautu !

Šausmu teātris ap Birutu Lozi norāda,- ka visi šeit minētie jānodod Ķīnas varas iestādēm !

Biruta Loze. Ne Kadiķis, bet DP mani noslepkavoja !

Tās izdarīs pareizo secinājumu un pielietos pareizo līdzekli,- lodi pakausī !

Dzintars, Urbanovičs vai Lindermanis, ir viena “tēva” spermas izstrādājumi.

LRTT saka: NĀVI MŪSU TAUTAS SLEPKAVĀM !

Šajā video sacītais attiecināms arī uz Latviju un ES, jo ES ir tā, kura ar bijušo čekistu palīdzību veic noziegumu pret latviešu tautu.

ES vadošā banda ir informēta par to:

The Secretary-General of the United Nations Ban Ki-moon, and the President of the European Parliament Martin Schulz

Tas ir pierādāms un viņi to arī zina.

ES ņems tādu pašu galu kā Krievija.

Viņu finišs: Hāgas Tribunāls !

28.04.18              L. Grantiņš

 

You may also like...

7 komentāru

  1. errors saka:

    Nu gan kautkas neštimmē! Mazliet pacitēšu: ´´Šajā video sacītais attiecināms arī uz Latviju un ES, jo ES ir tā, kura ar bijušo čekistu palīdzību veic noziegumu pret latviešu tautu. ES vadošā banda ir informēta par to. Tas ir pierādāms un viņi to arī zina. ES ņems tādu pašu galu kā Krievija.´´ Ja tas tā tiešām ir (par to es šaubos), kāda vella pēc palīdzību meklē Hāgas Tribunālā? Hāgas Tribunāls arī ir ES. Un pilns ar ES vadošo bandu, un viņu tiesnešiem. Nav grūti iedomāties kāds būs rezultāts. Tu domā savādāk?
    .
    .
    .
    ASV arī ir pilna ar cionistiem, bet tieši viņi(militārās aprindas) patreiz ir tie, kuri ķērušies hazāru mafijai(krievžīdiem) pie rīkles un, domājams, ka arī uzvarēs.
    Ja uz to lietu paskatās vienkārši, bez dziļākas analīzes, tad Tev ir taisnība, bet ne Patiesība.

  2. Māris M. saka:

    Erroram.

    Diezin vai tie, kas pirms trīsdesmit gadiem katru dienu pa radio skandināja dziesmu ar vārdiem: “Komūnas kareivji esam. Pasauli gribam sev gūt.” būtu savus plānus mainījuši un piepeši atteikušies no Eiropas. :D

    Kādi cilvēki, ar kādu pagātni ganās ES spicē, šajā vietnē aprakstīts iepriekš. Caur meklētāju var atrast.

  3. No Maarupes saka:

    Tautas pacietiibas pilieni kraajas…reakcija buus un 100%! Bet nesen Freimentaals rakstiija ka A.rubiks esot bijis nesavtiigs un arii Grantinsh taapat! Par L.Grantina nesavtiibu nevienam nav NEKĀDU shaubu, bet nav taisniiba par Rubiku, jo shis komunistu meerglis liida karjeraa pa savu biedru galvaam un vina un visu komunistu galvenais meerkis bija tikai pasha labklajiiba uz pazemotaas paklautaas tautas reekina!
    Un veel neavajag aizmirst Rubika peedeejo biznesu – 2 miljoni vina kabataa par sagriezto Latvijas tautas iipashumu – kugi! Par sho tautai nozagto naudu arii cietumaa vinu labi “sildiija” un apcubinaaja!

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Jāpiekrīt “no maarupes sagt” sacītajam!

    Rubika īstie mērķi, protams pretlatviski!

    Protams, komunistu pretlatviskais trakums viņā ir.

    Tikos ar viņu un izstāstīju par Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī, cerot uz viņa goda prātu pēc cietuma gadiem – bet nekā!

    Komunists ir un paliek komunists – bandas loceklis, pretlatvisks līdz kaulu smadzenēm!

    Kad piezvanīju pie viņa durvīm piektajā stāvā, viņš trepēs uzklausīja mani un piebilda:”Jūs Freimantāl esat bīstams cilvēks”!

    Apmeklēju viņa partijas mītni Teikas rajona privātmājas otrajā stāvā, ko Rubika partija īrēja, bet rezultāta nekāda – komunistiem viens likums, slēpt savus noziegumus vienmēr un visur! Viņi nemainās, neanalizē notikumus vispār! Paļaujas tikai uz savas noziedzīgās, bruņotās, daudzskaitlīgās bandas kolektīvo NESODĀMĪBU. (Un šī nesodāmība var pastāvēt, ja Latvijā ir IZNĪCINĀTAS visas latviešu biedrības)

    Pretlatviskajai komunistu bandai jēdziens likumība neeksistē! Tikai brutāla vara un privilēģijas tiem saprotamas!

    Kuģa sagriešanu veica komunistu banda, aptrakusi pēc Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgās un prettiesiskās likvidācijas 1993. gada 18. februāra naktī!

    Tomēr neatmetu cerību, ka kāds no bandītiem var pārnākt tautas pusē – latviešu pusē! (Tam jābūt gudram un drosmīgam cilvēkam).

    Gaidīsim “pārbēdzēju”!

  5. lachplesh saka:

    tas, ka Latvija ir pilnīgs komūnistu vēmeklis ir skaidrs, bet, kā tikt vaļā???Lūgt palīdzību visai pasaulei!!!

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde lāčplēsim.

    Vaļā tikt var atjaunojot visas latviešu biedrības, kuras komunisti iznīcināja 1940. gadā (aizliedzot un noslepenojot Rīgas Latviešu Biedrības LIKUMĪGOS 1938. gada statūtus)!

    Galvenais – tas ir atļauts (atjaunot iznīcinātās latviešu pulcēšanās vietas).

    Ikkatrs piekritīs, ka patriotiem nav sava saietu centra! (Bija H86, bet noteiktas vietas ar visiem zināmu adresi nebija).

    Vienīgā tikšanās vieta mums ir H86 interneta vieta. (Paldies par to L. Grantiņam).

    Izlauzties cauri komunistu un čekistu varas nocietinājumiem varam atjaunojot visās apdzīvotajās latviešu dzīvesvietās, kolektīvās, sabiedriskās, analītikas centrus – tradicionālās, simtgadīgās latviešu biedrības! (pat cars atļāva latviešiem sanākt kopā un lemt savas problēmas, savu ģimeņu problēmas)!

    Par visu latviešu biedrību iznīcināšanu vēsturiskie pētījumi nepastāv – tas ir “valsts noslēpums”! (jo aktīvistus un gaišākos prātus nogalināja masveidā pēc Latvijas okupācijas).

    Indulis Ronis man teica, ka J. Stradiņam vienīgajam esot pieeja šiem slepenajiem materiāliem.

    Čekisti trīc un dreb, lai tik tauta neuzzina par komunistu zvērībām visās latviešu biedrībās tūlīt pēc neatkarīgās, nacionālās latviešu valsts likvidācijas.

  7. Pāns saka:

    Latvija arī,jau pārvērsta par ELEKTRŌNISKO KONCENTRĀCIJAS NOMETNI. (Skat.youtube kanālu: STRANNIK ROSS) Tikai nedaudz ļauts mums ieskatīties melnajā ļaunuma pasaulē,kuru mums uzurpē kā labo. Acīmredzot tā ir kāda ļoti gudra,garīga būtne,kura dod padomus savai rasei,ar kādu tālejošu nolūku. Ielu krustojumos,stacijās,lidostās,smalkās izšķirtspējas izsekošanas kameras jūs redz bez drēbēm. Kā izrādās,ar šogadu Latvijā pēdējais dabas stūrītis tiek aprīkots ar cilvēku izsekošanas kamerām,nakts redzamības ierīcēm,zemūdens skaneriem. To,kas nav kameru redzamības zōnā pārbauda ar lidojošajiem “Droniem”. Ar speciālām satelītu (cilvēku izsekošanas) programmām tiek sekots,filmējot spektrā visu,un to saglabājot elektrōniskajā atmiņā. Vajadzības gadījumā “var patīt” atpakaļ. Atcerieties: novērojamie esam mēs visi,un nevis kādi tur ekstrēmisti no Arābijas! Un,ja tomēr ir kādi,kuri nelien laukā no savām pilsētu betona kastēm,tad par viņiem arī ir kompetenta visu zinošā elektrōniskā pārvalde,jo viņiem ir “biometriskās” pases,kuru atrasšanās vietu redz jebkurā laikā. Mobilais tālrunis ir pavisam labs kontrōles instruments. Var noteikt,kur jūs esat,kādi mobilie tālruņi ir jums līdzās,(tātad,ar ko tiecieties). Var ieslēgt (jums nezinot) mikrofonu noklausīšanās režīmā,kameru. Palielinot raidīšanas jaudu caur mob.tālruni ir iespējams jūs nogalināt. Ņemot vērā pašreizējo ļaunuma spēku liekas,ka visi labie gari Zemi pametuši,ka cilvēks ir viens pret Elles spēkiem. Lūgsim Dievu! Ja Dievs mūs pametīs,tad,kas gan mūs aizsargās. Bet,ja Dievs būs ar mums,tad,kas,gan iedrošināsies mūs sagraut.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *