V. Freimantāls. Levits ir tiesājams !

Armand, palasi manus rakstus – Levits ir tiesājams par Latvijas likumu brutālāko pārkāpšanu !

Viņa amata noziegums nedrīkst palikt NESODĪTS, kaut vai tādēļ, ka tas izraisījis vismaz 10 000 latviešu pašnāvības pēc Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo 1938. gada statūtu nereģistrēšanu un ignorēšanu TM. (Skatīt Valsts Statistikas Pārvaldes datus no 1993. gada 18. februāra nakts). Tur līdzvainīgs ir ari Māris Krūmiņš kā sabiedrisko organizāciju reģistra atbildīgākā persona.

Tavs plāns pārvērst šo nelietīgo cilvēku par Latvijas nacionālo varoni un mocekli (svēto) nav Helsinki 86 garam un burtam pieņemams !

Kā ari plāns uzspridzināt manu īpašumu – Jāņa Čakstes krūšutēlu Rīgas pils 3. stāva memoriālajā Jāņa Čakstes zālē ir noziedzīgs (Šī skulptora šedevra vērtība lēšama vismaz 2 500 000 USD ).

* * *

„Latvijas ceļa“ noziedzīgākais tieslietu ministrs viņš ir sodāms ANO pretlatvisko noziegumu izmeklēšanas starptautiskajā tribunālā ar visu likuma bardzību, jo Latvijā jau bija spēkā esošs Augstākās Padomes Prezidija lēmums par Rīgas Latviešu Biedrības darbības atjaunošanu Rīgā, Merķeļa ielā 13. ( RLB biedrības namā – MĀMUĻĀ, protams ar biedrības likumīgajiem 1938. gada statūtiem, kurus neviens un nekad nav atcēlis).

Es personīgi tikos ar viņu tieslietu ministrijā un iesniedzu viņam rokās apzīmogotu, reģistrētu un parakstītu RLB iesniegumu – dokumentu par RLB prettiesisko likvidāciju 1993. gada 18.februāra naktī ! (Kuru viņš pretīgi un nelietīgi ignorēja).

Latviešiem ir vajadzīga Egīla Levita TIESĀŠANA, ne zemiska noslepkavošana, lai padarītu viņu mūžu mūžos par Latvijas svēto patriotu – prezidentu ! (Un svēto mocekli).

Mūsu visu uzdevums ir panākt viņa un Gunāra Meierovica atzīšanu par komunistu partijas un KGB pret-latviskiem sazvērniekiem ar nolūku nepieļaut likumības un tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, atbilstoši satversmei, civillikumam un krimināllikumam:

Lai nepieļautu pilnvērtīgi atjaunot latviešu kultūras un politiskās tradīcijas !

Lai nepieļautu komunistu un KGBistu pretlatviskās varas transplantāciju 4. maija Latvijā !

Lai tauta varētu nokratīt nīsto komunistu un čekistu pretlatvisko jūgu no saviem pleciem !

Lai latvieši varētu justies aizsargāti un vajadzīgi savā Dzimtenē – Latvijā !

Lai Latvijā katrs Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības grupas aktīvists justos drošs un likuma aizsargāts !

Lai Latvijā būtu ēka ar lielu uzrakstu – Helsinki 86 centrs Latvijā ! (Kur patrioti varētu tikties, strādāt un īstenot valsts un tautas atdzimšanai nepieciešamos darbus!)

Lai latviešu ģimenes nekad neaizmirstu kas ir Helsinki 86 ! ( KOMUNISTU un čekistu pārvaldītās ļaunuma impērijas tiešais likvidētājs no vēja pilsētas Liepājas) !

Uzskatu, ka ar steigu Liepājā ir jāuzstāda memoriālā piemiņas zīme un piemineklis Helsinku 86 dibinātājiem ! (Lai būtu kur nolikt ziedus vienmēr, jebkurā diennakts laikā).

Uzskatu, ka pie Māmuļas jāpiestiprina piemiņas plāksne par RLB prettiesisko likvidāciju 1940.gadā un 1993. gada 18. februāra naktī.

Uzskatu, ka Linards Grantiņš ir izvirzāms Nobela prēmijai par cilvēktiesību konsekventu aizstāvību komunisma un postkomunisma laikā !

Uzskatu, ka Liepājā kādas ielas nosaucamas Linarda Grantiņa un citu H 86 dibinātāju vārdos !

21.04.20

You may also like...

17 komentārs

  1. Anonīms saka:

    “…Uzskatu, ka Linards Grantiņš ir izvirzāms Nobela prēmijai par cilvēktiesību konsekventu aizstāvību komunisma un postkomunisma laikā ! …”

    Freimantāl !

    Tu esi stipri pārliecināts, ka Grantiņš alkst pēc tādas
    žīdu prēmijas ?!!

    Tu esi stipri pārliecināts, ka žīdi dotu vispār kādu
    prēmiju par cīņu PRET žīdiem-komunistiem ?!!

    Cik tev ir gadiņu ?
    .
    .
    .
    Admins
    Labi pasacīts !

  2. -Eduards Lunis saka:

    —Protams ir jātiesā šis amorālais, neizglītotais žīdiskais tips !
    UN ,ne tikai viņš, bet arī tie ,kuri viņu ievēlēja !
    Apsveicama ideja arī par Grantiņa izvirzīšanu Nobela prēmijai-sen jau to vajadzēja darītt

  3. atziņa saka:

    Valdis Freimantāls ir drosmīgs, neapšaubāmi, nebaidās rakstīt ar savu īsto vārdu, kaut arī dzīvo Latvijā. Tikai būtu uzmanīgāk jāizvēlas draugus (draudzenes), jo pretinieks ir viltīgs un piespēlē savus “aktierus”.
    Ja nav labu draugu, tad lai nav, kā teica Rainis – esi viens un būsi stiprs.
    .
    .
    .
    Admins
    Lūk, tie jau ir pareizi vārdi. Es Valdim jau vairākas reizes netieši uz to esmu norādījis…. .

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies, Linard par pārcilvēcisko darbu latvju tautas labā no 1986. gada jūnija!

    Un tas ir zīmīgākais datums latvju tautas izveidotās valsts – Latvija, vēsturē!

    Atcerēsimies, ka pirms 150 gadiem Krievijas impērijas vienā no industriāli vadošajām un strauji progresējošām pilsētām, Rīga, ieņēma izcilu vietu.

    Krievijas cara Aleksandra 2 ierašanās Rīgā 1860. gada ir pat iemūžināta ģēniālajās Vilhelma Timma litografijās. (Kas skaitās pasaules līmeņa mākslas darbi).

    Labi, ka šo litogrāfiju vēl nebiju aizvedis uz Māmuļu, tad jau tā būtu saplēsta un izmesta miskastē – kā, pēc vandāļu iebrukuma Māmuļā (Rīgas Latviešu Biedrības varmācīga likvidācija notika 1993. gada 18.februāra naktī) tika saplēstas un iemesti miskastē 18 Hildas Vīkas darbi, kurus nopirku no Hildas Vīkas labākās draudzenes mantiniekiem.

    Ka teica nelaiķis Edvīns Čulkstēns (viens no maniem triem sekretāriem RLB) – neko skaistāku viņš sava mūžā nav rokas turējis un redzējis par šiem Hildas Vīkas mākslas darbiem!

    Un Vidvuds Eglītis, mans draugs, tos apskatot Māmuļā, sajūsmināts nosauca mani par Latvijas lielāko kolekcionāru! (Viņš bija Anšlāva Eglīša brālis un Viktora Eglīša dēls). Hilda Vīka bija dzejnieka Viktora Eglīša sieva. (Padomju laikos Viktoru Eglīti devēja par galējo dekadentu latviešu dzejā).

    Edvīns Čulkstēns bija mākslinieks keramiķis, beidzis LMA.

    Turpināšu informēt H 86 vietnes www Tautastribunals.eu. lasītājus par vandāļu noziegumu – terora aktu 1993. gada 18. februāra naktī!

    Pie pirmas iespējas publicēšu W. Timma fenomenālo litogrāfiju par Krievijas imperatora Aleksandra otrā Rīgas apmeklējumu 1860. gadā.

    Sekojiet manām publikācijām LRTautas tribunālā!

    Visiem novēlu labu garastāvokli un ticību patiesības uzvarai!

  5. coment saka:

    Kafejnīcai Rīgā, kur lielākā daļa darbinieku ir cilvēki ar invaliditāti, atteikts dīkstāves pabalsts

    https://nra.lv/latvija/311803-kafejnicai-riga-kur-lielaka-dala-darbinieku-ir-cilveki-ar-invaliditati-atteikts-dikstaves-pabalsts.htm

    Ko nu, mazais, cilvēk? Vai tagad sāksi domāt ar galvu, kādu varu esi pieļāvis Latvijā? Bez cīņas nekas nebūs.

  6. re saka:

    Covid-19 izraisītā krīze pasaulē ir nopietna, un tās sitiens ekonomikai būs ļoti jūtams, uzskata Latvijas Bankas prezidents Mārtiņš Kazāks. Nu tāds aktieris, ka tik turies. Kamēr tautai liek savilk jostas, kādreiz biedri, tagad kungi neko nezaudē, vēl aizņemas un savāc naudu, kuru būs jāatdod tautai. Runa ir par miļjardiem.

  7. Anonīms saka:

    atcerēsimies vēsturi:

    kamēr 4.maija kliķe kā suņu žetonus dalīja uz visām pusēm Triju Zvaigžņu ordeņa I šķiru dažādiem personāžiem, kuriem ar Neatkarības izcīnīšanu pastarpināti nopelni vai pat paslepeni darbojās pret Latvijas neatkarību,
    Grantiņam
    visžēlīgi “iešķieba” II šķiru kopējā sarakstā ar bijušajiem boļševikiem, “elites” amatpersonu piegulētājiem un citādiem švaļiem(lai piedod manus vārdus tie, kuri nopelnīja godīgi ! )

    Tā, lūk !

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Anonīmais, ir jāmāk izmantot ordeņa piesķirtas ptiekšrocības!

    Tās dod iespēju paust savu viedokli par notiekošo Latvijā!

    Tās dod priekšrocības vertet notiekošo valstī ar savu īpašo viedokli!

    Tas dod iespēju izveidot savu radio, TV, avīzi, žurnālu un uzrunāt tautu
    visdažādākajos veidos!

    Vai maz ziniet faktu, ka senajā Grieķijā tauta nosita ar rungām vairāk kā 1000 bagātniekus bez mazākās žēlastības?

    Vai saprotiet, ka valsts ordeņa piešķiršana Latvijā dod tiesības netraucēti paust savu viedokli par notiekošo valstī? (To droši izmanto publicists Viktors Avotiņš).

    Katrs apbalvotais ordeņnesis ir tiesīgs nežēlīgi kritizēt noziegumu veicējus – potenciālos TAUTAS naida un neiecietības upurus!

    Trīszvaigžņu ordenis dod Linardam Grantiņam mūžīgas tiesības šaustīt un atmaskot Latvijas varas NOZIEDZNIEKUS!

    Skumji, ka Lidija Doroņina Lasmane to vairs nedara! (Ļoti skumji, jo es viņai izstāstīju visu par Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgo likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī un viņa par to ir labi informeēta).

  9. Anonīms saka:

    Freimantāl !

    Es runāju par elementāro cieņu pret Varoņiem !!!

    Kā varturi ņem galvā Freimantāla, Avotiņa utt.
    izteiktās kritikas – nav nevienam noslēpums…

    Grantiņam paļaušanās uz Tiesībām maksāja
    Centrālcietumu un salauztus kaulus…

    Bet pēc taviem tekstiem varētu spriest, ka
    dzīvojam Tiesiskā valstī ! :))

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde “Anonymous”.

    Mēs Latvijā 2020. gadā dzīvojam BEZTIESISKĀ komunistu un čekistu pārvaldītā melu un pretlatviskās histērijas plosītā valstī, kuru kopš 4. maija sauc par Latviju.

    Šī 4. maija Latvija līdz 1993. gada 18. februāra naktij bija valsts, bet pēc 18. februāra nakts pārvērtās par pretlatvisku monstru, kurš izplēsis Latvijai sirdi.

    Patreiz Latvija ir komunistu un čekistu paradīze! (Un elle latviešiem, kuri grib dzīvot tiesiskā valstī un cienīt Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības leģendāros varoņus).

    Rīgā nav nevienas vietiņas, kur nolikt ziedus tieši Helsinki 86 dibinātājiem!

    Tāda ir jārada ar steigu! (Un jāatjauno visas 1940. gada likvidētās latviešu biedrības – kā latviskuma un likumības garants!)

  11. Jā Valdi tev ir kārtējo reizi taisnība, esmu tevi saredzējis kā vislabāko latvijas biedrības biedru, esmu tavs lielākais fans.

    tu esi latvijā vienīgais sakarīgais cilvēks, kuram rūp latviejas nākotne.
    Man ir jautājums kā lai ar tevi var sazināties, esmu turcijā pašlaik. Esmu miljonārs, vēlos tev dot simts tūkstošus eiro skaidrā naudā , lai tu varētu pacelt šo tēmu par latviešu piedrības iznīcināšanu radio šovos.

    Ar cieņu Ēvalds Miezis, gaidīšu atbildi.
    Lai DIEVS stāv mums klāt. par tēvzemi un brīvību!
    MOSTIES, CELIES, STRĀDĀ!

    cīnies ar tiem NKVD kropļiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Arī tādi miezēji(mieži) cenšas parādīt attieksmi pret latviešiem un Latviju….Latviju centies nu tik pazemot, ka laikam jau vēdera saturs aiz naida gan biksēs, gan galvā iespiedies. Tikai kaganāta kroplis- reptiloīds ir spējīgs ko tādu uzrakstīt. Bet viss jau ir pareizi,jo iekšējais naids, bailes un kroplums šim lopam pilnīgi prātu ir aptumšojis.

  12. ha, ha, ha ! saka:

    Apbrīnojama tā provokātoru aprobežotība !!!

    Freimantāla e-adrese atrodas vairākās vietās
    netā, bet… vajaga tieši te un tieši tagad prasīt.

    Lai varētu “uzcept” lietu par “grupveida bandu” ???

  13. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde ha, ha ,ha!

    Kad pirmoreiz izlasīju “Armanda” plānoto Levita “iecelšanu” latviešu svētā mocekļa un latviešu tautas “NĀCIJAS TĒVA” pokazuhas vitrīnā – sapratu, ka žurkas kļuvušas agresīvas!

    Šie KGBistu grauzēji nedarbojās individuāli.

    Viņu rīcību nosaka sātaniskas kreatūras, kuras dod vadošos norādijumus (Paši palikdami ēnā).

    Mēs dzīvojam laikmetā, kad uz planētas notiek būtiskas izmaiņas tieši interneta esamības dēļ!

    Vairs mērgļu banda nevar noslēpt savus latviešu tautas spīdzināmos īlēnus maisā!

    Vairs Latvijas šausmīgākā (centra rajona) tiesnese Cence nevarēs notiesāt absolūti nevainīgus atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības priekšniekus un attaisnot KGBistu un komunistu asinssuņu – teroristu bandu!

    Mums nepieciešams informēt ASV kongresmeņus par Latvijā notiekošo ĀRPRĀTU!

    Paldies Tev “ha, ha, ha” par ļoti būtisku komentāru!

    Lūdzu Linardam sagatavot ASV kongresam pateicības vēstuli par viņa un citu Helsinki 86 aktīvistu dzīvību glābšanu PSRS laikos un atgādināt, ka Helsinku 86 aktīvista Valda Freimantāla meita Žaklīna Freimantāle ir ASV pilsone un dzīvo West Holivudā, Losandželosā, Kalifornijas štatā.

    Uzsverot, ka Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības grupas darbību jau 27 gadus nežēlīgi apkaro Latvijas komunistu un KGBistu izveidotās valsts pārvaldes pretdemokrātiskās un pretlatviskās struktūras!

    Lūdzu vēstulē norādīt, ka nav pieļaujama ASV pilsones Žaklīnas Freimantāles tēva – Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības aktīvista ģimenes turpmākā diskriminācija Latvijā!

    Jo – cilvēktiesību aizstāvība ir pats grūtākais un vajadzīgākais darbs šodienas pasaulē!

    Linard, vēstulē vari norādīt, ka es 1987. gadā aiz dzelzs aizkara UdSSR izveidoju un nodibināju Elvisa Preslija muzeju Rīgā (savā mājā Liduma iela 7.).

    Un ka visos ASV štatos pa TV bija redzams kā es un Pits Andersons Vecrīgā uz ielas izpildam Elvisa Preslija dziesmu “That,s all right mama” ASV žurnālistiem, speciāli kā sveicienu un cieņas apliecinājumu no Rīgas visai USA !

    Un ka mani ar Pitu Andersonu Oregonas štata gubernātors ielūdza ciemoties pie viņa Oregonas štatā, UdSSR ļaunuma impērijas laikā! ( ka pastāv plaša sarakste EP muzejam ar EP fanklubiem pasaulē).

    P/S

    Pits Andersons Artemija Troicka PSRS roka enciklopēdijā ir minēts kā PSRS dzīvojošais Rock,n Rolla izpildītājs nr. 1.

  14. Armands saka:

    Kāds sakars Levitam un iz izbijusajai pionieru pilij ar Latviešu biedrības namu, kurā stāv kaut kāds aizdomīga latvieša krūšutēls? Vēl pie tam tas maksā nereālu pīķi! Vispār es piedāvāju uzlaist gaisā Levitu ar visu to sudaino pili, kurā neviens normāls vecis vispār nav sēdējis. Tā latviešu biedrība man vispār neinteresē. Adrese jau ar aizdomīga ar nr. 13. Varbūt tāpēc latvieši ir luzeru tauta? Likumīgi sodīt? Vai tie latvieši ir uz to spējīgi vispār? Lielākā daļa gaida pasaules galu un Meshiahu. A, jā vēl ir kaut kāds pareģojums no kaut kāda čigāna, kurš ir paregojis latviešiem maz vai pasaules valdīšanas troni. Ak tu Dieviņ žēlīgais, ka tādas lietas varēs no tikties ar šiem luzeriem, ka luzeri kļūs par pasaules viedo tautu kuras priekšā nāks citas tautas dzīvei lūgt padomus?
    .
    .
    .
    Admins
    Kas attiecas uz “čigānu”, tad šoreiz esi galīgi garām nošāvis.. .

  15. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Armandam.

    Ne aizdomīga latvieša krūšutēls, bet Latvijas valsts pirmā prezidenta – augstākās proves godavīra Jāņa Čakstes piemiņai izgatavots mākslas šedevrs!

    Otrkārt latvieši nekad nav bijuši lūzeri, bet veikuši īstus brīnumus, kas cittautībniekiem pat sapņos nav rādījušies!

    Piemēram visās latviešu apdzīvotajās vietās radījuši latviešu biedrību tīklu!

    Tas nav bijis pa spēkam nevienai tautai un NEKAD! (Atrodi un izlasi 1938. gada RLB statūtus).

    Bet tas jau Tev nav pa spēkam vispār! …. (Pat atrast un izlasīt – kur nu vēl saprast!)

    Vai Tu maz zini, ka latvieši tiek augsti vērtēti visas jomās?

    Vai orientējies latviešu mākslā, sportā, literatūrā un kultūrā, politikā?

    Viens pats Linards Grantiņš ir pasaules klases leģenda ar nesalaužāmu gribu!

    Un tādi starp latviešiem visos laikos ir daudzi!

    Kas attiecās uz Eižena Finka pareģojumu – ilgi vairs nebūs jāgaida!

    Par to likumīgo sodīšanu nešaubies nemaz! (Pasaules lielākās impērijas likteni izšķīra tieši latvieši savā laikā).

    Vai vari nosaukt kādu personību, kura spēj aizēnot Linardu Grantiņu?

    Dievs nav mazais bērns!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *