V. Freimantāls. Atbilde “Pārmaiņas” teiktajam-jārunā par valsts parādu

Zināšanai: pašlaik tiek gatavots raksts par V. Freimantāla “kolīziju” ar Armandu

“Pārmaiņas” > Mirtai Saknītei
Nemācēšu vērtēt ķoniņienes talantus, bet zinu tikai vienu, ka viņa nav nozagusi Latvijas valstij nevienu eiru, atšķirībā no tām aktrīsēm un aktierīšiem, kas sēž valdībās, ministrijās, pašvaldībās, komisijās, depārtāmentos un bezskaita citos iestādījumos. Lūk tādu Mirtīšu Saknīšu darbības vai bezdarības rezultātā ir radies 11 miljardu ārējais parāds un velns vien sazin cik eiropas naudas aprīts bezjēgā un tas kopsummā ar ikmēneša algu un piemaksām. Nemaz nerēķinot kādu postu nodara centīgā regulu un noteikumu sadzejošana, kas uzņēmējdarbību padara par katorgu ar atskaitēm un bezjēdzīgu normu ievērošanu. It kā cilvēkiem vairs pašiem savas galvas nebūtu, ka ministriju mirtītēm jāregulē no kuras puses govej drīkst tuvoties lai stresu neparauj un kādas rotaļlietas cūkām izkarināmas. Tajā pašā laikā pieļaujot cilvēku nozāļošanu līdz nāvei. Jūs vispār stādaties priekšā, cik ķimikāliju tiek sapumpēts gaļā un pārtikā vispār, līdz tie nonāk uz letes. Kārtīgs saimnieks tādus valsts ierēdņus aiztriektu uz elli bez kādām kompensācijām un bez darba stāža, dēļ dalības apzinātā tautsaimniecības izputināšanā.

Pilnīgi pareizi, ir jārunā par Latvijas valsts parāda būtību !

To „uztaisījuši“ – lasi „izveidojuši“ izcili pretlatviskie politiskie spēki !

Kādēļ ?

Lai ievestu Latviju purvā pēc Ivana Susāņina metodes : „solot tekuzinātāja brīvpratīgos pakalpojumus“ !

Lūk, par ko ir jārunā un kas ir jāuzsver katrā „SARUNĀ“ ar 4. maija noziedzīgo varu !

Izmantojot valsts pārvaldes kretīniskā aparāta bezsaimnieciskuma un nesodāmības LPSR 50 gadīgo pieredzi, demagogu orda sevi pasludinājusi par politiķiem !

Demagogu orda savus viepļus piešķobījuši pēc smaidošu demokrātu ES šabloniem !

Latvija tagad ir Kim Čenira kategorijas valsts – ciniska, melīga un totalitāra ! (Krievija krietni vien atpaliek šajā ziņā!)

Pretlatviskā demagogu orda katru dienu nodara zaudējumus Latvijas valstij miljons dolāru apmērā tikai aizdevuma procentu nomaksā ! (Lūk – nozieguma sastāvs!)

Bet par to nerunā ekonomisti un „politiķi“ !

Noziedznieki ir 4. maija valsts pārvaldes amatpersonas !

Paldies „pārmaiņām“ par aso redzi un aso prātu Helsinki 86 informatīvajā interneta vietnē www.Tautastribunals.eu

18.04.20

LRTT pielikums

You may also like...

22 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Linard, gribu papildināt Tevi, – ne tikai viņi nenieka neziedo no saviem miljoniem tautai, – bet I Z S Ū C no latviešu ģimenēm maksājumus par to, ka latvieši dzīvo savā dzimtenē, uz savas zemes, savā mājā (dzīvoklī)! (Domāts NĪN un dažādi citi, no pirksta izzīsti idiotiski maksājumi, lai iznīdētu latviešus no Latvijas!)

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Lūk, dziesmiņa par LATERNU tēmu. https://www.youtube.com/watch?v=gyCyYQUgjW8

  3. architector saka:

    Nu labs sacereejums! Teicami! BET, kur ir pieraadijumi? Tukshi vaardi, bez pamatojuma. Vai vari likt galdaa pieradijumus, ar kuriem vari droshi iet uz tiesu? Tai pashaa juusu izsapnjotajaa Nirnbergaa-2. juus abus ar tavu pakaljskrejeeju V.F, izsvilptu pirmajaa piegajienaa. Lietiskji pieradijui nava. Ar izdomaatiem faktiem tiesu neuzvareesi. Tiesaa veel ir arii advokaati. Un tie parasti izshkjir tiesas iznaakumu. Kaa teikt kuram stipraaks un gudraaks advokaats, vai arii tiesu uzvar karam vairaak naudas. Ne no taas puses saakaat rakt. Un rokat aplamajaa virzienaa. Ja vari pieraadit preteejo – uz priekshu.
    Un veel, KAAPEEC juus api domaajat, ka tikai jums ir taisniiba? Esi iedomaajies sevi DIEVA vietaa? Ljoti riskanta riiciiba! Dievs neljaujas apcelties.

  4. Armands saka:

    Tiko noskatījos filmiņu par Human Trafic. Tad japaskat, ko ir izlikuši Tribunala veidotāji? Kaut kāda kolizija pret Armandu? Tas Armands varētu būt mistiskais Es. Kas ir kolizija? Hu… viņš zin! Tā nu te norādīti zināmie skaitļi, bet vēl ir nezināmie. Pirms kādiem gadiem radiniece sasapnojusies būt par modes augsto dāmu parakstīja līgumu ar kaut kādu tur namu? Tad nu sēdos pie rakstīšanas tai netā un centos jau pieklājīgā veidā pasniegt to patiesību, kas ir reāla modes industrija un foto modeles. Kad viņai aizsūtīju filmiņas ar šausmu stāstiem par raganām un maukām, kuras tai industrija kļūst par sātana sukatajam, tad no manas draudzības atslēdzas. Strunts būtu, ja tā kāda nožēlojama latviešu padibenes meita, bet viņa ir tomēr mana tēva mazmeita. Kad viņai norādu uz lietām, kuras ir saistītas ar dzimtu, tad viņai tas neinteresē. Šajos laikos latvieši tiek izcelti, kā meitenes un zēni rietumu modes žurnālu vākos, bet vai tie cilvēki izaugs par saimniekiem? Cik lielas summas tiek iegūtas māucibas industrija, narkotikas, alkohols? Tad tās netīras naudas tiek realizētas nekustamajos īpašumos un vietējie luzeri tiek spiesti ārā no savas etniskās dzīves vietas. Būs vēl sarežģītāk un izeju vien atrast kādā brīnumā var latvieši, jo apkārtējai pasaulei ir savas problēmas un visi grib kaifot. Ko jūsu bēdas un taisnie likumi, ja pasauli pārvalda satanisti?

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Architector 17.06 Uhr.

    Tu, draudziņ, nezini kas ir Rīgas Latviešu Biedrības likumīgi atjaunotie 1938. gada statūti!

    Un nesaproti kas ir 1993. gada 18. februāra naktī veiktais PRETLATVISKAIS terora akts.

    Noziegums ir noziegums!

    Un Linarda Grantiņa arests, cietumsods ir KLIEDZOŠS noziegums! (Par ko Nirnberga 2 ari tiesās pretlatvisko varas bandu)!

  6. !!! saka:

    Koalīcija pirmdien, 20. aprīlī, skatīs jautājumu par iespējamu Satversmes 81.panta atjaunošanu uzlabotā redakcijā.

    Satversmes 81.pants, kas no pamatlikuma tika izslēgts pirms vairāk nekā desmit gadiem, noteica, ka laikā starp Saeimas sesijām Ministru kabinetam ir tiesība, ja neatliekama vajadzība to prasa, izdot noteikumus, kuriem ir likuma spēks.

    Vita Tērauda par Ungāriju:
    ”Praktiski tas nozīmē, ka valsti vada nevis tautas ievēlēti spēki, bet daži cilvēki, kas nonākuši pie varas valdībā. Citiem vārdiem sakot, vēlēšanām nav jēgas un valsti vada vienpersoniski. ”
    Vai pēc 81.panta tas pats nebūs LV! Izzaguši valsti, politiskie zagļi tagad cenšas nepieļaut Linarda Grantiņa domubiedru ievēlēšanu Saeimā, lai var, tāpat kā čekists zaglis Vladimirs Putins Krievijā, noturēt sazagto Latvijā un izbēgt no soda.

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Armand,

    kolīzija no latiņu valodas “collisio” ir jedziens – sadursme. (nesaskaņas, pretrunas – ari juridisks termins).

  8. >>> saka:

    Valdības krīzes laika lēmumu pieņemšanas un milzīgu summu tērēšanas necaurspīdīgums, kā arī konkrētības un skaidru kritēriju trūkums uzņēmējos vieš bažas par līdzekļu negodprātīgu sadalīšanu un izsaimniekošanu.

    Līdz šim dīkstāves pabalstiem izmaksāti vien apmēram 3,5 miljoni jeb apmēram 0,35% no miljarda eiro, kas atradās Valsts kasē un apmēram 0,1% no 4 miljardiem. Kur aizies lauvas tiesa, kādus konkrētus pasākumus plānots finansēt? Uzņēmējiem ir bažas, ka lielu daļu aizņemto līdzekļu noēdīs valsts pārvaldes aparāts, bet jāatdod tie būs krīzes dēļ jau tā smagi cietušajiem mazajiem un vidējiem uzņēmumiem (MVU) un privātajā sektorā nodarbinātajiem, kuri šobrīd jūtas pievilti, jo valdības skaļie solījumi uzņēmējdarbības atbalstam realitātē, lielākoties, netiek nodrošināti.
    Kad tiks pieņemti lēmumi par reālu valsts pārvaldes aparāta un tā izdevumu samazināšanu?Premjera Krišjāņa Kariņa rīkojums ministriem pārskatīt iestāžu izdevumus ir acu aizmālēšana nevis aktīva, solidāra rīcība ar privāto sektoru, kurā strādājošie saņem niecīgus dīkstāves pabalstus (no 4 līdz 700 eiro), ievērojami samazinātas algas vai bezdarbnieku pabalstus, kamēr valsts pārvaldē strādājošie nereti par samazinātu darba apjomu joprojām saņem pilnu atalgojumu. Kā par lielu panākumu ministrijas ziņo par šā gada 10% komandējumu budžeta pārdalīšanu citām resora vajadzībām, lai gan komandējumos šogad nevarēs doties daudz ilgāk kā nepilnu pusotru mēnesi. Tā ir ņirgāšanās! Kādi konkrēti un reāli instrumenti MVU būs pieejami ekonomiskā krituma pārvarēšanai?

    Nav dzirdēti nekādi pasākumi, plāni, izņemot Altum menedžētos, kuri reāli nedarbojas pārliekas birokrātijas dēļ. Daudzas krīzē vēl smagāk cietušas valstis jau veic aprēķinus, gatavo plānus un finanses ātrai ekonomikas atjaunošanai; Dānija, Spānija, Vācija, Austrija un citas Eiropas valstis jau mīkstina ierobežojomus un nāk klajā ar vietējo ekonomiku atjaunošanas plāniem. Latvijā par to tikai runā jābūtības izteiksmē.

    Ārkārtas situācijā valdība sev devusi tiesības nepiemērot Publisko iepirkumu un Sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju iepirkumu likumus, kas ļauj tērēt miljonus bez pienācīgas uzraudzības, apstrīdēšanas, pārbaudes. Publiski jau izskanējuši pārmetumi par izglītības un zinātnes ministres partijas biedra, bijušā padomnieka piesaistīšanu 365 000 eiro vērtā izglītības projekta producēšanā, protams, bez konkursa, arī par, iespējams, ne lētākā piedāvājuma pieņemšanu ķirurģisko masku un respiratoru iepirkumā no Ķīnas. Informācija par iepirkumiem ir pārāk virspusēja, aizplīvurota un novēlota, kas neļauj gūt pārliecību, ka medicīnas preču iegādei atvēlētie 9,78 miljoni eiro un citi līdzekļi tiks iztērēti godīgi. Pievienojamies Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) aicinājumam ārkārtējās situācijas laikā iespēju robežās piemērot abus likumus, bet saīsinot piedāvājumu iesniegšanas termiņus.

    Korupcija un naudas izzagšana jau ir realitāte, bet ko dara Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs priekšnieka Jēkaba Straumes vadībā? Viņi tikai “brīdina”, lai paši var tik pie naudas. Tādu nekaunīgu un cinisku teātri un valsts izzagšanu Latvija nebija piedzīvojusi kopš Ivars Godmanis nozaga vismaz miļjardu priekš Pareksbankas. Tagad Krišjānis Kariņš izmanto Pandēmiju, lai izzagtu pēc iespējas vairāk. Jēkabs Straume, Normunds Mežviets, Ēriks Kalnmeiers arī izmanto šos laikus, lai nodrošinātu sevi un bērnbu bērnus, jo tādu iespēju, kad var izzagt četrus miļjardus var arī jau tā apzagtā un parādos iedzītā Latvijā nebūt. Apokārt spiesto arī Aivars Borovkovs, Rihards Bunka un vesela rinda citu parazītu, kas dzīvo uz otra nelaimes rēķina.

  9. Arnis saka:

    Latvijas Valsti bedigs skats.Bizness uz paradu,bet VDK kriminalbanda uz Tautas rekina pievac aizdotas naudas…1990.g.4.maija,tie,saucamie sodienas miljonari-krapnieki,cik bagati tad bija.Kabinetu ieredniecibu zurkas ar zvaigznem uz pleciem.Un vini bija,ir tukstosiem-kuri apzog Tautu,it ka,ta ka Govs slaucama,bet govi neviens kartigi nebaro.Govs pusbada nikulo un iznikst.,pienu vairs nedod,klust nederiga un nokaujama.

  10. re saka:

    Neatliekamās palīdzības ārstus satrauc jauns novērojums – daudzus pacientus slimnīcā ieved smagā stāvoklī! Cilvēki cieš, gaida un nesauc ārstu, jo maldīgi domā, ka tikai Covid pozitīviem ir tiesības uz neatliekamu palīdzību.

    https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/arsti-nedrikst-ciest-sapes-un-domat-ka-tikai-covid-19-pozitiviem-ir-tiesibas-uz-palidzibu.a356324/

    Situāciju,ka pacientus slimnīcā ieved smagā stāvoklī,veicina
    Ilzes Vinkeles ideja,ka cilvēkam jāmaksā pašam par Covid19 testu,ja tas izrādās negatīvs!
    Cilvēki baidās veikt testus,jo baidās,ka būs jāšķiras no €80 un savas ģimenes budžeta dēļ novilcina slimību līdz pēdējam!
    Situācijas dramatisms būs redzams tuvāko nedēļu laikā.

  11. ir saka:

    Latvijā valsts slaucēju pietiek. Un ne jau par ekonomiku, sabiedrības veselību ātri rūpējās, bet par labu savām kabatām. Ilze Viņķele un Jēkabs Straume visu zina. Abi ir nelieši.

  12. to Arnis saka:

    – ja ilgi sēdēsi pie upes un pacietīgi gaidīsi, redzēsi kā pa to aizpeld ienaidnieka līķis –

    /sens ķīniešu sakāmvārds/

  13. Odze. saka:

    Arnim.

    Ķiniesu ,,gara pūrs,, sastav no gudrībām par apmānīšanu un līķiem…
    Pilnīgi pretēji latviešu tautas zinībām par Saulīti,Māmiņu un Darbiņu. :-)

  14. anonymuss saka:

    Tu, draudziņ, nezini kas ir Rīgas Latviešu Biedrības likumīgi atjaunotie 1938. gada statūti!

    Un nesaproti kas ir 1993. gada 18. februāra naktī veiktais PRETLATVISKAIS terora akts.

    Tas ir tikai Tavs aplamais viedoklis. Citi domaa savadaak. Un tas ko Tu domaa savaa galvinjaa – NAV pieraadiijums. Un arii tas ka tas ir noziegums, ir TAVA personigaa versija. Tiesaa ar to buus daudz par maz, lai neteiktu vairaak.

  15. he he he saka:

    Es redzu kā pasaules psarazītiskā sistēma lēnām šķīst kā pīļu sūdi ūdenī… un man ir līksmi … !!! :D https://youtu.be/q5lDG9Wmc_4

  16. >>> 2020. gada 18. April um 13.28 Uhr saka:

    Freimantāl !
    Ko tu te spēlē, ja tev Peters sķiet Saulvedis,
    nevis čekas kurmis(demagogs), kuram
    “mutē medus, sirdī ledus” ???

  17. būtu labi saka:

    Būtu labi,ka valdiņa “rakstus” neliktu…..

  18. Anonīms saka:

    https://www.la.lv/labticigie-cirvji-un-tris-siventini

    žīdpoļi (iz)saimnieko Latviju…

  19. >>> 2020. gada 19. April um 11.56 Uhr saka:

    interesanti,
    vai tu kaut vienu ķīniešu hieroglifu saproti
    un kādus senos ķīniešu autoru darbus pats
    oriģinālā esi izlasījis, jeb tikai kūko līdzi
    visādiem padomisku un kapitālistisku “tulkotāju”
    tendenciozi “satulkotiem” tekstiņiem ?

    Pēc Mao, protams, zāle vairs tikai retā augstkalnu
    pļavā nīkulīgi auga, bet pamazām viss atkal
    virzās pareizajā(dabīgajā) virzienā…

    Dabā ļaunums ir arī pats sev kapracis.

    Neatkarīgi no tā, vai neliešiem tāds ritums
    patīk vai nē !

    Zārkam piekabes vai kabatu nav…

  20. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde “Būtu labi”.

    Gribu motivētu paskaidrojumu sagaidīt no “būtu labi”.

    Vai tad nepietiek, ka 4. maija valstī jau 27 gadus visi uzspļauj patiesības paušanai par Rīgas Latviešu Biedrības VANDĀLISKO likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī. (Jo ir KGBistu angažēti un bagātīgi atalgoti tiesībsargājošo institūciju izdzimteņi un publicisti – literāti).

    Kāpēc tad būtu labi, ja valdiņa rakstus nepublicētu Helsinki 86?

    Kā to saprast? (aizvērt un liegt publicēties H 86 vietnē, H 86 grupas cilvēktiesību aizstāvim?)

    Citiem vārdiem likt Linardam K L U S Ē T? (Piesegt komunistu un čekistu lielāko noziegumu – Rīgas Latviešu Biedrības zvērīgo likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī).

    Es domāju, ka uz šīs pasaules nav tāda spēka, kurš varētu mūsu Linardu Grantiņu piespiest sadarboties ar komunistu un čekistu pretlatvisko bandu!

    Latvieša gods nav nopērkams!

    Un labi, ka Pasaules Brīvo Latviešu Apvienības priekšsēdis analizē Helsinku 86 sniegto informāciju mūsu tautas sirdsapziņas interneta vietnē.

    Dziļa un patiesa pateicība viņam par to!

    Tātad ieviest H 86

  21. Anonīms saka:

    Atbilde 18. apr. 13.28.

    Vai nesapratiet dziesmiņu par laternu? (Linards tēlaini laternu stabiem pieveršās, sakarā ar genocīda veicēju notiesāšanu).

    Es cienu un atbalstu poēzijas pielietošanu nolādēto tautas ienaidnieku šaustīšanā!

    Tā ir māksla smalki iedzelt pretlatviskajai varai!

  22. Valdis Freimantāls saka:

    18. aprilī 13.28. atbildu.

    Dziesma par laternām ir sakarā ar Linarda poētisko priekšvēstījumu par tautas nodevēju publisko tiesāšanu!

    Tā jau ir folklorizējusies mūsu totalitārajā sabiedrībā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *