Jutas Strīķes nāve vai slepkavība ?

Jutas Strīķes nāve bija rafinēta Latvijas izlaupītāju- čekistu un komunistu darbības rezultāts !!! To noliegt var tikai paši slepkavas un tie, kuri saistīti ar Latvijas izlaupītāju bandu !

Būtu pēdējais absurds iedomāties, ja Juta mira “dabiskā vēža” attīstības ātrumā un it sevišķi tad, kad JKP bija pieteikusi bezkompromisa cīņu ar Latvijas izlaupītājiem: komunistiem, čekistiem un viņu ielikteņiem ! Pirms es rakstu un jūs lasāt tālāk, noklausieties šo video, tad arī pilnīgi sapratīsiet Jutas Strīķes nāves cēloni:

Šodien Jūrmalā, Bulduru slimnīcā daudziem negaidīti ir mirusi bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka vietniece, 13. Saeimas deputāte Juta Strīķe (dzimusi kā Anna Potapova).

“Kā liecina Pietiek rīcībā esošā informācija, patiesībā Strīķe jau labu laiku ir slimojusi, taču tas, ka šī slimošana varētu beigties tik strauji, ir bijis negaidīti pat tuviniekiem, un arī viņa pati nav zinājusi par savu patieso veselības stāvokli.”

Nu ko viņa meklēja Bulduru slimnīcā, kas pazīstama kā čekai nevēlamo ELEMENTU likvidēšanas vietu. PēcAtmodas laikā tur tikai aizraidīti “uz labākiem medību laukiem” daudzi kriminālās pasaules darboņi, kuri bija kalpojuši Godmaņa & Borovkova bandai. Tāda veida liecinieki nevienam nav vajadzīgi. Liepājā(starp citu man pazīstamais) Atmodas laika reketieris Dubravenko, kurš cieši sadarbojās ar Sesku, Aizezeru, Segliņu, Godmani un citiem komunistu- čekistu izdzimumiem, pazuda kā “cirvis muklājā” ! Noraka “kāpās” divu metru dziļumā kā Birutu Lozi, kura nākošā dienā bija cerējusi nodot atklātībai Grantiņam & Eihmanim aprakstu par A. Borovkova noziedzīgo darbību pret latviešu tautu ! Mākslinieks Vilis Vizulis nedēļas laikā solija sagatavot rakstu LRTT, par Latvijas Aizsardzības ministrijas līdzekļu grandiozu izsaimniekošanu, pēc dažām dienām uz ielas saļima. Aivars Brīze taisījās tuvākajās dienās laist klajā patriotisku mjuziklu jauniešiem, pēkšņi nomira no “gripas”.  Indulis Ronis solīja uzrakstīt LRTT rakstu par žīda Zigfrīda Meierovica provokāciju pret Latvijas Brīvvalsti, iedomājās, ka tomēr labāk ir “paskriet zem vilciena” ! Advokāts – vēsturnieks A. Grūtups gribēja nākošajā dienā vērsties pie latviešu tautas ar ļoti svarīgu ziņu, bet pēkšņi pārdomāja un pēdējā naktī ar diviem šāvieniem krūtīs un vēderā, izdomāja, ka tas labāk jāpatur pie sevis. Māsu asociācijas vadītāja Jolanta Zālīte arī solīja…, bet tad domāja ka ziemas laikā jāizpeldas Daugavā zem ledus…. . Šo čekistu noslepkavoto latviešu sarakstu varam turpināt stundām ilgi….. ! Šo nolādēto čekas izdzimteņu- borovkovu, indriksonu, savicku, bunku, plīču, lembergu, muciņu, plaužu, godmaņu & co asinsdarbi ir kāpuši DEBESĪS !

Lūk viņi, nāves un dzīvības lēmēji:

Ar vēzi nemirst negaidīti un pēkšņi !

Juta Strīķe ir viņu vistiešākais upuris. Viņas lielākā problēma bija, ka viņai bija kompromāti uz visiem šiem noziedzniekiem, bet viņa tos turēja noslēptus. Ja būtu publicējusi un nebūtu spēlējusi IETEKMĪGU PERSONU, nekas ar viņu nebūtu noticis… . Ja gribi palikt dzīvs, tad saki visu tūlīt atklātībai, tā saglabāsi savu dzīvību. Tas attiecas arī uz Jurašu un Bordānu ! Visi viņiem zināmie noziegumi ir jādara zināmi atklātībai. Ja to nedarīs, tad nākošie būs tieši viņi.

Latvijas izlaupītāji nepieder cilvēku rasei, tie ir reptoloīdu pasugas kreatūras, kuriem noslepkavot CILVĒKU rada baudu !

FOTO: Viņu rokas nav tikai līdz padusēm ar latviešu asinīm, bet viņi šajās asinīs peldas !

P.S.

LRTT vietnē Juta Strīķe bija TIKUSI neviss savu “negatīvo” darbu dēļ, bet gan tāpēc, ka bija kopā saietos ar čekas slepkavām, piem. Viņķeļu ģimeni… . Pēc principa: Saki, kas ir tavi draugi un es teikšu, kas esi tu !

Lai Viņai viegls ceļš Taisaulē !

23.03.20 L. Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. yt ziņo saka:

    Lai! Lai! Lai iet Jutas dvēselīte Pie Dieviņa dziedādama…

    Varbūt vajag tomēr informēt ļaudis plašāk par viņus apdraudošām lietām? Nevis aprobežoties ar reglamentiskajiem apkārtrakstiem. Tomēr tādos! apjomos un takim obrazom plānot dvēselīšu došanos “pie Dieviņa“ vajadzētu bremzēt ne tikai Dieva tiesvedībām. A to “pie Dieviņa“ arī var vietas aptrūkties.

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/16462896?utm_source=say

  2. AGedroics saka:

    Jā, Anna Potapova pašreizējam režīmam ļoti traucēja! :)))

  3. Armands saka:

    Nu tā Strike ar jau zidene bij, bet te runājot par to vīrusu, kāds izmeta, ka redz cilvēki mirst no vīrusa un Strike nomira. Man uzreiz jau vien šķita aizdomīgi i vien noteicu, ka tie mēsli var jebkurai kaitei uzkraut šo Kroņa vīrusu. Bulduru slimnica? 90 tajos kāds darba kolēģis pusaudzis bij nonācis tanī uz operāciju, kad tanī jis gulēja kāds vecis pidorasts sam centās visādi pielipt. Tad tas vecis kādu dienu neizturēja i pusaudzim jautāja vai viņš grib? Pusaudzis izlikās par Lohu un pārjautāja, ko? Vecis ar mēli sāka kustināt savus vaigus un te pusaudzis uz visu koridoru iekliedzās – ti cto Pidorast? Vecis nervozi sāka mierināt un klusinat jaunieti, bet jaunietim izdevās publiski tikt vaļā no uzmācīga pidorasta. Interesanti, ka tam pidorastam atsevišķa palāta bērnu nodaļā, kā tas ir bijis iespējams?

  4. interesanti, saka:

    Grantiņ, kāpēc Bruneram niks ir treknrakstā,
    bet pārējiem – tieviem burtiem ?

  5. nomierinies, Armand saka:

    Par mirušiem – tikai labu vai neko.

    https://www.youtube.com/watch?v=Gi7FWJVv2yk

  6. Hāgas tribunāla jaunumi saka:

    Дмитрий Гордон

    Вот из-за чего интервью с Илларионовым пропало из поиска YouTube

    https://www.youtube.com/watch?v=V7I4D6lZrxw

    Pilna intervija: https://www.youtube.com/watch?v=w0DCgbBKdAw

    Kopējiet un izplatiet visā pasaulē šos abus video, lai redz Hāgas tribunāla spēku.

  7. Imants saka:

    Ikkatrs, arī Aivars no Daugavpils, Jutu nosaucot citā vārdā – pieslejas tiem, kurus balstīt – ir rīcība – ne-cie-nī-ga.
    Kolāts, Bendiks ar trešo glumo – “Rīta vingrotāju” – gadiem maizi pelnīja ar:”Oi! Anna! Oi! Anna! Oi! Marsietis! Oi! Naf par ko balsot! Kra, krā!” – tā atvieglojot Cimdarrēķinus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *