Pārmaiņas. Krievs jau no dabas ir okupants

Krievi nav jāapmāca speciālās čekistu skolās, tie no dabas jau ir okupanti, kuri sameklēs sev līdzīgus bezprincipu bezgožus citās tautās.
Tādēļ ruskij mir atbalstītāji un aktīvie komunisti ir izraidāmi uz moskoviju kopā ar nelikumīgi naturalizētajiem okupantiem, citādi no kremļa impēriskajām idejām, Latvijai miera nebūs nekad.

Pašlaik tieši aktīvi zagušie komunisti un kangari ir aktivizējušies kā lielākie Latvijas patrioti (tas redzams pēc uzbraucieniem L.Grantiņam) , tūlīt pēc pompozās okupekļa nojaukšanas, ar kuru tie kārtējo reizi, iemantoja vientiešu uzticību. Tas notika tik pat gludi kā 90tajā gadā, kad sarkanie meļi notēloja latviešu patriotus, bet patiesībā gaidīja krievu militāristu atgriešanos, lai zagtu un izpārdotu tā pat kā to dara krievijā un turpinātu sev tik ierasto ekspansiju, bagātās Eiropas virzienā.

Eiropas Parlamentā sēdošo un Latvijas ekonomiku sagrābušo biedru sarkanā pagātne, to spilgti pierāda. Vienīgais, kas mūs vēl glābj no pilnīgas iznīcības ir tas, ka Latvijas ienaidnieku starpā arī nav īsti vienprātības. Kā redzam, tad arī kremlī bija strīdi, uzbrukt Ukrainai vai vispirms Baltijas valstīm.

Tikai laimīgas sagadīšanās dēļ, bumbas Latvijā vēl nesprāgst un masveida izvarošanas arī nav notikušas.

23.07.23

Latvijas cermenis

You may also like...

3 komentāru

  1. no Paardaugavas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=OlnY6kVFxt8

    Kaarteejais pieraadiijums tam, ka shie krievu cilmes agresori nav labojami, nav aarsteejami , bet izniicinaami, kaa uzbruukoshas trakas zurkas!

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Pagaidām, bet murgos rādās, ka Krievijas militāristi ir jau iekšā Latvijā, bet vai ta nav Latvijas telpa pilna ar Sveš ššš a jiem!?

  3. http://www.failiem.lv/u/s2ebg8jcw Dievietes Freijas godāšana.
    1) Uztaisi brīvdabas altāri. Tas var būt plakans akmens vai arī kāds skaists galds.
    2) Izdrukā Dievietes Freijas svētbildi. Var krāsainu vai melnbaltu, tam nav nozīmes. Svētbildi var uzlīmēt uz kartona vai ielikt skaistā rāmītī.
    3) Uzzīmē fehu rūnu uz kartona vai izdedzini/izgravē uz koka un iekar pīlādžogu krellēs.
    4) Iededz sveces. Der pat balta kapu svece bez krusta un bez citiem kristietības simboliem. Ja nav vēja, tad der svece svečturī.
    5) Uztaisi ziedu pušķi un ieliec to vāzē uz altāra.
    6) Uzcep rupjmaizes klaipu ar iegravētu fehu rūnu.
    7) Noskaiti lūgšanu Dievietei Freijai 7 reizes. Angliski vai latviski, tam nav nozīmes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *