Nevis Bordānam ir murgs, bet Bordāns ir kliķes murgs

Jūs tikai paklausieties, kas par reklāmu šim LV Labdienam:

“Labdien.lv ir dienas portāls, kur sev interesējošo informāciju atradīs ikviens, kas vēlas izlasīt aktuālākās ziņas politikā, ekonomikā, kultūrā, medicīnā, izglītībā, sabiedrībā, izklaides industrijā vai citās jomās.
Portāls veidots ar mērķi vienkopus sniegt visu jaunāko informāciju, iepazīstinot lasītāju ar konkrētā brīžā notikumiem Latvijā un Pasaulē, sniedzot vispusīgu ieskatu.
Portālā publicētas ziņas, fotogalerijas, kā arī video materiāli, sniedzot iespēju iegūt informāciju katram lietotājam vēlamākajā formātā” !

Vai saprati, “latviešu ēzeli“, Aņetai Jansonei esot DIENAS !!! portāls, nevis kaut kāds tur rīta, vakara vai nakts ! Lūk tas tik ir portāls ! Šis portāls ir kā Prometejs, kurš apgaismo tos tālos tumsas nostūrus, kurus “latviešu lops”, kā saka Lato Lapsas “ideologs” Arturs Priedītis, nekad bez Labien LV ar biedrenīti A. Jansoni priekšgalā, nespētu nedz saredzēt un arī nedz saprast ! To, ka A. Priedītim no L. Lapsas portāla PIETIEK.com ir “taisnība”, mēs varam pārliecināties zemāk redzamajā aptaujā, kur redzams, ka 520 lopi atbalsta “histēriķi” J. Bordānu.

Un kārtējo reizi jāpiekrīt A. Priedītim: “Žēl, ka vācieši neuzvarēja, tad pie Baltijas jūras nebūtu tāds kauna traips kā “latviešu lopi” ! Un pats galvenais, ka šī portāla “lietotājs” varot informāciju saņemt VĒLAMĀ FORMĀTĀ ! Lūk tas ir nākotnes portāls, kas jau šodien ir aizsteidzies tālu priekšā “loplatvieša saprašanai” ! Pat miljonāru K. Kariņu šis “plikadīda” Bordāns esot aizkaitinājis ! Bordāns pēc Kariņa(valsts izzadzēja) domām, esot tikai sīko klašu pušelis, kurš spējīgs tikai bļaustīties, bet skolas uzdevumus veikt nu nekādi nevarot ! LRTT pilnībā piekrīt Kariņam: kas tas par Tieslietu ministru, kurš nav mācējis tikt pie miljoniem ? Lūk, “pragmātiķis” ZZS Brigmanis ir visu mākošs; miljonārs, tukstošiem hektāru īpašnieks, kurš “latviešu lopiem” šos atsavināja, jo tie jau neko no lauksaimniecības nesajēdz. Bērni šim “pragmātiķim” dzīvo Anglijā, latviski vairs nerunā, bet labprāt tērē “latviešu lopiem” atsavināto naudu !

Tagad tu, nožēlojamais “latviešu lops”, saprati, kas ir histēriķis un kāda tam atšķirība no pragmātiķa ? To mums kādu dienu TIESĀ paskaidros šī Anete Jansone, par to viņa var nešaubīties.

LRTT paskaidros šai smirdošai sūda mušai, ka viņa reiz plika tiks pakārta aiz kājām(kā Francijā pēc okupācijas prostitūtes). Pašas sūdi un mīzali tecēs mutē līdz nosprāgs ! Un, galvenais, ka tas būs TIESISKI, atbilstoši pastrādātajam noziegumam- genocīdam pret latviešu tautu !!! Vēl tomēr ir jautājms: vai tāda Anete Jansone vispār eksistē, vai tas ir vienkārši 4. maija KLIĶES VIEDOKLIS ?

Lasi un brīnies šo sarkano mēslu, latviešu tautas benžu, žļurgu

Bordāna ļaunākais murgs – JKP histēriķus valdībā nomaina ZZS pragmatiķi

Laikā, kad Jaunās konservatīvā partijas (JKP) reitingi turpina nepārprotami slīdēt uz leju, arvien aktuāls kļūst jautājums par esošās koalīcijas stabilitāti. Lai arī tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP), kas pats ir darījis visu iespējamo, lai sabiedrību nokaitinātu, stūrgalvīgi virzot vairāku ministru demisiju, pilnībā aizmirstot par saviem amata pienākumiem, uzskata, ka cita koalīcija nav iespējama, opozīcijā esošās Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) sniegums un balss kļūst arvien pārliecinošāka.

Jaunā konservatīva partija pašlaik nonākusi visai neizdevīgā pozīcijā – mēģinājumi izcelties uz koalīcijas partneru rēķina cietuši fiasko. Un pat Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV), šķiet, ir zaudējis pacietību, un JKP līderi Jāni Bordānu nodēvējis par skolas puišeli, kurš skaļi bļaustās, kaut pats nav izpildījis savus mājasdarbus.

Asās diskusijas un kritiku koalīcijas partneriem Bordāns skaidro ar JKP vērtību aizstāvēšanu. Izteikts piemērs, kur koalīcijas partneru uzskati ar JKP nesaskanēja, bija gadījums ar “Latvenergo”, kur uzņēmuma padomē bija plānots iecelt ekonomikas ministra Ralfa Nemiro (KPV LV) padomnieku Pāvelu Rebenoku. Šis arī bijis gadījums, kas visbeidzot licis premjeram atmest diplomātisko pieeju un aicināt Bordānu “aiziet izpildīt pašam savus mājasdarbus”.

JKP haotiskais darbs valdībā, tai skaitā izglītības nozares reformas un tieslietu ministra Bordāna publiskā attiecību skaidrošana ar saviem kolēģiem – citiem ministriem, ir atspoguļojies arī partijas reitingos – tas februārī ir noslīdējis līdz zemākajam rādītājam pēdējā gada laikā – 4,1%, iepriekšējo 6,1% vietā, kamēr opozīcijā palikušo “zaļzemnieku” reitings stabili turas 8% līmenī.

Tas arī īpaši nepārsteidz, jo, atšķirībā no JKP, ZZS skaidri iezīmē sevi kā administratīvi teritoriālās reformas un obligātās iepirkuma komponentes (OIK) spēcīgus kritiķus, kamēr JKP īsti neizpilda nevienu savu priekšvēlēšanu solījumu un atklāti neiestājas par savām idejām, ja vien tās neskar ZZS nebūšanu koalīcijā.

Tai pašā laikā tagad, kad JKP reitingu ziņā atrodas uz tik slidena ceļa, ZZS izskatās arvien simpātiskāks koalīcijas papildinājums. Turklāt, ja atceramies, pret ZZS “sarkanās līnijas” novilka tieši JKP, pārējās partijas šajā ziņā nebūt nebija tik noraidošas un iespējams pat spēj apjaust, ka ZZS varētu valdības reitingu tikai celt, ko nevar teikt par JKP, kur valdības kopējais zemais reitings ir lielā mērā tieši šīs partijas vaina.

Nav zināms, cik vēl ilgi koalīcijas partijas pacietīs JKP straujos un brīžam histēriskos izgājienus, taču skaidrs, ka tas būtu Bordāna ļaunākais murgs, ja JKP koalīcijā nomainītu tieši ZZS – partija, pret kuras būšanu valdībā viņš tik aktīvi ir cīnījies un kura šobrīd izskatās daudz stabilāks un paredzamāks valdības partneris nekā haotiskā JKP. Taču atzīsim godīgi – tas būtu JKP sabrukuma sākums un Bordāna politisko ambīciju gals, tāpēc viņš to centīsies nepieļaut izmisīgi un sējot vēju ik uz soļa.

24.03.20 L. Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Laikam noķerts viens, kurš iedrošinājās
    pretoties pasaules cilvēku populācijas
    samazināšanai:

    https://veselam.la.lv/kad-bus-zinama-patiesiba-par-ogres-slimnicas-meginajumu-pasiem-diagnosticet-covid-19

  2. Anonīms saka:

    Ko tik nedara lai saglabātu zagļu un izlaupītāju inkognito !
    Pat aizliedz brīdināt par draudošajām briesmām.
    Čem ņe jebreiskaja “šutka” ?
    It kā, izņemot draudošo briesmu atrašanās vieta, mani interesētu kāda personas kods, bankas paroles uc.

    https://nra.lv/latvija/308748-nedrikst-izplatit-informaciju-par-kovida-slimnieku.htm

  3. ``sijā auzas, tautumeita`` saka:

    Un palīdziet tikt ārā no auzām nabaga Aivim. Kuram pilnas auzas ar politiskām sēnalām. Nav ne Kārli kārtīgi pastudējis, ne Voldiņu. Voldiņš proletariātu brīdināja no sarkanā kapitālisma, sarkanajiem buržujiem. Tagad to baudām. Un sarkanais “i v afrike“ ir sarkanais. Par kontaktu zaudēšanu ar “labo austrumu kaimiņu“ un kontaktu uzturēšanu ar sliktajiem rietumiem vispār iebraucis. Izskatās, ne vārda gala nav dzirdējis par visu debešu pušu visu krāsu lielvīru kopplānu/dižplānu paņemt savā dūrē pasauli. Vai arī izliekas, ka neko tādu nezina. Tā vai vēl kā, bet Aivim jāpalīdz, citādi baro ar savām pelavām dzīvus palikušos. Vadāmais kapitālisms ir tas pats vien sarkanais kapitālisms, kurš labajam austrumu kaimiņam ir pazīstamāks par pazīstamu. Vismaz ne sliktāk kā sliktajam rietumu, dienvidu vai ziemeļu sarkanajam kaimiņam.

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Vadama-kapitalisma-demontaza-caur-virusu-kur-palie_16461214

  4. Armands saka:

    Ko darīt, kā glābties? Vai vienīgais pareizais ceļš ir vienkārši nomirt? Atstājot pēc sevis Tēvzemi svešiniekiem un pašiem ar aleluja dziesmām uz apsolīto paradīzi. Pat kafijas automātiem kociņus noņēmuši, bet vai beigsies koku izciršana? Domāju, ka cukuru maisīt vajadzēs ar pirkstu. Man vismaz personīgā karotīte līdzi, kad aizeju prom uz pilsētu. Tomēr vajadzētu personīgo šaujam ieroci.

  5. ->sijā auzas saka:

    Tas ir labais zombējamais gabals ar visiem attiecīgi sagatavotiem komentàriem. Līdzīgi kā internetā reklamētās zāles.
    Varētu jau sagudrot brīnumus no jebkāda notikuma. Piemēram, izdomāt, ka ziņa par Jutas nāvi ir stipri pārspīlēta…

  6. lasītājs saka:

    Valdošais informācijas saturs ir raksturojams kā draza.Vienkārši rokas nolaižas;100 procenti pseido aktualitātes un,pārsvarā,melīgas.
    Pēc nepārtrauktiem uzbrukumiem JKP un tās reitinga celšanas rodas šaubas par J.Strīķes nāves cēloņiem.Viņas izstrāde sākta savlaicīgi.
    Tādas jansones pelna maizi zemiskā ceļā,kaitē sabiedrībai,apkauno savus pēcnācējus.Latviešu sabiedrība ir tādu neliešu vai idiotu saindēta.Pienāks laiks,kam svēti ticu,ka par to būs bargi jāatbild.Trumu graizīšanas un dezinfekcijas laiks-vīrusu neitralizācija.

  7. AGedroics saka:

    Mjā, Linard, kā tu ne Bordānam dirsu laizi, bet viņš tevi uz durku apciemot vis neies! :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *