Korona “baciļa” terors

Ar ko tu, gļēvuli, esi labāks par Borovkovu & Bunku ?

Kāda lasītāja vēlējums čekas izdzimumiem & Borovkoviem & Co !

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, Administratīvā apgabaltiesa pārcels visas tiesas sēdes, kas nozīmētas laika posmā līdz 14.aprīlim, informē tiesa. Tiesas paziņojumā norādīts, ka Administratīvajā apgabaltiesā līdz turpmākajam rīkojumam klātienē netiks apkalpoti tiesas apmeklētāji, bet tiesas kanceleja nodrošinās dokumentu apriti elektroniski un ar pasta starpniecību.

Kad Latvijā atnākusi nelaime, tad pirmie no darba mūk „visdāsnāk atalgotie“ un „par tiesiskumu atbildīgie“.

Praktiski visa valsts varas augša dreb par savām kailām dzīvībām.

FOTO: Šie bija tie, kuri terorizēja okupācijas laika iedzīvotājus, piespieda kļūt par ziņotājiem. Šodien “ziņotāji” tiek kaunināti, bet viņu šefi- hazāri, peldas miljonos !!!
Vai Maija Tabaka labprāt pieteicās čekai, vai viņu piespieda iepriekš redzamie nelatviskie okupācijas sarkanie deģenerāti ?

Cilvēki to redzot jau runā, ka pēc vīrusa epidēmijas beigām, kuras vēl nav zināmas, pasaule būs pavisam citāda. Novēlēsim, lai tāds garīgais kroplis kā Aivars Borovkovs & Anatolijs Gorbunovs ar visu savu varzu sprāgdami nosprāgst šī vīrusa laikā.

Tā, lūk, „strādā“ Latvijas politiskā elite. Visai Latvijas valstij un latviešu tautai grūtā brīdī valsts augstākās amatpersonas kā žurkas mūk no grimstoša kuģa. Sevis attaisnošanai pat jaunvārds parādījies – „pašizolējas“. Tikai no nodokļu maksātāju apmaksātām algām gan viņi „neizolējas.“ Vai ir citi piemēri? Jā, ir. Ķīnai blakus ir valsts, kur valdība atteicās no algas par labu ārstiem un strādā, izmantojot jaunākos tehnoloģijas līdzekļus, katru dienu. Latvijā žurnālisti par to neraksta. No Latvijas miljonāru saraksta neviens „miljonārs“ Andris Šķēle, Aivars Lembergs, Juris Savickis, Aldis Plaudis, Gunārs Ķirsons, Ainārs Šlešers, Kirovs Lipmans un citi nevienu eiro nav iedevis ārstiem.

p.s. vai varat iedomāties, ka kara gadījumā šis Valsts prezidents Egils Levits, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, Saeimas deputāti (Artuss Kaimiņš un citi), Ministru prezidents Krišjānis Kariņš un ministri, Valsts sekretāri „dotos uz Eģiptes kūrortiem“ un „pašizolētos“ ? Daži eksperti jau pauduši aizdomas, ka slēptā veidā notiek bioloģiskais karš – vīruss, nešķirojot tautību, nogalina ātri un noteikta vecuma paaudzes cilvēkus. Bet, ja tas ir bioloģiskais karš, tad Valsts prezidents, Saeima un valdība nepilda Satversmi.

Valsts prezidents ir valsts bruņotā spēka augstākais vadonis. Kara laikam viņš ieceļ virspavēlnieku. (LR Satversmes 42.p.)

Valsts prezidents uz Saeimas lēmuma pamata pasludina karu. (LR Satversmes 43.p.)

Valsts prezidentam ir tiesības spert visus nepieciešamos militārās aizsardzības soļus, ja kāda cita valsts Latvijai pieteikusi karu vai ienaidnieks uzbrūk Latvijas robežām. Līdz ar to Valsts prezidents nekavējoties sasauc Saeimu, kura lemj par kara pasludināšanu un uzsākšanu. (LR Satversmes 44.p.)

LRTT viedoklis par lasītāja tēmu-MIGLA SARKANĀ

Nu kāds šis čekistu izvēlētais un subsidētais lopu bars ir uzskatāms par Saeimu.… ? Poļu jebreikas, komunistes, LU zinātniskā ateisma pasniedzējas Beitneres (Zagorskas) “dzemdētiais” Nācijas Tēvs– poļitruka spermas produkts- Egils Levits Prezidenta Pili pataisījis par bujušo čekistu midzeni un mauku māju !

FOTO: Ja šīs žīds ir Latvijas prezidents, tad sūds uz mielasta galda ir GAISA ATSVAIDZINĀTĀJS !

Ne mazāk par 70% no šī Saeimas veidojuma jau pēc pirmās stundas, kad būs atjaunots Tiesiskums, turpat pie Saeimas ieejais ir jāapšauj. Tas būs pirmais Tiesiskais solis, lai tautai rastos ticība, ka tiek veidota Tiesiska Latvijas pārvaldes sistēma.

Lasītājs: “No Latvijas miljonāru saraksta neviens „miljonārs“ Andris Šķēle, Aivars Lembergs, Juris Savickis, Aldis Plaudis, Gunārs Ķirsons, Ainārs Šlešers, Kirovs Lipmans un citi nevienu eiro nav iedevis ārstiem.”

Lasītāj, vai Tu patiešām ceri, ka šie pazemes kreatūras kropļi- necilvēcīgie reptoloīdiskie izdzimumi, ziedos tautai to, ko no tās nozaguši ? Kāmēr viņi nebūs fiziski likvidēti, nekas nemainīsies. Uz viņiem CILVĒKTIESĪBAS nav attiecināmas, jo nepieder pie cilvēku rases.

Korona bacilis ! Vai ir vēl pasaulē redzēts nesakoptāks- pretīgāks “prezidents”?

22.03.20

You may also like...

18 komentārs

  1. !!! saka:

    Raksta autors nav pat tuksha pirdulja veerts! Tu neesi NEKAS! Tuksha vieta uz pasaules! Tev pat smakas nav. Nozjeejojama ameeba, molekula!
    .
    .
    .
    Admins.
    Borovkova & Co cienīgs komentārs… .

  2. Edgars Tavars saka:

    Mani jau otro nedēļu nepamet sajūta, ka šī valdība speciāli dara visu, lai Latvijai būtu pēc iespējas sliktāk.

    Ir neskaitāmi piemēri, kur Kariņa valdība (ar savu neizdarību) padara situāciju aizvien bīstamāku (ne tikai ekonomikā), bet pat tieši vīrusa izplatībā:

    Piem.,
    ❗️Man arī šovakar [valstī ārkārtas stāvoklis ir jau devīto dienu] viena paziņa (priekšlaicīgi) atgriezās no gara ceļojuma, šoreiz – Āzijā, lidoja caur vairākām lidostām. Ielidojot Latvijā, kur neviens pat nepajautāja – kāda pašsajūta? Vai nav bijis kontakts ar Covid19 slimnieku? Vai garā ceļojuma laikā nav bijusi tieši Ķīnas pilsētā Uhaņā, vai kādā citā vietā, kur plosās Covid, utt? Ziniet – vispār NEKO NEJAUTĀJA! NEKĀDAS REKOMENDĀCIJAS!

    Visa valdības lielā rūpe (ko Levits tā slavē) – iedeva parakstīt vienu 1️⃣ “mazu lapiņu” lidmašīnā, ko pie izkāpšanas paņēma❗️ (kopija pat nepalika, bet ir šis foto!), savukārt pie pasu kontroles punkta iedeva 2️⃣ ļoti sliktas kvalitātes kopiju ar MK rīkojumu❗️(abi papīri pielikumā). Nopietni, iedeva pasažierim parakstities, ka viņš par visu atbild, ka viņš atgriežoties (tranzītā caur vairākām lidostām) no Ķīnas pievārtes, ir iepazinies ar visiem MK noteikumiem, bet arī šo lapiņu paņēma, atstaja tikai to grūti salasāmo, melnbalto lapu – MK rīkojumu.

    NEKĀDA INFO, neviena jautājuma, neviena, kurš par kaut ko interesētos, neviens pamanāmas zīmes, skaidra paziņojuma, nekā! Nekādas piesardzības, nekādas prevencijas. Klepo, svīsti vai šķaudi. Vienlaga. Dari ko gribi.

    NEVIENS pat netaica, ka tie kuriem ir simptomi, “rekomendējam” nodot analīzes pie daktera, kurš tur pat netalu pie galdiņa sēdēja (spectērpā), kam visa (bijusi pilna lidmašīna) vienā solī tā arī aizsoļoja garām. Vismaz nemanija nevienu, kurš nodotu analīzes.

    Rezultātā:
    Daļa aizbrauca uz pilsētu paēst, daļa padzert kafiju, daļa uz pārtikas lielveikalu (sapirkt vakariņām, brokastīm ēdienu), daļa – vienkārši iekāpa Rīgas Staiksmes autobusā un devās uz mājām.

    Ps
    Labi, ka mana paziņa ir godprātīg, bet, ja šajā reisā ir vēl kādi 50 Artusi Kaimiņi?

    Manuprāt, šo valdību raksturo vārdi – nevis bezatbildība, bet drīzāk – noziedzīgs nodarījums.

  3. hronika saka:

    Šonedēļ Jauns.lv saņēma informāciju, ka Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Jānis Garisons 12. martā – dienā, kad atbildīgās iestādes valstī izsludināja ārkārtas situāciju saistībā ar Covid-19, ir devies ārpus Latvijas. Saziņā ar AM gan neizdevās apstiprināt izskanējušo, ka amatpersona būtu devusies uz Ēģiptes kūrortiem.

    Ņemot vērā, ka Latvijas Republikas Saeimas priekšsēdētājai Inārai Mūrniecei ir sinusīts jeb iesnas, Saeimas priekšsēdētāja no pirmdienas šo nedēļu pavada pašizolācijā. Lēmumu par pašizolāciju Ināra Mūrniece pieņēmusi piesardzības nolūkā, lai neradītu bažas apkārtējos, norāda Balode.

    Sestdien, 21. martā, priekšpusdienā Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš savos profilos soctīklos paziņojis, ka viņam ir pozitīvs saslimšanas ar „Covid-19“ testa rezultāts, tāpēc viņš aicina cilvēkus, kas ar viņu tikušies, pārbaudīties.

    Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa saslimšanas ar Covid-19 dēļ Slimību profilakses un kontroles cents (SPKC) izmeklēs visus parlamentāriešus un citus parlamenta darbiniekus, šodien žurnālistiem paziņoja SPKC pārstāvis Jurijs Perevoščikovs.

    Saeimas piektdien pieņemtais likums dod elastīgas tiesības Ministru kabinetam lemt par situāciju valstī, līdz ar to nav pamata satraukumam, ka nepieciešamie lēmumi Saeimas deputātu pašizolācijas laikā netiks pieņemti, sacīja „KPV LV“ Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs.

    Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) no šodienas atrodas pašizolācijā, kā arī nodos analīzes uz jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19.

    „Es un mana biroja darbinieki, kuri ir atzīti par kontaktpersonām, no šīs dienas atrodamies pašizolācijā, kā arī nodosim analīzes,“ tviterī raksta valdības vadītājs.

  4. No Maarupes saka:

    Palasiet delfos “versijās” tautas komentārus par nodevigo NA vadiibu:

    Te tik viens piem.
    Mēs arī tā domajam
    Ziņo redaktoram
    22.03.2020 15:26:10
    Kaapeec shis Ziile, visa NA vadiiba
    21.03.2020 02:16:57
    ir nacionaalu partijaa, ja tie NABIJA un NAV par latvisku Latviju DARBOS (tikai vaardos)? NA vadiiba NAV par psrs okupantu un to migrantu dekolonizaaciju, NAV par čekistu lustraaciju, NAV (darbos) par reemigraaciju un demograafiju un NEKO nedara, lai paartrauktu iebruceeju no psrs naturalizaaciju. Taa plaanoti
    un nodeviigi dodot iespeeju kremlim valdiit visaas valsts instituucijaas jau peec gadiem 10-15, kas ir latviskuma gals! Vai LV vispaar ir kaadaa organizaacija, kas patiesi ir nacionaala un ir PAR latviešu tautu un taas suvereenajaam tiesiibaam?

  5. No Maarupes saka:

    !!! sagt:
    2020. gada 22. März um 11.45 Uhr
    Raksta autors nav pat tuksha pirdulja veerts! Tu neesi NEKAS! Tuksha vieta uz pasaules! Tev pat smakas nav. Nozjeejojama ameeba, molekula!

    ***************8

    Shaadi raksta savaa bezspeeciibaa un aklaa naidaa smilkstoshi bastardu keemi, kas pashi ir gariigi ameebas stadijaa un parasti ir 4.maija klikes vasali un pakalpini

  6. sliktas ziņas saka:

    Jaunā kronavīrusa izraisītās infekcijas Covid-19 pandēmijas ekonomisko seku pārvarēšanai valsts mobilizējusi līdzekļus nedaudz vairāk nekā 2 miljardu eiro apmērā, ceturtdien, 19. martā, žurnālistiem sacīja finanšu ministrs Jānis Reirs (“Jaunā Vienotība”).

    Kam tiks nauda?

    Tāpat VID varēs piešķirt komersantiem, kuriem ir licence apstiprināta noliktavas turētāja darbībai un kuri veic spirta ražošanu, vispārējā akcīzes nodokļa nodrošinājuma samazinājumu līdz 90%.

    Komersantu vārdus studijā.

    Piektdien vēlā vakarā, 20. martā, Saeima atļāva alkohola produkcijas tirdzniecību Internetā koronavīrusa izplatīšanās perioda laikā.

    Katram domājošam cilvēkam ir skaidrs, ka, aizbildinoties ar konorosavīrusu, Krišjāņa Kariņa valdība ar Saeimas un Valsts prezidenta atbalstu devuši zaļo gaismu apzagt un nodzirdīt latviešu tautu.

  7. vis kas saka:

    valdības kaut ko slēpj ….. tā šļura, viņķele uzbruka Ogres slimnīcas ārstam par to, ka tas sievietei uztaisīja analīzes un konstatēja pozitīvu Covid 19, bet tā maita lika vest uz Rīgu to sievieti un pateica, ka ir negatīvas analīzes, un tad sieviete nomirst, kamēr viņu vadā šurpu – turpu !
    Viss ir aizdomīgi un slepeni !

  8. ita saka:

    Koronvīruss tiešām ir neaime;visi izbraukušie okupanti gāžas atpakaļ uz Latviju.

  9. dzīres mēra laikā saka:

    Covid-19 ekonomiskai ietekmei pakļautajās nozarēs pēc datiem uz šā gada janvāri strādāja aptuveni 150 tūkstoši cilvēku. Un Valsts ieņēmumu dienesta dati liecina, ka trešdaļa no viņiem saņēmuši atlīdzību, kas bijusi mazāka par minimālo algu valstī – 430 eiro, ziņo Latvijas Televīzijas raidījums “de facto”.

    “PNB bankas” maksātnespējas procesa administratoram Vigo Krastiņam un viņa palīgam kopā noteikta atlīdzība 75 tūkstoši eiro mēnesī, noskaidrojis LTV raidījums “de facto”.

  10. hallo! saka:

    Kā tad tā?! Elitei ne potes, ne vakcīnas, tautai – prinuģiķeļno (piepiedu kārtā)?
    Kas tas tāds!?
    Meklējiet pošu ubežiščes! Kādreiz bija bomboubežiščes- patvertnes (kur patverties galēju briesmu brīdī). Pieprasiet civilo aizsardzību! Pieprasiet varnešu sludināto “vienu taisnību, vienu likumu – visiem!“???

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Pochemu-elita-ne-delaet-privivok-Bill-Gejts-i-elit_16462873

  11. Valdis Freimantāls saka:

    Jā, koronas baciļa terors ir pasaules notikums.

    Lūk NRA rakstītais par to. https://nra.lv/latvija/308610-arvien-grutak-izsekot-covid-19-gadijumiem.htm/komentari#cid1681585

  12. Armands saka:

    18 ir masonu mīļš skaitlis kas veidojas no 666, tad pēc 18 nāk 19, kā jauns sākums, bet kāds? Politiskie ērmi nozūd teatrāli i nav zināms vai viņi mirst patiesībā? Varbūt pazūd uz Ameriku! Kronis +Virus. Paņem savu valodu un noliec to acīm pa vidu, tad sadali vārdu vai pagrozi krustu šķērsu. Vīrietis un Vīrus ir vienas būšanas, kas nozīmē izplatīt, bet ko? Sūdus, sūdus un vēlreiz sūdus dienu no dienas cilvēku galvās ar ko jūs arī tiekat kronēti. Viņi gatavo pasauli sūda valdnieka kronesanai un tam ir jānotiek pasaules centrā Jeruzalemē, bet apkārt visam ir jābūt piedirstam ar cilvēku vaimanām un bēdām. Jaunā pasaulē ieies tie, kuri pieņems cipizaciju, bet pārējiem………..

  13. >> No Maarupes saka:

    Par aklo naidu piekrītu, bet sajūtas ir pseido visvarenība.

  14. RB saka:

    Šodien izsmējos no sirds par kādu video. Okupētajā Palestīnā (Izraēlā) ebreju restorānā atskaņo Svēto Korānu, jo baidās no vīrusa.

    https://youtu.be/JS3mhpu8f6Y

  15. ... saka:

    Aha…S vētais K orans Bruneram. Bruners muslīms.
    Diemžēl… velnamācību nosaukumi, tos dēvejot par ,,svētiem,, nederēs aizstāvībai,kad slota vai izkapts
    noēnos durvjupriekšu.

  16. Anonīms saka:

    Vislielākais kuriozs ir darbības imitācija, ka cīņā pret vīrusu veikalos sazīmētas divmetru strīpas…
    Es vēl saprastu, ja tirgotu pārtiku caur lodziņiem sienā uz ielu…
    Bet daļēji slēgtā telpā ! :)))))
    Vīrusa atstājējs varbūt pirms trīs stundām jau aizgājis, bet vīruss vēl riņķo gaisā un atrod nākamo upuri…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *