Likumīgie zagļi- sātanisti: U. Sesks un G. Dubrovenko

Vizuāli informatīvs pārskats par bandītu U. Sesku

“Likumīgais zaglis” Genādijs Dubrovenko pazuda kā “akmens jūrā”. Kāpēc ? Tāpēc, ka viņš bija valstiskās mafijas “darba instruments”, kurš Godmaņa & Borovkova cionistu sistēmā pildīja melnos darbus. Slepkavoja Latvijas patriotus, demolēja Padomju laiku uzņēmumus, bērnudārzus…, lai tos varētu likvidēt vai pri(h)vatizēt. Liepājā Godmaņa & Borovkova pārstāvji bija Uldis Sesks un Juris Aizezers, kuri deva pavēles Dubrovenko. Kad melnais darbs bija izdarīts, tad arī G. Dubrovenko tika dziļi norakts jūrmalas kāpās, tāpat kā Biruta Loze. Sakarnieks, starp Liepāju un Rīgu, bija Mareks Segliņš ! U. Sesks ir iesaistīts ārprāta noziegumos pret latviešu tautu un Latvijas valsti: narkotiku un gaļas kontrabanda, bērnu namu bērnu seksuālā izmantošana, to piegādāšana pedofiliem ! Liepājas pašvaldības policists A. Prūsis par to cēla trauksmi…, kā rezultātā iznāca meklēt patvērumu Anglijā… ! Pirms dažiem gadiem U. Seska mafija likvidēja kādu tā laika liecinieku, arī pašvaldības policistu, Normundu Dīķi !

Žurnālista G. Matīsa noslepkavošana arī ir viņa roku darbs, jo tas bija savācis foto pierādījumus, ka Liepājas laivu piestātnē tiek glabātas kontrabandas narkotikas milzu apmēros… Viņš par to paziņoja laikraksta Kurzemes Vārda redaktoram- komunistam Remesam– savam šefam, kurš, savukārt, informēja attiecīgās iestādes… , kuras arī likvidēja G. Matīsu ! Ja šie mēsli nav pelnījuši, ka viņus publiski pakar, tad kāpēc ir izgudroti striķi ?

https://jauns.lv/raksts/9viri/398798-likumigie-zagli-un-vinu-pedas-latvija

ES cionistu uzdevumā tiek likvidēta Latvijas rūpniecība un tauta padzīta svešumā ! Žīds Zaharjins, Liepājas Metalurga likvidēšanas akcijas rezultātā, kļuva par neskaitāmu miljonu īpašnieku un 19 000 eiro pensijas saņēmēju. Zatleram un Seskam ārvalstu kontos ir noguldīti neskaitāmi tautai nozagtie miljoni !

Lūk, uz kurien aizved čekistu komunistu- mūs gaišas nākotnes cēlāju ceļi un, kur tiek noguldīta latviešu tautai nozagtā nauda !

Latviešu miljonāri Monako dārgākajā ielā

Kamēr Rīgas mērs sociāldemokrāts Nils Ušakovs aģitēja pārdeklarēties uz Rīgu, lai galvaspilsētā strādājošo nodokļi nonāk tieši tās kasē, mēra ārštata padomnieks ekonomikas jautājumos Ēriks Teilāns savu dzīvesvietu deklarējis apartamentos Princeses Greisas avēnijā Monako. Pēc dažādiem vērtējumiem tā ir pasaules dārgāko ielu trijniekā. Turp aizdeklarējušies vēl virkne Latvijas miljonāru, secināms, pārbaudot publiskos reģistros atrodamās adreses. Blakuskvartālā dzīvesvietu deklarējis naftas produktu biznesa miljonārs, Liepājas mēra Ulda Seska znots un partiju sponsorētājs Raimonds Kisiels, bet tālāk tajā pašā ielā deklarējies autotirgotājs Valdis Spredzis.

Puveklis- komunists Bērziņš, cionistu iebīdītais prezidents, likvidējot Padomju laika sadzīves pakalpojumu sistēmu un izkrāpjot ES fondus, ir kļuvis par milonāru. Lai nebūtu par to visu “jāsēž”, viņš aktīvi piedalās Liepājas Metalurga likvidēšanā.

papildināts – „Liepājas metalurga” krīzes auto – „BMW X6”

Kad 2009. gada sākumā atklājās, ka valdības garantijas kredītam lūgušais uzņēmums Liepājas metalurgs nule iegādājies jaunu BMW X6 luksusauto, kura cena sākas no 60 tūkstošiem eiro

Deģenerāti, rāpuļi daļēja cilvēka izskatā !

01.09.20

You may also like...

12 komentārs

  1. Armands saka:

    Nu ja sākt tomēr viņus visus raustīt, tad izrādīsies, ka ļoti daudz, daudz būs atsauksmi materiāla. Tad nu Lukashenko opozicionāru nosautais daudzums salīdzinājumā būs vien spļaujiens Baltijas jūrā. Tak šaut viņus nost pienākas bet cilvēku tiesību aizsardzības organizācijas stāv viņu pusē. Latvija ir bijusi cauri gadu simteņiem krustojums, kur satiekas tautu zagļi un slepkavas. Bagātības tak tiek zagtas no visām bijušajām Sovietu republikām un pludinatas caur Latvijas bankām.

  2. Vārds saka:

    Ir pārsteidzoši,ar kādu nekaunīgu noteiktību “LATVIJAS KRISTĪGAIS RADIO” sludina jūdaismu un žīdietību! Debesstēvu un Dievadēlu Kristu vis nesludina,bet reizēm tikai piemin paspekulējot,lai to visu savandītu vienā putrā ar žīdietības jezgu,tā liekot dzīvā vārda meklētājiem,kuri tikai pašā sākumā smagi pievilties un nesaprast “Jauno Derību”. To pašu melno darbu dara baznīcas. Vai cilvēkiem vajag tādu nāves kultu un nāves reliģiju?

  3. re kā saka:

    Līdz šim ticējām, ka Jānis Bordāns solījumus pildīs. Bet lasot šādas ziņas, ticība Jaunai Konservatīvai partijai pazūd.

    https://www.tvnet.lv/7052946/jkp-gatava-atkapties-no-prasibas-par-500-eiro-neapliekamo-minimumu-2021-gada-budzeta

    Jaunā konservatīvā partija (JKP) ir paudusi gatavību nākamā gada valsts budžeta kontekstā atkāpties no prasības celt diferencēto neapliekamo minimumu līdz 500 eiro .

    Arī tieslietās solītais audits nav veikts. Jānis Bordāns pat izliekas nedzirdam cilvēku lūgumus iesaldēt konfiscējošā nekustamā īpašuma nodokļa pieaugumu. Vilšanās ir smaga, Uzticība Jāņa Bordāna vadītai JKP strauji kritusies, kas redzams Rīgas pašvaldības vēlēšanās.
    .
    .
    .
    Admins
    Kāpēc tu necitē visu viņa sacīto, bet tikai pusi ? Tā dara provokatori.
    ————————

    Jānim Bordānam nav ne vainas, tikai viņš viens nav spējīgs neko izlemt. Vai tad jūs domājat, ka visa šī čekistu banda ļaus Bordānam rīkoties ? Tikai ar stulbumu apveltīts idiots vai provokators neredz to, kas notiek šodien Latvijā… . Pret viņu strādā visi, arī tu,”re kā”.

  4. Andris saka:

    Admin , Berlīnē esot bijis mītiņš , kurā piedalījušies 4 miljoni !! Mūsu LV ziņas ,tajā skaitā ” kas jauncs” ,iebāzuši galvas smiltīs jeb tur kur neiespīd ! :))) Kas juncā pat komentēt apgrūtina ,izmet ārā no lapas. Vai vari ko piebilst ?
    .
    .
    .
    Admins
    Es personīgi neko tādu neesmu izjutis. Bija demonstrācija, kuru Vācijas iestādes nodēvēja par labējiem radikāļiem un sazvērestības teorijas piekritējiem… Tie bija vairāki tūkstoši, bet ne murgainie miljoni ! Ja būtu kaut vai 100 000, tad iestātos transporta kolaps…, bet nekas tamlīdzīgs… par miljoniem runā Krievijas jefiņu banda, lai novērstu uzmanību no notikumiem krievijā un Baltkrievijā !

  5. Andris saka:

    Admin , dīvaina Tava atbilde. Lai gan varu to saprast …
    https://youtu.be/wM7NLlWZD5I
    https://youtu.be/1DfW8k6BRX
    https://youtu.be/iRw0CXOH3yY
    https://youtu.be/X9BlNBfzcEw

    Admins
    Ko tu man rádi pārdesmit cilvēkus…vai vispār apjēdz, kas ir miljons un kur nu vēl 5 vai 7 miljoni, ko stāsta kāds Krievijas idiots… !

  6. zilbe saka:

    Ko garā nabagie cilvēki mokās ap kamieļu un kazu ganu sektas gudrībām?
    Mateja ev. 21.p. teikts-Viņa dzemdēs dēlu,un tā vārdu tev būs saukt Jēzus,jo viņš atpestīs Savu tautu no viņas grēkiem.

    Domā par savām lietām,un neļauj viņiem bāzties sev uz kakla. Lai Vecie un Jaunie sektanti skaidrojas savā starpā.

  7. Tā arī ir. saka:

    Andri! Admins nav lietas kursā kas notiek, un notika :)

  8. Adelīna saka:

    to zilbe
    Tie sektanti jau būs pārņēmuši visus laukus. Zemgalē, kur kādreiz dzīvoja drosmīgi cilvēki (Saules kaujas) , vēlāk luterāņi, tagad skaties – katoļi izvērsušies. Gribētu iet uz laukiem dzīvot, bet vai viņi liks mieru?
    Labi vēl, ka Vidzemē samarieši palīdz veciem cilvēkiem. Bet bērnus gan Zemgalē būtu likuši mierā, bērniem būtu vispirms jāapgūst zinātnes. Pietiktu ar mūsu pasakām, teikām, dziesmām.

  9. Andris saka:

    Pārdesmit cilvēki ? Muļķības. Un 5 vai 7 miljoni arī nav .Rodas jautājums , vai Kenedijs juniors brauca uz Berlīni Brīvības vārdā , jeb viņu tur sūtīja ASV dem. partija? Man Berlīnē labi pazīstams cilvēks dzīvo , jau gadus 10 , nevaru sazvanīt.Dabūtu ticamu informāciju.

  10. Maiss ir caurs. saka:

    Zilbes komentārs.
    Garā nabagi cilvēki. Lai viņi skaidrojas.Viņi ir kazu gani-sektanti. Es esmu Garā Bagāts.ES domāju par SAVĀM LIETĀM. MAN VISS IR SKAIDRS !!!

    Ļauni,sekli ,egoistiski ,varaskāri,izvirtuši marazamātiķī ir sanākuši kopā un uzcepuši SAVU BĪBELI. Šī grāmata,kas izplatīta Cilvēku Sabiedrībā,ko
    lasījuši miljoni labu cilvēku ,ko uzskatījuši par Dzīves Etalonu ,ir melu un maģijas pilna. Ja zina maģījas kopsakarības ciparos un zīmēs,tad
    ļoti ātri var izskaitīt ,ka Evaņģēliji,kas vēsta Kristu iz ( nez kāpēc Četri?) un pirmie DIVI ir Marks un Matejs ( kas arī ,kā M +M =4……).
    Kā arī rindu skaitus un citus maģiskus murgus.
    Es savu Bībeli saplosīju,ka man pat lāga nav parauga,lai skaitītu to visu tagad,bet es skaitīju pirms.
    Kristus – Es runāju ar tiem līdzībās,jo tie redzēdami neredz un dzirdēdami nedzird un nesaprot.
    Debesu Valstība ( lasi Tēva Valstība) ir līdzīga Cilvekam,kas labu sēklu sēj savā tīrumā. Bet ļaudīm GUĻOT (lasi -izlaižōties vieglprātībā pret
    svarīgo un nesvarīgo), naca viņa IENAIDNIEKS , un iesēja NEZĀLI kviešu starpā un aizgaja.Un ,kad labība auga,tad arī parādījās Nezāle…
    Tad,namaTēva kalpi,pe Tā piegajuši,jautā- Vai neesi Labu sēklu sējis savā Tīrumā?Un Viņš tiem sacīja,ka IENAIDNIEKS to darījis.

    LAI ABI AUG KOPĀ LĪDZ PĻAUJAMAM LAIKAM, UN TAD ES SACĪŠU PĻĀVEJIEM- SALASIET PAPRIEKŠ NEZALI UN SASIENIET KŪLĪSOS,
    LAI TO SADEDZINĀT,BET KVIEŠUS SAKRĀJIET MANĀ ŠĶŪNĪ.

    Kāpēc ne izravēt?- Lai nezāli RAVĒDAMI neizplūcat reizē arī kviešus.

    Nu un tagad,tas laiks ir aritejis,tīri nemanot,ir rudens un raža izaugusi. Kur Tuksnesis,tur tuksnesis un nekas nav mainījies, bet Kur aug
    Laba Sēkla,tur …Nu,takš,protams IENAIDNEKS sējis Nezāles…ATSPĒRIES,ka vecās rokas pat pārgurušas!!!

    Bībele. PATIEŠĀM vēsta mums Kristus vārdus un darbus,bet ļoti mikroskopiski maz, jo VISU pārklāj biezu nezāļu audze.
    Lasi ar SIRDI ! Tā vienota ar TĒVU ! Armands pareizi saka! Un ar SIRDĪM MŪSU TAUTA ,kā kvieši laukā ,kas nezāļu pilns,kopā runājas un
    viens otru stiprina – Augt ! Mūsu Tēvam par GODU!

    Katoļi un slāvu baznīca DIVI pirksti no ,,vienas rokas,,. Izdomāja tadu iestādi – KLOSTERIS. Mēs TAGAD,kad ir ražas laiks ,labi uzzinām,kas
    tajā Iestāde ir darījies… Par pederastiju,izvarošanām un pedofīliem un asiņu rituāliem un kastracijām,vergu darbu,nepanesamiem eksistences
    apstākļiem,spīdzināšanām,prāta kontroli un noziegumu slēpsanām… Par vīna ,spirta brūžīem,par krogiem un krogusmeitām,bordeļiem ar
    visu vecumu un dzimumu cilvekiem,kas ar varu un viltu,bez tiesībam,piespiedu kartā,atstradāja,par ,,jumtu ēdienu un siltumu,savas dienas
    līdz tos,slimus izmeta mēslainē…. Tas VISS -bija IENAIDNIEKA nezāļu lauks!
    Un vēl,šajā laukā dienu un nakti tapa falsificēti dokumenti,kurus RAŽOJA KLOSTERI. Nekad nebijušas vēstures hronikas,falši svētie raksti,neesošu notikumu liecības, neeksistējušu dzīvnieku zīmējumi un mistisku zemju kartes…..

    IENAIDNIEKA NEZĀĻU LAUKS.(Kristus Asins.)

  11. zilbe -maiss caurs saka:

    Labs komentārs. Komentārs par šo komentāru vairs nav vajadzīgs ,tas jau ir.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *