Raivi Dzintar, tev nav tiesības dzīvot starp mums

Latviešu leģions. Taisnības augšāmcelšanās (Visa filma ar subtitriem)

Šoreiz, kad publiskie pasākumi ir pamatoti ierobežoti, jāmeklē citi veidi, kā latviešu leģionāru dienā pateikt mūsu karavīriem paldies. To varam izdarīt, noskatoties un padaloties ar dokumentālo filmu “Latviešu leģionāri. Taisnības augšāmcelšanās”. Tajā ir gan sirsnīgi vēstījumi un atmiņu stāsti no apmēram 95 gadus vecajiem leģionāriem, gan tikšanās ar viņu mazbērniem, gan svarīgākā informācija, kas par šīm nozīmīgajām vēstures lappusēm jāzina katram latvietim.38 minūtes garā filma ir īpaši piemērota jauniešiem un ikvienam, kam Latvijas vēsture nav tikai gadskaitļu, vietvārdu un personvārdu iegaumēšana, bet arī attieksme, vērtības, līdzpārdzīvojums un secinājumu avots šodienas dzīvei.Pirmizrāde TV:TV24 – 16. martā pl 19.00ReTV – 16. martā pl 22.00Paldies filmas varoņiem un radošajai komandai! Tagad to nododam Jūsu vērtējumam, jauniešu izglītībai un valstiskai audzināšanai.🇱🇻

Gepostet von Raivis Dzintars am Sonntag, 15. März 2020

Šajā filmā “kāds” runā par LATVISKU LATVIJU, bet atradās varonis/ varoņi, kurš/ kuri šo LATVISKO LATVIJU izsvītroja no mūsu valsts attīstības koncepcijas un TAUTAS PRĀTA ! SVĪTROTĀJI bija tie, kuri visus šos garos pēcAtmodas gadus uzdevās par latviešu tautas glābējiem ! Šai nožēlojamai tautas nodevēju partijai pieder visi TIESU IZPILDĪTĀJI, kuri no dzīvokļiem izlikuši tūkstošiem latviešu, un tā rezultātā kļuvuši par miljonāriem. Šī nodevēju partija darbojās Rīgā kopā ar Ušakova SASKAŅU un apzogot to pataisīja par KRIEVU ĢEREVŅU, kurā latviešu valoda vairs nav dzirdama ! Šo latviešu tautas nodevēju baru mēs varam atrast zem nosaukuma: NACIONĀLĀ APVIENĪBA / VISU LATVIJAI ! Cik uzkrītoši, ka šo filmu cenšas popularizēt tas, kurš mums visiem iepļāvis sejā- R. Dzintars ! Tas tikai norāda uz nodevēja glumumu un pielīdēja garu !

Ir zināms, ka viņu partijas pārstāvis Dzintars Rasnačs bija viens no tiem, kurš kopā ar Bunku & Borovkovu pirms pieciem gadiem organizēja L. Grantiņa slepkavību, kad tas bija ceļā pie Laimoņa Pura. L. Pura zvans toreiz paglāba Grantiņu un viņa sievu no nāves. Pāris dienas vēlāk L. Grantiņam uz ielas brutāli, kā Staļina laikā, uzbruka deģenerāta N. Mežvieta banda. Tika lauzti kauli un pat dubult- rokudzelžos saslēgts transportēts uz Rīgu !

Latviet, tie nav cilvēki, viņi pat nav zvēri, viņi ir daudz kas ļaunāks. Viņiem nav tiesības dzīvot starp cilvēkiem.

Jaunais Ie.M. Ģirģens šo N. Mežvieta bandu uzslavēja un bez Tieslietu ministra Bordāna ziņas, apstiprināja vēl uz vienu “darba cēlienu” !!! Par visu šo noziegumu pret aktīvās Atmodas aizsācēju VL! i- portāls klusēja, pat ne zilbe neizskanēja !

Ir jāsaka: bet tu taču, pretīgais Jūdas izdzimum, Dzintar, sēdi manis un man līdzīgo izkarotajā Latvijā. Un pienāks diena, kad es tev un tev līdzīgajiem, visiem tiem, kuri veica asinsdarbus pret mani un manu tautu, bez žēlastības ielaidīšu lodi pierē. Un jūs visi, kuri aplaupa manu tautu un valsti, to zināt, ka es to izdarīšu un tāpēc cenšaties mani noslepkavot ! Pēc slepkavas R. Bunkas pētījumiem, tādi “nelīdzsvarotie” esot ap 40 000…

Jūsu vieta nav nedz Rīgas Domē, nedz Saeimā, bet KARĀTAVĀS ! Pie varas jābūt tiem, kuri pieteikuši karu čekistiem, komunistiem, visiem tiem, kuri apzogot valsti un tautu kļuvuši pasakaini bagāti. Pie varas grožiem jābūt J. Bordāna vadītai partijai- JKP !

18.03.20 L. Grantiņš

You may also like...

11 komentārs

  1. visiem saka:

    Visiem dzeltenajiem ir skanīgi latviešu uzvārdi…..

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Vai Nacionālā apvienība rūpējās par tām latviešu ģimemēm, kuras pastāvīgi apkaro 4. maija varas struktūras?

    Par tiem latviešiem, kuru ienākumi nesasniedz iztikas minimuma pārtikas daļu?

    Par tiem latviešiem, kuri nevar samaksāt 4. maija valsts uzspiesto Nekustamā īpašuma nodokli!

    Vai pieļaujama Raivja Dzintara klusēšana šajos jautājumos?

  3. Arnis Auzins saka:

    TV ra,ka Pargaujas novada spozie deputati draud un pielieto fizisku speku vienam pret otru-Nevar sadalit Sveso naudu,ko pasi nav nopelnijusi.Cesu diskusiju lapa pierada ,ka PSRS laika komunists-milicis/policists,deputats reiz ka milicis Straupes puse nosavis dusmu lekme nevainigu cilveku.,bet palicis kompartija un milicija.Atnak Parbuves laiks,turpina darbu policija un ari pelna naudu ka deputats.Kad man iesita zagli ar cirvi pa galvu un aizdedzinaja manu ipasumu-labklajibu lielfermu Auciems…Kalnins ka izmekletajs piesedza slepkavnieku,zagli un dedzinataju Priediti.Savacot informaciju par Priediti,tam dzive ir vairakas slepkavibas un ari dedzinasanas…Kalnins savu bernibas draugu vilka no cietumiem ara,jo Prieditis okupacijas laika stradaja par judas grasiem uz miliciju un VDK.2009.g. manas mates maja iebruka banditi no Raunas un sava ar gazes pistolem uz tas.Kriminalo bandu vadija Raunas kolhoza partorgs Berzins.Lietu izbeidza Cekista -VDK leitnanta Stukmana meita,kura stradaja Cesu policija un Kalnins.Pagaja paris menesi un ar krieva policista palidzibu manu mati aizveda uz Raiskuma pasvaldibu un ta banditu,Berzinu grupejumam iedeva privatizacijas Pilnvaru,lai pievaktu 100% ipasumus Purmali.Banda jau bija pastradajusi ar Smiltenes pilsetas nodares -viltotiem papiriem,ko notare nebija devusi.Iesakas Tiesas 4 gadu garuma,pus zemi dabujam atpakal.Ta ka mate represiju laika nebija ieguvusi izglitinu-ne lasit prata,ne rakstit…ta nezina,ko paraksta Pasvaldibas kantori.Zaudejam 11ha mezu utt.Banditus aizstaveja Cesu advokats Kess,kuram saikne no PSRS laikiem ar VDK.Pec tiesam,Kess saslima ar insultu,jo Sirdsapzina saka darboties,vins zinaja-ka esmu Nacionalists…Pats reiz ta atzinas man.Pakstiju par abam lietam,zemi un fermu uz Saeimu NA partijai,jo aizstaveju partijas Tevzemes un Brivibas idealus.Tie tik man atsuta-Atrunas un suta uz Tiesibsargu.Reiz Tieslietu ministrs Rasnacs saka-Nevaru Tev nekadi palidzet.Tiesu darbos nevaru jaukties…Skaidroju par korupciju un banditismu,ko var pieradit ar papiriem utt.Ne un viss.Tad es saku saprast-NA ir sadarbiba ar VDK cilvekiem un zidiem.Reiz Kesa dels man saka-tadus ka Tevi uz vietas iznicinasim par Mutes palaizsanu.Tas bija 2005.g..Atnemot un nopostot ipasumus,to vini dara…Tiesaties tiesas ir pa Tukso.NA radija tadu Tiesu sistemu.Ciess visvairak Patrioti,ne Valsts nodeveji.

  4. ārprāts saka:

    Vakar dzirdēju šokējošu sarunu starp vairākiem Nacionālās partijas biedriem, kurā viņi izteica neslēptu prieku, ka Konorosa vīrusa dēļ aiztaisītas mūsu valsts robežas un nu tik latvieši nevarēs nekur patverties un būs spiesti viņiem vergot par maizes garozas tiesu. Bailes iedomāties, ja pasaulē nelaime ar vīrusu būs ilgi un šie mūsu valsts izlaupītāji – noziedznieki veidos ar robežām slēgtām Latvijā privātos cietumus, kur atriebībā sasēdināt uz safabricētu lietu pamata viņiem nevēlamos. Nacionālās apvienības maksātnespējas administrācijas mafijai ir par ko baidīties. Raivis Dzintars, Imants Pārādnieks, Gaidis Bērziņš un Dziontars Rasnačs ir pēdējie nelieši.

  5. ``skauģi man kapu rok..`` saka:

    pidirallā, pidirāllā..“, bet te neviens kapa nebaidās. Izrādās.

    Bet, ja tā – kā “ziņo istošņiki“,tad jau – kāda šķirba: dzintars, pļuškins, kukuškins, fonbarons vai petersondottirs, balts, sarkans, melns vai dzeltens. Kirdik i hana i v Afrike jestj kirdik i hana. Bet – vai visiem, visiem, visiem?

    Paparafrāzējo senču dziesmiņu:

    Ko, Dieviņ, tu darīsi,
    Kad mēs visi nomirsim?
    Ne tev sievas, ne bērniņu –
    Kas tev vecam maizi dos?,

    sanāk:

    Ko, trakie, jūs darīsit,
    Kad mūs visus izkausit?
    Zagtu rīsit, rīsit, rīsit,
    A ko – kad zagto aprīsit?

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Koronas-piesega-gaidamas-masu-slapkavibu-operacija_16457944

  6. novāca saka:

    Mūžībā trešdien pēc slimības devusies Saeimas Juridiskās komisijas vadītāja un bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka vietniece Juta Strīķe, apstiprināja Jaunās konservatīvās partijas līderis un tieslietu ministrs Jānis Bordāns.

    Strīķe dzimusi 1970.gadā un atpazīstamību iemantoja ar savu darbu KNAB.

    Laikā no 1995.gada līdz 2003.gadam viņa strādāja Drošības policijā (DP). 2000.gadā viņa kļuva par DP priekšnieci aktīvo izstrāžu nodaļā, kas nodarbojas ar korupcijas apkarošanu.
    Savukārt 2003.gada septembrī konkursa komisija viņu atzina par piemērotāko kandidātu KNAB priekšnieka amatam, taču Saeima viņas kandidatūru noraidīja un ar tā laika premjera Eināra Repšes rīkojumu viņa tika iecelta par KNAB priekšnieka vietnieci korupcijas novēršanas jautājumos.

    2013.gadā viņa tika atbrīvota no KNAB priekšnieka vietnieces amata, taču ar tā laika premjera Valda Dombrovska rīkojumu viņa šo amatu atguva. Savukārt 2014.gadā viņa atkārtoti amatu zaudēja. Pēc tam viņa turpināja darbu KNAB līdz to pameta 2016.gadā.

    Savukārt 2017.gadā viņa tika ievēlēta Rīgas domē no Jaunās konservatīvas partijas saraksta, bet gadu vēlāk viņa no šī paša saraksta tika ievēlēta 13.Saeimā, kur viņa vadīja Juridisko komisiju.

  7. re saka:

    Ņemot vērā, ka Mūrniecei ir sinusīts jeb iesnas, tad Saeimas priekšsēdētāja šo nedēļu pavada pašizolācijā. Lēmumu par pašizolāciju Mūrniece pieņēmusi piesardzības nolūkā, lai neradītu bažas apkārtējos, norāda Balode.

    Mūrniece kopš pirmdienas nedodas uz Saeimu un turpina darbu attālināti, skaidroja parlamenta priekšsēdētājas padomniece.

    Kā ziņots, lai neradītu bažas apkārtējos iesnu dēļ Saeimas priekšsēdētāja arī nevadīja 16.marta parlamenta ārkārtas sēdi.

    Ināra Mūrniece kā apšu lapa dreb par sevi.

  8. Armands saka:

    Nu tak nošķaudīties nevarēs patriotu virzienā! Rrrrrrrrraiv tas tāds mīļš žīdiem vārds, bet mūsu kultūra nav pieņemts dot uzvārdus, kā zelts. Tad nu Dzintars jau gan tautiski mīļš spožums. Runāt emocionālās tematikas žīdiem patīk un sev uzmanību pievērst, kā nācijas spozumam ir viņu īpatnība. Tikai mēs tagad esam noslēgti i viņi var sākt špricet tautai visādas sluras aizbildinoties aiz vīrusu apkarošanas.

  9. :) saka:

    Robežas ciet.
    Plaukti tukši.
    Aivars Borovkovs starā.
    Disidentu Linardu Grantiņu tiesā.
    Laipni lūdzam atpakaļ PSRS.

  10. Aelita saka:

    Viegli gan ir spodrināt savas spalviņas uz vectēvu piedzīvotā rēķina. Labējie nacionālisti (jeb buržuāziskie nacionālisti) – aizstāv nacionālos bagātniekus? Jo bagātāka būs viena ļaužu grupa, jo nabadzīgākam jākļūst tautas vairākumam, tas ir neizbēgami. Izbēgt var vienīgi emigrējot… Paciest pazemojumus svešās valstīs… Lai patriotiskie veiksminieki var skaisti dziedāt vectēvu dziesmas. Cik ilgi?

  11. bttmts... saka:

    Dezinformācija (nepatiesības, ceturtdaļpatiesības) par latviešiem pandēmiskojas. Lullei būtu jāzina, ka tie, kuri visintensīvāk kaut kā vai pat samērā ciešami buldurē un raksta latviski pa bukiem, tvitiem, grammām un citām apgānīšanās vietām, liela daļa nav nemaz latvieši. Tie ir “Latvijas tauta“, nevis latvieši. Gluži tāpat kā Merķeļa laikos. Un ar dziesmas vārdiem “latviets mūžam palikšu“ zobus trīt var arī ne jau vairs latvietis. To dara vai nu aplauzījies vietējo valodā ļaunprātis vai nelaimes čupa mankurts.

    Kaut kāds stulbums – pat tik kritiskās dienās, kādas ir šobrīd, kad būtu cits citam jāpasniedz plecs, nekaunas kā lozungu uzbliezt trekniem burtiem virsrakstu – cik tu esi pretīgs tieši kā latvietis – “mazs, skaudīgs“ kā tauta, ne jau kā iedzīvotājs – jebkuras tautības.

    https://nra.lv/viedokli/baiba-lulle/308200-maza-skaudiga-tautina.htm/komentari?cnr=2#cid1676719

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *