Māris M. Mana atbilde vienmēr ir viena – bez pagātnes nav nākotnes

Man daudzi ir teikuši ka nevajagot skatīties pagātnē. Kas bijis, bijis. Esot jādzīvo uz priekšu.

Mana atbilde vienmēr ir viena – bez pagātnes nav nākotnes. Ja nezināsi pagātni, nezināsi no kā sevi un tautu pasargāt nākotnē.

Nejauši uzgāju rakstu par krievu zvērībām. It kā jau viss zināms, bet lasiet, lai neaizmirstas, kādi izdzimteņi, pateicoties krievu invāzijai Latvijā, dzīvo arvien starp mums. Viņu zvēriskums nav zudis. Tas ir tikai nedaudz iekonservējies līdz noteiktam brīdim, noteiktai situācijai.

https://nra.lv/neatkariga/izpete/467541-ukrainas-buca-atgadina-pasaulei-par-tukumu-kemeriem-dzuksti-latvija.htm

LRTT papildinājums

Tieši tā, krievžīdu zvēriskums nekad nezudīs, jo tas ir ģenētisks. Tas vienmēr izlīdīs ārā attiecīgā situācijā. Es personīgi to esmu piedzīvojis gan ieslodzījumā, gan arī tad, kad jaunībā strādāju sabiedriskā transporta sistēmā. Viņi nepieder cilvēk rasei, viņi ir kaut kādi pazemes kreatūru produkts,- ļauns un atriebīgs. Pie attiecīgas situācijas viņš tev nepasniegs palīdzības roku, bet aptīrīs tevi. Viņi ir tiktāl tev draudzīgi, ja tu pilnībā iekrīti viņu viedoklim, bet ja reiz esi ko pret viņu viedokli paudis, tad tas netiks nekad ! aizmirsts.

Nekad nevajag krustoties ar krievžīdiem, ka teica kāds Feisbuka lietotājs, jo ārā “nāks” deģenerāti. Es reiz arī par saviem novērojumiem novērojumiem, kas attiecas uz izsūtītajām latviešu meitenēm(no mūsu ģimenes paziņu loka), kuras Krievijā apprecējās ar krieviem, rakstīju Feisbukā. Pilnīgi visi bija deģenerāti-varmākas un alkoholiķi. Feisbuks par to komentāru mani momentā nobloķēja. Vēl, cik esmu novērojis, kas jau attiecas ārpus manas ģimenes paziņām, ka tie jaukteņi, kuri gājuši latviešu skolās, ir kā diena pret nakti, kuri apmeklējuši krievžīdu mācību iestādes. Tāpēc jau arī visi Latvijas krievu skolu aizstāvji ir tieši tie, kuri sevi uzskata par žīdiem. Viņiem, tā saucamie krievi, ir tikai un vienīgi darba instrumenti, lai sasniegtu savus asiņainos mērķus. Atkārtošos: Lukašenko taču arī nepārprotami pasacīja, ka nepilns 0,1% jebreji Baltkrievijā, sastāda vairāk kā pusi Baltkrievijas izlaupītājus ! Un, ko sacīja A. Solžīņicins par šiem viepļiem un baltiešiem:

Tātad, kāpēc lai normāls cilvēks, pēc visiem drausmu noziegumiem Ukrainā, uzskatītu, ka visi mēs esam vienādi ? Un, vai tad šie nav viedi vārdi:“Jebkurai armijai bīstami, bet Krievijas armijai ārkārtīgi bīstami atkāpties no jau ieņemtajām teritorijām, kurās pretinieks tādā gadījumā atradīs liecības par padzītās armijas pastrādātajiem kara noziegumiem.”

Tātad, pilnīgi skaidrs, ka krieviem un antisemītiskajiem hazāržīdiem nav vietas civilizētajā pasaulē !

02.09.24

Latvijas hazāržīdi

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja!Ka nu būtu jāņem vērā tas, ko norāda šinī rakstā-Nevajag jaukties ar viņiem!Tomēr ir tās slimigas valodas iekš pašiem latviešiem, kad sāc norādīt uz to izdzimtenu garīgām īpatnībām, tad jādzird-Krievi un žīdi arī ir labi cilvēki. Tad nu vien norādu tādiem latviešiem, ka tieši krievi un žīdi ir apzaguši latviešus, ja žīds visādi lien latviešu uzņēmumu ķēķa lietās, tad kries izpaužas ar primitīvu dūres spēku. Ka nu piemērs par viņu debilismu ir Vivivilciena konduktoru darbība un visparvisa tā Vivivilciena vadības virsotne. Ka izliktas bildes netā, kā velobraucēji brauc uz Sigulda savus velo salikuši pasažieriem uz galvām. Savās valodās tie ir runājuši nicinoši pret latviešiem un runās, ka tie nespēj vispār runāt nekā cita, kā vien netīrības. Publiskās vietās, ka autobusā sedot tie var dzert šņabi un splaudities ar sēkliņām. Aizrādīt?Vien jau tie sāks splaudities ar saviem kriminaliem vārdiem, bet paši staigā smirdoņu izdalidami bļauj slavas Russijai. Uzlīst vecai sievai?Tiem piemīt lielīšanās ar varonību, bet var apzagt vecas sievas un paši, kd tiem ļoti gribas ēst lien maz vai uz vēdera priekšā. Paēdis tas kļūst atkal vronigs un nekad neaizmirst apzagt, kad pats esi kļuvis neuzmanīgs.Ka krievi tā leiši ir uzvedība primitīvi idioti, bet zhidi viņos nemaz arī var nebūt asinīs. Tomēr tā gara kultūra viņos ir no tās Polijas Lietuvas lielvalsts laikiem, ka Soviet impērija tik vien viņu izdzimums. Kaukaziesi?Nu bij kaimiņš kurš arī runāja netīrības par latviešu leģionāriem no Azerbaidžānas, ka piedāvā man atrisināt galīgo zhidu jautājumu. Zhidi un zhidi vien uz mēles, bet pats iemetinajies mājā, ko cela Juris par bankas naudu. Pats ar izbijis Soviet armijnieks atpakaļ pie savas tautas negrib un visādi jūsmoja par vāciešiem pieminot, ka Vikingi un viņu vārdi ir radniecīgi viņu tautai. Tā nu pēc viņa uzradās mājas uzraudze, ka Armēnijas zhidene!Emaila arī viņai pavīd vārdiņš Respect-Uvazhenije.Loti tiem gribās slavas, goda, cieņas ar cietsirdīgu varu izspiest no citiem ļaudīm Noslieces uz vardarbību tiem izpaužas vien primitīvā valodas apmaiņa.

  2. par vienu bandu saka:

    Zagļu un slepkavu banda.

    LSM

    Sadaļas
    Svarīgi
    Krievijas iebrukums Ukrainā
    1. septembris
    Ziedo Ukrainai!
    Valsts budžets 2025
    Nodokļi
    Paraolimpiskās spēles – Parīze 2024
    Izraēlas un “Hamās” karš

    Bijušā satiksmes ministra padomnieks Iesalnieks strādās pie «Rail Baltica» projekta
    REplay.lv
    Panorāma
    Dalīties:

    21. decembris, 2023, 20:37
    Latvijā
    LETA
    Autori: Krišs Kairis (LTV Ziņu dienesta korespondents)
    Bijušais Saeimas deputāts un bijušā satiksmes ministra Jāņa Vitenberga (Nacionālā apvienība) padomnieks Jānis Iesalnieks uzsācis darbu dzelzceļa projekta “Rail Baltica” ieviesējā “Eiropas Dzelzceļa līnijas”. Bijušais politiķis kļuvis par projekta ieviešanas un vadības departamenta būvdarbu līgumu vadītāju.
    Sociālajā tīklā “X” bijušais deputāts rakstīja, ka uzņēmies profesionālu izaicinājumu ārpus politikas. Tāpēc pieņēmis lēmumu pārskatāmā nākotnē uz politiskiem amatiem vairs nekandidēt.

    Lai iegūtu amatu, Iesalnieks piedalījies publiski izsludinātā konkursā. Jebkādu politisku ietekmi uz konkursu, viņš noliedz.

    “Nē, nu politiski… Ņemot vērā, ka nozari pārvalda cita, ideoloģiski ļoti atšķirīga partija, būtu diezgan dīvaini, ja būtu kaut kāds politisks atbalsts,” pauda Iesalnieks.

    Iesalnieks atsaucas uz to, ka Satiksmes ministriju šobrīd vada Kaspars Briškens no “Progresīvajiem”.

  3. Vai tad pie visa vainīgi ebreji? Vai arī tā ir visu veidu grupu, tautu un veselu valstu vēlme izlikties par kaut kā upuriem? saka:

    ” В результате религией современного западного мира стала религия (а точнее – политическая идеология) виктимности. Люди в огромном количестве скорее ощущают себя жертвами, нежели испытывают реальную дискриминацию по гендерным, этническим или возрастным признакам. Этот культ жертвы возник относительно недавно. Современный мир сложился после Второй мировой войны. Центром зла той войны был нацизм, в его центре был антисемитизм, а в эпицентре – Холокост. Но после пережитого евреями геноцида они чудесным образом сумели буквально восстать из пепла, достигнув огромных успехов в различных сферах науки и искусства, политики и финансов, создать успешное государство, чудесным образом выстоявшее в многочисленных войнах против неисчислимых врагов. Мы знаем много чудес в послевоенном мире: “немецкое чудо”, “японское чудо”, “корейское чудо”, “китайское чудо”… Но самым невероятным было все же еврейское чудо: никто из них не поднимался с точки ниже, чем Освенцим. Бессознательно все захотели его повторить, тоже объявив себя жертвами. А когда возникает политический запрос, появится и предложение.

    Тут есть и весомый политический резон: виктимность даёт не только моральную почву. Она создаёт ещё и нарратив. Ведь жертва – это всегда жертва зла, а где зло, там и тайна, где тайна, там и заговор. Конспирология – религия современного мира. И политики – ее жрецы. Если, по старой притче, врачи заинтересованы в эпидемиях, а архитекторы в землетрясениях, то политики – в армии жертв. Современная западная политика превратилась в конвейер по производству виктимности. А политики, по сути, окормляют жертв, коими оказался полон современный мир: дети – жертвы взрослого насилия, женщины – насилия мужчин (об этом me too), чернокожие – расизма (об этом BLM), ЛГБТ – предрассудков в отношении сексуальных меньшинств и т. д. Этот бесконечный список жертв был создан в результате продвижения политики идентичности, разделившей общество вместо прежних социальных классов на группы в зависимости от этничности, расы, национальности, религии, деноминации, пола, сексуальной ориентации, социального происхождения, возраста и даже веса. Всех их окормляют “левые”. Не у дел оказались назначенные в абьюзеры белые гетеросексуальные мужчины. Но и они недолго оставались брошенными. Свято место пусто не бывает: их окормлением занялись правые, увидев в них жертву глобализации, укравшей их рабочие места и наполнившей их страны мигрантами. Мы живем в постклассовом мире неолиберализма, где больше нет классовой борьбы. А есть война всех против всех – à la guerre comme à la guerre. Что, кроме ненависти, может испытывать жертва по отношению к эксплуататору, абьюзеру, насильнику? Так политика превратилась в perpetuum mobile ненависти и гражданской войны.”
    https://www.svoboda.org/a/vse-dvizhetsya-lyubovjyu-evgeniy-dobrenko-o-vyborah-i-zhertvah/33103710.html

    “Rezultātā mūsdienu Rietumu pasaules reliģija ir kļuvusi par viktimizācijas reliģiju (pareizāk sakot, politisko ideoloģiju). Cilvēki lielā skaitā jūtas cietuši, nevis piedzīvo faktisku diskrimināciju dzimuma, etniskās piederības vai vecuma dēļ. Šis upurēšanas kults ir radies salīdzinoši nesen. Mūsdienu pasaule radās pēc Otrā pasaules kara. Šī kara ļaunuma centrs bija nacisms, tā centrā bija antisemītisms, un tā epicentrā bija holokausts. Taču pēc ebrejiem piedzīvotā genocīda viņiem brīnumainā kārtā izdevās burtiski piecelties no pelniem, gūstot milzīgus panākumus dažādās zinātnes un mākslas, politikas un finanšu jomās un izveidot veiksmīgu valsti, kas brīnumainā kārtā pārdzīvoja neskaitāmus karus pret neskaitāmiem ienaidniekiem. Mēs zinām daudzus brīnumus pēckara pasaulē: “vācu brīnums”, “japāņu brīnums”, “korejiešu brīnums”, “ķīniešu brīnums”… Bet visneticamākais joprojām bija ebreju brīnums: neviens no tiem nepacēlās no punkta. zemāka par Aušvicu. Neapzināti visi gribēja to atkārtot, arī pasludinot sevi par upuriem. Un, kad radīsies politisks pieprasījums, parādīsies priekšlikums.

    Ir arī nozīmīgs politisks iemesls: viktimizācija nodrošina ne tikai morālu pamatu. Tas arī rada stāstījumu. Galu galā upuris vienmēr ir ļaunuma upuris, un, kur ir ļaunums, tur ir noslēpums, kur ir noslēpums, tur ir sazvērestība. Sazvērestības teorija ir mūsdienu pasaules reliģija. Un politiķi ir tās priesteri. Ja pēc vecā sakāmvārda ārstus interesē epidēmijas, bet arhitektus – zemestrīces, tad politiķus interesē upuru armija. Mūsdienu Rietumu politika ir pārvērtusies par konveijeru viktimizācijas radīšanai. Un politiķi patiesībā rūpējas par upuriem, ar kuriem mūsdienu pasaule ir pilna: bērni – pieaugušo vardarbības upuri, sievietes – vīriešu vardarbības upuri (es arī par to), melnādainie – rasisms (BLM par to), LGBT – aizspriedumi pret seksuālajām minoritātēm utt. Šis bezgalīgais upuru saraksts tika izveidots identitātes politikas veicināšanas rezultātā, kas sabiedrību sadalīja grupās pēc etniskās piederības, rases, tautības, reliģijas, konfesijas, dzimuma, seksuālā orientācija, sociālā izcelsme, vecums un pat svars. Viņus visus audzina “kreisie”. Baltie heteroseksuāli vīrieši, kas tika uzskatīti par varmākas, palika bez darba. Bet viņi ilgi nepalika pamesti. Svēta vieta nekad nav tukša: par viņiem rūpējās labējie, redzot viņos globalizācijas upuri, kas nozaga viņu darbu un piepildīja valstis ar migrantiem. Mēs dzīvojam pēcšķiru neoliberālisma pasaulē, kur vairs nav šķiru cīņas. Un notiek visu karš pret visiem – à la guerre comme à la guerre. Ko bez naida upuris var izjust pret izmantotāju, varmāku, izvarotāju? Tādējādi politika pārvērtās par naida un pilsoņu kara mūžīgo mobilo.”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *