V.Freimantāls. PATIESĪBA Latvijā ir aizliegta

Patiesības paušana Latvijā jau sen ir aizliegta !

To juridiski apzīmē par naida kurināšanu !

Kāds tumsonības līmenis ?

Un cik tad mums Latvijā ir to naida kurinātāju ?

Varturi izvairās nosaukt viņu kopskaitu – jo tas varētu radīt pamatotu uzskatu, ka Latvijā pastāv politiska opozīcija(sastāvoša no zināma skaita opozicionāriem).

Tādēļ figurē tikai viens apzīmējums – naida kurinātājs (VIENPATIS).

Tauta saprot, slikts un baismīgs cilvēks – parādījies.

Un šodienas „SLIKTAIS“ cilvēks ir tieši Linards Grantiņš – kā tas var būt ?

Komunists un čekists labs un apmaksāts – bet tautas sirdsapziņa, naida kurinātājs ?

Un ne vārda par to, ka 100% patiesības paudējs Latvijā tiek pazemots, represēts par patiesības paušanu !

Tiesnešu NOZIEGUMI Latvijā kļuvuši par normu !

“Maksimas” traģēdijā skaidri izgaismojās Rīgas Latviešu Biedrības zvērīgās likvidācijas sekas! Tautai komunistu un čekistu vara atņēma tikšanās un lemšanas vietu – Māmuļu !

Kur rīdzinieki var saiet kopā un spriest par sasāpējušām problēmām ?

Nekur !

Ja RLB nebūtu likvidēta 1993. gada 18. februāra naktī – Visi “Maksimas” upuri būtu dzīvi !

Komunistu un čekistu valsts varas mašīna ir baisa pataloģija !

Vispirms latviešiem ir JĀATROD efektīgs veids kā aizsargāt PATIESĪBAS paudējus !

L. Grantiņa piebilde

Visiem tiem, kuri ir iesaistīti L. Grantiņa TIESĀŠANĀ, tiks izpildīts NĀVES SODS starptautiskā arēnā, ieskaitot bičkovičus un levitus !

LR TIESA šī deģenerāta atstādināšanu uzskata par noziegumu !

Un, kāpēc lai tā nebūtu, ja LR Agstākās Tiesa priekšsēdētājs ir no tā paša KANTORA !

Freimantāla kungs, Jums vienkārši nav izpratnes par “DEMOKRĀTIJAS PAMATIEM” !!! Latvijā viss ir vislabākajā kārtībā, ja neticat, tad pajautājiet mūsu “nācijas tēvam“, tas visu apskaidros !

FOTO: Latviešu tautas slepkavas, kuri savu dzīvi beigs KARĀTAVĀS ! Abi atņirgušies žurkuģīmji !

29.02.20

You may also like...

13 komentārs

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Labs, sarkans uzraksts! Freimantāļa kungs, Jums vienkārši nav izpratnes par “DEMOKRĀTIJAS PAMATIEM”!!!

    Kāda trāpīga replika!

    Jā, man, kurš visu savu mūžu ir veltījis “Latvijas Kultūras” pētījumiem un nācis pie atziņas, ka pats svarīgākais ir Rīgas Latviešu Biedrības “MĀMUĻAS” fenomens, kur 1938. gada statūti ir GARANTS latviešu ģimeņu aizstāvībai!

    Vai kāds ir iedomājies, ko nozīmē savākt un izveidot 10 000 unikālu eksponātu, un tos bez jebkādas maksas izvietot latviešu S V Ē T V I E T Ā?

    Šādu darbu nav veicis neviens pirms manis!

    Cik latviešiem tas bija patīkams P Ā R S T E I G U M S?

    Jā, Latvija bija brīva no 1992. gada 18. jūlija RLB kopsapulces,(kad tautai Māmuļā atvēra acis un pierādīja latviešu tiesības biedroties savā KOLEKTĪVĀS ANALĪTIKAS CENTRĀ, atbilstoši latviešu kultūras tradīcijām).

    Un tikai sešus mēnešus komunistu un čekistu mērgļi to pieļāva! Sekoja asiņains, aukstasinīgi izplānots TERORA AKTS 1993. gada 18. februāra naktī – Māmuļu prettiesiski slēdza un izlaupīja Rīgas Domes priekšsedētājs Andris Teikmanis un tam neiebilda tieslietu ministrs Egīls Levits!

    Vēršos pie visiem latviešiem!

    Demokrātijas pamatus Latvijā B R U T Ā L I sagrāva minētais komunistu un čekistu TERORA AKTS 1993. gada 18. februāra naktī!

    Latvija ir vienīgā valsts pasaulē, kur komunistu un čekistu, aptrakušie pretlatviskie teroristi, pilnīgi atklāti, APŅIRDZ demokrātijas svētos principus!

    Pat Ziemeļu Koreja to neatļaujās!
    .
    .
    .
    Admins
    Viss ir “perfekti”, šodien šie divi komunistiskie- ciānas izdzimumi ir labi iekārtojušies latviešu tautas Garīgajā centrāle: PREZIDENTA PILĪ !
    Var teikt, kā īsts pederastu pāris(Garīgi viņi tādi arī ir) !

    Andris Teikmanis
    Valsts prezidenta kancelejas vadītājs
    A. Teikmanis – CV
    https://www.president.lv/lv/kontakti/valsts-prezidenta-kanceleja/vadiba-un-padomnieki

    Latviešu tautas bendes kā Valsts un tautas priekšstāvji !

  2. tiesiskums saka:

    Tiesiskums nenozīmē piedošanu,bet gan pelnītā soda saņemšanu……
    Patiesība,dažreiz liecas bet nekad nelūzt.Tā uzpeld virs meliem kā eļļa virs ūdens.

  3. Pārmaiņas saka:

    Frau štazi Merkel, kura eiropu padarīja par impotentu ākstu pret Putina noziedznieku bandu (bratvu) Bet pamēģiniet to iestāstīt eiroapmātajiem idiotiem un zaļoksnajiem jaunuļiem, ka viņi vistiešākajā nozīmē kalpo Putina huntai jau no sākta gala. Kā rezultātā iedzīvotājus sadzina pilsētās ar attiecīgi vestu politiku, degradējot viņos visu cilvēcisko un padarot par atkarīgiem patērētājiem pilnīgi visās jomās.
    https://youtu.be/6LH3u56AhFU

  4. AG saka:

    Vēstule laikraksta “DDD” lasītājam

    Cienījamais lasītāj!
    Laikraksta “DDD” redakcija sirsnīgi pateicas Jums par uzticību. Pirms gadu mijas vēlamies Jums vēlēt Jaunajā gadā daudz spēka, izturības un pārliecības latviešu tautas vissvarīgāko nacionālo centienu iedzīvināšanā!

    Jau esam rakstījuši, ka laikraksts “DDD” ir viena no piecām Latvijas mēroga avīzēm (pārējās ir reģionu avīzes), taču atšķiras no citiem masu medijiem ar to, ka netiek izdots peļņas nolūkos, bet gan tādēļ, lai veicinātu latviešu tautas atmošanos un izpratni par notiekošajiem procesiem mūsu valstī un pasaulē. “DDD” izdevēja ir nevis komercsabiedrība, bet nevalstiska organizācija – biedrība “Latvijas Nacionālā fronte”, kurā žurnālisti par savu darbu atalgojumu nesaņem vairāk nekā 17 gadus. Aivara Gardas vadītais apgāds “Vieda” viens pats vairs nespēj nodrošināt laikraksta “DDD” izdošanu. Taču laikrakstam “DDD” regulāri ir vajadzīgi līdzekļi samaksai par tipogrāfijas, grāmatvedības, sakaru pakalpojumiem, automašīnas, datortehnikas uzturēšanu, telpu īri un tamlīdzīgiem obligātiem maksājumiem, kas nepieciešami avīzes darba nodrošināšanai. Tamdēļ pirmo reizi vēršamies pie mūsu lasītājiem, jo ceram, ka ne tikai mums, avīzes redakcijai, bet arī pārējiem latviešiem ir nepieciešama ideja par dekolonizāciju. Indijas dekolonizācijā taču piedalījās visi vienkāršie indieši, ne tikai Mahātma Gandijs.

    Pie mums Latvijā milzu summas tiek ieguldītas, lai ar preses palīdzību latviešus apstulbotu: piespiestu samierināties, priecāties par kolonistu klātbūtni un neredzēt valdošo politiķu nodevību. To, ko pirms Indijas dekolonizācijas darīja indiešu bagātnieku apmaksātie laikraksti, pie mums Latvijā tagad veic finansiāli nabadzīgā avīze “DDD”, mērojoties spēkiem ar bagātnieku uzturētajiem preses izdevumiem, kuru budžeti ir mērāmi simtu tūkstošos eiro. Un tieši tāpēc mūsu mazajā Latvijā ir diezgan daudz cilvēku, kas pat nezina par “DDD” eksistenci – par to, ka ir preses izdevums, kurš izglīto un cenšas atmodināt latviešus cīņai par deokupāciju, dekolonizāciju, deboļševizāciju. Kāpēc nezina? Tāpēc, ka plutokrātu finansētie masu saziņas līdzekļi par mūsu centieniem noklusē, bet mums pietrūkst finanšu resursu, lai avīze “DDD” nonāktu ikvienā mājā, kur prot lasīt, kā tas savulaik notika Indijā ar viņu nacionālo presi.

    Daudzi rūpējas par pamestajiem dzīvniekiem – baro, cenšas sameklēt pajumti, aicina būt žēlsirdīgiem un atbalstīt, lai viņi varētu izdzīvot. Barojot tos, mēnesī izdod ne mazums naudas, reizēm aizejot pat līdz galējībai. Protams, cilvēciski tā ir laba rīcība. Bet kā tad ir ar mūsu tautu – vai tā ir mazāk pelnījusi gādību, kad, okupantu pārmākta, bez deokupācijas un dekolonizācijas iet zudībā? Vai arī šajā gadījumā nebūtu jāvēršas pie latviešu sirdsapziņas un jāaicina atbalstīt “DDD” izdošanu, lai latviešiem būtu iespējas uzzināt patiesību un tauta, panākot ārējā ienaidnieka padzīšanu, spētu izdzīvot un tai būtu nākotne? Bez šī laikraksta latvieši turpinās dzīvot melos, nesasparosies, nepamodīsies taisnīguma cīņai, jo tikai “DDD” sniedz patiesu informāciju par lietām, par notiekošo, dodot iespēju latviešiem izprast, kas ir kas un ko darīt.

    Tādēļ vēršamies pie Jums ar aicinājumu iesaistīties laikraksta “DDD” izdošanā un tādējādi tās atpazīstamības vairošanā. Šajā nolūkā piedāvājam visiem mūsu lasītājiem, arī Jums, “DDD” izdošanai regulāri ziedot katru mēnesi kādu noteiktu naudas summu – pēc savām finansiālajām iespējām.

    Par regulāriem ziedojumiem 2020. gadā vēlamies pateikties ar dāvanu 2021. gadā.

    Ja lasītājs katru mēnesi būs ziedojis 3 eiro (gadā – 36 eiro),
    tad 2021. gadā saņems dāvanā “DDD” abonementu 3 mēnešiem.

    Ja lasītājs katru mēnesi būs ziedojis 5 eiro (gadā – 60 eiro),
    tad 2021. gadā saņems dāvanā “DDD” abonementu 6 mēnešiem.

    Ja lasītājs katru mēnesi būs ziedojis 10 eiro mēnesī (gadā – 120 eiro),
    tad 2021. gadā saņems dāvanā “DDD” abonementu 9 mēnešiem.

    Ja lasītājs katru mēnesi būs ziedojis 15 eiro (gadā – 150 eiro),
    tad 2021. gadā saņems dāvanā “DDD” abonementu 12 mēnešiem.

    Cerot uz sadarbību,
    Laikraksta “DDD” galvenā redaktore
    .
    .
    .
    Admins
    Tas bija tieši tad, ka Garda sanaidojās ar mani, publicēja Konstantīna Pupura prokrieviskos murgus un centās sagraut LRTT & H-86…apzvanot Tribunāla biedrus un apmelojot L. Grantiņu… . neskatoties uz visu to, mana sieva savāca Minsterē ziedojumus(es pret to neiebildu) DDD avīzes vajadzībām. Un, kas notika….!
    DDD atsūtīja visu summu atpakaļ,bet zaudēja jau 30% no sūtītās summas(pārskaitījuma nodoklis).
    Mana sieva, Agrita Grantiņa, domāja, ka noticis pārpratums un sūtīja vēlreiz un notika tas pats… .
    Garda ar savām kundzēm, praktiski, iespļāva acīs Minsteres latviešiem… .
    Mums arī netika vairs sūtīta šī avīze ar kuru dalījāmies Minsterē.
    Nedz Garda ar savām dāmām, nedz avīze nav pelnījusi, lai tā turpinātu “sēt” puspatiesības. Komunists Garda, Apine un Muzikante, nav latviešu izcelsmes “pilsoņi”, bet gan Ciānas provokatori, kuri darbojas VDK uzdevumā.
    Viņi ir darījuši visu, lai iznīcinātu H- 86 un LRTT, tieši tāpat kā DP !

  5. Armands saka:

    Tie cilvēki, kuri cenšas iebāzt Caksti, kā ideālu latvieti, kuru vajag cildināt par piemēru vien varu pateikt, ka jis pisas ar žīdiem tāpat, kā viņu pēcteči to dara šajās dienās. Vienīgais un patiesais prezidents, kā vīrs pēc savas tautas būtības un gaismā celams ir Rūdolfs Bangerskis. Pārējie visi ir mēsli ieskaitot to pašu vareno Ulmani, kurš pēc asinīm bij vācietis un kalpoja žīdu tirgoņiem – vācu rupniekiem. Tā nu vien sanāca, ka viņa diktatūras vadība bij jatsviez tautai kaut kas no sazagta, ko tajos laikos zaga sociālistu izdzimteņi. Čakstes dzimta ir gluma tāpat, kā daudzi rietumos nonākušie Latvijas laika aferisti.

  6. Freimantāl, saka:

    ar savu izteicienu “cik tad mums ir to naida kurinātāju ?” Jūs galīgi iebraucāt auzās !
    Varu jums atgādināt – VISI, kuri nelūgti iemigrējuši Latvijā un tagad pamāca un komandē kā latviešiem dzīvot !
    Konkrētas tautības pat grūti nosaukt jo tas kontingents sastāv no jaukteņiem dažādās paaudzēs(mankurti).
    Arī, starp citu, jaukteņiem ar latviešiem !
    Vieglāk nosaukt kuru tautību ir mazāk.
    Valdošā, latviešus iznīcinošā “elite” pievieno arvien eksotiskākus nosaukumus.
    Pat izgudroja kļičku – “dažādu tautību latvieši”.
    Cik no tiem imigrantiem ir lojāli Latvijai un latviešiem ?

    Pat apgrieza patiesību ar kājām gaisā un par naida kurinātājiem apsaukā latviešus, kuri ir pret sevis iznīcināšanu !

  7. jānis saka:

    „Kādam bagātniekam viņa lauki bija nesuši papilnam augļu.
    Un viņš sāka pie sevis spriest: ko es darīšu, jo man nav, kur savus augļus likt.
    Un viņš turpināja: to es darīšu – es noplēsīšu savus šķūņus un uzcelšu lielākus un tur savākšu visu labību un mantu,
    un sacīšu savai dvēselei: dvēsele, tev ir lieli krājumi uz ilgiem gadiem, atpūties, ēd, dzer un līksmojies.
    Bet Dievs uz viņu sacīja: tu, bezprātīgais, šinī naktī no tevis atprasīs tavu dvēseli. Kam tad piederēs tas, ko tu esi sakrājis?
    Tā iet tam, kas sev mantas krāj un nav bagāts Dievā.“

  8. otrais saka:

    Es dzirdu no otrā cilvēka par čaksti un ulmani……
    Pikšas nav ulmaņa dzimtas māja,bet gan šķērsta dzimtas māja…..Lai tas garda novelk savu ādas mēteli – apakšā dzeltens…..
    Vajag uz viņu vienreiz paskatīties,lai saprastu kas viņš ir….

  9. Odze. saka:

    Visi agresori,narcisi,vampiri un okupanti lieto tikai vienu metodi.
    Visi pielieto spiedienu….
    TU PAKLAUJIES MAN UN DARI TAa KA GRIBU ES !!!
    Un ja ,,upuris, NEDARA taa,tad upura pretosanos vinji visiem apkartejiem un pat policijai izbazuunee par AGRESIJU… kur cieteeji ir VINJI.
    Lai arii cik tas nebuutu smiekliigi un infantiili, vinji pashi tam TIC !!!
    Re,kur kaut ARMANDS,ko varu staadiit par piemeeru.

  10. odze saka:

    Baltā rase domā vienādi……

  11. Toms saka:

    Kamēr doktoranti un pasniedzēji ēda “sausiņus”, Nacionālās apvienības biedre Baiba Broka bija rektora Indriķa Muižnieka birojā ar 48 000 eiro gadā. Tā bija viena no viņas 12 darba vietām. Jūs gribētu tādu zaudēt?

  12. Valdis Freimantāls saka:

    Tikko uzzināju, ka Bordans ir stāžējies pie Maijas Sibilla Blaubergs, advokātes Ģertrūdes ielā 44a.

    Iespējams, viņa ir godīgs cilvēks! (Dzimusi 1947. gadā).

    Lūdzu visus palīdzēt atjaunot likumīgos 1938. gada RLB statūtus Mamuļā! (Jo tie aizliegti pretlikumīgi, aizstājot bar KGB sastadītajiem, prretlatviskajiem , passadomātajiem statūtiem pēc 1993. gada 18. februāra nakts T E R O R A K T A Rīga, Merķeļa ielā 13.)

    Noderīgo informāciju sūtīt uz www Tautastribunals.eu. vai elvismuseumlv@gmail.com.
    .
    .
    .
    Admins
    Valdi, kamēr netiks demontēts cionistu midzenis- Izraēla, nekas nenotiks latviešu tautai par labu. Mums, paužot Patiesību, līdz tam laikam “jānoturas virs ūdens” !
    https://www.youtube.com/watch?v=n3wZysIvYMU&feature=youtu.be

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *