Arī tā var diskreditēt gan partiju, gan tās vadītāju !





Dagmāra Beitnere-Le Galla, Dr. sc. soc. LU Filozofijas un socioloģijas institūta vadošā pētniece, Saeimas vicepriekšsēde    19.02.2019

Par kārtējo parazītu divkosību(papildināts)





“Egils Levits,  dzīvodams Vācijā, bijis klāt katrā svarīgā Latvijas neatkarības atjaunošanas notikumā un juridiskā pamatojumā. Viņš ienes svarīgas pārdomas par valstiskuma apziņu, kas ir katras nācijas pašizpratnes pamats.

http://brivalatvija.lv/sakumlapa/latvijas-valsts-apzinas-veidosana-?pp&fbclid=IwAR1jdsr6mUGxuktdykUv7tJjpVhArUaZhn4F1_YmRWFwMi9CkZ8ud5lKiOc

Paldies Rudītei Kalpiņai par ideju apkopot visas Egila Levita intervijas, paldies visiem žurnālistiem, kuŗi intervēja Egilu Levitu, lai latviešu nācijai lēni un uzmanīgi mācītu pašizpratni valstiskā nozīmē!”

“Vēlos vēlreiz pateikties Egilam Levitam un Saeimas deputātei Ilmai Čepānei, kuŗu neatlaidīgais darbs, skaidrojot preambulas nepieciešamību, rezultējās ar Satversmes ievada pieņemšanu!”

“Egils Levits ir vēl gados jauns, taču viņam pēc nozīmes var piedēvēt nācijas tēva titulu.”





L. Grantiņš:

Kad izlasīju šo žīd- čekistes(D.Beitneres) pretīgi glumo murgojumu,- bija jāvemj, lai arī kā pretojos, bet vēmu !!! Domāju, ka tajā dienā, kad tika publicēts un lasīts šis D. Beitneres raksts, iedzīvotāju ūdens patēriņš dubultojās, jo vēmekļi taču bija steidzami “jāaizsūta” kanalizācijā.

Neviens latvietis ko tādu nav spējīgs uzrakstīt !

To var tikai žīdsātanistu- cionistu sektas piederīgais !

Ko tad nozīmē šis teikums: Paldies Rudītei Kalpiņai par ideju apkopot visas Egila Levita intervijas, paldies visiem žurnālistiem, kuŗi intervēja Egilu Levitu, lai latviešu nācijai lēni un uzmanīgi mācītu pašizpratni valstiskā nozīmē! “ Vai saprati, latviet, ka viņa vistiešākā veidā tevi nosauc par GOJU(lopu)- par pēdējo stulbeni un idiotu ! Ka, poļitruka dēls E. Levits, tev lēni un uzmanīgi māca saprast: PAŠIZPRATNI VALSTISKĀ NOZĪMĒ !

Rodas interesants jautājums JKP šefam Jānim Bordānam: “Bordāna kungs, vai VDK darbinieces Beitneres viedoklis sakrīt ar Jūsu vadītās partijas viedokli ?”

Un jo tālāk, jo trakāk, viņa lūk vēloties…:“Vēlos vēlreiz pateikties Egilam Levitam un Saeimas deputātei Ilmai Čepānei, kuŗu neatlaidīgais darbs, skaidrojot preambulas nepieciešamību, rezultējās ar Satversmes ievada pieņemšanu!”

Kas tad ir Ilma Čepāne ?

Kā sacīja Vilis Krūmiņš: Latvijā ir trīs vadoši GRU (Krievijas armijas galvenās izlūkošanas pārvaldes) virsnieki un tie ir Ojārs Blumbergs un Čepāņu pāris. Lai šie virsnieki labāk spētu viens otru kontrolēt, GRU ieteicis, lai nākamā Čepāņa kundze aprecētos ar Čepāni vai Blumbergu. Abi esot ilgi locījušies, lai neprecētos, bet beidzot tā ”laime” tomēr tikusi Čepānim.”

-Tātad, čekistene Beitnere(vecā viltus latviete) izsaka pateicību savai “darba kolēģei” !

-Nu, bet punktu visam šim čekistu ārprātam pieliek paziņojums: “Egils Levits ir vēl gados jauns, taču viņam pēc nozīmes var piedēvēt nācijas tēva titulu.”

Viena vienīga čekistu, latviešu tautas slepkavu, banda !!!

-Te nu katram latvietim ir jāiesaucas: “Tu, žīdsātaniskā izdzimtene, kurš tev ir devis tiesības runāt latviešu(manā) tautas vārdā ? Tava vieta ir KARĀTAVAS !”

-Tieši ar tādiem paņēmieniem, kā to dara Beitnere, tiek diskreditēts gan Bordāns, gan JKP.

-Domājams, ka J. Bordānam JKP vairs nav pilnīgi nekāda teikšana !!!

-Šīs partijas biedriem vajadzētu izdarīt spiedienu uz Bordānu, pieprasot padzīt šos trīs(Beitneri, Jurašu, Strīķi) Izraēlas sātanistus. Ja tas netiks veikts, tad J. Bordāns no tautas Godakrēsla var iesēties elektriskajā krēslā- blakus Levitam !

-J. Strīķe un J. Jurašs, abi, tāpat kā Beitnere, Bordānam tika “piekabināti” !

01.04.19





 P.S

Pēc šī video noskatīšanās rodas jautājumsa: Kurš ir idiots, Gobzems, prezidijā sēdošie, vai tie, kuri Saeimā bauro ?

Viennozīmīgi var pasacīt, ka Gobzems tas nav !

Ja Latvijas iedzīvotāji redzētu, kas notiek Saeimas zālē valsts budžeta pieņemšanas laikā. Ņirgšana par savu valsti, tautu, savu bērnu nākotni. Bet, ko var vēlēties, ja amati ir viss, kas ņirdzējiem interesē. Dažreiz pēc Saeimas sēdēm gribas mīlestības un gaismas retrītu 🙂.

Gepostet von Aldis Gobzems am Freitag, 22. März 2019

You may also like...

9 komentāru

  1. auseklis saka:

    te ar brēkšanu par maz, vajag sarīkot vēl vienu referendumu Latviešiem, tikai ar vienu jautājumu: kurš levitu uzskata par tēvu?
    Pazīstami izteicieni -tautu tēvs alias nācijas tēvs. Ko viens nāciju tēvs sastrādāja labi zināms bet tomēr uzrodas saucēji ar atkārtot..atkārtot….atkārtot

  2. filologs saka:

    Kas vispār var diskreditēt jau pašdiskreditētu.

    Jēdzienam `partija` jau saknē ir kas negatīvs (no vārdnīcas: `partejisks` – no vācu `parteiisch` – n e o b j e k t ī v s, tāds, kas pret vienu no pusēm /un tā `puse`, kā zinām, vienmēr ir pati partija – iest. mans/ izrāda lielāku labvēlību).
    Arī pārējie šī vārda skaidrojumi neko diži objektīvu neietver. Piem., `taisīt labu partiju`, kas nozīmējot `izdevīgi apprecēties` vai franču `parti`/ latīņu `partis`: `grupa` – politiska organizācija, kas pauž savas grupas intereses. Spēle tikai vienos vārtos un savtība – no sākuma līdz beigām.

    Jauno sabiedrību veidotājiem vajadzētu paturēt prātā – tālāk no partijām! ;)

  3. okupanti,esiet nolādēti !!! saka:

    Kārtējie “latvieši” zombē iedzīvotājus:

    https://nra.lv/izklaide/277035-recenzija-beigtie-ulmani-berceuses-du-groupe-des-petits-enfants-de-lnine.htm

    Puslatvieši/nelatvieši apķēza K.Ulmaņa vārdu !
    Klāt piepinot Ļeņina kļičku…

  4. mērķis - likvidēt valsti saka:

    par valsts [un izglītības] mērķiem:

    https://www.youtube.com/watch?v=rlruSpl2zHI

    Kramiņa lekcijas fragments.

  5. kas cits kā genocīds ? saka:

    Laitmans par žīdu bēgšanu no Francijas:

    https://www.youtube.com/watch?v=T3FMUak1NAY

    ………………………………………….

    iztīrīs Latviju no latviešiem, un… šurp ! :(((

  6. c'est la vie ! saka:

    ATPALIEKAM !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=5qtLKineklk

    Pagaidām tikai stumjam pirmo…
    Interesantākais vēl priekšā – pārējie !

  7. :: saka:

    Paldies, ka parādījāt Gobzema runu. Izskatījās, ka tie tur Saeimā pat īsti neklausījās.
    Viņš pieminēja Somiju. Var piebilst, ka Somijā mazākā (nabagu) pensija ir 780€ mēnesī, ja nostrādāti vismaz 5 gadi. Latvijā minimālā pensija- ap 70€ mēnesī, ja darba stāžs vismaz 15 gadi. Toties maksimālā pensija – 19000€ mēnesī! Ir ko salīdzināt.
    Bagātnieku dēliņi, izlutināti šmurgulīši par to var pasmieties savos pankrokos.

  8. Šokējoši fakti! saka:

    Kopš “padomju laiku” oficiālajām beigām,reto biotopu,flōras un faunas samazinājums Latvijā īstenots par 70%. Kas tālāk???!!!

  9. Šokējoši fakti! saka:

    Pēc “mobilo bāzes staciju” torņu-(torsiono lauku,informatīvā starojuma un elektrōmagnētiskā smoga) ierīču uzstādīšanas,torņu apkārtnē,1km.rādiusā; nepilnu divu gadu laikā nomirst 30% iedzīvotāju. Nozūd peles,nobeidzas prusaki un pazūd dažas skudru sugas,krīt zemē pēkšņi miruši putni. 5 gadu laikā tādā ietekmes zōnā nomirst 50% cilvēki. 10 gadu laikā nomirst 95% cilvēki,-tie bijuši stiprāki,izturējuši ilgāk. Pat nepastāv jautājums: vai dzīvošana torņu tuvumā ir kaitīga. Jautājums ir tikai: Kurš būs nākamais upuris?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *