Pārmaiņas: Viss jau ir izmēģināts

Latvijas okupantiem un kolonistiem pēc repatriācijas un izcelsmes zemi, būtu jābūt pateicīgiem, ka bija iespēja rast patvērumu un pārlaist Krievijā valdošās šausmas, mazdrusciņ civilizētākā vidē. Tas gan notika uz vietējo pamatiedzīvotāju genocīda rēķina, par ko neizbēgami būs jāatbild organizātoriem un okupācijas administratīvās sistēmas uzturētājiem.

Viss jau ir izmēģināts, okupācija, inkorporācija, apšaušana, izsūtīšana, asimilācija, diskriminācija, integrācija, apmelošana un ekonomiskā pakļaušana, bet neskatoties uz visu to, tauta spītīgi saglabā savu piederību un identitāti, atšķirībā no iebrucējiem, kas to lieto tikai piesegam. Tautas gara saglabāšana nav paņemama beztautības krievžīdu cionistu plāniem un viņu impērisko bezrobežu ģeržāvu atbalstītājiem. Ekonomisko patvaļu, narkobrīvību un perversiju baudītājiem.

28.02.20

4. maija kliķes noklusētās ziņas

You may also like...

10 komentārs

  1. Dunduks. saka:

    Plus labi pārskaitītajam sarakstam var vēl pievienot Alkoholizācija,Nikotinizācija, Legālā Spaisinizācija un Nelegalā Narkotinizacija.

    Un tiem kropļiem,kas pāris gadus atpakaļ deva LEGĀLU atļauju sintetisko narkotiku
    SPACE pārdošanai Latvijas tirzniecibā,pilnīgi noteikti vajag piespriest
    Nāves Sodu atklātā laukumā!!! Ar visu mantas konfiskāciju,jo saņēmuši kukuļus
    no narkomafijas.
    Tautai pret visu šo indētāju šaiku,kas ir bagāti kā Romas imperatori,nav lielu
    iespēju cīnīties pretī.
    .
    .
    .
    Admins
    Visi tie ATĻAUJU devēji jau ir tie sauktie žīdsātanisti, kuriem ar cilvēku nav nekas kopīgs. CILVĒKAM ir DVĒSELE, bet šiem izdzimumiem tādas nav… .

  2. kārtējā bezkaunība saka:

    Tad jau vēl viss nav izprovēts – vēl, reku šeku, koronavīrusa ieviņķelēšana. Izklausās, ka visus slspjdeguņus teju, teju, kā klejojošos suņus, sāks tvarstīt un vest uz izolatoriem. Kā zinām, izolatori nav tā sterilākā vieta priekš tiem, kam, izrādīsies, ir tikai šņupis.

    Turklāt pati informācijas pasniegšana ir bezkaunīga. Kāpēc tam kundziņam, kas buldurēja svešā mēlē, tulka nebija blakām?

    https://www.youtube.com/watch?v=4VLJY-bzhOw

  3. draugu draugs saka:

    Vietējā politiskā elite aicina tautu būt gatavai “x” stundai…
    Vai tas nav paradokss, ka vietējā politiskā elite aicina tautu uz gatavību pašaizsardzībai, lojalitātei pret varu un gatavībai “x” stundām, bet nesargā tautu jau tagad, kad pasaulē draud izplatīties Ķīnas vīruss? Kamēr Latvijā beidzot varas gaiteņos parādās kaut kādas samaņas pazīmes, tikmēr citviet pasaulē jau sen iebraucēji no tālās Ķīnas tiek rūpīgi pārbaudīti. Jau dažos no pēdejiem saviem rakstiem informēju, ka Latvijas varneši piekopj bezatbildīgu un vājprātīgas domāšanas politiku, bezkontrolē laiž savā zemē nezināmo apdraudējumu un atver durvis uz parējo Eiropu un pasauli iespējamiem vīrusa nēsātājiem.

    Šoreiz pieminēšu pēdēja laika vienu no oficiālo mediju regulārajām, teju iknedēļas tēmām, kur varas pārstāvji cenšas audzēt tautas lojalitāti esošai varai un dod mājienu, ka tā “x” stunda var nebūt aiz kalniem un ka tai ir jāgatavojas…

    https://nra.lv/politika/303759-pabriks-x-stunda-var-pienakt-nevajag-dzivot-iluzijas.htm?fbclid=IwAR24lOpk2OrFjR1xEykLg-TYqvGe4JK2VMctZuuTxIOBY3bo_BEg6gnUkL8

    Atbilde uz Aizsardzības ministra demagoģiju:

    “Pabrika kungam vajadzētu zināt, ka ar tautas baidīšanu, ar panikas sēšanu, ar sabiedrības sagatavošanu partizānu karam un vienkārši infantīlu patriotismu mūsdienu karos nav nekādu variantu pret potenciālo, modernām armijas tehnoloģijām aprīkotu, agresora lielvalsti. Ja grib tautu saliedēt, tad ir jādara viss, lai ģimenes te gribētu palikt un tie, kas aizbraukuši vismaz arī no distances apzinātos, ka te ir valsts, kurai ir nākotne, nākotne tautas ģimenēm. Pagaidām ir tikai propoganda un plāni audzēt aizsardzības budžetu. Bet tautas noskaņojums nepārprotami liecina, ka par politiskajām ielenēm neviens pie pilna prāta esošs latvietis vai cittautietis te necīnīsies, kā vien katrs par sevi, saviem tuviniekiem kā nu prot. Nevar noorganizēt tautas aizsardzības spējas, ja visās citās valsts dzīves frontēs sabiedrība tiek politiski, ekonomiski un beztiesiski mīdīta kājām.”
    .
    .
    .
    Admins
    Pirmais, kas x stundā ir jādara, “jāpielik pie sienas” Pabriks un Bunkas & Borovkova slepkavu brigādes !

  4. esot saka:

    Reliģija esot vispārcilvēciska uzmācīga neiroze…..
    Smadzenes Dievs devis visiem,bet lietošanas instrukciju tikai dažiem…..

  5. Pārmaiņas saka:

    Tam 28. Februar un 18:37 Uhr

    Uzziņai par čekas melnsvārču sazvērestībām un kanoniskās ticības brāļu uzticību viņiem, vislabāk parāda fakti.
    https://youtu.be/mygFXHjFJp0
    .
    .
    .
    Admis
    Labs papildinājums:
    https://www.youtube.com/watch?v=87Lg8PVyoaQ

  6. Pārmaiņas saka:

    Kas tad patiesībā slēpjas aiz Soloveja smiekliņiem.
    It kā nekas jauns, parasta tīrīšana čekistu stilā, kas nozīmē, ka tiks novākti sistēmai bīstamie un dumpīgākie.
    Tādi apdraud kā Krievijas iekšpolitisko drošību tā arī tuvējās ārvalstīs uzpirkto politisko padauzu drošību un arī 5 kolonas drošību Latvijā. Šādi kremļa lolojumi atrodas gan Ukrainā, gan NATO apsargātajā Baltijā un tā jau ir neliela problēma, jo kremļa rūpīgi veidotās sistēmas atmaskotājus ir jālikvidē klusi, lai neaizkaitinātu NATO.
    Latvijā kā to uzzinājām no Riharda “zinātniskā” pētījuma, tādu esot vairs tikai nieka 40 tūkstoši.
    https://youtu.be/4tNKJbi03Zc

  7. FULFORDS saka:

    Fulfords vienā bildē ir kopā ar rotšildu……..

  8. Armands saka:

    Atbraugdams no Anglijas krīzes gadā sēdēju viesos pie russkijiem i šie sāka runas par Russiju. Viens jauniets norādīja, ka viņus tur vietējie arī īpaši atpakaļ negrib. Tad pa vecāka sieviete nopūtās savās žēlabas i noteica, ka negrib ne Latvijā i ne Russija. Tad es pieskanojos, ka protams negrib, ja cilvēks pats nezin īsti savas vietas. Es pieņemsim biju Anglijā, bet dzīvot tur nekadigi nevēlos, jo man ir pašam sava Tēvu zeme, lai cik sūdīgi, bet labāk es savos Tēvzemes sūdos rokos nekā tiem rietumniekiem sūdus tīru. Vēl izteicu, ka esmu pateicīgs Dievam par to, ka Hitlers deva vācu armijai pavēli uzbruktu Savienībai pirmais. Ja tā nebūtu nav zināms vai es jums pretī šeit būtu! Sieviete no raustījās, bet jauniets vien piesauca, ka Russija dzīvot negrib, jo šeit viņš jutās cilvecigak. Tad jam vien pajautāju vai kara situācijā viņš būs ar mums, ja iesāksies šmuce, bet atbildi nesagaidīju, kā vien aizdomīgu skatu. Mēs izturamies cilvēcīgi, bet viņi biežāk izmanto, lai naivos laukjus piekastu.

  9. to Armands saka:

    Jautājums – kā tas nāca, ka tu VIESOJIES pie krieviem ??!
    Es savā līdzšinējā mūžā ne reizi neesmu ne uzaicināts, ne pats viesojies pie krieviem !
    Ar krievvalodīgajiem sadzert darba laikā gan nācies lai nebūtu “baltais zvirbulis” un nesāktos klusas nelietības pret mani.

  10. krievi saka:

    Krievija ir ebreju tūkstoš gadu okupēta…..Krievi-dzeltenā rase….Russi-
    baltā rase kuri gandrīz visi ir dzelteno noslepkavoti….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *