V. Freimantāls. To redz visa tauta…

Latvijā pastāv jēdziens politiski represētā statuss !

Šis jēdziens ir jāskaidro visai tautai – tā ir nepieciešamība šodien, kad valsti lavīnveidīgi pamet Latvijas pilsoņi ! (Bēgdami no neciešajiem dzīves apstākļiem Latvijā).

Likuma par „Politiski Represētās personas statusa piešķiršanu“ mērķis ir sniegt morālās un tiesiskās garantijas personām kuras cietušas no komunistiskā vai nacistiskā režīma.

Linarda Grantiņa visa dzīve nepārprotami pierādījusi komunistiskā režīma represīvo orgānu smago ciešanu radīšanu viņam un ģimenei !

Kādas morālās un tiesiskas garantijas Linards Grantiņš un viņa ģimene šodien bauda ?

Mēs, visa tauta, redzam tikai vienu – smago un nepamatoto represiju padziļināšanos pret Linarda Grantiņa ģimeni un viņu pašu ! Un tas notiek 2020. gadā !

Tas notiek pie apstākļiem, kad komunistiskā režīma pretlatviskās valsts amatpersonas turpina savas represijas, lai neļautu Linardam Grantiņam aizstāvēt latviešu ģimeņu cilvēktiesības Latvijā !

Un tas notiek laikā, kad latviešu ģimenes ir pilnīgi neaizsargātas pret KORUMPĒTĀS 4. maija valsts dažu amatpersonu graujošās un postošās, pretlatviskās darbības !

Kur mēs redzam VALSTS sniegtās morālās un tiesiskas garantijas Linarda Grantiņa daudzcietušajai ģimenei ?

Tādu nav !!!

Bet tās ir J Ā R A D A !

1993. gada 20. februāra Rīgas Latviešu Biedrības kopsapulcē bija paredzēts deklarēt Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības grupas pamatprincipus un nobalsot par Māmuļas nama Merķeļa ielā 13. izveidošanu kā Helsinki 86 pastāvīgu centru (kā tas jau bija noticis ar Aizsargu organizācijas un Pilsoņu Kongresa sabiedrisko darbošanos Māmuļā).

Kā zinām, dienu pirms izsludinātās atskaites un pārvēlēšanas kopsapulces 19. februāra rītā RLB biedrus vairs nelaida Māmuļā vispār ieiet! Komunistu un čekistu teroristu banda visu nakti PLOSĪJĀS, laupīja un zaga mākslas vērtības, iznīcinot mākslas galerijas „Latvijas Kultūra“ pastāvīgo ekspozīciju (sastāvošu no 2 000 gleznām un 8 000 unikāliem eksponātiem).

Visus atjaunotās RLB dokumentus 1993. gada 18. februāra naktī iznīcināja komunistu un čekistu specdienesti, to skaitā biedru uzskaites kartītes, protokolus, aktus utt.

Notika ZVĒRĪGĀKĀ izrēķināšanās ar Latvijas patriotiem(Rīgas Latviešu Biedrības biedriem).!

Tos sita ar stekiem, asinīm sķīstot ! Sitēji bija pārģērbti policisti, kas piedevām lamājas krieviski ! Cik zināms viņi bija četri – trīs krievi un viens latvietis !

Māmuļas apsardzes priekšnieks, 64. gadus vecais aizsargs Vilis Kalējs tika izsviests no Rīgas Latviešu Biedrības nama viss asinīs, ka pat seju vairs nevarēja pazīt ! (Vēlāk mediķi viņu operēja, uzliekot uz sejas sešas šuves).

Viens no policistiem divas reizes šāva no dienesta pistoles, par laimi nevienu nenogalinot !

Baltais sniegs uz trotuāra pie Māmuļas durvīm bija sarkans no asinīm !

Visus šos 26 gadus, likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgā likvidēšana un tās atjaunoto 1938. gada statūtu aizliegšana ir valsts NOSLĒPUMS nr.1.

Visi 4. maija tieslietu ministri šim komunistu un čekistu TERORA aktam Merķeļa ielā 13, (1993. gada 18. februāra naktī), nedrīkst pievērst uzmanību, acīmredzot, baidoties no atriebības!

Pilnīgi pamatota ir mana prasība NEKAVĒJOŠI, bezrindas kārtībā, balstoties uz augšminēto – piesķirt Linardam Grantiņam politiski represētās personas statusu ar visām no tā izrietošajām P R I V I L Ē Ģ I J Ā M !

Tas ir nepieciešams, lai stiprinātu latviešu tautas patriotismu un garantētu vārda brīvību Latvijā !

Tas ir nepieciešams, lai apturētu valsts krišanu astronomiskajā VALSTS parādu bezdibenī !

Tas ir nepieciešams, lai atjaunotu ticību Latvijas tieslietu sistēmai, kura nu, jau 26 gadus ir dziļi korumpēta un nepilda savas funkcijas !

Tas ir nepieciešams mūsu bērniem, mazbērniem un latviešu GODAM !

FOTO: Lūk, viņi, kuri okupācijas laikā tiesāja patriotus un, kuri arī šodien to dara ! Viņi terorizēja latviešus “uz sadarbību” un šodien savus upurus uzskata par visu nelaimju cēloņiem ! Abiem šiem “latviešiem” uzvārds izskan ar ..OVS !!! Un abi, “grūta barba rezultātā”, netīšām kļuvuši par miljonāriem ! Kamēr viņi, šie cionisma mēra baciļi, netiks fiziski iznīcināti, nekas nemainīsies.

L. Grantiņš

Protams, ka Jūs, Freimantāla kungs, runājot par privilēģijām, kas man pienāktos, nedomājat par tādām, kuras šodien piesavinājušies sarkanie izdzimteņi,- LATVIEŠU TAUTAS SLEPKAVAS !

Manas privilēģijas ir: redzēt, ka mana tauta dzīvo savā zemē pārticīgi, atbilstoši savam darbam un, ka es varētu dzīvot savā Tēvzemē un saņem tikai to, ko esmu godīgā ceļā nopelnījis.

Pie manām privilēģijām es labprāt pieskaitītu arī: redzēt, kā šos izdzimteņus, kuri ir apzaguši valsti un slepkavojuši latviešu patriotus, redzēt aizvelkam uz karātavam !

Manu PRIVILĒĢIJU kopsavilkums ir: LATVIJA KĀ TIESISKA VALSTS

17.02.20

You may also like...

5 komentāru

  1. Armands saka:

    Uz karātavām, kurām jābūt Rīgas Centrāltirgu, ko iemīlējuši ir pasaules tūristi un nāves sodus jaizgaismo caur internetu, lai pasaule redz, kā tiek sodīti ne tikai Latvijas Republikas pamat tautu apzadzēji un slepkavas, bet visas pasaules tautu ļaundari. Es arī viņiem cilpu ielikšu ap kaklu bez jel kādām runām par žēlastību.

  2. stiprs saka:

    Stiprs cilvēks un ūdenskritums paši izlauž sev ceļu……
    Jūsu vienīgais pienākums,būt patiesam pret sevi……

  3. Pārmaiņas saka:

    Redz cik jauki, mazā Latvija esot otrajā vietā pasaulē kūdras eksportā, tūlīt aiz Canadas, kā arī nozīmīga loma ir koksnes eksportam !!! Jā, žēl kad nav sibīrijas izmēru, izvestu arī to un vienalga valsts kase būtu tukša, jo tā ir uzbūvētas visas okupācijas sistēmas. “Pareizi” noformēta marža un papīri tīri. Elektroenerģija arī saražota gandrīz divreiz vairāk kā pērn (TEC ar putina gāzi rullē !!!), bet vai tāpēc nabadzība mazinās.
    Kamēr no Latvijas nepaliks tukša melna bedre, tikmēr internacionālā cionistu šaika neatstāsies.

  4. atkal saka:

    Atkal anonymous savējos prezentē…..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *