Tuvojas vēlēšanas. Vai paliksi mājās un nodosi savu tautu ?

Tuvojas vēlēšanas un tavs pienākums, ja Tevi interesē sava tauta un savu bērnu nākotne, ir piedalīties tajās.

Neklausi mūsu tautas vislielākajiem nelabvēļiem, kuri Tevi aicina boikotēt tās ! Tie, kuri šodien sagrābuši varu, izlaupījuši valsti un izdzinuši tautu svešumā, ir tie, kuri stāv aiz šī aicinājuma. Viņi radījuši prātam neaptveramu milzu parazītisku nomenklatūras slāni, kuri ieņem visas ienesīgās un pilnīgi nevajadzīgās darba vietas. Viņi(apmēram 12- 15%) 100%tīgi aizskries un nobalsos par savām partijām. Un ievēro, tie visi ir komunisti, čekisti, viņu pēcnācēji un bagātīgā viņu radinieku varza ! Nebalso ne par vienu “veco” partiju vai arī “jauno” ar veco partiju izbijušajiem noziedzniekiem. Nebalso arī par nez no kurienes uzpeldējušajiem klauniem, jo tie visi ir VDD radīti provokatori !

Ir pavisam vienkāršs princips kā atšķirt GRAUDUS no SĒNALĀM. Nebalso par tiem, kuriem ir miljoni uz KONTIEM ! Balso par tiem, kurus neieredz gan vecās gan jaunās partijas ! Šinī gadījumā tie ir JKP ar J. Bordānu kā vadītāju. Bordāns tiek vainots, ka ir pabijis visās nelietīgajās partijās, bet vai nevarētu būt tā, ka viņš ir meklējis to labāko, bet visās maldījies. Mēs taču arī “piestaigām” tirgū pie visiem un izvēlamies to labāko…. .

Bordāns nav perfekts, bet bandīts viņš nav ! Viss ir mūsu rokās. Igauņi izvēlējās šo principu un šodien atrodas PASAULES EKONOMISKAJĀ ELITĒ ! Vai tad mēs nevaram sākt domāt ar galvu, kā igauņi un pirmskara Latvijas Brīvvalsts ?

Lai veiksme mūsu tautai !

24.09.22

You may also like...

21 komentāri

  1. Pārmaiņas saka:

    Tāpat kā 1991.gadā, absolūtais ļaunums atkal cenšas restartēties.
    https://youtu.be/W3Guoovodtg
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, viņi sāk paši sevi- viens otru iznīcināt, lai tikai tautai parādītu savu patriotismu.Piemērs ir žīds Zeļenskis un mūsu pašu Levits ar NA priekšgalā, kuri viņu iebīdīja. Kas attiecas uz Feiginu un Aristoviču, tad viņu purnos ir kaut kas dzīvniecisks- hazārisks. Vai ievērojāt, kā Aristovičs vienmēr kā dzīvnieks aplaizās….

  2. Valodas stūrītis saka:

    “Nordbuks,bookmarkets,pleibooks,vacaps,skaips,rūters,sim,aifons,links,kešatmiņa,podkāsts,zooms,feiks”; līdz ar daudziem citiem svešiem vārdiem nekrietnā nolūkā tiek iebāzti tautai Dieva dāvātajā latviešu valodā! Svešie zin,ka zaudējot savu valodu tauta zaudē pati sevi un pazaudē spēku,ko saņem runājot savā valodā! Tehniskās @ ierīces ir piemeklēta metõde,lai līdz ar priekšmetu netulkotu tā būtību tautas valodā,bet iefiltrētu lietošanā vārdus,kādi absolūti ved projām no tautiskās valodas sapratnes,piesārņotu valodu līdz bezjēgai,ka tā galīgi degradētos un iznīktu!
    Svešādo jauno lietu piegādātājiem un tirgotājiem ir jābūt pienākumam par svešatnē radītajām lietām,kurām ir nosaukums svešvārdā,iztulkot latviski līdz pēdējam un tikai tad laist apgrozībā! Skolotāju pienākums,arī ir mācīt bērnus latviski,un nevis deģenerētā,kroplā nevalodā! Latviešu Latvija nav iespējama bez latviešu valodas!

  3. Anonīms saka:

    Visi ir piekrāpti: jūs un jūs,un jūs,-visi! Cik ir bijuši 4.maija režīmam Saeimu sasaukumi?! Visiem bija cerības katru reizi pēc Saeimas vēlēšanām,ka nu vienreiz beidzot,ievēlētie cilvēki īstenos priekšvēlēšanu solījumus! Un jūs,un mūs visus vienmēr atkal piekrāpa!
    Vīlušies cilvēki,pavētījiet visu pārāk īso atmiņu! Ko ar mums visiem darīja Saeimas lēmumi pēdējo gadu laikā?! Vai tiešām jūsu pacietība ir neiekustināma?! Cik ilgi jūs masõniem atļausiet manipulēt ar sevi?! Vai tiešām jums jānonāk līdz savai bojāejai,lai no acīm nokristu zvīņas,lai no ausīm jūs noņemtu klapes?! Blēžus,kas jūs mocījuši,neievēliet nekad vairs!

  4. Andrejs saka:

    Krievijas ziņas pašlaik: Krievijas armija frontē varonīgi cīnās pret Ukrainas neonacistiem,nacistiem un fašistiem. Brīvību mīlošie cilvēki rīko nobalsošanu par fašistiem atņemto zemju pievienošanu Krievijai. Nacisti apšauda balsošanas apgabalus. Kad Krievijai pievienos šīs teritorijas,katrs to atgūšanas mēģinājums būs uzbrukums Krievijai. Krievija ar visu stingrību atbildēs uz katru tādu uzbrukumu. Jaunpievienotās teritorijas likumīgi kļūs par Krievijas sastāvdaļu 30.septembrī.
    Tātad Putina šaika īsti tiesīga lietot niknākos ieročus varētu justies ap 1.oktobri. Šizofrēniķu banda.

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Par Robertu Kakeli un Juditi Smerdeli balsojiet latvieši. Tā ir tava bilde Grantin, bet uzliekot kādam vien plusu balsošanā tauta pati savu sirds apziņu tīrāku ne pataisa. Tautai pašai ir savas garīgās problēmas un tās ārstē visu labāk ar šņabi.

  6. :))) saka:

    Grantiņ , strauss iebāž galvu smiltīs , bet tu ,reklamēdams, esi iebāzis galvu kādā pakaļā!

  7. īsziņas saka:

    Ķīnā saražoti tikdaudz četrvietīgi plastmasas zārki,ka iznāk priekš visiem cilvēkiem,kas Zemi apdzīvo.
    Latvijā sākts izindēt zivis,citur,jau agrāk.
    Krievija apšauda ar raķetēm Baltkrievijas robežu Ukrainā.
    Austrālijā bites izsludinātas par kaitīgiem kukaiņiem. Jūlijā uzsākta to izindēšana.
    Latvijā,tāpat kā pārējās valstīs,kopā ar cilvēku pārtiku tiek izplatīta no kukaiņiem gatavota masa.
    Par atteikšanos uzbrukt Ukrainai,Krievijā soda ar 10 gadiem stingrā režīma kolõnijā.

  8. failiem.
    lv/u/dapq369wn
    Latvju Dievu svētība. Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi ir ar mums! Svētīgi! Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  9. no malas saka:

    Paklausieties šī lielīgā mankurta nodevīgajā pļerzā. čakli pūšot kremļa melu stilā, brīžiem sasniedzot idiotsma pakāpi savā verdziskumā un izdabāšanā okupantu varai:

    https://www.youtube.com/watch?v=UoPcT-ufp6s

  10. AG saka:

    Kāpēc Plāngrantiņš nav LR pilsonis? Kā viņš tagad nobalsos par savu pidardraugu Bordānu?

  11. Par rupjo liekuli saka:

    Tev ag jāsajēdz, ka esi zils, skaudīgs un pārbarots pintiķis un līdz cienijamā Grantiņa līmenim tev kā, cūkai (kā tev) līdz Mēnesim!Un tava jēlā smirdoņa te tik tevi pazemo!

  12. Fuiziņa saka:

    Ukrainā Zeļenska vadībā svin žīdu nacionālos svētkus.
    Lielā žīdu skaita dēļ Polija arī pārņemta ar žīdu nacionālo svētku svinēšanu. Žīdu ekstāze svinēšanā visur šobrīd uz pārējo lietu fõna!

  13. Tauta par lūzeri un bļauri edgareli! saka:

    Tajā tēmā “no malas” par maigu vēl nodēvēts tas stulbi lielīgais kremļa pakaļlaizis e.kramelis un kad šis nodevējs “gudri” murkšķ par to, ka pie visa Baltijas okupācijas nozieguma vainīgi visi trīs līgumslēdzēji – gan psrs, gan ASV, gan Anglija, bet ne reālais agresors – krievu bandas kremlis! Dīvaini, kā tas e.k. attaisno psrs noziedziniekus, kas reāli uzbruka Polijai, kas reāli iebruka Baltijā, slepkavoja, spīdzināja,  laupīja un izsūtīja nāvei milzīgu masu nevainīgus baltiešus, pie tam civilpersonas, bet vienādi vainīgi Baltijas genocīdā viņam visi trīs līgumslēdzēji? Ņergam kramelim nav svarīgi reālie krievu okupanti, kas te, viņa dzimtenē, slepkavoja, terorizēja un 50.gadus izlaupīja Latviju un šodien vēl parazitē vesela masa okupantu. Kurus nevis BEIDZOT INTERNĒ, bet kurus bezgala nodevīgi pietur e. krameļa tipa nodevēju valdība un vēl arī nelietīgi naturalizē iebrucēju – migrantu masu un bez JEBKĀDA TIESISKA  pamata, dāvinot ienaidnieku masai noziedzīgas vēlēšanu tiesības mūsu senču asinīm izkarotajā Tēvzemē, par milzu sajūsmu kremļa vadoņiem, viņu vietā veidojot 5.kolonnu visās Latvijas vadības un militāristu līmenī! Un tirliņš kramelis ir viens no tiem, kas to visu atbalsta un cer uz latviešu dumākas daļas idiotismu un īpaši cer uz naturalizēto okupantu balsīm.

  14. Skolnieciņš saka:

    Проблема России как страны – это государство-химера. Ублюдок, рожденный от противоестественной связи недобитых красных фашистов и воров с партбилетами. Одни хотели реванша, другие присвоить общественное богатство. И теперь, созданный ими -монстр жрет жизни каждого жителя страны и терроризирует другие страны.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  15. :))) saka:

    Kādi muļķi te nolasījušies! :))) Pastalas , arī šodienas karš ir “dogovornjaks” , bet līdz jūsu dzīvnieka mentālajam līmenim tā infa neaizies .

  16. fakts saka:

    📣 Vācijas austrumos protestos pret valdību pieprasa pārtraukt ieroču piegādes Ukrainai. Protestētāji arī pieprasījuši atcelt Krievijai piemērotās sankcijas. 🇺🇦

    Vairāk lasi 👉 https://www.tvnet.lv/7614017/vacijas-austrumos-protestos-pret-valdibu-cita-starpa-pieprasa-partraukt-ierocu-piegades-ukrainai

    Tā ir krievu specdienestu darbība Vācijā. Arī Latvijā darbojas krievu specdienesti, izmantojot 5.kolonnu un nodevējus zagļus tādus kā Aivaru Lembergu, Aināru Šlešeru, Andri Šķēli, Aivaru Kalvīti, Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu, Rihardu Bunku…

  17. Pārmaiņas saka:

    Krievu orkas arī āfrikā ir un paliek krievu orkas. Pat pēc kara tādiem nemainās dzīves uztvere. Tiem neeksistē tēvu zemes piederības sajūta, tie nepazīst atbildību, tādiem nepiemīt spēja saprast cēloņu un seku sakarības. Kā nožēlojams dzīvnieku bars, tie klejo ar savu akmens laikmeta primitīvismu un tieksmi pēc lētām un skaļām orģijām.
    https://youtu.be/4TmEwhX7vCM

  18. Odze. saka:

    Tam (((.

    Mierini sevi,krustotais kranci.Par mentalu dzivnieka limeni visa Pasaule smejas.Tu jau ar savu ,,nuhu,ponju un cjuju,, zini sii
    liimenja apveltitos gara ,,braaljus,,. Viniem ,ka jau dzivniekiem tualete ar caurumu un diviem kiegeliem katra pusee.
    Viena velasmasina esot atrasta upesmalaa,pilna ar krievijas plukatarmijas parpalaam… bet masinai nogriezti visi vadi…

  19. Zalktis > odzei saka:

    Sektant , tavs mentāls nespēj tikt savā lidojumā augstāk par sausās tualetes darba caurumu! :))) Tārpa līmenis , bet tu vismaz te regulāri centies … varbūt tiksi līdz sirsniņai durvīs …. kādreiz … :)))

  20. Skolnieciņš saka:

    Krieviem ir verga epiģenētika. Tā attīstījās negatīvās selekcijas (vergu selekcijas) laikā. Visi sūdi sākās pēc Krievzemes kristīšanas 988. gadā, kad n-tās tautas pamazām pārtapa par krieviem. Tālāk Moskavijas kņaziste šo štruntīgo situāciju tikai un vienīgi pasliktināja. Tālāk krievu cari nežēlīgi presēja savus dzimtļaudis. Pareizticīgo baznīca veica savus noziegumus un smejās cilvēkiem sejā. Pēc Cariskās Krievijas sabrukuma Krievija no tautu cietuma pārtapa par tautu lopkautuvi. Biedri Šarikovi dzīroja un līgsmoja. Asinis lija uz visām četrām debess pusēm. Līķu bedres pildījās ar NKVD (čekistu) nošautajiem ļaudīm. Nāves nometnes – GULAGI – darbojās ar pilnu jaudu. Padomju Krievija sabruka, bet Fašistiskajā Krievijā dzīve neuzlabojās. Komunismu (komuņagu sociālismu) nomainīja nežēlīgais kapitālisms. ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

  21. Artūrs Malta saka:

    Par ko un kāpēc vajadzīgs balsot?
    Dārgie LATVIJAS VĒLĒTĀJI! Deputāti sākot pildīt savu amatu, dod zvērestu: “Es, uzņemoties Saeimas deputāta amata pienākumus, Latvijas tautas priekšā zvēru (svinīgi solu) būt uzticīgs Latvijai, stiprināt tās suverenitāti un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, aizstāvēt Latviju kā neatkarīgu un demokrātisku valsti, savus pienākumus pildīt godprātīgi un pēc labākās apziņas. Es apņemos ievērot Latvijas Satversmi un likumus.” Kurš no esošiem vai bijušajiem Deputatiem ir ievērojis doto zvērestu? Vai var balsot par Saeimas Deputātiem, kas ir aizmirsuši pildīt savu doto zvērastu? Saeimas deputāti nav kontrolējuši Valdības un Latvijas Bankas darbību, jo nav apstiprinājuši atskaites par budžeta izlietojumu, Saeimas sēdēs nav apstiprinājuši! Valdības ņemtie kredīti nav Saeimas sēdēs apstiprināti!(Satversmes 66.un68.pants) Tas viss radījis haosu Valsts naudas lietās! Lai apturētu izšķērdību,ir jāmaina Saeima! To visu var veikt ievēlēta Saeima, kurā nebūs neviena bijušā ne esošā Deputāta! Pašreiz no 19 sarakstiem ir tikai 5 saraksti ( 4; 6; 8; 9; 10. ), kuri atbilst šai prasībai. Līdzšinējā pieredze rāda, ka to nevar veikt viena partija ar savām frakcijām, kas tagad alkātīgi raujas pie varas veidojot jaunas partijas un apvienības zem viena saukļa!. Labs piemērs ir Īrijas valsts tautas kustība „MĒS PAŠI“, kur tagad dzīvo daudzi Latvieši. Tādā veidā Īri tika vaļā no Angļu jūga, bet mēs no boļševiku jūga, ko veido esošā kliķe! Vienīgā iespēja, kā izkļūt no Latvijas valsts bankrota ir atjaunot Latvijas valsts iekārtu ar visu Likumu kopu, kas bija un būs garants Tiesiskai valstij. Pēc Satversmes 2. Pants: „ Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai”, tas uzliek mums vēlētājiem pienākumus un tiesības prasīt no deputātu- kandidatiem atbildību par pienākumu pildīšanu. Noslēdzot sadarbības līgumu jūsu intrešu aizstāvībā, Jūs varat balsot droši par šo deputātu. Nesamērīga nodokļus celšana ir sagrāvusi ražošanu, kas rada bezdarbu un zaudējumus Jūsu budžetā. Šos Saeimas radītos zaudējumus Jūs varat piedzīt no Deputata ar kuru jums būs noslēgts līgums par sadarbību. Atbilstoši Civillikuma 1779.pantam, zaudējumi ir jāpaģēr no tiem, kas tos radīja! Latvijas tauta ir pārcietusi daudzus karus un pandēmijas, tā ir zemes ārāju tauta, kas ir stingri saistīta ar dabu, darbu un mīlestību uz dzimto zemi! Latvijas valsts vēsturiskā pieredze rāda, ka Latvijas tauta var iztikt bez ārejiem kredītiem. Ar savu darbu un sakārtotu naudas sistēmu, mēs spējām celt rūpnīcas, skolas un arī Ķeguma spēkstaciju uzcēlām. Labs tautsaimniecības modelis bija uz 1940.gadu. Kā atgūt izšķerdētos kredītus un nolaupīto, labs piemērs ir Islandes Valsts, kur valsts ierādņi šēž krātiņa tik ilgi, kāmēr atmaksā valsts kasē nozagto vai prihvatizēto! Tautas labklājību var veidot tikai atjaunojot ražošanu. Džordžs Orvels ir teicis: Cilveki, kuri ievēl korumpētus politiķus, zagļus, neprašus un nodevējus, nav upuri. Viņi ir līdzdalībnieki! Savus jautājumus un ierosinājumus sūtiet uz adresi: Daugavas ielā 28. Mārupe, Mārupes novads, LV-2167. Zvanīt: 26 34 77 83 E-pasts: zemnieks@latnet.lv Artūrs Malta, biedrības „VLT“ valdes loceklis, LLK un LZS priekšsēdētājs, LAO – Viļānu nodaļas biedrs. Rīgā, 2022.09.15.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *