Lasītājs. Āzi par dārznieku

Latvijā ir daudz Andru Bērziņu, bet ir diezgan droši, ka vismaz uz vienu no viņiem ir attiecināms ne tikai teiciens par āzi kā dārznieku, bet arī tā modifikācija – ka pēc izmešanas no viena dārza āzis ir iekārtots citā: kā apliecina vairāki informācijas avoti, bijušais Rīgas domnieks Andris Bērziņš, kurš publiski tika nosaukts kā viens no „Ušakova konsultantiem” – pašvaldības naudas izsūknētājiem no uzņēmuma „Rīgas satiksme”, tagad… ir kļuvis par Rīgas bāriņtiesas locekļa palīgu un šādā statusā, neraugoties uz personiskajām „tiesiskajām problēmām”, pat piedalās tiesu procesos kā šīs iestādes pārstāvis. Tālāk lasīt

LRTT komentārs (latviet, nu cik ilgi šie nolādētie krievžīdu izdzimumi bendēs mūsu tautu ?)

Nu lūk, skaties un brīnies, kāda varena “latviešu” kompānija atradās valsts izlaupītāju vadībā:

“Bijušais RS šefs Leons Bemhens, Čehijas uzņēmuma “Škoda Transportation” komercdirektors Vladislavs Kozāks, skandalozais uzņēmējs Māris Martinsons un ar viņu saistītais pāris Edgars Teterovskis un Elīna Kokina – bez šiem pieciem jau publiski izskanējušajiem tiesības uz aizstāvību “Rīgas satiksmes” krimināllietā ir arī kādam Latvijas juristam. Vēl divi aizdomās turētie pa šiem gadiem ir miruši: “Rīgas satiksmē” par iepirkumiem atbildīgais Igors Volkinšteins un uzņēmējs Aleksandrs Krjačeks, kura firmas “Alkom-Serviss” un “Alkom-Trans” apkalpoja Rīgas sabiedriskā transporta kompāniju.?”

Spriežot pēc uzvārdiem, pilnīgi visi ir hazāri vai to jaukteņi ar deformētu ģenētiku(krievžidi). Kāda viņiem var būt interese par Latvijas Valsts attīstību ?

Kāds trollis man atkal aizrādīs, ka “kurinu” nacionālu naidu. Ka slikti cilvēki ir arī citās “tautībās” ! Runāt par tautu vienlīdzību, nozīmētu sevi pieskaitīt idiotiem. Jautājums šeit slēpjas proporcijās. Ne velti pat Lukašenko uzdeva jautājumu: kā tas var būt, ka ebreji, kuri Baltkrievijā ir mazāk par 0,1% , bet starp valsts izlaupītājiem ir vairāk kā puse ?

Nav jau runa tika par šo rakstu, tas attiecas uz visiem Latvijas izlaupītājiem ! Un, ja arī kādu no viņiem tiesā, tad pamatā visi tiek attaisnoti. Tas pats notika ar noziedznieku Ušakovu. Noķēra viņu par spiegošanu, tika attaisnots, neskatoties uz 100% pierādījumiem un slepkavības organizēšanu pret to, kurš to visu atklāja.

Bija taču 100% pierādīts, ka tieši viņš- Ušakovs, organizēja uzbrukumu Jākobsonam, bet viss apklusa ! Vēl jo vairāk, šis orka, kuram nav nekāds sakars ar Latviju, tika “pārcelts” uz Briseli !

Jo lielāks bandīts, jo uzticamāka persona ES kuluāros. Var runāt cik gribi, nekas nemainās ! Visa šī žīd- komunistu banda “rullē”(jebreikas VVF leksika) tālāk. Tiesiskā valstī visi šie mēsli jau sen būtu “pielikti pie sienas” !

Šī vietne ir domāta, lai atgādinātu par noziegumiem, kas tiek veikti pret mūsu tautu.

Lai arī par kuru gadījumu runātu, visur noteicošā loma pieder antisemītiskajiem krievžīdiem un viņu ideoloģijas atbalstītājiem.

Nu, tiks viņi tiesāti, par to lai neviens nešaubās.

16.08.24

Viņš taču ždanokas kolēģis

You may also like...

1 Response

  1. Uzskaite par Latvijas zagļiem saka:

    Kuri ir līdzatbildīgi par Rail Baltic un citu lielo projektu nerealizēšanu un miļjardiem naudas izzagšanu? Tie ir Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, ģenerālprokurors Juris Stukāns, Satversmes aizsardzības biroja direktors Egils Zviedris, Valsts drošības dienesta priekšnieks Normunds Mežviets un KNAB priekšnieks Jēkabs Straume.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *