V. Freimantāls. Komunistu/čekistu noziegumi jāizgaismo

Katrs ir atbildīgs TIKAI par sevi !

Helsinki 86 ir atbildīga par KOMUNISTU un ČEKISTU pretlatvisko noziegumu izgaismošanu visas pasaules priekšā !

Helsinki 86 ir atbildīga par Latvijas valsts nākotni un latviešu ģimeņu aizstāvību pret viltus patriotiem un pašlabuma zvejniekiem !

Bet mēs redzam, ka 4. maija Latvijas augstās amatpersonas ir bezatbildīgas !

To pierāda astronomiskais valsts PARĀDS (tikai procentos Latvija maksā miljons eiro katru dienu PARĀDA aizdevējiem).

To pierāda Latvijas DEMOGRĀFISKĀ K A T A S T R O F A ! (Noziedzīgās valsts politikas bēdīgais rezultāts).

To pierāda 10 000 latviešu pašnāvību „CUNAMI“ kopš 1993. gada 18. februāra nakts (Kad 4. maija valsts augstākās amatpersonas organizēja un īstenoja NAKTS teroraktu RĪGĀ, Merķeļa ielā 13. – aizliedzot likumīgi atjaunotos Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada statūtus).

Vai nav dīvaini, ka 26 gadu laikā visiem žurnālistiem un „INTELIĢENTIEM“ tas nemaz nerūp?

Izlaupīta Rīgas Latviešu Biedrība un izzagtas kultūrvērtības 12 000 000 USA dolāru vērtībā ! Konkrēti, Mākslas galerijas „Latvijas Kultūra“ fenomenālā ekspozīcija, kura bija saskaņota ar izglītības ministru Andri Piebalgu un viņa vietnieku Mārtiņu Kaņepēju – kā patstāvīga ekspozīcija tālajās Latvijas skolās, demogrāfiskās un kultūras programmas „Namejs“ ievaros.

Iekšlietu ministrijas bandas šo 26 gadu laikā izzagušas unikālās mākslas vērtības pat no Salaspils policijas iecirkņa, kur krimināllietas ietvaros izmeklētājs bija noziedzniekiem atsavinājis Alberta Filkas milzīgo gleznu „Kuģi Rīgas ostā“, Anša Artuma „Ostas skats“ un trīs Lielkrastes Leitlandes gleznas.

„Latvijas Kultūras“ zaudējumi 100% radušies 4. maija Latvijas iekšlietu ministrijas, tiesas un prokuratūras NOZIEDZĪGO darbību rezultātā !

Diemžēl, pat drošības dienestu izmeklētājas Lejassisakas ilggadējais darbs šaja jomā ir palicis nesekmīgs ! (Nav atrasti Ie.M. zagļi – sumpurņi).

Domāju, otras tik bandītiskas tiesu, prokuratūras un Iekšlietu ministrijas visā pasaulē vairs neatrast !

Divdesmit sešus ĀRPRĀTA un latviskās kultūras iznīcināšanas gadus, tauta komunistu un čekistu pretlatviskajai korumpantu „kompānijai“ – iespējams nepiedos !

Atgādinu, ka komunistu un čekistu pretlatviskie spēki apkaro un nogalina profesionāļus, kuru pētījumi atmasko un apdraud pie varas esošos komunistu
ielikteņus! (Noslepkavotais akadēmiķis, vēsturnieks Indulis Ronis, prokurore Biruta Loze, tiesnesis Laukroze, utt.)

Visa tauta ir iebiedēta un klusē !

Neierobežotā komunistu un čekistu ielikteņu vara Latvijai nodara arvien lielāku postu ! (Gluži kā Puķina Krievijā).

Ja būtu iespējams referendums, 95% nobalsotu par visradikālākajām Latvijas valsts politikas izmaiņām !

Veicināsim šīs izmaiņas !!!

Linarda Grantiņa dibinātā cilvēktiesību aizstāvības grupa Helsinki 86 aicina ikvienu, DROŠI aizstāvēt mūsu ģimenes pret KORUMPANTIEM – viltus valstvīriem !

L. Grantiņš. MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

Pasaule un arī tauta izmainīsies tikai tad, kad cilvēki to gribēs. Lai notiktu pozitīvas pārmaiņas, ir jābūt pietiekoši daudz tiem, kuri to vēlas. Ir jārunā un jāinformē sabiedrība… , tieši tā, kā to dara Freimantāla kungs. Viņu nosoda mūsu ienaidnieki un gļēvie, kuri tā cenšās noslēpt savu gļēvumu. Šodienas sarkanā cionistu banda, tā saucamā Latvijas Tautas Fronte(anti- latviskā banda), pieliek visas pūles, lai dezinformētu jauno paaudzi. Noklusētu par latviešu tautas sasniegumiem un tās MORĀLI. Tiek slavināti mūsu tautas slepkavas un nodevēji, bet pilnībā noklusēti un slepkavoti patrioti. Kaut vai tie paši, kurus šeit piemin Freimantāla kungs… .

FOTO: Šodienas valdošā cionistu- čekistu banda vienmēr ir slepkavojusi latviešus. Par to runāja vēsturnieks Indulis Ronis, līdz pats kļuva par upuri. Atmodas unpēcAtmodas laikā viņi slepkavības simtkāršoja: sākot no I. Kozakēvičas, J. Podnieka, A. Slapiņa, G. Zvaigznes http://tautastribunals.eu/?p=35822 un beidzot ar I. Roni, A. Kavaci, L. Puru, V. Vizuli, B. Lozi http://tautastribunals.eu/?p=37404

Pie šo noziedznieku sirdsapziņas ir velti “klauvēt”, jo viņiem tādas nav. Viņi nedrīkst piekāpties nevienu soli, jo tad grūs visa viņu ļaunuma radītā “impērija”. Tiks atklāti ne tikai pagātnes “čekas maisi”, bet arī šodienas ĀRPRĀTA noziegumi pret latviešu tautu un Latvijas valsti. Šī Godmaņa- Borovkova cionistu banda pēcAtmodas laikā ir noslepkavojusi ne vien simtus, bet tūkstošus latviešu, kuri ir vēlējušies kalpot savai Dzimtenei.

Sātanisti, kuri jātiesā kopā ar ģimenēm !

VIDEO: Valsts policijas svētkos policijas šefs Ķuzis dejo ar uzņēmēju Savicki

⭕ Valsts policijas 101.gades pasākums. Sveicu visus policijas darbiniekus, kuri godam pilda savus dienesta pienākumus.⚠️ Tikai jau kuro gadu, policijas svētkos, uzdodu sev jautājumu, ko te dara Juris Savickis, kurš visu vakaru pavada kopīgi ar Valsts policijas vadību❓👉 Juris Savickis ir politikā angažēts gāzes miljonārs, Itera Latvija boss, hokeja kluba Dinamo Rīga valdes priekšsēdētājs.Taču vai Latvijā daudzi zina, ka Savickis padomju laikā bija augstu stāvošs PSRS VDK virsnieks.

Gepostet von Valters Bergs am Donnerstag, 5. Dezember 2019

Latviet, vai TEV nerodas ārprāta pretīgums, kad noskatījies šo video ?

Viņi jau tikai izskatās cilvēkiem līdzīgi šie ķuži, kalnietes, savicki.… Viņi ir jānosit kā mēra inficētas žurkas ! Savā garīgajā būtība viņi jau arī ir nekas vairāk kā žurkas- tumsības kreatūras

Bet, gan jau tumsības kreatūras tiks iesviestas tur, kur viņu īstā vieta- Elles atkritumos un uzausīs, LATVIET, diena TIK KRĀŠŅA UN JAUKA UN NĀKOTNE SPOŽA, kā dzied Ieva Akurātere:

22.02.20

You may also like...

14 komentārs

  1. vienos priekos saka:

    Ceturtā V kliķes slavenības svin tv dīvas Pusenieces grandiozo jubileju!
    Prieks, kur tu rodies, laime kur kavējies.

  2. versija saka:

    Nemaz nebūtu pārsteigts, kad izrādītos, ka saucamo
    “čekas maisu” “uz Krieviju aizvestie dokumenti” ir
    tepat Latvijā labi noslēpti. “aizvešana” – tikai čekistu
    izplatīts mīts…

  3. pietiek saka:

    Burovs biedru izstāšanos neuztver negatīvi un uzskata to par normālu procesu
    ==============
    Tas ir normāls process tikai NEnormālā partijā, kura dibināta mākslīgi ar vienīgo mērķi kļūt pie varas siles tās dibinātājiem un līderiem kaut vienu reizi ar jebkuriem paņēmieniem. Normāla partija, kura patiešām pārstāv sabiedrības slāni ar vienādām interesēm un domāšanas veidu, tas gandrīz nav iespējams. Jo intereses un domāšanas veids nemainās atkarībā no vēlēšanu rezultāta. Jo tikai, ja kādam ir tik viena interese vara – vienalga zem kādiem saucieniem un ar kādu programmu. Praktiski mūsdienu Latvijā partijas ir mafijas grupējumi, kas ar skaistiem saukļiem par tiesiskumu apzog visu valsti un tautu. Vienīgais, kas ir patiess, tas ir Helsinki dibinātājs Linards Grantiņš. Dod viņam spēku un veselību izcīnīt tiesiskumu Latvijā un iznīcināt visus Latvijas valsts zagļus.

  4. kas tas ir? saka:

    Svilina no visiem galiem, no augšas, no apakšas, bet vēl pa maisiem? Kas tas ir!?

    https://www.youtube.com/watch?v=rjMyla2rwB4

  5. vispirms saka:

    Vispirms – lai Latvija būtu valsts……

  6. Armands saka:

    Tie Latviešu biedrības statūti ir arī kādam zināmi? Kādi tie latvietības veidojumi bija? Par noziegumu izgaismosanu man biežāk ir jādzird, ka labāk ir paklusēt. Labāk domāt pozitīvi! Rados ir jādzird, ka esmu antisemits, kad norādu uz zidisko latviešu izcelsmi un tā pati Akurātere ķerta uz galvu žīdu izdzimtene iemidzina naiviesus ar savām jelajam dziesmiņām. Lielākā daļa skatuves mākslinieku ir ar zidisko izcelsmi vai pajoliņi ar mācības nosliecēm, tad ar tādus tie Kgbeshniki izmantoja savam nacionalajam teātrim. Latviets tikai dzīvo cerībās, ka kāds viņam izcīnīs dzīves labvēlību bez paša piepūles. Privātās dzīves žurnāli viņiem ir aktuālāki.
    .
    .
    .
    Admins
    Tāds, kurš Latvijā runā par antisemītismu,ir vienkārši noziedznieks un latviešu asins “strēbējs”, jo Latvijā nekad nav atradies neviens īsts semītisks žīds/ebrejies. Latvijā ir tjurkiskās izcelsmes jūdaisti,- laupītāji, okupanti un visīstākie parazīti-sātana sektas pārstāvji; borovkovi, godmaņi, vulfsoni, kargini, lindermaņi, leviti, dzintari, šmiti, lapsas un pārējie šleseri, šķēles, mežvieti, ģirģeni, zālītes, ušakovi, ameriki, kalnietes, lembergi, vaideres, mamikini, ždānokas, savicki…., lūk, tie arī ir latviešu tautas slepkavas… .Viņi ir sātaniski parazīti, kuriem ir bloķēti pilnīgi visi cilvēkam raksturīgie mororālās apziņas centri. Uz viņiem nav jāatiecina CILVĒKTIESĪBAS.

  7. to 12.54 saka:

    Tās slavenības nav tik nevainīgas, kā ārēji izskatās. Savu kliķi sargājot var uzrīkot psiholoģisku vajāšanu tiem , kas viņiem traucē. To jau var redzēt , pie kā ciemojas un kam dzied.
    Ja kāds grib cīnīties par taisnību , var iegūt daudz ienaidnieku.

  8. - 2020. gada 22. Februar um 12.54 Uhr saka:

    Kas tā Puseniece un kad šai jubileja ?

  9. jauns.lv saka:

    Baiba S. uz skatuves un draugu lokā…

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Armandam!

    Redzi, Armand, latviešu biedrības 1938. gada likumīgie statūti tika pieņemti 1992. gada 18. jūlija ārkārtas kopsapulcē, kuru organizēja RLB priekšnieka vietnieks Ilmārs Drullis, būdams aktīvākais no visiem Rīgas Latviešu Biedrības patriotiem!

    RLB priekšnieks bija izvēlēts Jānis Graudonis ( absolūti pasīvs) un viņa vietnieks Ilmārs Drullis (absolūti aktīvs RLB pilnvērtīgas darbības atjaunotājs) nāca uz pēdām, visu PADOMJU okupācijas laiku, NOSLEPENOTAJIEM RLB 1938. gada statūtiem.

    Tā kā Māmuļā čumēja un mudžēja no komunistu un KGBistu piesūtītajiem “patriotiem”, pēc 1992. gada 18. jūlija ārkārtas kopsapulces, kurā tika vienbalsīgi nolemts, no šīs dienas RLB sabiedrisko darbību balstīt vienīgi un tikai uz likumīgajiem 1938. gada RLB statūtiem!

    Viss nostājās savās vietās Māmuļā! Likumība un statūti bija atjaunoti!

    Ikviens to saprata!

    Un tikai pus gadu RLB darbojās likumīgi, atbilstoši Māmuļas statūtiem!

    Pretlatviskie KGBistu un komunistu spēki neatzina 1938. gada statūtus, jo tie pavēra TAUTAI, plaši vaļā Māmuļas durvis!

    Teroristi naktī iebruka Māmuļa un likvidēja tās darbību! Aizliedza 1938. gada statūtus uz visstingrāko, slēdza biedrību pilnīgi nelikumīgi un PĀRREĢISTRĒJA RLB biedrību Rīgas kādā Vaļņu ielas namā! (Kam nebija ne kāda sakara ar RLB darbību vispār).

    Teroristu bandai Tieslietu Ministrija, ko vadīja Levits, deva tiesības izzagt un izlaupīt mākslas galerijas “Latvijas Kultūra” ekspozīciju (10 000 eksponāti).

    Tas KGB un komunistu teroristiem patika! (Katrs ņēma ko gribēja un nesa mājas).

    Uzskatu, ka ikviens cilvēks ir tiesīgs pieprasīt no Latvijas Tieslietu Ministrijas 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos statūtus Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības grupas vajadzībām!

    Esmu vēlēta RLB amatpersona – goda tiesas tiesnesis.

    Bet jau 27 gadus man liegts turpināt sabiedrisko darbību Māmuļā (Kopš 1993. gada 18. februāra nakts nesmu bijis Māmuļā, jo tas ir komunistu un čekistu pretlatvisks, bīstams, KRIMINĀLS un nelikumīgs TERORISTU grupējuma centrs)!

    Kā zināms, Linardam Grantiņam ari nav nekādas iespējas savā Liepājā vadīt Helsinku 86 civēktiesību aizstāvības grupas darbību!

    Tā kā Armand, pieprasi no TM 1938. gada statūtus rakstiski! (Pats neej tur iekšā) !!!

    Gaidam Latvijas patriotu rakstveida pieprasījumu rezultātus!

  11. riebj saka:

    Riebj lasīt tos freimentāla sagudrojumus,viens un tas pats……
    .
    .
    .
    Admins
    Kāpēc nerādi piemēru; uzrakstī tādu, kas neriebtos….
    Riebj jau tāpēc, ka esi viens no tiem, par kuriem Freimantāls raksta. Tavs izteiksmes veids uz to noāda, jo lieto apzīmējumu: sagudrojums !
    Tāds var nākt tokai no vainīga cilvēka mutes.

  12. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde lasītājam “riebj”.

    Kur tu redzi “sagudrojumus”?

    Viss ko rakstu ir neapgāžami fakti!

    Vismaz pasaki, kas tev izskatās “sagudrojums”? Vai tie 1500 RLB biedri, kuriem no 1993. gada 18. februāra nakts – dzīve parvērtas par ELLI Latvijā?

    Varbūt ari visi KGB izsūtītie un noslepkavotie latvieši ir “sagudrojums”?

    Vai maz kādreiz esi lasījis Māmuļas likumīgos 1938.gada statūtus?

    Vai saproti, ka Māmuļa ir galvenais latviešu sabiedriskais analītikas centrs? (Ne jau partiju nožēlojamie korumpantu kantorīši).

    Vai nesaproti, ka Māmuļai ir jābūt īstam Tautas Parlamentam? (Ne čekistu komandētam pretlatviskam dūksnājam!

    Redzu, ka esi KRIMINĀLNOZIEDZNIEKU aizstāvis!

    Atsūti Linardam savu fotogrāfiju, lai Helsinki 86 zina, kas esi un kā izskaties!

    Varbūt pašam mājās ir kādas 100 no Māmuļas izzagtās manas gleznas?

    Vismaz pieklājības pēc pamato un motivē savu Teroristu bandas aizstāvību!

    Gaidu atbildi!

  13. Admin ! saka:

    Ar to MANKURTU nav vērts diskutēt !
    Nav tikai saprotams – viņš vietējo vai kremļa
    vai kemļa-vietējo uzdevumā te un visos mēdijos
    apamo.
    Tirliņš, pat niku “riebjas” neattop pamainīt…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *