Sātaniskie izdzimumi: ziemele, šadurskis, levits & co

Foto: Šiem sātanistiem ir jāizpilda nāves sods ES parlamenta pagalmā !

Par izglītību latviešu valodā

Uz foto MATRICAS ir skatāmi reptiloīdi, kuriem nav nekāds sakars ar cilvēku rasi. Viņi tikai izskatās pēc cilvēkiem, bet īstenībā ir tie, kuri vēlas paverdzināt cilvēkus. Tās ir sātaniskas būtnes. Viņu īsto seju jūs variet redzēt ceturtajā foto- MATRICA.

Un tagad par viņu manipulācijām ar latviešu tautu. Viņi, šeit minētie, ir ne tikai latviešu bendes, bet visas cilvēces. Viņi ir cionistu iefiltrēti aģenti ES vadības struktūrās, tātad, šīs savienības sabotieri.

Viņi ir vistiešākie Latvijas okupācijas noliedzēji.

1949. gada Ženēvas KONVENCIJAS apzināta nerealizēšana ir pielīdzināma OKUPĀCIJAS NOLIEGŠANAI ! Tas ir KRIMINĀLS DARĪJUMS, kas pielīdzināms GENOCĪDAM un sodāms ar ASM(nāves sodu) !

Atrodoties ES vadošajās struktūrās, viņi veicinājuši Latvijas valstiskuma iznīcināšanu. Atbalstījuši rūpniecības, lauksaimniecības, izglītības un sociālo struktūru iznīcināšanu- ārprāta latviešu etnosa padzīšanu no savas Tēvzemes ! Viņi ir noziedzīgā veidā nodarbojušies ar Latvijas iedzīvotāju sūdzību iznīcināšanu. Par to arī nepārprotami ir izsacījies profesors- vēsturnieks Indulis Ronis.

Viņi ir veikuši latviešu tautas vēsturē asiņaināko- drausmīgāko genocīdu, kas daudzas reizes pārsniedz HITLERA- SATAĻINA upuru skaitu.

Pat EK to ir paziņojusi:

Pēc EK sacītā ir nepārprotami secināms, ka Latvijas sarkanie deputāti ir maldinājuši ES vadību

E. Levits(jebrejs): jau kopš Atmodas laikiem ir latviešu tautas bende. Viņš rīkojās globālā cionistu- nacistu vadībā. Bija cionistu marionete Latvijā Atmodas laikā. Tieši viņa vadība notika Ženēvas KONVENCIJAS “norakšana”- ielikšana vēstures aizmirstības annālēs ! Tieši viņš, ar saviem vietējiem tautiešiem ždānokoviešiem & co,  veica Latvijas izglītības sistēmas degradāciju un prettiesisko divvalodību Latvijā.

K. Šadurskis(jebrejs): jau tur pat vai kopš Atmodas laikiem ir Levita padotais- uzticīgs viņa kalps. Ar visvisādiem idiotiskiem paņēmieniem noturējis Latvijā divvalodību Latvijas izglītības sistēmā. Kad Latvijā jau viss nonācis absurda stāvoklī, kad pat ES struktūras sāk “uztraukties” par Latvijas izglītības sistēmu, šis pretīgā izskata vieplis nonāk pie secinājuma, ka izglītībai jābūt latviski. Interneta Ciānas troļļi sāk viņa slavēšanu- dēvēšanu par patriotu !!!

I. Ziemele(jebreika): kura ir iebīdīta par Satversmes tiesas fīrerieni, pēc 30 gadiem esot beidzot “atradusi” Latvijas SATVERSMĒ tādu PUNKTU, kas neesot pretrunā ar pāriešanu uz apmācībām latviešu valodā !!!

Vai tev, latviet, beidzot “pielēca”, kā viņi, šie Ciānas sātanisti, manipulē ar tevi un pie reizes vēl sevi taisa par PATRIOTIEM tavās acīs ?

07.01.20

You may also like...

12 komentārs

  1. nominatīvs . saka:

    “…Viņi ir cionistu iefiltrēti aģenti ES vadības struktūrās, tātad, šīs savienības sabotieri…”

    IMHO, pati ES ir “Cionas gudro” projekts ar visiem
    tautu cilvēknīšanas atribūtiem…
    Vilks nekad neizskatīsies pēc pīles un neuzvedīsies
    kā pīle…

  2. :: saka:

    Šadurski jau gan arī krievi lamā par melno Kārli, jo viņš uzsāka pāreju uz latviešu valodas apmācību krievu skolās. Pirms tam bija vairaki citi izglītības ministri, sākot ar Piebalgu.
    Un uz Levita inaugurācijas ceremoniju viņš netika aicināts, kā, piemēram, Ždanoka, Šķēle utt.
    Bet Šuplinskai tagad pārmet, ka grib atņemt skolēniem brīvpusdienas.
    .
    .
    .
    Admins
    Tas ar to “kārli” ir viņu pašu spēlēts teātris… .Levits ir šeit, lai mūs fiziski iznīcinātu !

  3. info saka:

    Valsts prezidents Egils Levits kļuvis par vēl vienu padomdevēju bagātāks, – valsts vadītājs paslepus no sabiedrības par savu padomnieci “kultūrpolitikas jautājumos” iecēlis bēdīgi slaveno kādreizējo laikraksta Diena prihvatizētāju un neveiksmīgo Rīgas domes deputāti Sarmīti Ēlerti.

  4. Cilnis saka:

    Latvija šobrīt ir pataisīta par žīdu sabiedroto zemi. Un tāda tā līdz ar visiem žīdiem un nolādēto cionistu Trumpi priekšgalā dabūs pa purnu. Kādēļ tautām būtu jāpacieš visu to interizdzimteņu neģēlības,un melu propagandu pret pašām tautām!?

  5. Kaspars saka:

    Nekādas “purna dabūšanas” nebūs !!!

    Kā pasaule gadu simteņiem ir cietušas neģēlības,
    tā cietīs !

    Jo allaž kādi gribēs būt kā izsmērēti “pieklājīgi”,
    “labsirdīgi”, “toleranti” un kādi tikai vēl nē baltie
    pūkainīši, kamēr neģēļi to veikli izmanto savu
    nelietību veikšanai, nemaz nekautrējoties !

    Ar katriem ir jārunā viņu pašu valodā – tad
    sapratīs !

    Pašreiz esošās ciešanas ir alga par stulbumu !

    Turpiniet tikai tālāk mātīšu iedzimto strausu
    taktiku un stratēģiju !

    Žēl tikai, ka cieš arī saprātīgie, kuru, diemžēl, ir
    mazākums…

  6. nesmīdiniet ! saka:

    Vispār – ha, ha ! – Eiropas parlaments nu
    gan NAV tā vieta, kur mīt taisnīgums un
    līdzjūtība !

  7. tie saka:

    Tie 800gadi,ko skolā mācīja ka mūs paverdzināja vācieši,bet tie esot bijuši ebreji….. Kad no Krievijas izdzina ebrejus,tie lielākā daļa pārcēlās uz Latviju…. Tos ļoti atbalstīja Ulmanis…..

  8. Dunduks. saka:

    Cilnis rsksta: Latvija …..un tada taa dabuus pa purnu kopaa ar ASV prezidentu….. !!!

    Trollu ferma, zurku bars, melju varza, —– JUS , vai tie PA PURNU DEVEJI ???! Vai kaadu citu domajat?!

  9. vokatīvs saka:

    `nominatīv` – nu gan salīdzināji: `vilks`. Vilks ir Viedais. Šamie jau ir hiēnas.

  10. Pārmaiņas saka:

    tie sagt:
    2020. gada 9. Januar um 7.14 Uhr

    Vai varētu tuvāk paskaidrot, kad notika tāda masveida žīdu ieplūšana Latvijā, ko būtu atbalstījis K.Ulmanis. Zinu, ka masveidā Krieviju pameta vecticībnieki, kuriem Latvija piešķīra politisko patvērumu un kas paglāba tos no jaunieviestās ticības aptrakušajiem vajātājiem.

  11. Armands saka:

    Der zināt, ka vārds Vācieši nav valodā saistāms ar tautas apzīmējumu. Kad skaties no Ramavas uz kalnu Jānis, tad saulei aizejot uz vakariem aizveras Vāki i gulēt jāiet. Tie vāki ir visādas salašņas, ko pulcēja žīdu tirgoņi un svētā baznīca. Vai no vakariem, vai no rītiem tie nākusi visi ir brāļi satanisti.

  12. nezin neko saka:

    Pārmaiņas grib mainīties no dzeltenās rases uz baltajiem…….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *