Izvēle ir vienmēr un šoreiz tā ir labi saredzama

Jānis Bordāns. Linda Ozola pret korupciju Rīgas domē. Darām!

24. augusts plkst. 11:41  · Vai jūs gribiet, lai pārmaiņas kļūst neatgriezeniskas?Tās ir jāuztur. Neviens nenoliegs, ka virziens, kas šai vairāk nekā gada laikā kopš darbojas jaunā valdība, tomēr ir kļuvis pamanāms – valdībā nav Lemberga tiešās pārstāvniecības, jo īpaši tās vairs nav tradicionāli Satiksmes un tieslietu jomā, Rīgā vairs nav Ušakovs ar Ameriku un citas – tas noticis ne jau “pats no sevis”. Tas ir noticis tādēļ, ka 3 latviešu tradicionālo partiju monopolam tika pielikts punkts un tādēļ, ka Jaunā konservatīvā partija uz šīm radikālajām pārmaiņām konsekventi uzstāja, jau kopš 2017.gada Rīgas vēlēšanām. Mūs sauc par iekšējo opozīciju. Mēs tāda esam, taču ne jau valdībai, bet vēlmei iekrist atpakaļ, kur bijām – “savējo” tradīcijās, stagnācijā un korumpantu vēlmei atgriezties, kaut vai paslēpjoties aiz citiem jauniem politiķiem. Jūs ļausiet tam visam pamazām izbeigties, atkāpsieties, nobīsieties no sasniegtā, pakļausieties veco vēžu kontrolēto mediju spiedienam? Vai tomēr uzticēsieties, tiem, kas cīnās? Atbilde ir jūsu rokās. Darām!

LRTT piebilde

Mazliet tomēr Jāni Bordānu vēlos pielabot. Pareizi būtu sacīts: Noziedzīgo KVARTETU ir izdevies salauzt. Viena monolīta noziedznieku banda: VL!, ZZS, Vienotība un Saskaņa. Ar latviešiem te nav nekāda sakara, bet, ja ir, tad tikai ACU AIZMĀLĒŠANAI ! Vai tad Rīgu neizlaupīja kopīgi ? Protams, ka LEDUS IR IEKUSTĒJIES, un, tas viennozīmīgi ir tieši Jāņa Bordāna panākums. Vai tad mēs neredzam, kā pret viņu uzstājas visi līdzšinējie Saeimas “ilgdzīvotāji” un viņu pārvaldītā prese ?! Lai veicas J. Bordānam un viņa partijai !!!

26.08.20 L. Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. Obligāti ir jāņem vērā, ka Rīgas elektorāts ir visnevērtīgākais elektorāts Latvijā. Rīgā koncentrējas etnosa daļa ar izteiktu hormonālo pagrimumu, kā sekas ir masveidā sadzimušie dauni, idioti, pederasti, zagļi, mediju muldoņas, augstskolu šarlatāni. Rīgas elektorātam piemīt kvēls suicidālais optimisms, priecājoties par bērnu nedzemdēšanu, par iespēju zagt, apliecināt stulbumu, bet galvenais – “dzīvot kā Eiropā”, savā fundamentālajā aprobežotībā nesaprotot, ka “Eiropa” jau no 60.g. beigām dīdās degradācijas un deģenerācijas formātā. Rīgas elektorātā dominē dresēti deģenerāti – valdošās kliķes apkalpojošais birokrātiskais un “akadēmiskais” slānis. Par Rīgas elektorāta kolosālo nevērtību liecina pseidointektuāli glamūrīgās un morāli nelimitētās prostitūtas deleģēšana krēslam Rīgas pilī. Rīgas domes deputātu kandidātu galvenā interese ir budžeta miljarda treknā sile, pie kuras vēlas tikt bastardi, parvēniji, bordāniski iznireļi, Kronosa un Uroborosa tipa tautas bendes.

  2. qwerty saka:

    Muļķis nav tas, kas melim notic vienu reizi. Muļķis ir tas, kas melim notic otreiz. Ne pēc vārdiem vērtēt, bet pēc darbiem. Bet solīto darbu nav. Piegriezies.

  3. Arii riidzinieki saka:

    Arii shis labais par levitu un karinu utt.!

    https://www.youtube.com/watch?v=sbrEY9Ttgoo

  4. Pārmaiņas saka:

    Bez ticības pārmaiņām nav iespējamas pārmaiņas.
    Baltkrievijā ir tik rūpīgi slēpta vēsturiskā patiesība, ka domājams daudzi Latvijā nezin, ka kaimiņvalstij ir baltsarkanbalts karogs.
    https://youtu.be/-tXxRV11ysU

  5. Aivars Zablackis saka:

    Vēl jau vajag pajautāt Tatjanai Karginai kur ir apglabāts vinas azartspēļu firmas LABIRINTS kompanjons, kurš solīto investīciju no PAREX-BANKAS vietā, pārņemot viņa firmu, tika atpakaļgaitā nogrūsts no tilta upē!
    Bet to jau laikam labāk zina PAREX-BANKAS ĶĪLERIS I. IVANOVS, kurš atkal ir aizturēts, jo bija nolīgts ” paretināt” Jaunās Konservatīvās partijas biedru rindas (Alla Juraša),,,?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *