Ko grib šis žīds no mums ?

IMGP0914

Pārdomas par “skalpu mednieka” Zurofa kunga aktivitātēm.

Foto: Jānis Zīverts

 Latvijas presē pavīdēja ziņas par šā kunga bargo spriedumu baltiešiem (it sevišķi Latvijai) un proti: akcijas pret žīdiem kara laikā neesot varējušas notikt tautai to nezinot un neredzot. Tātad, viņaprāt, tauta vēl joprojām slēpj un neizdod šos “neģēļus” tiesāšanai. Valdība nekā nedara, lai piespiestu tautu izdot šos noslēptos “ļaundarus” un cik bija noprotams, tad jāķeras būs pašam klāt un jānopratina visi baltieši, kuri dzīvojuši kara laikā šajās teritorijās. Pēdējā frāze, protams, joks, bet vērā ņemama akcija. Ha, ha, ha… .

Izlasot šā zeļļa spriedelējumus jāsecina, ka šim “skalpu mednieka” kantorim sākusi apsīkt naudas urdziņa no Pasaules “naudas maisu” seifiem. Un nu steidzīgi jāizdomā jauns “briesmu” stāsts par baltiešu “viltīgi-slepeno” taktiku. Šeit vietā būtu paruna par “skabargu otra acī un baļķi savā… .”

 zurPaskaidroju: par žīdu-čekistu asinsdarbiem Baltijā pierādīts un ar faktiem apstiprināts vēsturisks notikums, bet par baltiešu “briesmu darbiem” nekas nav pierādīts, jo nevar pierādīt to, kā nav ! Šī asins kārā darboņa arsenālā ir vienīgi meli un netaisnība !

Naida kurinātāja un meļa Zurofa foto.

Par neslavas celšanu un apmelošanu paredzēts sods, Zurofa k-gs !

Pienāks laiks, ka jūs to sodu saņemsiet !

Bet patreiz… jā, patreiz, šīs “svētās govis” aiztikt nedrīkst.

 Bet vienalga, Taisnība reiz triumfēs !!!

 DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

 Jānis Zīverts, LRTT, H-86, LNT

23.01.2010

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

linTātad, ko grib šis žīds no mums ?

Foto: L. Grantiņš.

 Nu, protams, ka tikai vienu- parazitēt uz mūsu rēķina.

Vai žīdi ir Dieva izredzētā tauta ? Nu, protams, ka nē. Tas ir žīdu pašu izgudrojums, lai varētu parazitēt uz citu tautu rēķina.

Dievam visas tautas ir vienādas !!!

To, ka žīdi ir kaut kas īpašs, mēs noliegt arī nevaram. Ja atceramies Mozus “piedzīvojumus” ar šiem nešķīsteņiem, “zelta teļa” pielūdzējiem, tad viss nostājas savās vietās. Žīdi ir izredzēta tauta, bet tikai no šīs zemes saimnieka- Sātana !!!

Žīdi bija pirmie, kuri veica holokaustu pret latviešu tautu. Nerunāsim par latviešu slepkavībām Padomju Krievijā, lai tas paliek citai reizei, bet par drausmīgajām latviešu slepkavībām Padomju Krievijai okupējot Latviju. Tās bija neskaitāmas līķu kaudzes, kaut kas prātam neaptverams. Visas šīs neģēlības tika veiktas žīdu poļitruku vadībā. Tāds Arājs tika pašu žīdu “izaudzināts”! Gandrīz visi Arāja tuvinieki tika no žīdu boļševikiem noslepkavoti. Kāpēc šo faktu šis smirdīgais zurofs nevēlas noskaidrot ? Un ko dara žīdi Palestīnā ? Atkal līķu kaudzes ! Pirms trijiem gadiem, bombardējot Libānu, tika lietotas kasešu bumbas. Pēc vācu radio ziņām, apmēram miljons nesprāgušas “ķasetes” mētājas Libānas laukos un gaida savus upurus, lielākoties jau bērnus !!! Paši žīdi saka, ka tā esot cīņa pret palestīniešu teroristiem ! Neko teikt, savāda cīņa, bet, kur nu “gojām” saprast tik sarežģītas lietas. Var jau mums šie žīdu bandīti bāzt “pufaiku ausīs”, bet Dievam jau neiebāzīsi…. . Paši žīdi tic, ka bez Dieva ziņas pat mats no galvas nenokrīt, bet kā tad ir ar tiem sešiem miljoniem holokausta upuru,- vai tas varēja notikt bez Dieva ziņas ?!  Reiz tādu jautājumu uzdevu vienam žīdam “Frankfurtes Messē”, (grāmatu izstāde) un atbilde bija zibenīga: “Tu esi antisemīts !”

Protams, ka noliegt holokaustu ir muļķīgi un tas pat būtu spļāviens “Dievam sejā”.

vizen

Foto: gadsimta melis Simons Vīzentāls.

Holokausts- tas bija Dieva sods šai tautai par zvērībām, ko viņa ir veikusi pret cilvēci.

Un, ko mēs šodien uzzinām par lielo “nacistu mednieku” Simonu Vīzentālu ?

To, ka viņš bija melis, kurš visas savas “ciešanas” nacistu koncentrācijas nometnēs ir no pirksta izzīdis ! Tātad, kriminālelements jau savā dziļākajā būtībā.

Un, ko šie žīdu bandīti izdarīja ar latvieti Herbertu Cukuru ???

Taisnība kliedz pēc atriebības un tā nav vairs aiz kalniem !!!

Katram ir jāsaņem tas, ko viņš ir pelnījis… .

LRTT 23.01.2010

You may also like...

5 komentāru

  1. AG saka:

    JĀ, LINARD, TĀDUS KĀ ZUROFS IR ARĪ JĀAPKARO, VIŅI TIEŠĀM IR MŪSU IENAIDNIEKI, BET GARDAM GAN LIEC MIERU, LŪDZU!

  2. AAA saka:

    Redziet, pēc 10-20 gadiem pienāks laiks, kad būs apmiruši VISI nacistu noziedznieki. Jau tagad Zurofkantora upuri nespēj patstāvīgi pārvietoties un sakarīgi izteikties, tā ka viņa firma būtu jālikvidē. Paša šī kantorīša darbība, rūpīgāk izvērtējot, ir tīrais burbulis un sastāv galvenokārt no skaļiem paziņojumiem presei. Palasiet, kā Zurofs Eihmani vai Mengeli ķēra – tā jau nevis nacistu medīšana bija, bet gan tās sabotāža. Dzenāja ķērājus no vienas valsts uz otru “uz kuru pusi mana kreisā kāja šorīt liks” – un galu galā svešus nopelnus pierakstīja sev. Starp citu, Izraēlas ārlietu ministrija oficiāli paziņoja, ka Zurofam ar nacistu noķeršanu nav nekāda sakara! To gan viņam negribējās komentēt. Arī Zurofa pirmskara, karalaika un pēckara darbība ir melu un izdomājumu klāta. Te viņš ir partizānis, te viņš ir ieslodzītais – viņs pat nevar atbildēt, kas viņš bija kara sākumā un kur viņš bija. Meloja presei, meloja izmeklētājiem, meloja un turpina melot.

    Ir tāds sens teiciens – žīda sāpīgākā vieta ir naudas maks. Tā nu varu Jums rekomendēt paskatīties un nopublicēt to banku sarakstu, kurās saimnieko izredzētās tautiņas personāži, līdzīgi kā “BankaBaltija” un Lavenc, banka “Parex” un Karginz/Krasovickiz… Piemēram, man ir nelabas aizdomas par Aizkraukles banku un Rietumu banku. Interesanti ir arī , kādas tautības “lietuvieši” stāv aiz “Latvijas Krājbankas”. Izvairoties no žīdu bankām, mēs nākotnē varētu minimizēt iespējamos zaudējumus no šaher-maheriem.

  3. realists saka:

    visus tos žīdu darboņus izšaut, bez žēlastības ….

  4. to realistam saka:

    Šaut nu gan nevajag,bet tiesāt vajag tādus kā Šustinu,Plineru,Ždanoku un Ko.Un kas būtu žīdi bez naudas?Zurofs pat ,strādā tikai naudas dēļ ,tapēc vēl muld,ka Latvijā pilns ar SS lai fondu neslēdz un turpina mest cepurē.Krievijā arī bija ka biezs žīdu šāvēju,bet šis nāves mednieks tur gan nemeklē!

  5. araajs saka:

    Prieksh taadiem vieta Rumbulaa atradiisies!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *