Latvijas sātanista Jaungada uzruna !

Valsts prezidenta Egila Levita uzruna Latvijas sabiedrībai īsi pirms 2020. gada iestāšanās.

Gepostet von LTV Ziņu Dienests am Dienstag, 31. Dezember 2019

Ieklausieties tikai, ko šis sātanists saka: ”Ir mirkļi, kurus mēs izdzīvojam kopā !”, Mani mīļie līdzcilvēki !”,Mums ir jāmāk gudri sapņot !”, “To pieprasa solidaritāte ar veselo saprātu !”, “Kas apdraud īpašumu un brīvo gribu !”, “Mēs latvieši, attīstītas un stabilas valsts pārstāvji !” “Latvija ir atīstīto valstu pulkā !!!!!” , “Un iekārtojot mūsu valsti tā, lai tā būtu mājīga mums visiem !”, “Latvija ir un būs valsts ar lieliskiem cilvēkiem !” Un punktu veselajam saprātam pieliek: “Mēs latvieši… !”

Tas ir teksts, ko varētu sacīt cilvēks, kurš līdzinātos Kārlim Ulmanim un, kurš veicis ne mazāk, kā Kārlis Ulmanis !!! Bet nē, to saka noziedznieks, mūsu tautas un Kārļa Ulmaņa slepkavas Jonas Levita pēcnācējs, kurš veic sava tēva aizsākto- pilnīgi iznīcināt latviešu etnosu. Tieši E. Levits ir radījis šodienas ārprāta nabadzību un tautas iznīcību. Viņa Jaungada uzruna ir veselam prātam neaptverama garīga sadisma izpausme. Tikai zemcilvēks, kuram atņemts saprāts, var saskatīt šajā uzrunā ko pozitīvu. Katra viņa teiktā frāze, bija izņirgāšanās par mūsu tautu ! Tā bija īsta sātanista manifestācija !

Šeit mans teksts zem viņa uzrunas Feisbukā: Linard Grantins

2019. gada 31. decembris plkst. 23:20 ·

Mēs kopā neizdzīvojām šos mirkļus, kā tu saki, jo tu ar savu komunistu bandu mani „iespundēji“ Šķirotavas darba nometnē nosišanai, lai pats varētu kļūt par miljonāru- zagt, zagt un vēlreiz zagt to, kas tev nepieder, bet latviešiem !—— Lai tu- Jaunajā 2020. gadā, esi nolādēts kopā ar visu savu komunistu bandu !!!

“Latvija ir un būs valsts ar lieliskiem cilvēkiem !” Un punktu veselajam saprātam pieliek: “Mēs latvieši… !”

Lūk, Levita sistēmas radītie lieliskie cilvēki un latvieši:

“Un iekārtojot mūsu valsti tā, lai tā būtu mājīga mums visiem !”, Protams, protams, ka šiem te, ar miljonāru E. Levitu priekšgalā, Latvija ir mājīga valsts ! Bet cik mājiga tā ir tev, latviet, tas šiem žīdiem neinterese’!!!
Mani mīļie līdzcilvēki !”,Mums ir jāmāk gudri sapņot !”, “To pieprasa solidaritāte ar veselo saprātu !”, saka Levits, bet kaut kāda tur Sivija & 68 citi, iedomājas brutāli iespļaut sejā mūsu MĪĻOTAJAM NĀCIJAS FĀTERIM ar tik brutāli bezkaunīgu “reklāmu”!

04.01.20 LRTT

You may also like...

8 komentāru

  1. jāāā... saka:

    Mēs te apelējam pie viņiem nepazīstamām kategorijām, kā godīgums, taisnīgums, līdzjūtība, patriotisms u.t.t., bet kādas šie pazīst – jāatceras kaut vai tas, kā viņi izpaudās Krievijā pēc 1917. gada līdz pat šim…
    Mazproduktīva, pat neproduktīva ir tāda apelēšana, īpaši, kad aborigēnu(līvu, latviešu) Latvijā ir palicis mazāk par 10 procentiem no kopējā iedzīvotāju skaita un tie paši ir vairākās paaudzēs “atšķaidīti” ar civilokupantiem.
    Interesē desas garums, nevis godīgums, taisnīgums, līdzjūtība, patriotisms…
    Gatavi paciest “mūžīgas šausmas”, lai tikai saglabātu esošo situāciju, jo, ja tev nekas nepieder, vari sagaidīt visādas “podačkas” dažādu “statusu” veidā kā nabagu paciņas, pabalstus īres, komunālo pakalpojumu, bērnu barošanai skolā…
    Ja centies saglabāt īpašumā senču mājas, zemi un gribi dzīvot ar ķīmiju nepiegānītā vidē, tā visādi šarikovi(godmann & viņa varza) liek to visu katru gadu izpirkt + vēl maksāt dažādus “sodus” par to, ka neesi izpildījis dažādus “noteikumus”, vietvaras sacerētos “likumus”…
    “Ieņēmumi”, protams, aiziet birokrātijas(kas nupat pārsniegs strādājošo skaitu) algām un izbijušo birokrātu pensijām…
    Brīvā Latvija >:-() !!!!!!!!!!!

  2. līvi saka:

    līvi atnāca pa Dintara ceļu lai sāktu laupīt, un laupa vēl šodien……

  3. „Ieņēmumi“ aiziet saka:

    krakovas žīdeļu, kuri padomju stilā visādi apmelo
    aborigēnus(līvus, latviešus), nemaz nekaunoties
    abām rokām kampjot no aborigēnu samaksātajiem
    nodokļiem.
    Pasaules parazīti attaisno savu nosaukumu !

  4. šim - kas par tiem `līviem` saka:

    Ja niez par kādiem, kādu vai par kaut ko izteikties, tad vajadzētu arī niezēt vairāk kaut ko uzzināt, nevis izsviest kādu frāzi no simtkārt pārfrāzētām vēsturēm. Nu vismaz zināt to, k ā d ē ļ līvi, kādēļ latvieši, kādēļ kurši, sēļi, zemgaļi…

    Un visupirms to (kā izteicies visu lietu pārzinātājs savā traktātā par Muhameda bārdu): ja man tā, es ar` tā, precīzāk – ja man tā, es arī šautu (visticamāk – arī kautu, grautu, laupītu).

    Un cepuri nost! līvu, (vēl senāk – letu, hetu un visu mūsu priekšteču) priekšā par to periodu, kad bija iekšā – sadot! Ne jau kādiem nabadziņiem līdzcilvēciņiem, bet tiem, kas grasījās viņus izkaut. Vajātājiem. Ceru, ka pēdējiem palikušajiem līviem arī – vēl ir iekšā!

    Bet, kas attiecas uz preža putukrējumu citu sacerētajās runās, ļaudīm vajadzētu palasīties “Komu na Russi žiķ horošo“. Tāpat jau guberņā vien mītam.

    Mūsdienu ļaudis saka – komu na Russi žiķ horošo, ķe živut v Londoņe.

    Vai – v abudabēs, vašingtonās, parīzēs. Prezis jau arī uz laiku ieradies ne jau no Ķāķišķiem, bet no kādas līdzpilsētas. Lai būtu kam runas nolasīt. Līdzcilvēkiem. Ne jau cilvēkiem.

    Un kamdēļ arī iespringt priekš cilvēkiem, ja visapkārt ir līdzcilvēki. Kuri vēl pat runas uzraksta, lai tos 10 procentus arī pataisītu par līdzcilvēkiem. Manos rados arī dzird spriežam – man šis prezis patīk, viņš smuki runā, vairākās valodās, pasaulē pabijis. Vai arī – manējie jau balsos par To Pašu (zilžaketi)- tomēr tās brīvpusdienas, tās brīvbiļetes (par to, kur noveda brīvbiļetes un cita nahaļava, dzirdēt negrib). Tā ka: ar līdzcilvēkiem – kā ziņģītē “nu tik visi, nu tik visi dūšīgi, dūšīgi, mūs` pulcinis vairojāsi“. Ar domu vienu – kā pagarināt desu (dzīvošanu `nahaļavu`) un kā pārskraidīt pasauli (runājot dzejnieka vārdiem – es skrienu pār robežām paceltu galvu). Un pēc tam – feisbuku, ar liecībām “es te biju“ un ar aizgrābtību “cik dzimtene liela“.

    Diemžēl, kā Ņekrasova putniņš jau novīterojis – šis galopom po jevropam jau iedīgļos aizvien ir beidzies, kā beidzies:

    Koļi vi boļše sprosiķe,
    I raz i v dva ,
    Ispolņitsja po vašemu želaņiju,
    A B TRETJEI BIĶ BEĢE.

    http://nekrasov-lit.ru/nekrasov/stihi/komu-na-rusi-zhit-horosho/ch1-prolog.htm

  5. neaizmirsīsim, ka saka:

    “Gudrības” par līvu, latviešu “šausmu darbiem” jau
    nenāk no apirsušamies troļļiem, pat ne no sovjetu troļļu
    fermām, bet no cionisma(= žīdisma) “smadzeņu centra” !
    Ja paskatās uz troļļu pieticīgo leksiku, nesaproti,
    smieties vai raudāt – viņiem “biktstēvi” ir nolikuši
    priekšā gramatiski loģiskus, bet patiesībai neatbilstošus
    teksta fragmentus, kurus tie, saņemot pieticīgu “algu”(katram pēc spējām ha, ha!), papagailē tālāk.

  6. Armands saka:

    Tie kuri te muld par līviem un kuršiem! Ja kas, tad mana tauta ir Kurši i tos latviešus ir izdomājuši vien tie paši žīdu lēni, kuri arī ir sapisti ar visādiem neveiksminiekiem. Kā nekā Latgaļu valoda un viņu uzvedība ir atšķirīga no Kuršu ļaudīm, bet pasē redz visiem būs rakstīt latvieši. Ja es esmu dažam labam pajautājis paskatoties foto vai varat pateikt, kas sis vīrietis ir pēc tautības, tad lielākā daļa i pat tuvu nespēj pateikt, ka tas vīrs ir Kursis. Tikai viena skaista Seb bankas darbiniece Jogita Jelgavas filiālē spēja pavisam tuvu pateikt, ka vācietis viņš noteikti nava, bet varētu būt uz lietuvieti. Tad nu lietuvieši ir paklavusi sev daļu Kuršu zemes Klaipēdu ar tur vēl daļēji palikušajiem kuršiem, bet viņi takšu nav lietuvieši pēc savas izcelsmes. Ja vēl nesenā vēsturē viņiem izeja uz jūru pat nebija. Kas tad bij tas brālis tuvākais? Prussi! Pēc foto lielākā daļa tam vīram dot austrumniecisku izcelsmi, gruzīns.
    , lezgin, ungārs, bulgars. Tik neviens pat nav pateicis vārdu latviets, kas liecina patiesību par to, ka savs spēj atpazīt savējo. Latvieši ir žīdu sajaukums.

  7. šlagbaums! saka:

    Sagribējās izteikties. Vismaz vienā teikumā. Bet – kas tev deva! Šlagbaums priekšā! Tad kāda jēga artiķelim, ja komentēt ļauts vienīgi bērndārzam.

    https://nra.lv/latvija/301168-valdis-steins-par-latviju-nolaizas-naves-plivurs-gerharda-puces-reforma.htm/komentari

  8. Aelita saka:

    Armandam
    Bet mani senči ir latvieši, no vienas puses vidzemnieki, no otras – zemgaļi. Un runājuši valodā, kas atbilst latviešu literārai valodai. Bet ir gadījies dzīvot arī Kurzemē, kur jauki cilvēki, bet kaimiņiene tur bija latgaliete, arī labs cilvēks, kas runāja sava latgaliešu dialektā.
    Tagad dzīvoju Rīgā, mana vecāmāte teica, ka kādreiz Rīgas latviešiem arī bijis savs dialekts, laikam līdzīgs, kā runā Pauls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *