Apzināta cēloņu un seku jaukšana.

Atmodas laiku seksuālā padauza.Lotārs un upmalas psihopāti

Otrdiena, 27.aprīlis (2010) | Elita Veidemane

 Foto: Čekas skribente.

Mazs stāstiņš uzkodām. Svētdiena, kopā ar suni staigājam gar upes malu. Saule, makšķernieki, velosipēdisti. Pēkšņi redzu: kāds vīrietis paķer rokās savu līdzi velkamo mazo dzīvnieciņu (iespējams, tas bija suns, jo rēja) un sāk skriet uz krūmu pusi…. —-Taču tie, patiesību sakot, nebeigsies nekad, jo vienmēr atradīsies dažādi lotāri un upmalas psihopāti, kas pašcieņas trūkumu centīsies kompensēt ar neadekvātiem uzbrukumiem, kas vērsti pret cilvēkiem, kuri, viņuprāt, nerunā ar pareizo akcentu vai netur savu suni pareizā garuma pavadiņā……………….

http://zinas.nra.lv/viedokli/elita-veidemane/21644-lotars-un-upmalas-psihopati.htm

Tā sākas kādas “patriotes“(latviešu protams) Elitas Veidemanes raksts, kur tiek noriets 70to gadu disidents Lotārs Stūre. Šīs latviešu patriotes politiskais “virziens” mainās biežāk par “vējrādi”. Te viņa slavē krievu “mēli” un labprāt arī pārejot uz šo “mēli”, ja redzot, ka šīs “mēles” īpašnieks sāk stostīties,un kā pati paskaidro: esmu lepna, ka zinu šo kultūrvalodu, kurā  esot sarakstīts vesels lērums foršas lietas. Viss jau būtu okey, ja tas būtu saistīts tikai ar šīs čekistu dzemdētās “patriotes” privāto, vai precīzāk, intīmo sfēru. Lai “mīlējoties” šī padauza murmulē kaut vai marsiski, bet šeit iet runa par latviešu valodas un latviešu tautas pastāvēšanu. Un tā vairs nav šīs Atmodas laika čekistu “matraces” problēma !

 70to gadu disidents Lotārs StūreLatviešu valoda un viņas saglabāšana ir visas latviešu tautas pamatuzdevums, kuru pašlaik degradē šī garīgā padauza un viņai līdzīgie. Kāds, kurš nepazīst šo čekas okšķeri, sacīs: tu beidz tādas lietas stāstīt, vai neredzi kādus patriotiskus rakstus viņa raksta ! Protams, ka raksta, tikai kā uzdevumā un ar kādu mērķi ? Ne jau šīs biedrenes mērķis ir atjaunot Latvijā Tiesiskumu, bet gan tieši pretējais, lai šī Tiesiskuma atjaunošanai

Foto: 70to gadu disidents Lotārs Stūre ar dzīvesbiedri.

liktu šķēršļus. Viņa atklāti runā par nebūšanām, ka dažam labam pat saskrien asaras acīs !!! Un tieši te jau arī slēpjas čekas “apraktais suns” ! Ikdienas lasītājs nespēj uztvert šo slēpto zombēšanas “triku”. Šo zombēšanu veic Veidemane un daudzi citi “žurnaļugas”(citādāk šos kultūratkritumus nenosauksi, kuri skatās čekistu ielikteņiem kotiem un kļockiniem zobos) bijušo KGBistu uzraudzībā. Kur tad slēpjas šis latviešu tautas ienaidnieku triks ??? Šis zombēšanas triks slēpjas iekš tā, ka tiek gari un plaši bazūnēts par sekām, bet pilnībā tiek ignorēti šo seku cēloņi !!! Tieši uz šo principu turas 4. maija noziedzīgais čekistu radītais režīms, kurš pilnībā tiek kontrolēts no cionistiem, kuri savukārt aptaurē, pēc dabas stulbos, krievu šovinistus. Tiklīdz mēs sāksim atklāti sabiedrībā analizēt šo seku radītājus, tā nonāksim pie pašas Veidemanes un viņas “Atmodas” laika piegulētājiem, kuri šodien ieņem augstus valdības “posteņus” gan Latvijā, gan ES. Un tas, nedrīkst notikt(tā uzskata Reinika kantoris) !!! Šodien tiek melots uz velna paraušanu. Visnekaunīgāko melošanu priekšvēlēšanu “apskaidrošanā” veica Vienotība !!! Tika smagi piekrāpti latvieši. Latvieši balsoja tāpēc par Vienotību, lai pie varas netiktu krievu okupantu smirdošās bandas ! Bet Štokenberga un Ēlertes banda dara tieši pretējo.

Bet atgriezīsimies pie Elitas Veidemanes norietā latviešu patriota, Lotāra Stūres. Lai man nebūtu jāizskar šīs latviešu tautas seksuālās padauzas gods, atļaušu runāt lasītājiem:

#73 | Vecmāmiņa

Veidemanes kundzei
Es gan neesmu tik augstās skolās gājusi, ka Tu, bet būtu labāk priecājusies par mūsu skaisto valodu, kurā tava mamma dziedāja šūpļu dziesmas un kurā Tu sacīji pirmo vārdu mamma. Būtu priecājusies par tautieti, kurš uzdrošinās to aizstāvēt, nevis nopulgot to. Par mūsu jauko valodu ir daudzas tautas dziesmas, kas to apjūsmo. Tā tikusi nīsta daudzus gadsimtus un tagad tā ir pabērna lomā. Ikvienā valsti valsts valodas zināšanas ir nepieciešamība un pienākums to zināt. Tā nav sevišķa lojalitātes izpausme. Lai cik liela personība Tu būtu, bet pret valsti jāizturas ar cieņu, tā jāciena un jāaizstāv katram latvietim. Būtu Tu jel savā mūžā to aizstāvējusi, tad es teiktu lielu paldies. Bet diemžēl tas nav bijis.

Divi latviešu valodas nīdējiŠis komentārs pilnīgi izsaka latviešu tautas sāpes par savu valodu un nostumj malā Elitas Veidemanes pretīgās “gļotas”, kas tika izgāztas uz latviešu valodas aizstāvi Lotāru Stūri. Arī man ir bijusi izdevība klausīties šo “Mireslavu”. Tā ir vienkārši latviešu valodas mēdīšana, tāda pati kā Maskavas neliešiem Ušakovam un Loskutovam.

Foto: Krievu šovinistu un cionistu ielikteņi. Latviešu valodas bendes. Kriminālelementi, kuri pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks nekavējoties arestēti un tiesāti !

Un kādas muļķības saka čekas švobraku ieliktenis, tā sauktais LTV ģenerāldirektors Edgars Kots, L. Stūrem: Jūsu pārmetums par Miroslava Koda vājajām latviešu valodas zināšanām ir nevietā, jo viņš runā gramatiski precīzi. Turklāt gandrīz katru viņa sagatavoto sižetu pārlasa Ziņu dienesta valodas konsultants. Jā, Miroslavam Kodim ir dzirdams poļu valodas akcents, taču ikdienā vairāk lietojot latviešu valodu, tas samazināsies. 
 

Te jautājums uzrodas pats no sevis: kādas valodas konsultants pārbauda Koža kunga “sižetus”, nu ne taču latviešu valodas ?  Humora un satīras robežas sasniedz Kotsa(Kota) teiktais, ka Miroslavam esot poļu akcents !!! Jefiņ Kot, poļu akcents var būt tikai tam, kuram dzimtā valoda ir poļu, bet ne krievu ! Kāpēc šis pats Latvijas patriots(kā saka Veidemane) runā bez akcenta krieviski ? Vai tad šis patriots nedzīvo Latvijā ?
 
Par Latvijas presi noteicēji ir cionisti, ru-šovinisti un vietējie kangarveidīgie kriminālelementi, tādi kā veidemane, koti, kļockini un visi pārējie, kuri izkāruši mēles skrien pakaļ okupantiem un žļeberē elitas veidemanes slavētajā okupantu atkritumveidīgajā valodā.

Nobeigumā paša L. Stūres komentārs. Autorei: Kas jums deva liellopu tiesības man publiski uzbrukt un nomelnot? Tāpat vērojot jūsu raksta stilu, jūsu negatīvie komentāri pret mani ir ari Dienā. Protams ,ka bailes no atbildes NRA man nedod tiesības tādā pat veidā atbildēt, kā to atļāva Diena. Atbildes rakstu es varu dot ari citos mēdijos, bet pagaidām to nedaru , jo man ir žēl jūs, kaut man nevēlējat labu. Tas ,ka neejat kopā ar latvju tautu , bet ar 5.kolonu, man bija sen skaidrs ,pat no Atmodas laikiem. Tas ,ka nostājaties pret latviskām vērtībām ,kā latviešu valodu, parāda ,cik zemu cilvēks var krist un pazemoties. Starp citu, manu, jūsu apsmieto rakstu, demokrātiskais bezcenzūras laikraksts Diena, atzina par mēneša labāko. 

http://www.diena.lv/lat/tautas_balss/8778/aprili-visvairak-lasitais-tautas-balss-raksts-par-latviesu-valodu-ltv

 Bet jūs aiz murgiem un rupjiem krievu lamu vārdiem nekad nespēsiet iegūt 12 000 lasītāju balsis, kā jūsu noķengātais patriotiskais raksts, ko pārpublicējuši daudzi mēdiji.
Jau teicu, ka man jūs ļoti žēl ,tādēļ pagaidām vel neesmu publicējis atbildi jūsu ķengām un ņirgām. Ja pārkāpsiet vēlreiz sarkano līniju, tad to varēsiet lasīt.

 
IMGP0974 Bet, gan jau pienāks arī tā diena, kad ķersimies klāt pie šī ārprāta cēloņa radītājiem. lai Dievs tad stāv klāt visiem šiem cilvēkveidīgajiem civilizācijas atkritumiem. !!!

L.Gantiņš. 07.11.2010

You may also like...

36 komentāru

  1. Veras tante saka:

    …palasiju, kas notiek Delfos un Apollo, sakarā ar kremlistu uzbrukumu ārlietu ministra postenim, kur tiem vajag iedabūt pavisam mērenu un nelatvisku ierēdnīti un domāju – cik tālu var iet savā verdziskumā un iztapībā šie Latvijas zemes 55. okupācijas gados izauklētie čekas atkritumi? Ko te visi brīnas par savstarpējām ķildām un uzbrukumiem, tā ir jau daudziem iepotēta krievu sistēma – sit savējos, lai sveši baidas un trulākie letiņi tā arī dara! Vai arī nekrietnākie un savu vietu pie siles ar zobiem, nagiem turošie, kā šķiet dara tā veidemane, pēc šeit lasītā. Kamēr te būs pilns ar svešajām psrs atliekām, kamēr viņi te ķīmiķos, filonēs, nemaksās nodokļus un zags visu un visur, kukuļos visur un tā mūs spiedīs kukuļot, tikmēr bardaks tikai pastiprināsies. Un īpaši tagad, kad treknais Latgales bandītu vadonis, kau vēlēšanu lūzeris, tomēr raujas pie varas ar šādām apmelošanas metodēm un cer , ka ar SC tiekot valdības pozicijā, tam nodrošinās legālu laupīšanu, reketu un latviskas Latvijas “demokrātisku” iznīcināšanu!

  2. Latvietis saka:

    Urla kodis nav nekāds polis, bet kolonists , kas piedzimis Liepājā okupantu gimene . tur gāja skolā un visu laiku ēdis Latvijas maizi, bet latviešu valodu viņš uzskata par mazvērtīgu un necenšās to pilnveidot un 100% perfekti pārvaldīt , kā tas pienāktos izejot ēterā. Starp citu viņam ir valodas konsultante, kas debilam cenšas mācīt pareizu latviešu valodu teicamā dikcijā, bet velti…Pat okupācijas režīmā Rīgas TV studijā visi uzstājās teicamā latviešu valodā ar labu dikciju.Pat komunisti tur cienīja pārkrievošanai nolemto latviešu valodu.Bet tai uzspļauj 4.maija režīma kangari kots,kuram ir japilda ungāru žīda sarosa ES klauzulas.Ari par šo nelietību žīda ābrama NPTP (tagad mainits nosaukums)kantoris neklopē ar ausīm , jo uzskata latviešu valodas degradēšanu ir laba lieta. Tāda nelietība var notikt tikai 4.maija režīmā un nekad nevarētu notikt brīvā Latvijā, kuras diemžēl nav.Tauta, kas neciena savu valodu nav nākotnes.Vienīgi latvju tauta no bojā ejas var glābt jauna Atmoda.Patriotiskiem latviešiem javienojās un jarada kopsaucējs latviskai Latvijai.

  3. Latvietis saka:

    Par nožēlojamiem latvijiešu skribentiem veidemanes tipa atkritumiem varu pateikt , ka viņi visi ir gatavi par jūdasa grašiem pārdoties , lai nodotu savu valodu , tautu,dzimteni un miesīgo māti. Cita veida žurnālisti bija Latvijas brīvvalstī un Atmodā, izņemot eļitiņu.Tagad okupantu kanālos urlu žurnālisti neskatās pēc sorosa dogmām ,jo utainie tikai aizstāv savu utaino šlaku. Ari Krievijā vienīgi tiek aizstāvētas savas nacionālās vērtības. Vienīgi Latvijā latvijiešu skibenti ir gatavi nodot visu, lai paspīdētu un klanoties svešinieku piekša ar saliegtu nmuguru tie cerībā cer dabūt jūdasa grasi vai aploksni par nodevību.

  4. black_joker saka:

    Latvietim- tu esi pilnigs bašmaks – kā nerunā latviski, tā kliedz, kā runā, tā kliedz, ka sūdīgi runā un atkal nekas nekur neder. Džeks reāli labi runā priekš cittautieša- jā tādā līmenī runātu 75 % cittautiešu, tad nekādas problēmas ar valodas nezināšanu visapkārt nebūtu. Kodis tikai pierāda, ka jebkurš cittautietis, kas iemācās valodu, iegūst attiecīgu izglītību var darboties publiskajā sektorā. Ko nekliedz uz Loskutovu- viņām akcents stipri lielāks, nekā Kodim.

  5. Miervaldis saka:

    Skaidrs, kad jāzina, kurš ir kurš!Bet jums vajag lielus naudas līdzekļus, lai paplašinātu savu darbību, un lai to labāk veiktu!Jūs rakstāt par Latvju tautas kangariem, paldies!

  6. Miervaldis saka:

    Feidmane nav nekas cits, kā vecās paaudzes atkritums, kuriem pie jaunās Latvijas sabiedrības nebūs vietas!ES viņas rakstus nelasīšu!Paldies jums, fui Feidmanei!

  7. annamarija saka:

    Mana auss arī nepanes Koža runu. nesaprotu tv kadru politiku: vai tad latviešu maz, ka ēterā jālaiž “pusfabrikāts”. Gandrīz vai jādomā, ka tas darīts ar nolūku pazemot latviešu skatītājus un klausītājus.

  8. Grāls saka:

    vienigais atkritums ir tikai un vienigi grantinjs, kur te metajas ka suds alingji un nekadi nevar beigt smirdet..

  9. black_joker saka:

    annamarija- paskaties “jazera” vai kādus citus austrumu kanālus- tur kā aziāti mokās angliski ierunājot tekstus un par to nevienam galva nesāp. Vācijā puse teledīvu un ziņu lasītāju nav vācieši- katram savs piesitiens izrunā. Agri vai vēlu arī šeit izglītotākā cittautiešu daļa tiks šādos amatos, jo savādāk viņi tiek diskriminēti, ko nevar pieļaut nu nekādi- demokrātijā jebkuram ar attiecīgām zināšanam un izglītību ir tiesības saņemt attiecīgu amatu, neskatoties uz tautību, reliģiju, orientāciju un tā tālāk. Kādēļ neviens nekliedz, ka radio@tv māja pilna ar homīšiem? Tak nevienam nav noslēpums, ka liela daļa diktoru ir ar netradicionālo orientāciju. Ir daļas, kur vispār nav tradicionālas orientācijas cilvēku:):):) Un nevienam protams tas nerausta, jo viņi veic savu darbu ne jau orientācijas dēļ, bet mākas. Nu ko var padarīt, ka tās vispareizākās balsis un tembri ir netradicionālajiem?

  10. Latvietis saka:

    blak jorkeram
    Te nav runa, kā katrs okupants pareizi izsakās latviski. Kodim maizes darbs pagaidām ir ēters, kur to ielikuši LTV jūdasi.Loskutovam tā ir saskare ar cilvēkiem. Nedomāju ka urlām loskutow , ušakow latviešu valodas kropļošana ir par to lielāka.Pat mamikin no TV 5 izsakās diezgan pareizi latviski. Urļuks kodis nesaprot , kas ir garumzīmes un ā izrunā aa , ū, ka uu….Pozitīvi ir tas , ka LR1 diktoriem ir ļoti skaistas skaidras balsis ar pareizu izkoptu valsts valodu un teicamu dikciju.
    Vienigi redzu, ka ar savām pārgudrībām esi vienaldzīgs par mātes-latviešu valodu.

  11. Ilze saka:

    Vai tikai vienīgais sūds , kas smird nav Grāfs, kad ir runa par valsts valodu un latviskām lietām. Kurš plānprātībā nezin teikumu sākt ar lielo burtu un pat garumzīmi uzlikt. Laikam jefiņš Grāfs ir 5.kolonas krievžīdiem no ratu izkritis.Ja tev svešas ir mūsu tautas pamatvērtības , tad nesmirdini gaisu un neuzbrūc cilvēkiem , kas to ciena un aizstāv. Laikam pats esi kārtīgi izkalpojies okupantiem no ielīšanas bez ziepēm ?

  12. black_joker saka:

    Latvietim- Kā tu pats runā svešvalodās? esi kādam prasījis, lai viņš godīgi izsaka, kā izklausās tava angļu, vācu, krievu vai kāda cita valoda? Garumzīmes ir tikai dažām indoeiropiešu tautām- nav brīnums, ka polim tās pareizi izrunāt ir grūtības:):):). Man ar grūti krievu cieto “i” izrunāt, toties vācu mīkstās skaņas man padodas tīri labi, kā to atzinuši labi valodas pārzinātāji. Šitas viss ir dažu gudro troksnis pa cilvēku, kas cenšas un kas parādījis, ka arī cittautietis var būt šadā amatā.

  13. AG saka:

    Elitiņa tak laikam pišas ar to Miroslavu!

  14. garāmgājējs to black_joker saka:

    Būs karsti gan okupantiem, gan to līdzskrējējiem. Visi samaksās! Ja var aizstāvēt kremļa sponsorēto SC, tad tu esi praktiski nodevējs. Kā jūties, nodevēj! Protams, lai norietu, kādu patriotisku zemnieku, tādi kā tu stājās pirmajās rindās. Lai slavētu okupantu mafiju, kas aprijusi visas partijas un veicina korupciju, tu atkal esi pirmajās rindās, jo tas nebūs padomju latvietis, ja pirmos neapries latviešus un nepaslavinās krievus.

  15. black_joker saka:

    Man nebus karsti garāmgājēj, es aizmukšu pirmais un uz Sibiriju arī varu, man tur visas durvis būs vaļā, saprati garāmgājēj? A mani tu Ilzīt velti lamā, es neesmu nekāds 5 kolonnas krievžids, es i tīrs letiņš, vot tā Ilzit)))))

  16. black_joker saka:

    garāmgājējam – te sen nav nekādu okupantu un nekādu līdzskrējēju, SC ir normāla politiksa partija, kas izmantojot “krievu jautājumu” taisa labu politiku. Kad tiks pozīcijā, tad beidzot dažs labs “vecais vēzis” zem savas siekstas īsti drošs par savu amatu vairs nejutīsies. UN tu šobrīd grauj demokrātiskas valsts principus, sludinot škeltniecību un kādas kopienas diskrimināciju.
    parodētājam- mūc pats uz savu Sibīriju vai iemācies citu stilu labāk atdarināt- pagaidām sēdies- divi…..

  17. Miervaldis - black_ joker saka:

    Daudz ko var padarīt!Tevis pieminētie fakti ir eiropas savienības degradācijas piemēri!Takā nacionālistiem še ir daudz ko darīt!

  18. Sigurds Graudiņš saka:

    Aicinājums jaunievēlētai Saeimai
    Šodien, 9. novembrī, biedrība “Antiglobālisti” iesniedza Saeimai vēstuli kurā aicina valsts uzņēmumu, akciju sabiedrību, pašvaldību u.c. banku kontus (kā arī Latvijas iedzīvotāju pensiju naudu) izvietot tikai valsts bankās. Pretējā gadījumā būs pamats uzskatīt, ka deputāti kalpo privātā un ārzemju kapitāla (līdz ar to arī citu valstu) interesēm, nevis savai valstij un tautai. Vēstules teksts – pielikumā.

    Latvijas Republikas Saeimai

    Aicinājums

    Biedrība „Antiglobālisti” aicina jaunievēlēto Saeimu vistuvākajā laikā izvērtēt faktu, ka Latvijas Valsts uzņēmumu, akciju sabiedrību, pašvaldību u.c. banku konti, (kā arī Latvijas iedzīvotāju pensiju nauda) vēl arvien ir izvietoti privātās un ārzemju bankās. Tas veicina nevis valsts, bet gan šo konkrēto banku labklājību.

    Mūsuprāt augšminētiem banku kontiem ir jābūt izvietotiem tikai un vienīgi valsts bankās ar 100% valsts kapitālu (iespējams „Hipotēku un Zemes bankā”).

    Gadījumā, ja netiks rasts valstij labvēlīgs risinājums šai situācijai, mums būs pamats uzskatīt, ka tautas ievēlētie deputāti kalpo privātā un ārzemju kapitāla (līdz ar to arī citu valstu) interesēm, nevis savai valstij un tās iedzīvotājiem.

    Biedrības „Antiglobālisti” vārdā, Andris Orols (valdes priekšsēdētājs).

    2010. gada 8. novembris.

  19. garāmgājējs to black_joker saka:

    Jā, jā. Saņem miljonus no kremļa radikāļiem un taisa labu politiku. Tu vai nu esi stulbs vai izliecies par tādu. Es runāju tiešu valodu. Labāk palasi, ko krievi domā par latviešiem. Un tas jau sākās vēl ilgi pirms Pitins nāca pie varas. īsi pēc PSRS sabrukšanas krievi uzsāka Latvijas nomelnošanas kampaņu. Man vietējiem krieviem nekas nav jālūdz. Vai nu aizmirsti krieviju vai kraties atpakaļ. Ar viņiem jārunā skarbā valodā – savādāl viņi nesaprot. Es varbūt nevēlos, lai viņi te ir. Līdz ar to uzskatu, ka nekādu demokrātiju negrauju. Tas ir demokrātiski no manas puses gribēt, lai imperiālisti dodas atpakaļ uz savu dzimteni. Man ir savs demokrātisks viedoklis. Es, kā šīs zemes pamattautas atvase, drīkstu teikt, ko vien vēlos par iebrucējiem.

  20. annamarija saka:

    Andri Orol! Neaizmirsti darīt zināmu LRTT, kādu atbildi saņemsi. Manuprāt, arī valūtas maiņa būtu jāpārņem valstij…

  21. annamarija saka:

    Bleķa džoker! Mūsu, latviešu, ir pārāk maz, lai mums varētu “nesāpēt galva”, par valodas kropļošanu…

  22. Sigurds Graudiņš saka:

    Annamarija ! DRĪKST – BUČAS uz visiem 4 VAIGIEM…!
    UN VALSTS NAUDAS DRUKĀŠANA ARĪDZAN…!!!

  23. Dakterelis -vēl saka:

    he,he, nu moins, black_joker, saki kā tev pintiķim ar veselību, ha ha, ja tu te pļerini, ka SC ir “normāla” polipartija
    hi,hi, tad jau šodienas krievijā Vlasoviešikopā ar vācu SS unWermahtu arī varētu dibināt savu partiju putina parlamentā, jo viņu bija ļoooooooooti daudz un procentuāli liela pārstāvniecība būtu hi hi

  24. annamarija saka:

    Sigurd Graudiņ! Tikai uz mazāk krunkainajiem :)

  25. pamela saka:

    Pirmais akmens jāmet VVF dārziņā,jo viņa atmeta VALODAS Clikumu un to,ka Saeimā krieveļi PAŠI nosaka savu valsts val prasmi un nu 20 gadus PĒC “neatkarības”pasludināšanas 25!!!no 29 SC deputātiem NERUNĀ valsts val.,lai gan nelietīgi sola vai zvēr par vienīgo valsts val.NU UN ???RD jau pārkrievota un Rīga arī,jo tur čupām pērk tās uzturēšanās atļaujas un esmu PĀRLIECINĀTA,ka SC pierakstīs un metīs pilsonību pakaļ krieviem,Izlasiet 6.11.10 “LA “Sočņevas interviju par pilsonības iegūšanu ,BLAMĀŽA !
    Tas ārprāts ko te sacēla par Sluci – ĢVK ,arī radās lai notušētu SC deputātu valodas nezināšanu,JO viņi visi muka prom no žurnālistiem un A.Kursītis solīja pārbaudi .Jājautā KAM ??? kalpos šie KRIEVISKI /TIKAI !/ runājošie deputāti?
    PAR KO mēs latvieši viņiem maksāsimalgu???
    Čigāni izrāva ar trīs gadu veciem,kožu saēstiem, turku lakatiņiem .Apstākļu spiests katrs grib ko klāt piepelnīt,BET miljoni,ko Lesčinskis notrallināja pastā,ceļos lidostā,dzelzceļā utt,kur ir UZTRAUKTIE politkretīni?Dievidu tilta 27 miljoni?Rīgas domes miljoni Krievijā reklāmai,ja nevaram AQTKAUTIES no krievu kārtejās okupācijas utt.
    Vai var kāds iedomāties SC Dombrovska vietā un sagrābjot ĀM,AM,IEKŠl.M,FM,Izgl.M.utt.? LATVIJAS NEBŪS NEDĒĻAS LAIKĀ!!!
    vai kāds zina KAS notiek TAGAD RS un RĪGĀ ar tādiem kadriem kā Ušaks ,Dolgopolova mazdēls/bez valsts val.zināšanām.utt.?Tagad arī Lembergs pierādīja,es gan to SEN !! zināju ,KAS ir KAS !!
    Jauku Lāčplēša dienu!

  26. Latvietis saka:

    Vel par okupantu atkritumu ir rakstīts http://www.kasjauns.lv/lv/news/vai-cittautu-zurnalistiem-ir-vieta-tv-netira-valoda-panorama&news_id=21178
    Daudzi nesaprot , ka tas ir viņa dārbs , nevis lojalitāte,kur ar stulbo buldurēšanu rada pretīgu riebumu, ka panorāma jaslēdz ārā.Varbūt okupantiņs kodis paklausīs sava tētiņa medvēgeva aizcinājumam izbraukt uz rodinu vai gaidis DDD ?

  27. Miervaldis saka:

    Black joker – tu esi viens no okupantu piesedzējiem, vai kā?Tas, kad daudzi bijušie PSRS pilsoņi ir saņemuši pases, vēl neko nenozīmē!Krievs paliek krievs, kaut arī viņu sviestā izkausē, tāda ir somu paruna!

  28. black_joker saka:

    Miervaldi- tu esi rusofobs (slavofobs)

  29. Miervaldis saka:

    Black joker – klasisks izskalota Latvja pantiņš!Slavofobija kā tāda neeksitē, toties tie, kuri nākuši meklēt mūsu laimi, tos Latvji padzīs ar šudainu mietu.Tas agri vai vēlu notiks!

  30. Tā domā Latv. tauta saka:

    Tīne -papildus 18.11.2010 01:00 Ziņot!
    Krievijas vēsture nav gan šausmīgāka par Latvijas vēsturi, bet asiņaināka un briesmīgāka gan, jo ir vaininiece visā notikušajā. Pie tam – viena valsts ir agresori-lūzeri, bet otra- Latvija upurēta-iznīcināta un ilgstoši krievu psrs okupēta. Abās noniecinātas pamatnācijas, bet… Latvijā to darija okupanti, vārdos tika skriets pakaļ rietumiem, kalpojot tomēr kremlim līdz šodienai, iznīcinātas daudzas tautas krievijā, Latvijā apspiesta pamattauta, izzagtas un iztirgotas nacionālās vērtības krievijā paši savējie, Latvijā no krievu okupantu barbariem ,falsificēta vēsture abās valstīs, bet atkal tikai krievu kremļa demagogu un politiķu vadībā.
    Par krieviju atsevišķi-visiem, visiem tā bija un ir varmācīga, agresīva un mūžam draudoša asaka kaklā.
    Meži,kažokādas,zelts,dārgakmeņi… viss velti izniekots, izzagts un sava tauta pusbadā un terorā turēta un svešzemju valdītāji tiek vienmēr visā vainoti, tikai ne paši krievu tirāni un vadītāji.Vesela strīpa šarlatānu kremlī ap kārtējo tirānu un diktatoriņu. Un visi viņu šovinisti izmanto attaisnojumam visām krievu krīzēm, nekad neeksistējušo krieva “uzticību” zvērestam. Viņi melo, ka bieži ir sakauti atsevišķās kaujās,bet uz uzvarējis neesot neviens, ja neskaita , ka “uzvarētāji” dzīvoja badā un no uzvarētās Vācijas diedelēja pārtiku, naudu, tehniku un citus pirmās nepieciešamības produktus, kā arī psrs sagrāve neesot zaudējums, kaut viņu mazais fīreriņš to nosauca par lielāko katastrofu pasaulē 20.gadsimtā utt.
    Arī agrāk,PSRS laikos, boļševiki taisnojās,ka izmantojuši teroru pret teroru, kuru arī paši radija. Meli, vardarbība, slepkavošana, terors, atkal meli, agresijas pret savu tautu, agresija pret kaimiņu tautām un pret Baltiju, meli, terors, meli, okupācija,laupīšana, terors, izsūtīšana, meli,meli ,meli-tā ir krievijas vēsture!

  31. Miervaldis saka:

    Visticamāk, šī Feidmane ir kārtējā pamuļķe, un loģiski, mūsu varturiem izdevīga.Un pienāks laiks, kad atnāks jaunā vara, un šos Latvju tautas atkritumus mūsu tauta atcerēsies ar riebumu….

  32. Filips Bobinskis saka:

    Ja runa ir par Latvijas Televīziju un latviešu valodu, es gan ieteiktu vairāk uztraukties nevis par dažādiem miroslaviem un citiem sveštautiešiem, kas ar lielāku vai mazāku akcentu runā latviski, bet par tiem latviešiem, kas sabiedriskā televīzijā veido raidījumus krievu valodā. Ir, piemēram, tāds makšķerēšanai veltīts raidījums “Zveja” iekš LTV7, kuru veido latvieši, kurā viesu lomā parasti ir latvieši, bet vervelēts tiek tikai un vienīgi krieviski.

  33. Miervaldis saka:

    Un tas tev šķiet normāli?

  34. black_joker saka:

    Filipam Bobinskim- pats esmu makšķernieks un skatos copes raidījumus kā svētos rakstus. Ir viena nianse- 4/5 makšķernieku LAT ir krieviski runājošie. Diemžēl tā nu viņš ir sanācis- līdz ar to nākas veidot krieviski tos raidījumus, kurus sponsorē lielie piederumu tirgotāji, jo viņu klienti ir krieviski runājošie. Ir jau rēcīgi, kā mokās tie nabaga latviešu labākie copmaņi, kas ir jaunās paaudzes un to krievu valodu īpaši labi nemāk, bet tā kā viņu pieredze un zināšanas ir jāatspoguļo, tad nu nākās vien mocīties….un paši vadītāji jau arī knapi vāvuļo bieži vien.

  35. Miervaldis saka:

    Black joker – un tas ir pieļaujams?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *