Tā ir šizofrēnija(sātanisms), kas uzbrukusi Latvijai !

Par reptiloīdiem- necilvēkiem: SĀTANISTIEM !

Kādas “Jeļenas Blavatskas” teiktais par “līdzlatvieti”- “prezidentu” Levitu !

Šeit rakstītais ir jāatceras, tikko ieraugi šo reptīli !!!

Piensaimnieku centrālā savienība “Turība” Kārlim Ulmanim nekad goda doktora grādus nav piešķīrusi. Vai apbalvoto „goda doktora” miers šķiet ārprāta apvienojums ar galēju alkatību vai rīcības nespēju? Patiešām nešķiet, ka šāda sīka slavināšana un lieks bļembaks ir likumpārkāpuma vērta lieta? Vīķi-Freibergu vēl kaut kā var saprast, jo viņai ir īsts, 1965. gada doktora zinātniskais grāds no Makgila universitātes Kanādā psiholoģijā, viņa ir ievēlēta par profesori Monreālā, turklāt viņa ir savas disertācijas dēļ jau ārstējusies psihiatriskajā slimnīcā, tā teikt, cietusi pietiekami, viņa varētu atsaukties uz vecumu, vājumu, pārdzīvoto un atsviest ar vienu sviedienu šo nelikumīgo „goda doktoru” tā izdevējam. Vairas karjera ir beigusies.

Foto: Homo- reptiliens

Pilnīgi cita situācija ir ar Egilu Levitu. Vai viņš ir pilnīgi ārprātīgs, ja piecas minūtes pirms ievēlēšanas par Valsts Prezidentu viņam vajadzīgs nelikumīgs „goda doktora” grāds? Atgādināsim, ka vienu, pilnīgi likumīgu „goda doktora” grādu Levits kā politiķis jau ieguvis no Latvijas Zinātņu akadēmijas. Priekš kam? Priekš, tam, lai visai Latvijai lieku reizi atgādinātu, ka atšķirībā no tūkstošiem latviešu jauniešu pēc neatkarības atgūšanas, Levits tā arī nav spējis uzrakstīt doktora disertāciju un nekad nav ieguvis doktora zinātnisko grādu? Lai atgādinātu, ka par spīti daudzviet izskanējušajiem cildinājumiem par „akadēmiķi” viņš nav akadēmiķis nevienā akadēmijā? Lai atgādinātu, ka par spīti daudzviet izskanējušajiem slavinājumiem par „profesoru” Levits šobrīd nav ievēlēts kā profesors nevienā augstskolā, bet Rīgas Juridiskajā augstskolā ir „goda profesors” ?

Vai lai atgādinātu, ka Egilam Levitam nav pat maģistra grāda tiesību zinātnē un viņš nevarētu būt, piemēram, Satversmes tiesas tiesnesis, jo likums to prasa? Vai, lai atgādinātu, ka Egils Levits nekad Latvijā nav nokārtojis advokāta eksāmenu un nekad nav bijis advokāts? Vai, lai atgādinātu, ka Vācijā Egils Levits ar savu “izcilo” izglītību ir bijis vienkārši tulks no krievu uz vācu valodu? Pēc nepelnītajiem uzbrukumiem Levitam par to, kā tēvs Jonāss, kas it kā esot bijis padomju komisārs ebreju uzņēmumu nacionalizācijā 1940. gadā īstenojot PSRS okupāciju, esot uzdots par pretpadomju disidentu, vesels un saprātīgs cilvēks būtu izvairījies pieņemt šādu „goda doktoru”, bet te laikam alkatība dara savu…

2019. gada 16. maijā apbalvošanas ceremonijā Levitam paredzēts pasniegt Biznesa augstskolas Turība goda doktoru, ko atbilstoši Nolikuma par goda nosaukumiem, ko apstiprināja Senāts 2016. gada 28. septembra sēdē (protokols Nr.8), parakstījis rektors Aldis Baumanis un kas stājas spēkā ar SIA Biznesa augstskola Turība valdes 2016. gada 30. septembra lēmumu Nr.23, 2.1. apakšpunktam “piešķir par būtisku ieguldījumu un nopelniem tautsaimniecībā, politikā un citos nozīmīgos sabiedriskajos vai politiskajos procesos personai, kuras agrākā vai pašreizējā darbība ir bijusi Augstskolas vīzijai atbilstoša un tuvinājusi Augstskolas mērķu sasniegšanu”.

Lēmumu par goda doktora piešķiršanu pieņēma Turības Senāta apstiprināta Goda nosaukumu komisija. Lēmums par goda doktora piešķiršanu pieņemts: “Novērtējot Eiropas Savienības Tiesas tiesneša, Valsts Prezidenta amata kandidāta (!lūk!, tiešā tekstā Valsts Prezidenta kandidēšana pieminēta, vēl atklātāk jau morālus kukuļus deva tikai Ķencis ar Pāvulu mērnieka cienīgtēvam) Levita pēdējo 30 gadu laikā sniegto ieguldījumu Latvijas valsts attīstībā, sniedzot būtisku artavu gan Latvijas valsts atjaunošanā, gan tās pārveidē par demokrātisku un tiesisku valsti.”

Šie jau nav labāki:

Foto: Homo- reptiliens

05.01.20 L. Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. info saka:

    Runā Kerbera fondā Pompeo sacīja, ka pēc Berlīnes mūra krišanas pieļautas kļūdas, jo karavīri atvilkti, balstoties uz pieņēmumu, ka cilvēki beidzot ir brīvi.

    “Mums nebija taisnība. Šodien Krievija, bijušā VDK virsnieka vadībā (..), iebrūk kaimiņvalstīs un slepkavo politiskos oponentus,” sacīja Pompeo.

    Vai Latvijā ir droši dzīvot?

  2. vispār jau saka:

    – droši.

    Jo nav jau to politisko oponentu (ja kāds uzrodas, paņem pie dziesmas, vai arī dažus patur, lai izskatītos, ka jābruņojas, ka jāpievelk armijas). Un neesam jau kaimiņvalsts (pilns internets ir ar basņām, ka pēeseres nemaz nav likvidēta, ka juridiski joprojām esam lielkrievijas pavalstnieki), bet pēeseres rietumu reģions.

  3. Armands saka:

    Tā sevis cildinasana viņiem ir asinīs jau no mazām dienām viņi visur grib būt pirmie un paši spožākie, ja nesanāk ar savām spējām, tad uzpērk, bet ne sanākot uzpirkt liek dūres. Tādu slimiku ir pilna Latvija un nav jau obligāti jābūt politikā. Darbojos pirms gadiem mežā, tad kolektīva viens krimināls mēsls ar zidisku sajaukumu visur sevi izceļ, kā labākais zagers, bet kāja iezage savam darba biedram un vēl arī pats sev. Kad iezageja sev, tad nevienam nebij pret viņu līdzjūtības, jo valodā savā runā netīrības pret cilvēkiem, kuru zemē dzīvo, ja arī pats sevi izceļ par latvieti esam, kurš jaunībā vazājies pa kriminālu restorān – Couborg.

  4. vikentijs saka:

    Kas tur slikts,labāk zīle rokā,…Arī vistu kūtij der savs godelīgs doktors.Un,cilvēks ir lepns.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *