LRTT. Okupanti ir LR valdības cerība un atbalsts

Par to, lai nešaubās neviens, ka LAIKA LIKTEŅUPES  straume katru nogādā pēc adreses,- kru pie tautas GODAGALDA un, kuru vēstures mēslaines kloākā. Bez šo Kremļa kurmju: mežvieta, levita, ģirģena un pabrika akcepta, tāds “vladimirs dreimanis” neuzdrošinātos pat iepīkstēties Kremļa virzienā. Jaungada egles rotāšana ar Kremļa nacistisko simboliku un paša Putina bildēm, bija nekas vairāk, kā zondēšana,- kā uz to reaģēs sabiedrība.

Galvenais, kā uz to reaģēs NATO & ASV armijas pārstāvji. Neticas, ka viņi neseko līdzi šiem Kremļa/ Telavivas prusakiem. Domājams, ka attiecīgā brīdī NATO specvienības reptiloīdiskos deģenerātus noklapēs kā moskītus. Šie četri Kremļa kurmji ir arī tie, kuri grib novākt Bordānu. Un, Bordāns jau nav viens ! Aiz viņa stāv visi tie, kuri ir cietuši no Kalnmeiera bandasm !

Šī “četrinieka” vieta ir KĀRĀTAVAS !

Dievs, lai notiek Tavs prāts kā Debesī, tā arī uz zemes !!!

02.01.2020                           L. Grantiņš

Šie četri izdzimumi ir tie galvenie, kuri atbild par Latvijas un latviešu tautas drošību(tā tam vajadzētu būt), bet izrādās, ka viņi rūpējas par okupantu neaizskaramību un drošību. Priekš tādiem kropļiem pat “ķieģelis ir par glaunu” ! Nolādēti Jūdasi !!! !

You may also like...

3 komentāru

  1. Vilis saka:

    Man šķiet, ir jānodala divi atšķirīgi gadījumi –
    amatos iecelti stulbi āži par dārzniekiem no
    amatos ieceltajiem sabotieriem-okupantiem.
    Izskatās, ka Latvijas gadījumā otro ir 90% vismaz.
    Galvenokārt no civilokupantu vidus.

  2. čuguns saka:

    Krievu vājprāts. Vai tā egli ir nofotogrāfēta?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *