LRTT. R. Nemiro, ja pasacījāt A, tad jāsaka arī B,C,D utt.

Ralfs Nemiro 2018. gada 27. decembris

Čekists “Pugulis”!

Ieskatoties “čekas maisos“, atrodam, ka Pugulis ir VDK aģenta Ivara Godmaņa segvārds. Vēl ir saprotama dažādu LPSR sportistu un kultūras darbinieku atrašanās šajos saraksts, bet kāds attaisnojums būtu 1988. gadā savervētajam Pugulim?

Atbilstoši Saeimas vēlēšanu likumam, katram Saeimas deputāta kandidātam ir jāapliecina vai viņš ir vai nav bijis PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestu, izlūkdienestu vai pretizlūkošanas dienestu štata darbinieks.

Tieši šādu “Puguļu” dēļ, Latvijā “čekas maisus” nevarēja atvērt vaļā tik ilgu laiku! Atgādināšu, ka šis biedrs ir saņēmis pielaidi darbam ar valsts noslēpumu brīdī, kad viņš bija Latvijas Ministru padomes priekšsēdētājs, Finanšu ministrs, Iekšlietu ministrs un Ministru prezidents, brīdī, kad noritēja arī Parex pārņemšanas sāga. Vairāki cilvēki Latvijā ir atzinuši, izskaidrojuši un tādējādi saņēmuši piedošanu vai vismaz izpratni par sadarbības faktu, tomēr šis nav tas gadījums, jo Jūrmalas pilsētas tiesas arhīvā viņa lieta tika “pazaudēta”.

Rodas pamatots jautājums, kādēļ 13. Saeimas vēlēšanās ātri tika konstatēti 4 kandidāti (Romualds Maculevičs (NSL), Artūrs Malta (“Par alternatīvu”), Juris Strušels (“LSDSP/KDS/GKL”) un Arvīds Ulme (ZZS)), kas, iespējams, arī ir bijuši aģenti, bet Pugulis nekad nav pieķerts ?!

27.12.2018 Ralfs NemiroValdības pārstāvis

L. Grantiņš LRTT & H- 86

Labi pateikts par latviešu tautas lielāko bendi- žīdu Ivaru Godmani, ka tādu noziedznieku dēļ mūsu valsts ir izlaupīta.

Un viņam vēl šdien neviens nav atņēmis pielaidi VALSTS NOSLĒPUMIEM !!!

Jūsu “ministrēšanai” nebūs nedz jēgas, nedz panākumi, kamēr tādi “PUGUĻI” nebūs arestēti un sazagtais atdots atpakaļ latviešu tautai. Tādiem bandītiem nav vietas starp cilvēkiem- viņi ir jāiespundē līdz mūža beigām. Godmanis nav vienkāršs blēdis, bet starptautiska mēroga noziedznieks, kurš cionistu uzdevumā ir veicis genocīdu pret latviešu tautu. Tāda mēroga noziedznieki ir publiski jāpakar. Sodam jābūt adekvātam pastrādātajam nozieguma ! Tāds pats noziedznieks ir arī Uldis Sesks. Viņš bija tas: kurš bija viens no galvenajiem Liepājas Metalurga(atvērt) bendēm. Atmodas periodā viņš kopā ar J. Aizezeru & Co organizēja tautas īpašumu(rūpnīcu) demolēšanu, ar nolūku tās slēgt un izpārdot. Viņš un visa viņa ģimene ir iesaistīti slepkavībās, noziedzīgās naudas atmazgāšanā un kontrabandas darbībās, kas ir nekas cits kā valsts sabotāža. Viņš un Godmanis bija tie, kuri likvidēja reketieri Dubrovenko, kurš pildīja viņu pasūtījumus un žurnālistu Matīsu(atvērt), kurš bija ieguvis fotomateriālus- tiešus pierādījumus. Uldim Seskam(atvērt) ir jātiek pakārtam tāpat kā Ivaram Godmanim. Ja valsts netiek atbrīvota no šiem noziedzniekiem, tad Jūsu ministrēšanai nav nekādas jēgas(atvērt), tai nebūs nekādu panākumu. Visi U. Seska un I. Godmaņa Latvijas un ārzemju KONTI ir arestējami un nododami tautai. Jums, Nemiro kungs, ir cieši jāsadarbojas ar Tieslietu ministru Bordānu un pilnībā jānorobežojas no tāda mafijas ielikteņa kā S. Ģirģens ! Tiesiskus nav tukša muldēšana, Nemīro kungs, bet dzīvošana pēc Sirdsapziņas- Krimināl LIKUMA 100%tīga īstenošana. Pretējā gadījumā pats kļūsiet par šī Krimināl LUKUMA upuri !

Ralfs Nemiro 26. septembris 2019

Kādreizējā Liepājas metalurga teritorija ir ar lielu ekonomisko potenciālu, un tāpēc kopā ar Liepājas pilsētas pašvaldību un LSEZ pārvaldi aktīvi strādāsim, lai pēc iespējas ātrāk dzīvē īstenotu Liepājas Industriālā Parka ideju. Ņemot vērā mērogu, kādā šī projekta veiksmīga realizācija ietekmēs visas valsts ekonomiku, es kā Ekonomikas ministrs uzskatu, ka šim ir jābūt visas valdības augsti prioritāram projektam nākamajos gados.

Sarkano izdzimteņu KLOĀKA

28.12.19 L. Grantiņš

You may also like...

8 komentāru

  1. slava saka:

    Vai nevar to slavu kaut kā nomierināt……

  2. Pārmaiņas saka:

    Tas Pāvels Kareļins ir smalku melu un faktu sagrozīšanas meistars.
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, ir vietas, kur viņš ir pretrunā ar citā video sacīto, bet neskatoties uz to, viņš pietiekoši loģisks, kuru var paklausīties ar interesi.Nu, kaut vai šis: https://www.youtube.com/watch?v=7p2e5sUJNIQ

  3. kad saka:

    Kad tas komunists ebrejs beigs……

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *