Ciānas noziedznieku(plānprātiņu) pretvalstiskās žļurgas

Merry Christmas jefiņi- nekas vairāk kā 4. maija komunistu bandas izvadorgānu sanitāri !

Starp Citu 2.sezonas 14.sērija

🎄Sagaidot jauno gadu, neaizmirsīsim tos, kuri mūs šogad tinuši ap pirkstu. Mūsu ļoti īpašajā gada pēdējā "Starp Citu" – balvas tiem, kurus mēs uz savu gada ballīti neaicinātu. Petraviča, Šķēle, strukturētais ūdens – nosauc arī savus varoņus komentāros! 🎖Skaties noslēdzošo #StarpCitu balvu pasniegšanas ceremoniju!

Gepostet von Re:Baltica am Donnerstag, 19. Dezember 2019

Šajā video mēs varam pārliecināties par čekas izdzimteņu darbību, kas minēta šī raksta LRTT logo matricā. Vai bija loģiski un morāli pareizi šajā video “iepīt” Jāni Bordānu ? Protams, Jānis Bordāns uzvedās nekompetenti, jo viņš neparādīja šai “govei” līdzīgai žurnalistei viņas vietu !

Es nebūt neesmu liels J. Bordāna “fans”, jo man bija pietiekoši liela “nesaprašanās” ar viņu, bet, ja pret viņu tik agresīvi uzstājas visvisādi Latvijas izlaupītāji un to “jumti”, tad ir jāaizdomājas, vai man darīt to, ko dara tie, kuri arī mani grib aizbāzt aiz restēm ? Pašlaik, neskatoties uz viņam pietuvinātiem pus-noziedzniekiem, viņš ir vienīgais, kurš kaut ko cenšās darīt.

Savādāk- fiziski, jau J. Bordānam pagaidām “klāt” tik nevar un tāpēc tiek izmantots cionistu šablon- paņēmiens: labais, vārda brīvības un demokrātijas vārdā, tiek iemests vienā “grozā” ar gružiem.

Šie jau nav vienīgie, tādu ir tūkstošiem, protams, ar mazāku kapacitāti, kuri veic viekāršā latvieša(darbarūķa) zombēšanu- iebaidīšanu...(atvērt) .

Latvijas jebrejs- cionists Lato Lapsa, ir šīs sistēmas galvenais koordinators un īstenotājs praksē. Viņa VĒSTURES GRĀMATAS ir LATVIEŠU TAUTAS nomelnošanas šedevri. Galvenos Atmodas veicējus- personāžu, viņš atklāti nodēvējis par plānprātiņiem(Vara- Bailes 2).

Rupji izķengājis Latvijas valsts pamatlicēju Kāri Ulmani !!!

Pasaule, ar ASV priekšgalā, pamazām sāk no šīs cionistu žļugas atbrīvoties, kamēr Latvijā viņi cenšas nostiprināties… . Jādomā, ka tā ir pirmsnāves agonija… .

28.12.19

You may also like...

3 komentāru

  1. incanti saka:

    uz kuras sētas ir rakstīts, ka “uzstāšanās” PRET Bordānu
    NAV kārtējie varturu kumēdiņi ??

    Tas, ka viņš kaut ko VAR, vēl nenozīmē, ka viņš GRIB !
    .
    .
    .
    Admins
    Šie divi teikumi ir demagoģijas paraugs.

  2. a. saka:

    Tas joks ir tāds, ka re- baltikā darbojas kā sorosēni, tā čekistēni, kā nesen atklājās kādā pietiek rakstā. Nu sanāk tāpat kā citos medijos, sākot ar swh utt. radio, tv, tad nav jābrīnās ka tur vēl nesen 2g bija galvenās zvaigznes… Un nīst šitie nacionāli noskaņotos, kam var uzrīkot pat vajāšanas… Var jau palamāt arī oligarhus, izliekoties par tautas draugiem, bet galvenais viņiem ir internacionālisms un globālisms.

  3. > 2019. gada 28. Dezember um 16.08 Uhr saka:

    Adminam:

    Ļoti gribētos, lai tavs antikomentārs būtu
    TAISNĪBA !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *