Latvijas profesionālā armija nekavējoties likvidējama

Latvijas profesionālā armija ir nekavējoši likvidējama, jo lielākā daļa nokomplektēta no Krievijai uzticīgajiem elementiem, bet vadība pilnīgi sastāv no viņiem,- no kompartijas apmācītajiem elementiem. Nevienam nav noslēpums, ka Latvijas armijas ģenerālštābā valda krievu valoda.

Uz visiem jautājumiem atbildi sniedz pati spice: Egils Levits, Artis Pabriks un Leonīds Kalniņš, kuri ir kompartijas ideoloģisko kursu absolventi ! Visai šai troikai nav nekāds sakars ar latviešu tautu,- neviens no viņiem nav latvietis.

Patreizējā Latvijas armija ir “Trojas zirgs” ne tikai Baltijā, bet visā NATO. Visu pirms šeit “jāpastrādā” ASV jūras kājnieku specvienībai un jālikvidē sarkano Maskavas midzeni ! Tikai tad var sākt domāt par Latvijas aizsardzības organizēšanu.

Edvīns Šnore (NA)🇱🇻 par Baltijas valstu militāro aizsardzību

Edvīns Šnore (NA)🇱🇻 par Baltijas valstu 🇪🇪🇱🇻🇱🇹 militāro aizsardzību

Gepostet von Nacionālā apvienība am Freitag, 8. November 2019

29.12.19 LRTT

You may also like...

6 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Nu ko gan var gribēt no ,,Latvijas profesionālās armijas,, ja pat ,,jenerālis-virspavēlnieks ir ar santehniķa ,,izglītību!?
    Barikāžu laikā tika apzināti cilveķi Latvijas Armijas pamatsastāvam, kuri beiguši kādu militāru iestādi un ir rīkojušies ar ieročiem . Pieteicos arī es, bettas viss pazuda… Pat Zemessargos netiku uznēmts..!?
    ŠĪ vara izvirza tikai LIELĀKOS KRETIŅUS,KOMUNISTUS, ČEKISTUS ,NODEVĒJUS-TĀPĒC ARĪ IR TĀ, KA TIKAI AMERIKĀŅI REDZ , KAS TE NOTIEK PATIESĪBĀ . PALDIES VIŅIEM!

  2. Armands saka:

    Pirms dienām divām sapnī atrados telpā, kas līdzīga kaut kādai viesnīcas uzgaidāmā telpa ar Kasparu Dimiteru. Tam asi sāku norādīt par pastāvošo stavokli Latvijā, ka russkijiem ir jāiet prom no šejienes, jo Nato militārais spēks viņiem netīk un viņi šaus mums mugurā. Tad Dimiters izskatījās tāds truls un gļēvs, ka nespēj saviem russkijiem pateikt patiesību. Šis uzdod man jautājumu, cik man gadu? Jautājums skan ar nolūku mani noniecināt, ka es savos gados neesmu izdevies, kā pilnvērtīgs vīrietis, lai spriestu par tādām lietām. Es neatbildēju uz reiz, bet aizgāju uz blakus telpu pakaļ mitrai lupatai ar kuru slaucīt putekļus. Atgriežoties atpakaļ norādu, ka es ļoti labi dzirdēju tavu jautājumu. Man ir 44 tikpat, kā otrajā pasaules karā, kad tas šķira brāļus starp okeānu. Ieraudzīju aiz viņa muguras istabu pilnu ar russkijiem, kuri uzvedās ļoti aktīvi, tad pa tiešo devos tiem pretī. Pietuvojies ieraudzīju, ka zvans stāv ar ko izsauc parasti sveica sveicaru, tad stipri sāku to ar dūri sist, lai viņi dzird, ko tiem pa sacīšu. V nasaj zemlje nahodjetsa Natovci i vi russkije jim opasni tak kak budjetje streljatj v spini im i nam. Pagriezās kāda sieviete un pārliecinoši apstiprināja, cto on polnostju prav. Viss lielais russu bars apstiprināja pozitīvi, ka šaus Natoviesiem mugurā. Tad Dimiters pārvērtās pilnīgi nepazīstama sejā, kā kaut kāds ukraiņu Sevcenko vai kas cits? Viņš bij sapnī pilnīgi truls vecis censdamies kaut ko vēl mēģināt pierādīt, ka tā tas nevar būt.

  3. gudrs saka:

    Tas slava gan ir gudrs……

  4. un atkal saka:

    “garāka par mūžu diena ilgst“…

    Da kāda tur vairs profesionālā armija pie mankurtisma?!Ja domāšana nefunkcionē, kas var paredzēt, kur kas šaus. Visticamāk, ka šaus cits uz citu. Vai nešaus vispār. Ja blakus katram šāvējam nebūs pavēlnieka, kas norāda, kur šaut. Bet, ja ir, kā ir: kāds šāvējs – tāds pavēlnieks, tad kam vispār ieroči? Savstarpējai izšaušanai?

    “Pērles“ no mankurtisma ideoloģijas “tribīnes“ par to liecina. Viena – “viskošākā“:

    “Dažkārt arī i n t e l i ģ e n t i, bet iekšēji truli cilvēki var mīlēt savu bērnu..“ (??????)

    “Kad mēs augām“, mums bija skaidrs, ka inteliģentums un trulums ir absolūti nesavienojami jēdzieni. Bija skaidrs, ka inteliģents ir inteliģents tieši ar to, ka bez truluma.

    Un, kad tev jāredz un jādzird kaut ko tik trulu, tad atliek saķert galvu un saprast, kādas šausmas ir degungalā…

    https://nra.lv/latvija/300725-gads-kura-daleji-aptureta-satversmes-darbiba.htm?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *