LRTT. 4. maija kliķes asiņainie PAMATI !

Zagrad otrjad ! (tie, kuri bloķē atkāpšanos- visīstākie slepkavas)

Noteikti noskaties šeit norādīto video, tad daudz ko arī sapratīsi. -Sapratīsi arī to, ka šo sātanistu laiks ir iztecējis. -Sapratīsi arī to, ka drīz viņi tiks tiesāti kopā ar saviem TROĻĻIEM, kuri pa plašajiem interneta laukiem aizstāv šos sātanistus- tautu slepkavas ! -Pirmie būs tieši šie TROĻĻI, kurus, glābjot savu ādu, saimnieks pametīs saplosīšanai. Tāds vienmēr ir bijis nodevēja liktenis.

Mēs visi esam liecinieki, kā viņi- sātanisti(komunisti- cionisti), pamet saplosīšanai tieši tos, kuri viņiem ir uzticīgi kalpojuši. Padomājiet, kāpēc komunisti Bičkovičs, Stradiņš, Godmanis & Co, disidenti Cālītis, Ziemelis, Žukovskis & Co, tiek pamesti saplosīšanai…? Būs jau arī nākošais “vilnis”, par to variet nešaubīties… ! Tas viss, lai tautai jauktu prātu, radītu ilūziju, ka tiek “sodīti” vainīgie ! Ne velti Linards Muciņš, Kārlis Kangeris, Ritvrs Jansons(visuzticamākie MOSSAD “kurmji”) šos “maisus” vētīja un pētija turpat vai 30 gadus ! Un kāpēc no šī vētīšanas tika padzīta Kristīne(atvert) Jarinovska ?

Vai tad par to nav jāpateicas “ābramiskajam letiņam” Rasnačam:

“Jarinovskas darbības stilu raksturo nespēja sadarboties, un viņa mēģina noskaņot pārējos komisijas locekļus pret Tieslietu ministrijas pārraudzību – diemžēl šī ir situācija, ka ar konkrētās personas profesionalitāti un zinātnisko neatkarību vien nepietiek. Atstājot Jarinovsku komisijas sastāvā, Tieslietu ministrija riskē ar to, ka komisija var neveikt tai likumā paredzēto uzdevumu – zinātniski, vēsturiski un juridiski izpētīt un izvērtēt materiālo un morālo kaitējumu, ko VDK nodarījusi Latvijas valstij un tās iedzīvotājiem, un neapgūt šim mērķim šogad paredzētos līdzekļus,” uzsver ministrija. Savukārt VDK pret latviešu tautu vērsto totalitāro noziegumu dokumentu digitalizācijas krātuves valdes priekšsēdētājs Didzis Šēnbergs norādīja, ka krātuve vērsusies pie valdības ar atzinumu, kurā nosoda tieslietu ministra Dzintara Rasnača provokatīvo rīcību pret VDK izpētes komisiju.

Linards Muciņš, viens no “indīgākajiem” maisu pētniekiem- latviešu tautas- ATMODAS ienaidnieks Nr- 1: https://tautastribunals.eu/?p=48398

Latvijas atbrīvotāji(šeit iemitinājušies) ir tie, kuri šāva krievu(Padomju- arī latviešu karavīram, kurš bija varmācīgi iesaukts šajā armijā) karavīram mugurā, kad tas centās izvairīties no drošas nāves, kuru tajā dzina komisāri ! Kādas “sektas” pārstāvji bija šie komisāri, domāju, ka nav jāsaka…. .

Lūk, viņi, ZAGRAD OTRJAD izdzimteņu spermas produkti, krievu tautas bendes, kuri tiek mākslīgi turēti Latvija, apejot 1949. g. Ženevas konvenciju: okupācija un deokupācija !!! Šie ir tie “MRAZJI”(izdzimumi) par kuriem krievu runasvīrs runā norādītajā VIDEO !

Un šeit jūs redzat tos pašus ZAGRAD ORJADistus LATVISKĀ FASĒJUMĀ, bet jau miera laikā ! Viņi ir visīstākie vampīri- cilvēknīdēji(cilvēkēdāji), Latvijas republikas likvidētāji ! Šie nolādētie Elles smirdoņas arī pieskaitāmi pie TROĻIEM, jo kalpo Sātanam !

Šeit, šajā rakstā aprakstītie nepieder cilvēku rasei- visi viņi pieskaitāmi reptiloīdiem, kuri ir ieinteresēti iznīcināt CILVĒKU !

P.S.

27.12.19

You may also like...

3 komentāru

  1. Natalija saka:

    “ķinītis”, kurš kārtējo reizi “aizmirst” par cēloņiem
    bet “purina” sekas…
    Vairāk vai mazāk patiesi ataino “gaiļu cīņas”, bet
    apiet to faktu(cēloni), ka ž visu to scenāriju bija
    smalki izpunktierējuši jau sen pirms “katliņš sāka
    vārīties”…

    Var tikai apbrīnot, cik bezgalīgam jābūt cinismam
    lai, neko neražojot, ar pārdales palīdzību iznīcinātu
    cilvēku miljonus…

    Kaut kāds pataloģisks sadisms ž mentalitātē…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *