JKP ir bieds visiem neliešiem un nodevējiem !

Apdomā, par ko balsot !

Kā redzams, tad JKP ir radījuši bailes visos parazītos- valsts izlaupītājos un aktīvajos nodevējos. Pat NA ķērusies nopietni pie JKP iznīcināšanas. Tik zemisku uzbrukumu JKP no NA puses reti kāds varēja iedomāties. Pietiek.com publicēts Egila Helmaņa raksts, kuru pasūtījis viņu lielākais sponsors Aivars Lembergs. Latvietis, kuram smadzenes nav noslīdējušas zem jostas vietas sapratīs, kam kalpo NA ar tādiem dzintariem un helmaņiem priekšgalā. NA, dodot tukšus solījumus visus šos garos pēcAtmodas gadus, ir pierādījusi savu melīgumu un nodevību pret tautu un valsti. Praktiski bijuši vienā komandā ar Saskaņu.

Šeit izvilkums par šiem neliešiem no kāda iepriekšējā raksta(lasīt visu):

Pie šī nozieguma jau gandrīz kopš Atmodas laikiem ir piestrādājuši VL! “zēni” ! Es šeit nerunāju par apmuļķotajiem vēlētājiem, bet tieši par R. Dzintara tuvākajiem līdzdarboņiem ! Viņu vieta nav Latvijas Saeimā, bet RCC līdz mūža beigām. Tieši viņi, jautrā saskaņā ar SASKAŅU, pēcAtmodas gados ir veikuši Latvijas iznīcināšanu. Tieši viņi ir līdzdalībnieki 50 000 Krievijas laupītāju atļaujām Latvijā. Kā ne kā ienesīgs biznes, kura koruptīvo FRAGMENTU nekādi nav iespējams pierādīt ! Viss ir teicami noorganizēts- darbojas kā labi eļļotais Šveices pulkstens. Tas pats, neskaitāmu gadu garumā, bija ar MAKSĀT NESPĒJAS ADMINISTRATORIEM, kuri visi bija saistīti ar NA ! Pamatā no īpašumiem tika padzīti tieši latvieši. Un, ja papētīs tālāk, tad atņemtais jau izrādīsies nelatviešu rokās ! Vai gribi, latviet par šeit pieminētajiem nākošajās vēlēšanās balsot ? Apdomā labi un neapķēzī savu un savu bērnu -mazbērnu sirdsapziņu un nākotni.

Vai tu, latviet, patiešām balsosi par šiem izdzimumiem ?

VL!/ NA ir kļuvuši par nodevības simboliem ! Vai tu, latviet, patiešām vēlies par viņiem balsot ?

https://www.facebook.com/reel/1366076153800605/?s=single_unit

Konservatīvie atrodas Saeima.

18. augusts plkst. 15:26  · Riga, Latvija  · ⭕ Nodrošināsim, ka šaujamieroči Latvijā būtu pieejami tikai īpaši pārbaudītām un valstij lojālām personām.💬 Saeimas Aizsardzības komisijas priekšsēdētājs Juris Rancāns: “Šaujamieroču aprites ierobežojumi Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem un Latvijas nepilsoņiem ir nepieciešami, lai mazinātu potenciālos apdraudējumus Latvijas nacionālajai drošībai, ko rada Krievijas izraisītais karš Ukrainā.” 💬 Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija ir gatava likuma grozījumus iespējami tuvākajā laikā izskatīt un virzīt tālākai apstiprināšanai Saeimā.

Publikācija anti- latvieša Lato Lapsas “ziņu avotā” !

Foto

Helmanis: “Latviešu teiciens: ja s…u aiztiek, viņš smird. Bordāna kungs ir šī teiciena ilustrācija.”

PIETIEK
21.08.2022.
Komentāri (6)

Iesaki rakstu:

Neraugoties uz Ogres novada domes priekšsēdētāja Egila Helmaņa „mājienu ar mietu”, Jāņa Bordāna un Jura Juraša partijas Konservatīvie pārstāvji tomēr bija ieradušies „iepriecināt” Ogres svētku dalībniekus ar savu aģitācijas telti. Publicējam ekspresīvu E. Helmaņa un J. Bordāna saraksti sociālajā tīklā Facebook.

Egils Helmanis: Nelūgtie Ogres svētku viesi ir ieradušies. Ogres novada iedzīvotāji, Jums ir iespēja izteikt savu viedokli viņiem par sabiedriskā transporta neesamību Ogres novadā. JKP (Konservatīvie) vada Satiksmes ministriju.

Jānis Bordāns: Jāsaka, nu ļoti dīvainus ierakstus raksta Valstspilsētas mērs Latvijā un vienas no lielākajām partijām līderis. Valdību (Nacionālās apvienības partneri) veidojošās partijas Konservatīvie cilvēkus, kuri aicina latviešus nepalikt mājās vēlēšanās un balsot par valstiskām partijām, šis politiķis sauc par “nelūgtiem viesiem”. Tas, ko Konservatīvie, es, Jānis Bordāns, Evita Zālīte Grosa, Normunds Žunna un citi vakar darījām Ogrē, saucas Satversmes pildīšana, valstiski atbildīga rīcība un patriotisms, nesēdēšana mājās, bet darīšana.

Bet, ja NA politiku saprot tā, kā to saprot Helmanis (visi manā pilsētā ir nelūgtie viesi, tā kā Krievijā), tad jau nav jābrīnās, ka latvieši nevar saprasties un valsts neattīstās. Jāsaka, es sastapu vakar pilsētā arī vienu bijušo Ogres policijas vadītāju. Ja ir taisnība, ko viņš man izstāstīja par Helmani jaunībā, tad šādas lietas kļūst saprotamas. Sastapu arī Helmaņa kungu, laipni sasveicinājos un ieskatījos viņam acīs. Taisnība – acis IR dvēseles spogulis. Bet Latvijai novēlēsim Saules mūžu un darīsim tās labā visu, ko vien varam. Arī tad, ja kādam tas nepatīk.

Egils Helmanis: Jums mūsu pilsētā nav, ko darīt. Paskaidrošu, kāpēc!

1. Ogres pastā nav izbūvēta piekļuve cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Katru gadu esmu to lūdzis JKP ministram T. Linkaitam. Visu šo četru gadu garumā jūs bijāt nespējīgi panākt, lai pasts, jūsu kontrolējamā iestāde, izpilda MK noteikumus un uzlabo dzīves kvalitāti ogrēniešiem.

2. Ceļu uz Lauberi neesat varējuši noasfaltēt, lūdzu jums, rakstīju četrus gadus.

3. Par satiksmi, kuru JKP iznīcināja Ogres novadā. Dienā ir atcelti pat 38 reisi. Esmu lūdzis neskaitāmas reizes lauzt līgumu ar Liepājas autobusu parku. Mēs zinām, kam pieder Liepājas autobusu parks, un zinām, ka T.Linkaits ir bijis kādreiz A.Šķēles padomnieks.

Jūs apkalpojat oligarhus, nevis Ogres novada iedzīvotājus. Kamēr nebūsiet spējīgi savu darbu izdarīt godam, JKP Ogrē nav, ko rādīties. Jums bija laiks 4 gadi, lai vismaz apmierinoši izdarītu savu darbu. Diemžēl JKP nerūp Ogres iedzīvotāji, cilvēki ar īpašām vajadzībām un māmiņas ar ratiņiem, jo ne pastā, ne jūsu autobusos viņiem nav vietas.

Es ceru, ka šajās vēlēšanās Jūs saņemsiet sarkano kartiņu. Latviešu teiciens: ja s…u aiztiek, viņš smird. Bordāna kungs ir šī teiciena ilustrācija. Lūdzu, iemācieties strādāt un tad brauciet uz Ogri ar saviem padarītajiem darbiem, nevis ar solījumiem, kurus nepildāt.

24.08.22

You may also like...

9 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Okupekli nojauc atbilstoši komunistu čekistu stilam – zaglīgi, paslepus, aiz noslēpumu plīvura ar kliķei raksturīgām izmaksām. Kolaborantu un okupantu vara, gribēdama tautai izrādīties kā īstenie saulveži, saorganizējuši krieveļus, kas komentāros slavē šādu rīcību, bet tie paši vēl nesen “ukropus” nolādēja un latviešiem draudēja. Protams izskan arī pretējais viedoklis un draudi, klaunāde gatavā.
    Ja nojaukšana notiktu pēc dekolonizācijas un kolaborantu-izzadzēju neitralizācijas, tad tiešām šī nojaukšana izvērstos par tautas svētkiem un okupācijas nobeigumu, bet ar šo farsu ir kā tajā anekdotē – “viss jau it kā pareizi, bet rūgtums tad paliek”.

  2. Doktors M. saka:

    Jāsmejās ! JKP ir tāda pati partijvarza kā visas pārējās ,tāpēc padzenama . Admin , Jums tie ķebļi ir radījuši galvas problēmas!

  3. Odze. saka:

    Sirsnigi apsveicu mus visus,kas veica OKUPEKLA nogasanu un okupantu kulta vietas iznicinasanu !

    LATVIJA LATVIESIEM !!!

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Pirms daudziem gadiem, kad dzīvē bij ļoti sūdīgi, bet arī šodien nav īpaši labi rādījās kāds zīmīgs sapnis, kā kino filmas 2. sērija ar divu gadu intervālu. Atrados Pārdaugavā kādā pusi sagrauta ēkā ar granatam rokās un Rīgā jau sāka ienākt Sovietu kareivji, tad kāds vācietis ar kuru pirms diviem gadiem sapnī braucām pa 11. novembra krastmalu sāka bļaut – Shnela Garold! Bļāva tā, ka tūlīt tai mājai lidos virsū lādiņš i i skrienot ārā mesdams pret krieviem granātu uz sēdos uz mocha, ko jau fricis bij iedarbinajis. Kā uz sēdos tad uzreiz aizgazejam Āgenskalna virzienā, bet nonācis Āgenskalnā apkārt viss jau Sovietu karogos un fricis nezin kur pazudis!? Pēdējā brīdī veiksmīgi mēs izkļuvam no nāves, bet savdabīgi, kā var redzēt tādu sapni, kas rādās līdzīgi kādai citai realitātei? Kasiju un domāju, bet vēlāk vien sapratu, ka tā 1.sērija bij vēstījums 2.serijai. Tad vēl pagāja laiks jau pēc Anglijas, kad sapratu vien, ka viss iet uz karu un vācietis atkal ieradās sapnī. Viņš stāvēja uz dzelzceļa sliežu krustojuma pie Torņakalna, kur ceļi aiziet uz Jūrmalu un Jelgavu. Stāvēja un skatījās uz vagoniem, kas pilni piekrauti ar militāro tehniku, tad vagoniem nozudot taliene vācu karavīrs uzsēdās uz BMW moca i devās Jelgavas virzienā. Pagāja laiks un iedams Jelgava gar dzelzceļa sliedēm redzu, kā tiek vilkta militārā tehnika kādu nekad neesmu redzējis. Tikai un vienīgi viņi uz to laiku bija glābiņš maniem senčiem un mūžīgā Slava Prūsijas Guardei! Okupantu piemineklis ir protams kārtējais teātris, bet tomēr savās fantāzijas, kas būs vietā? Nekādu pieminekļu! Iestadiet ābeles, kas radītas Sovietu laikos ar Rudens velajam šķirnēm, lai Pavasarī būtu skaisti ziedi i Rudenī āboli, ko var apēst ikviens nigers par godu Rigondai. Tai bišu mājiņai tur būs īstā vieta!

  5. Par nodevējiem 4.maija varas spicē! saka:

    Draņķi un liekuļi ir visi šodienas partiju un valdības vadonīši, jo nevis okupekļus jāaizvāc bija, bet gan pašus okupantus ! 4.maija kangari turpina latviešu tautas nodevību, okupantus saglabājot un dāvinot tiem pilsonību, lai arī nākotnē krievu varza turpinātu tiranizēt, zagt, pretlatviski trobelēt un radīt draudus latviešiem arī nākotnē!
    .
    .
    .
    Admins
    Gandrīz pareizi sacīts. Sen jau vajadzēja veikt deokupāciju. Bet, kas attiecas uz OKUPEKĻIEM, tad tiem bija jāpazūd kopā ar kolonistiem un čekistiem !

  6. Maija saka:

    Visi kopā, mēs novācam okupācijas monstru. Vakar mums bija Svētku diena. Šķiet šodien, sirds jūtas, ka akmens smagums novelts, pat vieglāk ievilkt elpu! Dievs svētī Latviju!

  7. Skolnieciņš saka:

    Я считаю Вторую мировую войну бессмысленной, бесславной, скотской войной. В этой войне два тоталитарных режима — Третий Рейх и Советская Россия — хотели захватить и поделить Европу, а в дальнейшем весь остальной мир. Но эти два монстра не смогли поделить Польшу, и в итоге Третий Рейх пал, а Советская Россия захватила восточною Европу.
    Советские солдаты делятся на две группы — те которые воевали в пределах Советского Союза (состояние границ до 1939. года) и те кто воевал за пределами Советского Союза. Первая группа людей это жертвы тоталитаризма. Им приходилась подчиняться коммунистической партии под страхом смерти. Вторая группа людей военные преступники, которые распространяли русский тоталитаризм в мир. Я не вижу разницу между нацистами (националсоциалистами) и коммунистами, которые кровавым образом строили коммунизм живя в социализме. Зло есть зло. Победобесие это тоже разновидность зла.
    Хвала Богам, Вторая мировая война закончилась. К сожалению, победобесие в Российской Федерации ещё осталось. Не надо жить прошлым, надо жить будущем. Есть ли у России будущее? Я думаю, что нет.

  8. Я считаю Вторую мировую войну бессмысленной, бесславной, скотской войной. В этой войне два тоталитарных режима — Третий Рейх и Советская Россия — хотели захватить и поделить Европу, а в дальнейшем весь остальной мир. Но эти два монстра не смогли поделить Польшу, и в итоге Третий Рейх пал, а Советская Россия захватила восточною Европу.
    Советские солдаты делятся на две группы — те которые воевали в пределах Советского Союза (состояние границ до 1939. года) и те кто воевал за пределами Советского Союза. Первая группа людей это жертвы тоталитаризма. Им приходилась подчиняться коммунистической партии под страхом смерти. Вторая группа людей военные преступники, которые распространяли русский тоталитаризм в мир. Я не вижу разницу между нацистами (националсоциалистами) и коммунистами, которые кровавым образом строили коммунизм живя в социализме. Зло есть зло. Победобесие это тоже разновидность зла.
    Хвала Богам, Вторая мировая война закончилась. К сожалению, победобесие в Российской Федерации ещё осталось. Не надо жить прошлым, надо жить будущем. Есть ли у России будущее? Я думаю, что нет. Но на всё воля Богов.
    С уважением, Скольниециньш ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    failiem.lv/u/46rzm44p5

  9. Anna Keišs saka:

    Nebalsosim,ne par vienu vakcinētāju !!!!!!!!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *