Pārmaiņas. Zeļenskis nodod sabiedrotos un ASV.

Telefonsarunā apsoloties Ķīnai, Zeļenskis nodod sabiedrotos un ASV.

https://youtu.be/KyPdm90iSZc

Tiem kam interesē agrārie jautājumi Ukrainā un komunistu gūtā pieredze Polijā 1956.gadā.
Latvijā iznīcinot latviešu lauku sētas un pārvēršot Latvijas laukus par plantatoru un agroholdingu īpašumu, no zemnieku dumpjiem iespējams atbrīvoties uz visiem laikiem, bet pilsētnieki, kuri ir atkarīgi pilnīgi no visa, uz kārtīgu dumpi nekad neiedrošināsies. Tāda lūk ir komunistu filozofija, kas tiek veiksmīgi realizēta.

Jau atklāti sāk runāt, ka vienošanās starp kremli un izraēlu ir bijusi. Tas kārtējo reizi liecina, ka izraēla piekrita Ukrainas okupācijai un Ukrainas patriotu fiziskai iznīcināšanai pēc iepriekš sastādītiem sarakstiem. Tātad jāiznīcina bija tieši tie nacionālie spēki, kas sargā savu zemi un nav ar mieru savu ekonomiku pārdot globālajiem spēlētājiem. Priekš atlikušajiem ukraiņiem tiks nodrošināts vergu atalgojums, jautrība, šasliki un kumēdiņi zeļenska izpildījumā.

LRTT

Nepārprotami, ka Ukrainas karu uzsāka tieši Izraēla, jo Krievija un Putins ir tikai un vienīgi Izraēlas “darba instruments”.

Visa Ukrainas politiskā elite sastāv no hazāriem- primitīviem laupītājiem un asinssuņiem. Atklāti ignorēja ASV brīdinājumus par Krievijas uzbrukumu. Pilnībā tika atmīnēta pāreja no Krimas uz Hersonu. Hazāržīda Zeļenska valdīšanas laikā tika slēgti daudzi militārie projekti un ieroču ražošanas rūpnīcas. Zeļenskis, ar savu hazāržīdu varzu, nepārprotami, pēc kara nonāks blakus Putina varzai Hāgas “pagrabos”. Par Zeļenska nodevību raksta, kā saka J. Švecs, ASV laikrakstos.

Tieši tāda pati šakāļu banda pārvalda arī Latviju ! Ar Krievijas sakāvi Ukrainā nekas nebeigsies. Viltus antisemītiskie žīdi radīs citus kara perēkļus, jo miers ir viņu nāves spriedums.

02.05.23

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu redz ir nonācis Grantins līdz secinājumiem, kas jau saprotami bij vēl pirms kara sākuma, ka vajadzīgs ir karš, lai attīrītu ne tikai Ukrainu no vietējās tautas, bet arī Krieviju a tīrīt vajag, jo sen ir zemes iz tirgotas svešiniekiem un tautām nekas nepieder. Vien darbs Dizveikalos un nožēlojama dzīve par augstiem rēķiniem pretī saņemot mākslīgu pārtiku un sintētiskās drēbes, izklaides un alkohols, maucibas un narkotiku kults zied visur apkārt. Latvijā pilnīgi viss pieder svešiniekiem! Runāt par savu Saimnieka vietu? To tu nedrīksti un visu biežāk sākot runāt par savu senču mantojumu, ko pienākas mantot tiem pašiem Latgaļiem ir jādzird no viņiem mauciskuma runas. Chulji arī neatpaliek savā mauciskuma dzīves uztverē, ka mēs taču sadzivojam kulturāli ar visiem!

  2. no Paardaugavas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=_tbIAtPbHVQ

    Visa pretiigo okupantu masa tiek visiem spekiem no nodeveejiem- kolaborantiem pietureeta un saglabaata! Varbuut tieshaam cita cela nebuus, kaa tos pa vienam vien… sodit…?!

  3. Rumbainis saka:

    Pēc neafišētiem datiem,pagājušajā gadā planētu apdzīvojošo cilvēku skaits samazināts par 1 miljardu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *