LRTT & H- 86 viedoklis par Saeimas atlaišanu

Protams, ka Saeima būtu ne tikai jāatlaiž, bet jāaizbāž aiz restēm, jo 100%tīgi tā ir anti- latviska, bet tikai ne šinī gadījumā !!! Šeit ir jāuzdod jautājums apstulbotajiem “atlaidējiem” soc- tīklos: Kuri tad nāks pie teikšanas pēc ārkārtas Saeimas vēlēšanām un vedīs Latviju uz Leiputriju ? To neviens no šiem dižajiem taisnības cīnītājiem Feisbukos, Tviteros un Draugos tieši nepasaka, bet to var izsecināt, kad redzam, kuri ir tie Saeimas atlaidēju galvenie iniciatori: bijušais KGB virsnieks un H- 86 likvidators Aivars Borovkovs, Latgales mafijas “jumts” Jānis Urbanovičs, 21.gadsimta lielākais vēstures viltotājs- K. Ulmaņa nīdējs, Izraēlas GODA PILSONIS Lato Lapsa ar savu domu biedru un palīgu Jurģi Liepnieku, valsts izlaupītājs un 12 liecinieku “novācējs” Aivars Lembergs, Maskavas “lakstīgala” un K. Ulmaņa nīdējs Didzis Šmits un citi no šīs pašas šlakas.. . Pat ar loģiku apdalītam ir redzams, ka galvenais Saeimas atlaišanas iemesls slēpjas Tieslietu ministra J. Bordāna darbībā, kurš vēlas nodabūt no “skatuves” visu noziegumu piesedzēju E. Kalnmeieru. Pret Bordānu uzstājas tie un viņu ģimenes locekļi, kuri ir saistīti ar Latvijas izlaupīšanu- kuri ieņem parazītiskus, pilnīgi nekam nevajadzīgus amatus. Šī slāņa biezums ir no 8 līdz 12%tiem. Kad atklāsies Kalnmeiera(arī Maizīša un Bičkoviča) slēptās valsts izlaupīšanas “lietas”, tad uz apsūdzības sola nonāks ne tikai simti, bet tūkstoši no šo parazītu klana. Šo noziegumu piesedzēji atrodas Izraēlā, kuri ir ieinteresēti latviešu valsts iznīcināšanā. Ne jau bez iemesla tika likvidēta Latvijas valsts attīstība uz latviskuma pamatiem,- nomainīta uz nacionālo- tātad, okupantisko !!!

Ievērojot reālos apstākļus, ir jāatbalsta J. Bordāna darbība,- tiesāt Latvijas valsts ienaidniekus ! J. Bordāns nav ideāls, bet par tādu viņam ir visas iespējas kļūt. Ar saviem spēkiem, bez tautas atbalsta, viņš ir nolemts sakāvei.

Ja šī Saeima tiks atlaista, tad nākošā Saeimā pie teikšanas būs Saskaņa ar šeit pieminētajiem noziedzniekiem valdības sastāvā. Ja tā notiks, tad var uzskatīt, ka latviešu tauta un Latvijas valsts ir beigušas eksistēt ! Bet cerēsim, ka šo noziedznieku dižie centieni kļūs par viņu pašu nāves cēloni ! Visi tie, kuri aicina parakstīties par Saeimas atlaišanu, ir tiesājami kā valsts un tautas nodevēji !!!

Neļausim  noziedzniekiem- ar Levitu priekšgalā, īstenot sātaniskās Izraēlas plānus- iznīcināt latviešu tautu !

02.12.19 LRTT

You may also like...

10 komentārs

  1. AGedroics saka:

    Bordāns tev beidzot iedeva pasūkāt? :))

  2. viedoklis: smiekli vietā saka:

    Baiba:

    – pie mums, Latvijā, par prezidentu var būt jebkurš (nezin kālab seko vētraini smiekli, vai tik nebi` arī aplausi);

    /Diez kurus tagad esošais prezidents sodīs? Publiku (resp. – tautu) – par aplausiem nevietā vai Baibu?/

    – tak viņiem, tur tādam Šleseram un tādiem no līdzīgu kārtas, nestāv galvā tur kaut kāda mūžīga Latvija, kā būs bērniem, viņiem vajag vienīgi piedzīt kabatas

    – pagaidām mums ir zaglīgākā valdība;

    – jāmelo, acīs skatoties utt., utt.

    – no tām ziņām vēmiens nāk..

    – kāda neatkarīgā (par LNT)?

    bet

    – ārprā c, kādi viņi tur visi augstprātīgi.. neuztraucies, viņiem dzīve izdarīs visu.. neviens nepaliek nesodīts..

    https://www.youtube.com/watch?v=KukD8dtF_Nk

    https://www.youtube.com/watch?v=ztj0MkjLJRI

    bet

    ir cerīgi – publika/tauta joprojām smejas vietā

  3. info saka:

    “Vakar ugunsgrēkā cietis mans politiskais oponents, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš. Kaut informācija nav pārbaudīta, tomēr kāds Latvijā zināms žurnālists mani informēja, ka Artuss Kaimiņš it kā atrodoties reanimācijas nodaļā un esot ar aptuveni 10 procentu ķermeņa apdegumiem. Cerams, ka šī informācija ir kļūdaina un tikai bauma, un cerams, ka Artusa Kaimiņa veselībai nedraud nozīmīgas briesmas, jo 10 procentu ķermeņa apdegumi ir ļoti nopietni”, ierakstā portālā facebook raksta Saeimas deputāts Aldis Gobzens.

  4. Anonīms saka:

    Neredzu par ko atbalstīt Bordānu. Viņš ir tāds pats karātavu putns ka pārējie bandīti.
    Rondo
    .
    .
    .
    Admins
    Varbūt tomēr apmeklēt acu ārstu ?
    Ja neredz atšķirību, tad ir nopietnas redzes problēmas… .

  5. Armands saka:

    Man tas Bordans nesimpatizē, bet tikpat labi arī JIS var būt tik aktieris šai teātrī. Ja jau jis patiesi riebtu tiem kropļiem, tad viņa personīgās lietas tauta var aizpuderet. Ka tik tos mēslus bedrē iekšā!

  6. :: saka:

    Neparakstīšos pa Saeimas atlaišanu. Vecie vēži grib atpakaļ. Diezgan jau piegrābušies.

  7. Anonīms saka:

    Ik uz soļa redzams, ka dermokrātija(pļurkšķu bars) ir pasaules ļaunums ko izgudrojuši žīdi lai varētu valdīt pār cilvēci.

  8. MAGDA saka:

    NEPARAKSTĪŠOS. BET SLAVĒT KOMJAUNIETI BORDĀNU……
    .
    .
    .
    Admins
    Es arī biju komjaunietis…. .

  9. AGedroics saka:

    Tu būtu bijis arī komunists, tikai nepaguvi iestāties… :)))

  10. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Galīgi šķērsām! Ja šī Saeima tiks atlaista, tad nākošā Saeimā pie teikšanas būs Saskaņa ar šeit pieminētajiem noziedzniekiem valdības sastāvā. Ja tā notiks, tad var uzskatīt, ka latviešu tauta un Latvijas valsts ir beigušas eksistēt( Atkal šķērsām! Latvijas Valsts nav atjaunota! Pierādījums: L(PS)R 1991.gada 21.augusta deklarācija neparedzēja Latvijas valsts atjaunošanu, bet gan valstiskumu un saglabāja LPSR iekārtu, palielinot sociālistiskās iekārtas stutes un balstu = ierēdņu armiju)!
    Bet cerēsim, ka šo noziedznieku dižie centieni kļūs par viņu pašu nāves cēloni! Es domāju, ka tie ir boļševiki!

    Visi tie, kuri aicina parakstīties par Saeimas atlaišanu, ir tiesājami kā valsts un tautas nodevēji !!!
    Šo frāzi var rakstīt tikai Saeimas deputāts un boļševiku Politbiroja čļens( loceklis)!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *