Lasītājs par m…Zālītes liekulību

Ir tāds `termins` – Divsejainais Jānuss. Nu jā, jā – tas pats liekulis.

Dzejniekiem mīļš varonis. „Sveiks, liekuli ! Tu jau Priekulē ? Kā tu tur nokļuvi ? Kā tu atpakaļ tiksi ?„ M. Z. (sen nav lasīts, ceru, ka tuvu oriģinālam) Vai: „Bagāts viņš, Bet mīkstu sirdi. Dzird par grūtdienīšu vaidām, Tūdaļ kabatā bāž roku – Izvelk savu nēzdodziņu.„ J. R. Šeit ilustrācija:

Un tā arvien, katrudien, mūžudien. Londonā: „Mums neiet, kā nākas„, Latvijā: „Latvieši Latvijā nekad vēsturē nav tik labi dzīvojuši„. Nu ja ne pati ar savu muti, tad māj ar galvu – kad Liekuļu Liekulis ar savējo.

Skolas pazūd, slimnīcas pazūd, veikali pazūd, cilvēki pazūd, bērnu nav – ciemi pazūd. Pilsētas tukšojas. Pilsētas drūp. Lieli, lieli nami stāv tukši, bet retajiem palikušajiem vietējiem nav kur dzīvot. Darba nav. Naudas nav – par īri bērniem un mazbērniem spiesti maksāt vecvecāki no savām gaužajām pensijām. Vai arī spiesti dzīvot cits citam uz galvas vai pazust tālēs.

Naudas nav ! – brēc pat skolotāji, mediķi un policisti. Naudas nav ! – brēc ministrijas un pašvaldības. Un Divsejainais tik šļupst – es vēlētos, lai jūs atgriestos. Uz kurieni ? Kur nekā nav, bet divsejainie skandē „nekad vēsturē„? Kur divsejainajiem viss ir, bet kur atbraukušajiem viņi saka – domā tik labas domiņas un tev arī būs. Kur divsejainie tik sēž uz savām olām un perē likumu grozījumus, lai viņiem būtu vēl vairāk un lai pārējiem vēl vairāk nogrieztu skābekli.

Naudas nav ! – brēc viņi. Un bez sirdsapziņas pārmetumiem par to, ka viņi faktiski pieprasa naudu par neko.

Vai mediķi nezina, ka viņi nevis ārstē, bet zāļo ? Ka viņiem piemaksā par visādas herņas ieteikšanu neveselajiem ? Ka farmācija ir viņu dubultās maizes tēvs ? Vai skolotāji atzīst, ka viņi imitē skolotājus ? Ka satura nav viņu mācīšanai. Kad jautā skolēniem, vai jums ir priekšmets, kurā jūs māca saprast, kas notiek ap mums, kāda ir sabiedrība, ko nedara politiķi, kas notiek pasaulē, kā izdzīvot šādā pasaulē, kur mācību līdzekļi pārtop par ieročiem, kurā ir tik daudz melīgas informācijas, bet trūkst dzīvei nepieciešamās, viņi saka – nav tāda priekšmeta.

Vai policijas un tiesībsargi nodrošina kārtību ? Vai viņi nenodarbojas ar divsejaino aizsargāšanu ? Ja valstī nav kārtības, ja „neiet, kā nākas„.

18.10.19

LRTT

Labi pasacīts !

M. Zālīte ir nodevības un liekulības SIMBOLS.

Un par to, kurš tiek sargāts, arī pateikts pareizi !

You may also like...

5 komentāru

  1. Helenrox saka:

    Hello.

    Kur es varu lejupielādēt XEvil bez maksas savā vietnē?
    Ieguva informāciju no jūsu atbalstu. XEvil patiešām ir labākā programma captcha risināšanai, bet man ir nepieciešama jaunākā tā versija.

    Pateicoties.

  2. Odze. saka:

    Latviesu gara mantojumu ir veikli ” izmantojushi”‘ visi tie,kas plano sev vieglu dziivi uz cita slavas…

    Elina Zalite,kas nomira 56 gadu vecuma 1955. gadaa ir autore slavenajam sedevram ,, Agra ruusa”.
    Dejniece ,rakstniece,dramaturge. Daudzu lugu autore.

    Bet Zara ir tikai Maaliite……….. ( parasti prastais dualisms,satanisms.)

  3. ES saka:

    Tie ir tie vainīgie, kuri drupina Latvijas stūrakmeņus nr.1- skolas, pastus un slimnīcas. Trīs trumpji, trīs vaļi uz kuriem turās Latvija tiek degradēti. Tas ir nolādēto čekistu mērķis drupināt pamatus, ja nevar paņemt pa lielam.

  4. Alesyakenly saka:

    Lasitajs par m…Zalites liekulibu

    Официальный сайт Hydra предлагает массу товаров и услуг на любой вкус. Здесь можно найти абсолютно все, о чем только можно подумать. А главное, проект не является простым магазином, а предоставляет посреднические услуги, работая в формате доски объявлений. Потому здесь можно найти большое количество магазинов, сравнить цены, посмотреть отзывы, оценить конкуренцию и подобрать наиболее подходящий для себя вариант. Остается только перейти на сайт Гидра по адресу https://xn--hdraruxzpnew4af-n35h.com . Сама площадка обеспечит вам безопасное пребывание, и поможет сохранить анонимность, даже без использования средства браузера Tor или VPN. Потому вы можете не беспокоится, и смело переходить на активное зеркало Hydra, ссылка которого указана выше. Hydra официальный

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *