Bunkām vajadzēs liecināt par “apkalpojošo personālu”

imagesCAWW1JNY - KopieTā kā divu čekistu, Ivara Godmaņa un Aivara Borovkova(droši var teikt uz viņiem- masu slepkavas) nodoms ir beidzot pielikt punktu Grantiņa “graujošajai” darbībai, tad šajā sakarā parunāsim par šo tēmu.

Kas ir Ivars Godmanis ?

Godmanis ir žīdiskas izcelsmes komunists, kurš vēl šodien kalpo Maskavai, kura savukārt ir pakļauta starptautiskajam cionismam. Tas, ka dažreiz “salecas” Maskavas cionisti ar Rietumu cionistiem, ir tikai teatrāla butaforija. Viņu īstais saimnieks atrodas “Dolāra mītnē”. Pierādījums tam ir: cik viņi vienoti uzstājas pret Latviju un latviešu tautu(kā ASV, tā arī Krievija). Kā viena, tā arī otra ir par PIEKTĀS KOLONAS saglabāšanu Latvijā. Domāju, ka LRTT informācijas dēļ no Latvijas tika “aizvākta” žīdu tautības ASV vēstniece Garbere, kura idiotiskā veidā izgāzās ar savu slepeno tikšanos pie PIEKTĀS KOLONAS “jumta” Jāņa Urbanoviča.

godmanisJaunais ASV vēstnieks M. Pekala izrādās, ka ir vēl glumāks.

FOTO:Kurš būs tas, kas sacīs, ka šie lopi apveltīti ar cilvēka DVĒSELĒM ?

Šis DEĢENERĀTS, iznīcinot Latviju un latviešu tautu, ir kļuvis par pirmo Latvijas miljardieri ! Bez viņa ir vēl deviņi.

FOTO NOSAUKUMS: Plēsoņas

Ierodoties Liepājā šis sprukstiņš kā lode ieskrēja noziedznieka Seska mītnē, pat nepaskatoties uz piketētājiem. Kultūra un pieklājība būtu “prasījusi” pieiet pie protestētājiem un apjautāties par problēmām. Bet kā jau tas pieņemts žīdiskajam boļševismam, visu darīt pa kluso un naktī, tieši tā, kā to darīja Garbere aizšmaucot pie Urbanoviča. Kā redzam, tad ASV ir lielvalsts ar “kulaku”, bet ne Garīgi. Garīgi ASV ir kropls sātanisma midzenis, kurš naido pasaules tautas un reliģijas savā starpā. Ne par mata tiesu nav labāki par asinssuņu perēkliKrieviju. Bet runājot par Godmani, viņš bija PSRS spiegs Austrijā, no kuras tika ar negodu izraidīts. Godmanis kopā ar Borovkovu likvidēja čekas kartotēku. Godmanis, klausot pasaules cionistiem, iznīcināja Latvijas lauksaimniecību, kuģniecību, rūpniecību un visu pārējo uz kā balstās normāla valsts.

Viņš ir pagrīdes kompartijas CK vadošais LOCEKLIS.

Viņam un Borovkovam pieder gala vārds lēmumos, kuros tiek lemts par nevēlamajām personām. Pēdējais viņa upuris bija Mārtiņš Roze, kurš neiedomājami daudz zināja, jo pildīja Godmaņa pavēles, tā iznīcinot Latvijas valsti. Godmani var raksturot kā cilvēkveidīgu izdzimteni, kurā nemājo CILVĒKA GARS.

Aivars Borovkovs ?

Borovkovs ir žīdu žīds, kā sacītu “brīvais filozofs” Fridrihs Nīče(tā viņš izsacījās par Jēzu). Lūk, Borovkova atbilde kādam latvietim, kura pilnībā atbilst F. Nīčes domu pērlei.

Borovkovs:man ir tada ipatniba, ka ka man uz shis planētas nav neviena, ar kuru man butu jarekjinas, izņemot manu suni un tos cilvēkus, par kuriem es atbildu…”

Neko sacīt, ja mēs iedziļināmies šajā atbildē, tad uzmetas zosāda. Riktīga žīdu boļševika cienīga atbilde, aiz kuras slēpjas līķu kaudzes.

Borovkovs piedalījās manā arestā par H-86 dibināšanu. Atceros, šis karikatūriskais žīds bija eiforijā, pildot šo “darbu”– arestējot mani. Šis arests bija noorganizēts kā īsts rīkļurāvēju šovs(jā,borovkov, mans cilvēka pienākums ir personīgi ielaist tev lodi pierē).

A. Bunka 2R. Bunka 3Kuriozs ir tas, ka es par H-86 dibināšanu un visu kas no tā izriet, tiku apbalvots ar Trim Zvaigznēm un šis karikatūriskais izdzimtenis(tā par borovkovveidīgajiem izsacījās A. Solžiņīcins) atkal pēc 26. gadiem grib mani apcietināt !!! Nē, Borovkov un Godmani, šoreiz es jūs un jūsu cionistu izdzimteņus aizdabūšu uz karātavām, kopā ar slepkavību veicējiem Andri Bunku un viņa audžudēlu Rihardu Bunku.

FOTO: Andris Bunka un Rihards Bunka, noziedznieki, kuri tiks izsaukti liecināt par “apkalpojošo personālu”.

Rihards Bunka ir skaidri “definējis”, ka viņš ir pārņēmis slepkavošanas stafeti no sava patēva, kurš Atmodas laikā bija Godmaņa “specvīrs” kaitīgo elementu “neitralizēšanā”.

Lūk, Riharda teiktais, kas apliecina šeit rakstītā taisnību:

Rihards Bunka: Es pats neko nedarīšu. Priekš tam mums ir izveidots pietiekami liels “apkalpojošais aparāts”.“

Vairāk lasīt: http://tautastribunals.eu/?p=10059

Vai tad vēl saprotamāk var pasacīt, ka Bunka veic pasūtījumu slepkavības, kuras nekad netiek atklātas.

Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Andris Bunka un Rihards Bunka būs pirmie, kuri tiks izsaukti par lieciniekiem tiesā pret L. Grantiņu, protams, ja tāda notiks, jo šāds mēģinājums jau bija pirms trim gadiem.

Kad L. Grantiņš tam visam piekrita, bet tikai ar vienu noteikumu, ka tiesai jānotiek Štrasburgā vai Den Hāgā, tad visi prasītāji iekrita kā cirvji āliņģī.

Ceru, ka šoreiz tiksimies TIESĀ, nolādētie maitas putni !

L.Grantiņš.  25.09.12

You may also like...

34 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    –“Jā ,Grantiņa kungs! KĀ viss Jūsu rakstītais saskan ar ŠO DRAUSMĪGO ĪSTENĪBU LATVIJĀ! Arī es un domubiedri esam darījuši,lai atmaskotu varturu noziedzību Latvijā,bet te viss ir VIŅU rokās -grūti pat kaut ko panākt!
    Atkārtoti jautāju-VARBŪT JŪSU DARBĪBAS ATBALSTAM PATS IETEIKSIET KO MĒS VARĒTU DARĪT?

  2. Kamlans saka:

    Domāju, ka parastam cilvēkam kaut ko izmainīt šajā noziedzīgajā sistēmā ir neiespējami,tāpēc vajadzīga iejaukšanās no ārzemēm,kā jau te agrāk komentāros bija minēts. Vajadzīga neatkarīga ārzemju komisija,jo šiem noziedzīgajiem radījumiem arī ārzemēs ir “blats”,kas atzīs tos par nevainīgiem jēriem.

  3. Jānis saka:

    Viss ir tā kā rakstā un patiesība nav jauka, meli savukārt ir saldi.
    Vislabāk man patika ka Bunka ir audžudēls, krievs. Tas ir labais. Vecais Bunka
    ir dzejnieks visām vecām lauku babuļām. Vai ir vērts pirkt Bunkas dzejoļu
    krājumu ar nosaukumu – Pulkvedis nevienam raksta? Grāmata padārga ap Ls 4,, bet dzejoļu ir maz, vairāk ir koncentrējies uz bildītēm.

  4. Vecais saka:

    Ar ko gan tie ir slimi suņa murgi? Ar ko gan? Patiesība ir suņa murgi?

  5. Vecais! Patiesība ir tāda, ka Linards nevar nosaukt nekādus Jura Lapinska un manus noziegumus pret Latviju un latviešu tautu.Tāpēc centies nemurgot!

  6. Vecais saka:

    Aivar,es ne par to,es par šito rakstu. Par godmaņiem un citiem suņiem. Par to nacionāļu savstarpējo kasīšanos nemāku spriest.

  7. Izlasi rakstus, kuros Tu esi minēts un nesiekalojies šeit.Tajos ir skaidri norādīts tavs “darījums”. Ja es vēl uzrakstīšu, ko Tu esi sacījis man personīgi un Dambītim, tad cilvēki uz ielas tev spļaus virsū… .Cik Tu nožēlojams tārps esi.

  8. Nedz Andersons, nedz Lapinskis nav nacionāļi, viņi ir pavisam citas iestādes brāļi… .

  9. balts saka:

    Ivaram Godmanim un Aivaram Borovkovam ļoti nepatīk, ka Linards Grantiņš lielāko valstu valdībām atgādina par Latvijas politisko režīmu, kurā izpaužas politikas pārmantojamība, bijušajiem komunistiem saglabājot varu, izraisītām genocīda sekām pret latviešu tautu, kura spiesta pamest savu etnisko dzimteni.

  10. Latvijā ir 4 Aivari Andersoni. Par kuru raksta Linards? Lapinskis, kas šeit raksta nav Juris Lapinskis no radio “Merkurs”.Kuram kantorim kalpo Linards?

  11. Saturns saka:

    Tā jau nebūs noslepkavošana,bet soda mērs.

  12. JurisLapinskis saka:

    Es, JurisLapinskis(kā daži komentētāji
    izsakās – tas īstais – Radio Merkurs politikas un “Gaismas pils” raidījumu vadītājs, tas, kurš līdz 1996. gadam “apgādāja” Latvijas mūzikas mīļotājus ar labākajiem “Rietumu” un latviešu mūzikas ierakstiem magnetofona lentās, kasetēs un diskos, par kuru Jūs varat izlasīt š.g. augusta numurā “Leģendas” uz veselām 6 lpp.), kautrīgi varu paziņot, ka līdz šim nebiju šajā mājas lapā rakstījis nevienu komentāru un pat nevienu vārdu,jo šajā pilnīgi nepamatoto apvainojumu, pārmetumu un melu “zaņķī” (kaut daudz kas arī ir ļoti pareizi, tieši un precīzi pateikts) es nevaru piedalīties, jo taisnojas tikai tas, kurš ir vainīgs. Tā kā mani ne šajos, ne padomju laikos neviens nav nevervējis, ne savervējis, ne CIP, ne ne KGB vai vēl kādi dienesti, tad ar 100%pārliecību garantēju, ka viss še rakstītais uz mani neattiecas, kādēļ līdzšim arī nereaģeju. Tagad jūtu, ka lieta aizgājusi tik tālu, ka būs tomēr jāreaģē!

  13. Tālis saka:

    Bunkām, Borovkovam un Godmanim ir izdevies sanaidot latviešu nacionālistus. Diemžēl.

  14. Eduards Lunis saka:

    –VEČI,MAN KAUNS, KA JŪS PAZĪSTU! lINARDS CĪNĀS AR LATVIJAS NOZIEDZNIEKIEM,BET JŪS PA TO LAIKU CENŠATIES ATMAZGĀT SAVAS NETĪRĀS PAKAĻAS…UN KO LAI PAR JUMS LABU LAI DOMĀ! PARĀDIET LATVIJAI SAVUS DARBUS? MAN TĀDA PĀRLIECĪBA,KA LABĀKAJĀ GADI’JUMĀ,JUMS SKAUŽ’,KA GRANTINŠ DARA VAIRĀK, NEKĀ JŪS VISI KOPĀ…

  15. Vecais saka:

    Redzi,šitos riebīgos komentārus raksta tāds,kam pašam pakaļa deg.

  16. Falšos komentārus tavā vardā rakstīja tavs draugs, kuru Tu atteicies atmaskot.Tālim gribu piebilst, ka ne Lapinskis, ne Andersons, ne arī Garda nav nekādi nacionālisti. Viņi ir tie, kas visu nacionālo gravj.Tieši šie trīs “nacionālisti” bija tie, kuri terorizēja ar saviem zvaniem DP uzdevumā LRTT piesēdētājus un atbalstītājus.Aivars Prūsis šo neliešu baidīšanas rezultātā pārbijās un salūza.Tas ir zaudējums LRTT, bet vēl lielāks zaudējums latviešu tautai cīņā pret pasaules “varenajiem”.Viņi nav nekas vairāk, kā nožēlojami tārpi. Uz viņu “deviņām pēdām” pat suns kāju nepacels, jo sapratīs, ka tas šiem atkritumiem būtu pagodinājums.
    Kā MERKURS, tā arī LNF regulāri nomelno VL! un R. Dzintaru. Tas atbilst Krievijas politikai.

  17. Jānis L.Grantiņam saka:

    Muļķības, melo tu, nevis Lapinskis, Andersons, Balts vai Garda! Viņi ir krietni cilvēki, bet tu esi melis!

    Manuprāt, šoreiz Radio Merkurs lieliski atmaskoja meli Grantiņu! Tā tik turēt! Lai dzīvo Lapinskis, Balts un Andersons!

  18. Latvietis Patriots saka:

    Grantiņ, par ko tevi izsauc uz tiesu, par kādu epizodi, kādiem pārkāpumiem? Vai arī tevi izsauc kā liecinieku? Tauta grib zināt!

  19. Latvietis saka:

    Ja Grantiņš nemelo, ka ticis uzaicināts Vācijā uz tiesu par liecinieku un, ka tas “nāk no Latvijas”, tad es pieļauju, ka tas varētu būt saistīts vai nu ar to, ka Grantiņš te bija ievietojis skandalozu rakstu par Ulda Freimaņa nāvi, kas vasaras vidū sacēla sensāciju pat Latvijas medijos, vai arī tas, ka viņš, iespējams, draud dažādām amatpersonām, sevišķi Reinikam, Godmanim, kā arī cita starpā Borovkovam. Katrā ziņā, pēc LR Krimināllikuma tās ir sodāmas darbības. Domāju, ka viņu uzaicina par liecinieku tāpēc, ka nav jau zināms, kurš tad tos rakstus patiesībā te raksta, vismaz ne formāli un tīri juridiski tas nav zināms! :D

  20. Jānis saka:

    Neaizmirstiet, ka Bunkām ir jāstājas tiesas priekšā par noziegumiem, ko
    viņi veikuši.

  21. Andris saka:

    AUGSA IR MASKETS KORUMPETS SLANIS,KAS SPIEZ UZ VISIEM,PA VISU PASAULI.
    PASAKI PATIESIBU G R A N T I N VIENKARSI UN MIERIGI.SAGLABA LAPU.
    VIEGLI UN VIEKARSI.KA PASTAIGAJOTIES.
    TAS ARI VISS.

  22. raksts saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/437333-neatvadisimies

    Neatvadīsimies

    Otto Ozols, Speciāli TVNET

    Rūgts ir ne tikai analgīns, bet arī dzīve, ziniet, nevajag, zaķi, nesteigsimies, neatvadīsimies … pasaulē tomēr ir kretīnu daudz, citi nāk vietā, ar mašīnām brauc… un, atspulgojot debesis, peld karpa prom no zemes šīs, vīrs jautā, ģīmi pacēlis, kas noticis, kas noticis… Kur ellē mans akmens ciris? Kungi, mans gadsimts ir miris, – tie ir tikai īsi fragmenti no Klāva Elsberga dzejas. Šos vārdus zināja un joprojām zina vai ikkatrs.

    Ar tiem «Pērkons», «Zodiaks» un citi leģendāri mūziķi pateica pēc liekulības, cinisma un orveliskas cūcības smakojošai elitei, ko patiesībā par viņiem domā cilvēki. Elsbergs savu dzīvi beidza pāragri – joprojām nenoskaidrotos apstākļos izkrītot pa logu no kādreizējā Rakstnieku nama augstceltnes Jūrmalā, Dubultos. Nav zināms, ko savas paaudzes dumpinieks teiktu, uzzinot, ka viņa kādreizējie biedri padevīgi, saldi smaidot, mēģina pielabināties dzejoļa «Baletomānija» varoņiem. Vēl vairāk – cilvēku, kurš zināmā mērā simbolizē padomju režīma ciniskāko un alkatīgāko pārstāvi, ieceļot par rakstnieku «patronu»..

    Visi režīmi baidās no intelektuāļiem, it īpaši rakstniekiem, dzejniekiem. Viņi apzinās vārda spēku. Trāpīgs, godīgs un precīzs vārds var satriekt lupatās visvardarbīgākos un liekulīgākos režīmus. Negodīgi, nelietīgi politiķi to labi apzinās un tādēļ cenšas nopirkt, uzpirkt, pieradināt intelektuāļus. Padarīt viņus par dresētiem pūdeļiem, kuri par desas luņķi izklaidē pūli ar kumēdiņiem un umurkumuriem. Reizēm ļaujot aizkustinoši pagaudot, izspiežot no skatītājiem kādu aizkustinājuma asaru. Totalitāri režīmi īpaši nemīl neatkarīgi, brīvi domājošos – ja neizdodas uzpirkt, pieradināt, tad cenšas salauzt, aizsiet muti, liegt publicēties, pašus spītīgākos uz gariem gadiem iemetot cietumos..

    Sapņu zagļi, sapņotāju likteņu izvarotāji – dzīvoja un dzīvo trekni.

    Padomju okupācijas laiks bija īpaši smags lepnajiem un brīvdomīgajiem. Tas bija pretīgs laiks, kad cilvēki pa dienu viens otram stāstīja dažādus murgus, vakarā virtuvēs par tiem smējās, bet otrā rītā baidījās, ka kāds būs viņus par to nosūdzējis. Starp aktīvākajiem murgu stāstītājiem un sūdzmaņiem bija partijas aktīvisti, kuri tādējādi centās izpelnīties režīma labvēlību un līdz ar to dzīvot treknu, labu atalgotu pakalpiņu dzīvi. Daži bija tik izmanīgi, ka paspēja laicīgi apmest otrādi kažokus, saglabāt varu un vēl vairāk iedzīvoties bagātībās. 2011. gadā vēlreiz apliecināt savu ietekmi, nekaunīgi nodemonstrējot savu varu, viņi par Latvijas prezidentu iecēla savējo – kādreizējo augstu kompartijas funkcionāru, kurš neatkarības un Atmodas ideālus veikli konvertējis miljonos un neskaitāmos īpašumos.

    Bet tiem, kuriem brīvība, ticība savai valstij un tautai, godīgums nozīmēja kaut ko vairāk par tukšiem vārdiem, režīms centās pārlauzt brīvo garu un mugurkaulu, pārnestā un burtiskā nozīmē. Pašreizējā Latvijas valsts prezidenta kādreizējie partijas biedri 1951.gadā apcietināja un apsūdzēja nacionāli buržuāziskā nacionālismā un dalībā pretpadomju nacionālistiskās sanāksmēs 13 cilvēkus: studentes Maiju Silmali, Mirdzu Lībietis-Ersu, Skaidrīti Sirsoni, rakstnieci Mildu Grīnfeldi, Ievu Lasi, dzejnieci dramaturģi un tulkotāju Elzu Liekni-Virzu–Stērsti, skolotāju Eleonoru Sausni, aktieri Miervaldi Ozoliņu, mākslinieku Kurtu Fridrihsonu, aktierus Arnoldu Stubavu un Irmu Stubavu, Alfrēdu Sausni un rakstnieku Gustavu Bērziņu. Komunistu režīma Valsts drošības ministrija piesprieda viņiem no 7 līdz 25 gadiem ilgu ieslodzījumu soda nometnēs. Par viņu likteņiem vairāk stāsta režisora Andra Rozenberga 1994. gada filma «Sods par sapni»..

    Līdzīgs liktenis 1961. gadā piemeklēja citu spilgtu vārda brīvības garu – dzejnieku Knutu Skujenieku. 1961. gadā padomju režīms viņu apsūdzēja par pretpadomju propagandu un uz septiņiem gadiem iemeta Mordovijas soda nometnēs. Vēlāk režīms mēģināja aizsiet viņam muti, liedzot publicēties līdz pat 1978. gadam. Līdzīgi tika vajāta viena no Latvijas visu laiku visspilgtākajām rakstniecēm un dzejniecēm – Vizma Belševica. Padomju režīms viņu dažādi vajāja ar savām riebeklībām, līdz arī viņai tika atņemta iespēja paust savu vārdu – Belševicai piecus gadus tika liegta publicēšanās. Līdzīgi tika vajāti, pazemoti, lauzti un nereti arī salauzti daudzi citi talanti. Viņu «noziegums» bija pavisam vienkāršs – līdzīgi Klāvam Elsbergam, viņi nebija gatavi atvadīties no sapņa par brīvību. Patiesu un īstu, tautas, valsts un sava gara brīvību. Viņi bija ideālisti, kuri uzturēja spītīgo pretošanās garu par spīti režīma draudiem un vajāšanai..

    Vai Elsbergs viņiem roku dotu, kurpju auklas sašņorēt palīdzētu…?.

    Grūti pateikt, to zina tika viņa tuvākie draugi, kā komentētu Klāvs Elsbergs avīžu ziņu, ka ilggadīgs kompartijas biedrs, bijušais LPSR sadzīves pakalpojumu ministra vietnieks, vērienīgs prihvatizators, oligarhu baņķieris, fondu «apguvējs» un miljonārs, valsts bagātākais pensionārs – Andris Bērziņš kļuvis par Nacionālās rakstniecības atbalsta fonda (NRAF) patronu. Būtībā Bērziņš sevī iemieso visu, ko nicināja, pret ko cīnījās un neieredzēja spītīgākie un drosmīgākie vārda brīvības talanti. Vai tas nozīmē, ka Bērziņš būs patrons rakstnieces Mildas Grīnfeldes piemiņai, kuru Bērziņa biedri mēģināja salauzt stingrā režīma nometnē Taišetas–Ļenas trasē? Vai tagad Knutam Skujeniekam, kurš nosēdēja garus gadus aiz dzeloņstieplēm Mordovijas lēģeros, būs jāspiež roka «patronam» Andrim Bērziņam?.

    Vai tiešām mūsdienās rakstniekiem ir iztapīgi jāpielabinās vecam komuņagam tikai tāpēc, ka citi bijušie komuņagas – Aivars Lembergs, Augusts Brigmanis un Jānis Urbanovičs ciniski iecēla viņu par Latvijas prezidentu? Vai patiešām mūsdienās izsalkums ir tik liels, ka pašiem labprātīgi jākļūst par varas piejaucētiem pūdeļiem, kuri gatavi dejot dēļ treknāka desas luņķa un siltas zupas bļodas skaistā mājā pilsētā ar rītdienu un ofšoru mudžekļiem?.

    Ofšori, kuros pazuda desmiti, simti miljonu, pat miljardi. Prātam neaptveramas naudas summas, kuras netika ieguldītas Latvijas nākotnē – bērnu izglītībā, veselībā –, ļaujot pāragri pazaudēt tos, kurus normāla, neapzagta medicīnas sistēma spētu glābt, pazaudējot nabadzības trimdā simtiem tūkstošu darba roku un zinātnieku gaišās galvas. Tas viss nodzerts vājprātīgi dārgos vīnos, izčurāts smalkos Londonas restorānos, ieguldīts «kājiņu» tenisa kortos un miljonu vērtos sporta superauto. Un tie ir «patroni», kuriem jāatdod gods?.

    Līdzās Elsbergam bija arī cits bezgala talantīgs dzejnieks – Māris Melgalvs. Viņš reiz rakstīja: «Un it nekas nav dzīvē taukāks par cūkām, kam mēs godu dodam.»

  23. vēsture saka:

    Es, Latv. PSR VDM Priekules rajona daļas priekšnieka vietnieks – vecākais leitnants Vasins, izskatījis materiālus par Elfrīdas Sīmaņa meitas Jansones, dzimušas 1921.gadā Liepājas apriņķī, tagad dzīv. Priekules rajona Vaiņodes pagastā, latvietes, bezpartijiskas, ar 6 klašu izglītību, neprecējušās, netiesātas, strādāja par telefonisti Vaiņodes sakaru daļā, dzīvo: Priekules rajona Veldas ciema “Dzidrās”, noziedzīgu darbību
    konstatēju:
    Jansone, strādājot par telefonisti Vaiņodes sakaru daļā, caur Vaiņodes radiomezglu translē pretpadomju satura radiopārraides, kuras ir vērstas pret partiju un padomju valdību. Maskavas un Rīgas raidījumu vietā viņa translē “Amerikas balss” pārraides no Ņujorkas.
    Liecinieks Nikolajs Maksima dēls Okuņevs 1951.gada 16.aprīļa pratināšanā liecināja: “(..) Vaiņodes radiomezgls Vaiņodes iedzīvotājiem raida amerikāņu pretpadomju propagandu. Arī es esmu Vaiņodes radiomezgla abonents. Šā gada 11.aprīlī no pulksten 6 rītā tika paziņots, ka runā taisnīgā “Amerikas balss” no Ņujorkas. Tika ziņots, ka Amerika īsteno taisnīgu politiku, bet Padomju Savienība īsteno netaisnīgu politiku. Tika slavināta amerikāņu karaspēka uzvara Korejas frontē un runāts par to, ka Padomju Savienības valdība izmanto vergu darbu, ceļot kanālus un lielas elektrostacijas. Visus tos apmelojumus, kuri tika raidīti no radiomezgla, es neatceros, bet pārraide ilga apmēram stundu (..). Papildinu, ka 1951.gadā, bez jau minētā gadījuma, man vēl divas reizes iznāca klausīties “Amerikas balsi” no Vaiņodes radiomezgla (..).
    (..) Liecinieks Makars Grigorija dēls Solomins 1951.gada 17.aprīļa pratināšanā liecināja: “(..) Apmēram 1951.gada 8. vai 9.aprīlī starp pulksten 6 un 7 no rīta mana sieva man paziņoja: “Klausies, pa radio raida pārraidi no Ņujorkas krievu valodā. Es sākumā nenoticēju, taču, paklausījies radio, skaidri dzirdēju vārdus: “Runā Amerikas balss”, bet pēc tam visdažādākos melīgos izdomājumus par partiju un padomju valdību.
    1951.gada 11.aprīlī pulksten 6 no rīta es un mana sieva no jauna izdzirdējām radiopārraidi no Ņujorkas krievu valodā. Radioraidījumam bija klaji izteikts pretpadomju raksturs. Pārraide ilga apmēram 45 minūtes (..).”
    Par savu noziedzīgo darbību E.S.Jansone 1951.gada 26.IV liecināja:
    “(..) 1950.gada beigās, kādā mēnesī un datumā, es neatceros, apmēram 12 naktī es ieslēdzu ārzemju radiostaciju, bet, kādu konkrēti radiostaciju es ieslēdzu, to es nezināju, bet vēlāk uzzināju, ka pārraide bija no Ņujorkas (..).
    (..) Kad es ieslēdzu ārzemju radiostaciju, es aizmirsu izslēgt radiotīklu, tādā veidā pārraide no Ņujorkas tika translēta pa Vaiņodes radiomezglu (..).
    (..) 1951.gada 11.aprīlī apmēram pulksten 6 no rīta es ieslēdzu Rīgas radiostaciju, kura apmēram 25 minūtes raida pārraidi no Maskavas. Pēc apmēram 30 minūtēm es pārbaudīju pārraidi un izdzirdēju radioraidījumu krievu valodā, bet tajā laikā raidījumam vajadzēja būt latviešu valodā. Tad es sapratu, ka esmu ieslēgusi citu radiostaciju, bet, kādu konkrēti, es nezinu. Pēc tam es pārslēdzu uz Rīgas radio staciju (..).”
    Pamatojoties uz teikto, nolēmu
    Elfrīdu Sīmaņa meitu Jansoni (..) pakļaut arestam un kratīšanai.

    LPSR VDM Priekules rajona daļas priekšnieka vietnieks vecākais leitnants Vasins

  24. Māris saka:

    Ofšori, kuros pazuda desmiti, simti miljonu, pat miljardi. Prātam neaptveramas naudas summas, kuras netika ieguldītas Latvijas nākotnē – bērnu izglītībā, veselībā –, ļaujot pāragri pazaudēt tos, kurus normāla, neapzagta medicīnas sistēma spētu glābt, pazaudējot nabadzības trimdā simtiem tūkstošu darba roku un zinātnieku gaišās galvas. Tas viss nodzerts vājprātīgi dārgos vīnos, izčurāts smalkos Londonas restorānos, ieguldīts «kājiņu» tenisa kortos un miljonu vērtos sporta superauto. Un tie ir «patroni», kuriem jāatdod gods?
    ________________
    Paldies, Otto!
    Tas attiecas uz visdažādākajiem lembergiem, šleseriem, godmaņiem, borovkoviem un citām šķēlēm. Gribētos pieminēt arī krimināllietu,ko nupat izbeidza noilguma dēļ -Latvenergo 3 milj. lietu, pareizāk 4 milj. lietu, jo miljonu it kā oficiāli nopelnīja andris grūtups. Visi gali paslēpti tika ar dīvainiem nāves gadījumiem,kas izskatās kā pasūtījuma slepkavības,ne naudu ,ne vainīgos neatrada – tie joprojām rullē Latviju,arī prezidentus ieceļ Bet tagad viņi gatavi apēst bez sāls Linardu Grantiņu, kurš runā patiesību. Dikti viņiem nepatīk, ka Linards Grantiņš lielvalstu prezidentiem atgādina par notiekošo pret latviešu tautu.

  25. Vecais saka:

    Ozols ir velna puika! Malacis,cepuri nost!

  26. Jekabs saka:

    Joka pēc palasīju komentārus,šim patiesajam otto ozola rakstam,godīgi sakot palika slikti. Vairums atbalsta šos izzadzējus un komunistus. bērziņs lūk nēesot bijis nekāds bandīts,bet parasts televizoru meistars. Kam izdevīgi noliegt šādas noziedzīgas un patiesas lietas? Vai nu tiešām tauta ir duma,vai komentārus pārsvarā raksta oligarhu pakaļlaižas.

  27. skatītājs saka:

    Lasot šo saitu liekas ka te vieni šizofrēniķi vien tusē!! :D Kur tādi garīgi atpalikuši un slimi ļautiņi rodas!?

  28. vēsturnieks saka:

    Kāds ” varonis ” ir vēsturnieks uzrakstīdams šodien ko katrs zina un vēl daudz ,daudz vairāk ,bet šodienas vēsturi ar savu saspiesto galviņu neredz,
    kas notiek ar zemi,ko dara pedofili,cilvēku tirdzniecība,lai izdzīvotu bija jāizbrauc uz citām zemēm,zagšana,slepkavības un citas briesmīgas lietas kas uz šīs zemes nebija piedzīvots.

    Republika-publika mirst,bet laupītāji paliek.

  29. Vecais saka:

    Skatītāj,kas gan tu vari būt par lopu,ja sauc šos rakstus par plānprātīgiem!

  30. Īstais saka:

    Lai ko Grantiņš te stāstījis, attiecībā uz DP un Reiņiku viņam var izrādīties taisnība:
    http://www.apollo.lv/zinas/dp-sakts-kriminalprocess-par-naidu-kurinosiem-komentariem-interneta-portala/532778

  31. Latvietis saka:

    Neatceros,kurš parazīts no “valdības gala” bija teicis tādus vārdus-“daudzi citur pasaulē gribētu dzīvot kā latvijas nabagi”,vakar “glumais” streips ar šādiem reti pretīgiem vārdiem beidza savu radio raidījumu. Tas ir totāls spļāviens tautas sejā.

  32. otto skorceni saka:

    Lai Linardam Grantiņam pietiek spēka tos valsts un tautas nīcinātājus aizdīt uz elli!Turies gan ,Linard!

  33. AB saka:

    Pretīgi ģīmji tiem salašņām. Acis nodod.

    Un tas Otto Ozola raksts baigi labais. Pirmkārt, man ārkārtīgi patīk Pērkona dziesmas ar Melgalva un Elsberga vārdiem, otrkārt, perfekti teikts, ka Klāvs Elsbergs viņiem roku diez vai dotu. Vispār mums ir/bija ārkārtīgi spēcīgi kultūras cilvēki, taču pašreiz no tiem klusums. Kad radīsim viņiem cerību, ka šis 4.maija režīms var izjukt, viņi momentā nāks ar mums un dubultos mūsu spēku.

  34. ilze m. saka:

    Bet kungi, protams ka tas ko grantiņš raksta par Latvijas izzadzējiem un čekistu slepkavām ir pareizi, bet arī to pašu saka un tikpat asi tos atmasko ddd avīze un nac.radiņa merkurs vīri! tad ko dalīt, par ko uzbrukt svējiem, kad naidniekim vēl pilna tēvzeme, pēc uzvaras var plēsties grantiņš par pirmo vietu nacionāļu vidū, bet ne esot valstij ienaidnieku ielenkumā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *