Par suņu sēnēm un puķina zarnu iemītniekiem- lenteņiem

www.tautastribunals.eu-12Lai nenotiktu pārpratums, tad jau raksta sākumā daru zināmu, ka tas, ko šeit pieminētie saka, ir taisnība. Bet šī taisnība pārveršas par piķa melnu nodevību, ja uzzinām, ka tas viss tiek sacīts un darīts stāvot zem Kremļa krievžīdiskās purpursarkanās zvaigznes.

===========================================================================

Visi šie provokatori tiek aktivizēti, lai vēlēšanās mazinātu VL! popularitāti.

Lai iznīcinātu Latviju kā nacionālu valsti.

===========================================================================

Uldis Sēne, U. Sesks, Grabovskis, L.Lapsa.No kurienes Liepājā ir uzradusies tāda „suņu sēne”, jeb tiešāk izsakoties „mušmire”- Uldis Sēne, kurš zem antiglobālistu  „karoga” Lato Lapsas i- vietnē slavina krievžīda Putina cionistu nacistisko politiku ?

Viņa sludinātais ir nāves zobens virs latviešu tautas galvas.

Kas saprot krieviski, var noskatīties šo video NORĀDI un viss nostāsies savās vietās: https://www.youtube.com/watch?v=zvt0-htR5us Tātad, U. Sēne ir Krievijas jaunās pasaules doktrīnas aktīvs propagandists- visīstākais provokators. Ja PIETIEK.com meklētājā ierakstīsim Uldi Sēni, tad šis parazītiskais lentenis parādīsies tavā priekšā visā savā glumajā pielīdēja uniformā.

Spēj tik lasīt un sagremot visas šīs krieviskās gudrības.

Skat tikai, ko šīs Putina zarnu iemītnieks U. Sēne atļaujas pasacīt: „Vārdu sakot, pieņemsim, ka tālāk notiek visai līdzīga notikumu virzība, kur mūsu krietnā natoviskā armija ar visiem saviem un palīgā no kaimiņvalstīm pieprasītajiem militārajiem resursiem vienotas Latvijas idejas vārdā sāk bombardēt Rēzekni, Daugavpili, Krāslavu, Ludzu, par mazajiem ciematiem nemaz nerunājot! Sakiet man, lūdzu, jūs joprojām uzskatītu, ka tas ir normāls, cilvēka cienīgs risinājums, jeb tomēr ļautu citādāk domājošiem un runājošiem cilvēkiem ar referenduma palīdzību izvēlēties sev tīkamāko politiski un saimnieciski ejamo ceļu, pat, ja Jums tas nebūtu gluži pa prātam?

Manuprāt, ir pēdējais brīdis sākt domāt ar veselo saprātu un sirdsapziņu vienlaicīgi, nevis kā akliem nelgām kārtējo reizi ieskriet neliešu izliktajās lamatās! Maz mums tamlīdzīgu piemēru, vai! Cik no jums – kas vecāki par 35 gadiem – pavisam vēl nesen bija svētā pārliecībgggā, ka Ļeņins un Staļins esot labākie cilvēki pasaulē!? Esat jau aizmirsuši, kā jutāties, kad uzzinājāt patiesību? Gribat to piedzīvot vēlreiz, vai!? Vēlaties kādudien kolektīvi pārliecināties, ka atkal esat tikuši pa smalko iznesti cauri!? Sevišķi jau tagad, kad informācijas dažādība internetā ir uz delnas – acu priekšā!?”

FOTO: Šeit nepārprotami pateikts viss, lai nozombētu ar alkoholu piepumpēto krievu un arī latviešveidīgos atkritumus- u. sēni un d. grabovski.

TULKOJUMS: Mācies krieviski, drīz visa planēta runās šajā valodā.

Šeit lasīt visu: http://www.pietiek.com/raksti/ukrainas_situacija_latvija

Šis jūdasa dvēsele jau vistiešākajā tekstā runā, ka ar varu izmainītajam Latvijas nacionālajam sastāvam, esot jādod referenduma ceļā izvēlēties „sev tīkamo” !

Vai šis gnīda, kuram ir latvisks vārds un uzvārds, nav momentā jāarestē un jātiesā par nodevību ?

Ir !

Un ne tikai jātiesā, bet arī jānotiesā ar deviņiem gramiem starp acīm. Šie sēnes, grabovski, lapsas... u.c. viņiem līdzīgie okupācijas brīdī būs tie, kuri staigās ar saviem Austrumu kolēģiem un šaus nacionāli domājošos latviešus.

Juku laikos šie kropļi ir nekavējoties „jāneitralizē”.

Šeit kāds šī jūdasa komentās, kas attiecas uz Malaizijas BOINGA notriekšanu. Kaut ko tik debīlu ir grūti apjēgt:”Man šķiet vairāk nekā dīvaini tas, ka Ukrainas valdība šajā bīstamajā teritorijā ir ļāvusi lidot pasažieru lidmašīnai, kā arī tas, ka pretiniekam nav bruņnieciski paziņots par tās tuvošanos apšaudes zonai. Krietni cilvēki tā nemēdz rīkoties.”

D Grabovskis, Nagle,Parādnieks, reiniks,Šeit par vēl kādu lenteni.

Dainis Grabovskis http://www.veoh.com/watch/yapi-krDz8VL7xp4?h1=Dainis+Grabovskis ,kurš mēli locīdams un mežģīdams krieviski(norādītajā raidījumā) centās ne vienu vien reizi okupantu kanālā uzsvērt, ka ne tikai latviešiem un pilsoņiem pieder suverēnā vara Latvijā, bet visiem iedzīvotājiem.

Kā redzams, tad šis kroplais radījums, kurš sevi dēvē par Daini Grabovski, ir izgājis apmācības visīstākajā krievžīdu diversantu skolā. Kaut ko tādu pat Šustins nebūtu atļāvies. Šis kangars  atļāvās ne tikai brutālā veidā iespļaut latviešu tautai acīs, bet arī pilnībā ignorēt Satversmi.

Pirmkārt, Satversmē ir minēta Latvijas tauta, bet ne iedzīvotāji.

Otrkārt, kad Satversme tika pieņemta, Latvijas nacionālais sastāvs bija tāds, ka tas neradīja draudus latviešu tautas pastāvēšanai.

Pēc krievžīdiskās PSRS agresijas, kad tika brutālā veidā(slepkavojot un deportējot) izmainīts nacionālais sastāvs, runas par Latvijas tautu iegūst kriminālu raksturu. To, domājams, ka šīs Grabovskis labi zina un saprot. Par „Latvijas tautas suverēno varu” mēs varēsim tālāk spriest pēc okupācijas sistēmas demontāžas. Un, proti, pēc visu nelikumīgi ieklīdušo kolonistu deportācijas un komunistisko noziedznieku tiesāšanas.

Cik noprotams, tad arī Grabovskim būs jāstājas tiesas priekšā par sadarbību ar asiņaino Putina KGBistu režīmu.

Un tas, Daini, jau „velk” uz ASM.

Un pavērojiet, cik uzbāzīgi un zemiski šis „tārps” centās savu pakļāvību parādīt šai okupantu pēcnācējai un uzspļaut latviešiem. Atkārtoju: „Nožēlojams zemes tārps.”

Šeit tu, latviet, vari redzēt šo cīnītāju par taisnību visā savā krāšņumā: https://www.youtube.com/watch?v=Fhq6Mmauec8

Okupantiem- vietējiem seperātistiem šis āksts un jūdass, lai šķeltu sabiedrību, ir labāks par labu.

Nāvi nodevējiem un okupantiem !

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

28.07.14.    LRTT.

You may also like...

5 komentāru

  1. Repatriants saka:

    No padlatvijas varas puses neko latvieshiem un Latvijai labu nesagaidiit, tas jebkuram normaalam latvietim ir skaidrs.Bet nesaprotu, vai shiem gnidaam, iipashi tadam seenem, grabovskim un urbanovicam, amerikam utt. kaiminos vai rajonaa tieshaam nedziivo neviens iists viirs, iists patriots, kas zina ko un kaa shaadiem jaapskaidro dziives patiesiiba par vinu lomu to nodotajaa dzimtenee? Jeb vismaz lai tie “nejaushi” publicee te vai citos meedijos mums paarejajiem vinu adreses vai to uztur. vietas lai vismaz purnaa var iesplaut

  2. Miervaldis saka:

    Jā putina mīluļi – lenteņi ielien visur, pat itkā Latviešu raidijumos.

  3. Latvija – lenteņa, cērmju un komunistu spalīšu iecienītākais KŪRORTS!

    Ģeržinskograda – pretlatviskuma bastions!

  4. Miervaldis saka:

    Es gan nezinu tādas suņu sēnes.Tādas var būt tikai krievijā, krievzemes stepēs, cilvēku izskatā.

  5. haralds saka:

    citāts tā sāpīgi no kontesta izrauts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *