Levits, tāpat kā Staļins, “novāc” visus, kuri par viņu zin…

Lasītājs par Levitu un viņa pagātni !

2017. gada vasarā pāragri mūžībā devās Aiga Audera brālis mikro ķirurgs, bijušais veselības ministrs, grāmatu autors Āris Auders. Viņam bija tikai 55 gadi.
2019.gada 17. augustā plašsaziņas līdzekļus pāršalca baisa vēsts, ka bez vēsts pazudis rotu mākslinieks un pieredzējis laivotājs Aigis Auders (dzimis 1960. gadā), kas ir mūžībā aizgājušā, bijušā veselības ministra Āra Audera brālis. Aigis 16. augusta rītā ar jūras kajaku bija devies no Kolkas uz Roņu salu (Igaunijai piederoša sala Rīgas jūras līcī).

Par nepatīkamo notikumu plašākai auditorijai paziņoja Aiga sieva, Mencendorfa nama vadītāja Ilona Audere. Vēlāk Aigi Auderu atrada mirušu. It kā noslīcis.
Pirms Padomju okupācijas nams piederēja profesora Dītriha Andreja Lēbera (Leober) dzimtai. Bet Andrejs Dītrihs Lēbers zināja un, jāsaka, arī Atis Lejiņš, Auderu ģimene visu zina par Egilu Levita patieso pagātni. Slavenā neiroķirurga Raimonda Ķikuta bijušais znots Āris Auders ar savu esamību vien tādiem levitiem radīja un, dzīvam esot, radītu diskomforta sajūtu.

Tas pats būtu ar viņa brāli un Dītrihu Andreju Lēberu, kurš mistiski nomira tieši Jāņos. Bet allaž kaut kas dzīvs paliek. Tas ir vārds.

Jārunā un jāatmasko leviti, godmaņi, borovkovi, gardas, lapinski, kargini, lipmani u.c., kuri vistiešākā mērā nes un nodara ļaunumu mūsu tautai.

27.09.19


Lūk, kuriem kalpo mēsli leviti, godmaņi….





LRTT piebilde

Var saprast, ka rūpīgi tika un tiek “dezinficēta” augsne, kas varētu pisāriņLevitam radīt diskomfortu.

Viss pēc Staļina principa,- tiek likvidēti tie, kuri varētu ko negatīvu pasacīt par nākošo “tautu vadoni” !

Staļins Gruzijā esot likvidējis visus savus līdzcilvēkus, kuri esot bijuši informēti par viņa gaitām !

“Nācijas tēva” inaugurācijas viesu saraksts atklāja viņa būtību, kur “disidents” Rožkalns sēdēja kopā ar Tatjanu Ždānoku… !!!

Un, kādus padomniekus šis smirdošais un nekoptais žīds ir savācis ap sevi…, vieni vienīgi noziedznieki… .

Un vai nav sātaniska apsēstība: “Vecākā paaudze zin, kas bija Ādolfs Šilde. Un kā tas varēja gadīties, ka viņa pēcnācēji: A. Gobiņš un M. Gobiņa- Sinka, cīnījās kopā ar žīdčekistu A. Borovkovu, lai par Latvijas prezidentu kļūtu latviešu tautas slepkavas pēctecis(kurš pats arī ir slepkava) žīds E. Levits.”





Sātanisko izdzimumu kloāka:

You may also like...

4 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Nē, nu tu esi sajucis vēl vairāk par Grētu Tulbergu! :)))

  2. ! saka:

    Rakstā pieminētais Dītriha Andreja Lēbera draugs un Bruno Kalniņš krustdēls Atis Lejiņš savulaik Saeimas vēlēšanās kandidēja un kļuva par Saeimas deputātu no Vienotības, paliekot LSDSP. Interesanti, vai ne? Varēja jau nu gan Atis Lejiņš savā blogā uzrakstīt patiesību par Egilu Levitu. Negrib vai ir ko slēpt?
    .
    .
    .
    Admins
    A. Lejiņš emigrācijas Daugavas Vanagu aprindās tika uzskatīts par komunistu līdzskrējēju. 60mitajos gados, sarijušies LSD pulveri, skradāja, kopā ar Kažu, Zaļkalnu un Būmani, pa ASV ar maoistu lozungiem… .

  3. Es visu atceros saka:

    Kādēļ mans komentārs nav pievienojies?
    .
    .
    .
    Admins
    Būs pievienojies, kā raksts nākošajā nedēļā.

  4. ints saka:

    Lejiņš ieradās Latvijā kapraču sūtīts,un visu laiku to apzināti ir darījis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *